Overal waar we komen

Nijhuis fluit topper tegen Cambuur

Das Phantom

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld om de topper tussen NAC en Cambuur Leeuwarden te fluiten aanstaande vrijdag. Dat is opmerkelijk te noemen, omdat Nijhuis slechts enkele Keuken Kampioen Divisie-duels per jaar fluit.

Nijhuis wordt in Breda bijgestaan door grensrechters Charl Schaap en Rogier Honing. De vierde man van dienst is Michael Eijgelsheim. De wedstrijd staat gepland voor vrijdag 21:00 uur in het Rat Verlegh Stadion. 

De 43-jarige Nijhuis floot dit seizoen vier wedstrijden, waarvan drie in de Eredivisie en een oefeninterland tussen Japan en Kamaroen. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Vorig bericht
Bohui aan de slag bij Colchester United 24 reacties
Volgend bericht
De Graafschap - NAC op 11 november 9 reacties
Terug naar overzicht
21 Reacties
79    
Jemo

Heerlijk. Nijhuis en geen VAR, betekend een heerlijke mannelijke pot voetbal. Ik hoop wel dat onze trainer het duidelijk maakt aan de selectie, dat bij elke klein tikje gaan liggen als een stervende zwaan, niet werkt vrijdag. Hup NAC nu zullen we zien waar we echt staan.

35    
Bou

Mooi, een teken dat de KNVB deze wedstrijd serieus neemt. Prima scheids naar mijn mening.

79    
Jemo

Heerlijk. Nijhuis en geen VAR, betekend een heerlijke mannelijke pot voetbal. Ik hoop wel dat onze trainer het duidelijk maakt aan de selectie, dat bij elke klein tikje gaan liggen als een stervende zwaan, niet werkt vrijdag. Hup NAC nu zullen we zien waar we echt staan.

25    
Kinderkaartje

OK.

Maar gaat het door dan?
Ten eerste hoe zit het met onze positief geteste spelers, en daarbij, wat gaat er morgen allemaal weer voor maatregelen aangekondigd worden?

Erg benieuwd.

16    
Reflektor

Hoezo weten waar we staan ? Hangt niet van 1 wedstrijd af he , cambuur wist toch ook niet waar ze stonden na hun gelijkspel tegen Oss .

23    
Bredafun

Eerst maar eens afwachten of het wel door zal gaan.
Morgen worden ze wederom getest, crossed fingers......

30    
Geel/Zwart

Hoezo is dat opmerkelijk te noemen? Hij fluit slecht enkele KKD duels per jaar. Dan is NAC-Cambuur een logische wedstrijd als een van de topaffiches boveneinde KKD. Blij met arbitrage van niveau en niet te flauw

21    
Dutchbird

Iedere keer als Bas bij VI iets heeft gezegd dat de KNVB niet bevalt, moet Bas in het KKD strafbankje. Voor dit NAC niet erg dat speelt met spelers als Mallone, Haye, Rutten, Immers en Riera mannelijker dan de vorige selectie. Alleen Mounir moet oppassen met zijn schwalbes en gejammer.

25    
DVakG

@Van Flieger

Mismanagement? Nogal makkelijk scoren. Corona valt overal op te lopen. In de supermarkt, op school waar de kinderen zitten, het werk van de vrouw. Heb je ook al maar 1 besmet persoon in je selectie zitten tussen de tests door zijn er voor je het weet meerdere die het virus hebben.

Daarnaast hebben wij totaal geen inzicht op welke manier deze jongens zich aan de regels moeten houden van de club, dus hoe kan je daar uberhaupt iets over zeggen? Je kan je nog zo goed aan de regels houden maar toch besmet raken. Op sommige zaken hebben we nou eenmaal niet de volledige controle. NAC heeft hier gewoon heel erg veel pech, maar mismanagement slaat nergens op.

16    
Tico

Van vlieger pfffffff

2    
Hard Gras

@Van Flieger toch een eind op! ;-)

BH is een liefhebber van Engels voetbal...gewoon erop klappen dus!

Op naar 21 uit 7. Maakt niet uit hoe vies en/of lilluk, zolang er maar gewonnen wordt!

2    
Nacman

De graafschap NAC naar 11 november

0    
fvf6

Die NIjhuis is gewoon een flapdrol die niets accepteert van spelers , maar zelf regelmatig in de fout gaat en het dan niet toe wil geven . Ik herinner me een geval van een penalty die hij niet gaf met als commentaar, alleen uit die hoek is het duidelijk een strafschop uit andere hoekpunten niet . maar meneer weigerde toe te geven dat hij er dus naast zat . Hij zit mij een beetje teveel bij veronica inside de populaire jongen uit te hangen , bij zijn vriend Derksen .

4    
ibio

11 november is een mooie datum om het in te halen

4    
vos.nb

Het virus verpest een hele hoop.
Maar om even positief in te zien. De meeste spelers vallen in de leeftijdscategorie waarbij het vaak niet eens merkbaar is. Daarnaast zijn het topsporters met een goede conditie. In veel andere sporten waren de sporters zelfs verrast dat ze positief waren getest omdat ze niets merkten of vrijwel niets.

Hopelijk is dat bij onze selectie ook het geval en kunnen ze dus nogsteeds gewoon fit zijn aanstaande vrijdag. daarnaast is toch juist die regel van 5 wisselspelers in het leven geroepen voor dit soort gevallen?

9    
Voske

@Van Flieger

"Hun bek houden" klinkt niet echt als iets wat de echte Fluegermanns zou zeggen.

6    
RV

Zal een zware kluif worden als de wedstrijd door gaat.
Cambuur zit in het ritme en aardig in vorm.
NAC uit het ritme en volgens mij niet eens getraind tot op heden?

Het komt allemaal zo slecht uit nu, NAC zat in een ideale positie om aan de zware reeks te beginnen.

0    
Belgische Naccer

NAC heeft gewoon een ijzersterk middenveld, verdediging en keeper.

Het zal voor elke ploeg lastig zijn om tegen ons te scoren.

Daartegenover staat dat de voorhoede tot dusverre nog niet echt overtuigd. Maar dat komt door de zwakke buitenspelers Allouchi en Dogan die tot dusverre opgesteld zijn.

Met Venema ipv Dogan was het al 10x beter. En vrijdag hopelijk met De Rooij ipv Allouchi, zal het ook weer 10x gevaarlijker zijn.

3 punten a.s. vrijdag is een eerste flinke stap naar promotie.

HUP NAC!

0    
toontje1964

is er geen corona meer dan.
vanavond om 18 uur zouden er pas snel testen zijn

3    
Zwampie

De wedstrijd van vrijdag wil nog niet alles zeggen, maar je kan voor je eigen zeer goede zaken doen. Laat je cambuur weer aansluiten of kan je een gaatje slaan.

Dit geldt eigenlijk voor alle aankomende wedstrijden waarbij je elke week de concurrent een tikje kan geven, echter kan het net zo snel andersom gaan.
Wat wel op valt is dat iedereen het grotendeels over cambuur en de graafschap bezig is, maar Almere moet ook niet onderschat worden ,voordat zei dadelijk met de 1e periode er vandoor gaan.

1    
RV

Almere moet niet onderschat worden maar denk dat ze over een heel seizoen wel meer steken gaan laten vallen.

De laatste weken is voor mij (ondanks de flater van de Graafschap tegen Jong AZ) wel duidelijker geworden hoe de verhoudingen liggen.

Cambuur en de Graafschap nog steeds de sterkste en NAC de gevaarlijkste outsider. Deze maand zou moeten blijken of NAC die outsider bleef of gewoon een van de drie blijft.

Die hele corona situatie is een zware domper, weer uit het ritme en concurrentie in de stijgende lijn.

5    
Scheppioni

Ik vind nijhuis maar een naar mannetje ! Verder cambuur ligt het gevaar bij hen op de vleugel .... heren NAC spelers, gij zijt gewaarschuwd !

Laad alle berichten na dit bericht in