Overal waar we komen

Bohui aan de slag bij Colchester United

F8Hipster

Een aantal dagen na het vertrek bij NAC heeft Joshua Bohui een nieuw contract in de wacht weten te slepen bij Colchester United dat uitkomt in de Engelse vierde divisie, League Two.

Bohui maakte afgelopen zaterdag meteen zijn debuut bij zijn nieuwe werkgever. Hij viel acht minuten voor tijd in tijdens de wedstrijd tegen FC Walsall.

Bron:
B-Side Rats, Colchester United
Vorig bericht
Help het NAC Museum 17 reacties
Volgend bericht
Nijhuis fluit topper tegen Cambuur 21 reacties
Terug naar overzicht
24 Reacties
61    
Steefl

Wel opvallend dat bijna al die jongens uiteindelijk in de echt lage klasses terecht komen. Gewoon niet goed genoeg.

39    
Nac

Off topic:

Issa Kallon Zal er niet bij zijn tegen NAC.
Hij is uitgevallen met een hamstringblessure.

Dit is een mooie meevaller.

Nu NAC nog van die corona gevallen af!

61    
Steefl

Wel opvallend dat bijna al die jongens uiteindelijk in de echt lage klasses terecht komen. Gewoon niet goed genoeg.

29    
Henkie

Blijft bizar hoe Tvda hem ooit een contract heeft durven voorschotelen.

11    
bier en friet

Vraag me vooral af wat nu de afkoopsommen zijn geweest. Deze jongen en ook Leigh tekenen een paar dagen na ontbinding 'in goed overleg' een ander contract. Krijgen ze een half jaarsalaris mee? Krijgen ze betaald tot ze een nieuw contract tekenen? Gesloten beurs (omdat de speler en andere club er al uit waren)?

Weet nog dat er enkele jaren geleden een paar coaches uit de zandbak niet in Nederland wilden beginnen, omdat ze clausules hadden waarin stond dat ze een deel van de afkoopsom terug moesten storten als ze binnen een bepaalde termijn een ander contract tekenden. Hoop toch dat er binnen NAC ook op dat geniale idee is gekomen en dat de misperen niet met een dubbel salaris door de achterdeur vertrekken.

-8    
Europa league

@nac zal Korte hem wss vervangen maakt er vandaag 2 en oud spelers doen het vaak goed tegen NAC

4    
GeelZwarHart

Zo weer eentje die geld meekrijgt en in eens een ploeg heeft.

-2    
Harrynak

Bowie?

-5    
Arie

Weer zo'n zelfde geval als Leigh? Contract ontbinden en wat geld meegeven, om vervolgens binnen afzienbare tijd ergens anders te tekenen. Ben er bang voor, ook al is het goed om op te ruimen.

@NAC

En zijn vervanger Korte scoort er meteen 2 in een helft.

-21    
ome cor

We zetten de klok een jaar of 60-70 vooruit.....opa Bohui ontvangt zijn kleinkinderen en begint spontaan te vertellen....

Scouted by a club who buys first and looks afterwards what shit they've got.
I can there no cunt from.
So a stupide Belgian guy bought me for NAC Breda and I said "allright jochie, but double my salary the 2nd year.
The stupid one agreed
And when they found out I am three Times nothing they kicked me out with some extra piss off money.
One week later I played for a British club which costs me £20 per 3 months.
But I liked it.

14    
Rade

Zullen we nu gewoon eens stoppen met die jonge gasten uit Engeland? Stuk voor stuk mislukt de afgelopen jaren en DJ wordt de volgende en hopelijk de laatste..

5    
Badeend

Aan iedereen die in een fantasiewereld leeft:

En wat is het alternatief? Dat NAC voorwaarden "eist" bij ontbinding? En dat de speler zegt "dan toch lekker niet joh, blijf ik hier rustig mijn salaris opstrijken". Schiet je ook lekker veel mee op.

Maar goed, Manders maakt deze deals en komt er mee weg met wat 'vraagtekens' vanuit de achterban. Rutjes deed exact hetzelfde in een periode dat NAC het financieel nóg zwaarder had - en die werd tot zijn enkels afgebrand door deels dezelfde mensen.

Rare wereld.

16    
Judge M.

@Rade:

Ja, laten we Rossler ook maar meteen buiten gooien inderdaad..

Wa denkte zelf?

11    
BredaParel

Zonde hoe deze 'toptalenten' het vaak niet halen. Komen altijd met een achterstand al binnen; na een jaar vaak net fit, kleine blessures tussendoor en weinig inbreng. Steijn heeft het wel goed bekeken door sterkhouders te halen; Immers, Malone voegen echt wat toe. Na promotie kun je weinig aan ze verdienen, maar zo is wel te zien dat promotie topprioriteit is voor NAC!

Na jaren eindelijk geen 'gok-'elftal, maar een echte ploeg.

15    
ABC

Volgens mij gebeurt dit bij iedere ploeg ieder seizoen en ze noemen het geloof ik; doorselecteren. De spelers die tekort komen vallen af.
Dit gaat volgend seizoen ook weer bij iedere club gebeuren. Dus ook bij NAC.
Het verschil met vorig seizoen is dat we nu weer spelers halen waar je op voorhand van op aan kunt. Zeg maar van As aankopen. En die spelers vul je aan met enkele goede jeugdspelers. In een elftal met voldoende routine is het voor jeugdspelers ook veel gemakkelijker spelen. Je zou mogen zeggen " bij NAC doen ze dit seizoen eindelijk weer een beetje normaal....."

Overigens hoor ik niet tot de groep die constant roept dat het allemaal de schuld van TvdA is. Die haalde met Noblejas, Riera , Monsalve en Haye .... wel degelijk routine. Had pech met de blessures van Noblejas en Monsalve. Tom kreeg veel te nadrukkelijk de opdracht transferwaarde te creëeren, en ook dat is deels gelukt. TvdA is schandalig aangevallen in de media door twee ongeleide projectielen Eisenga en Hyballa. Daarnaast kreeg hij een onjuiste positie in het organogram van de organisatie NAC. Maar ja 1 zwart schaap is het gemakkelijkst.

Maar we kunnen nu weer vooruit kijken. Op dit moment lijkt het er stevig op dat we voor de keuken een prima ploeg hebben die kan promoveren. Als we naar de ere gaan moet er nog versterking komen. Is ook afhankelijk hoe onze Kaj gaat draaien. Daar heb ik een goed gevoel over.

-12    
Heksenketel

Waarom krijgt OmeCor allemaal duimpjes omlaag. Ik kan de humor van zijn post wel inzien. En zijn Engels is in ieder geval hilarisch. LouisvanGaal2.0!

6    
Wanny

Dit soort jongens zijn niet veel beter dan Bodi Brusselers of Diego Snepvangers. Hou dan gewoon die eigen jeugdspelers erbij als 17e/18e man in plaats van duurdere buitenlanders te halen.

Een buitenlander zou hier een gegarandeerde basisspeler moeten zijn. Anders niet halen.

11    
vos.nb

Off-topic.

Is er al weer iets bekend over de situatie rondom de besmettingen binnen de selectie?
Is het reëel dat de wedstrijd tegen Cambuur wel doorgaat vrijdag?

1    
Geenvoetbalkenner

Er waren blijkbaar 6 spelers positief getest. Verwacht dat als de rest van het team negatief getest word de wedstrijd met een verzwakt team door kan gaan. Hoop dat het niet 6 basis spelers zijn.

-1    
scheppioni

Het zal mij ook benieuwen Vos.nb voor aankomende vrijdag.
In zoiets is geduld altijd een ergenis, tenminste bij mij.
Voor NAC zou het beste zijn om te voetballen, niet te lang uit de 'flow' namelijk !!
HUP NAC !

1    
ric

@ scheppioni

Dat waag ik te betwijfelen.
Als er basisspelers ontbreken dan speel je tegen je belangrijkste concurrent (in vorm) met een verzwakt elftal. Lijkt mij nou niet echt het beste moment.

-3    
Rade

@Judge
Rosler is een Noor...Ik had het over Engelse jongens

0    
Maikolg

Nijhuis fluit de pot. In potentie alles daar om er ondanks het gebrek aan supporters een hele leuke wedstrijd van te maken voor de neutrale supporter!

-3    
Dutchbird

Onbruikbare spelers van VDA snel opruimen; de meerderheid. Enkelingen als Riera en Rössler koesteren.

0    
Scheppioni

@ Ric
Het grotendeel met een topconditie hebben weinig tot geen last, maar idd mis je drie a vier basisspelers dan heb je zeker een punt. Drie weken niet voetballen nu is ook niet ideaal ! Hopelijk vernemen we spoedig hoe of wat .....

Laad alle berichten na dit bericht in