Wij gaan niet opzij

NOAD CUP herentoernooi (voorlopig) uitverkocht!

Benn076

Vorige week donderdag zaten we met Jeka om tafel om te bespreken wat de mogelijkheden waren voor een toernooi voor NAC-supporters. Een week later konden we de inschrijvingen openen en konden door steun van sponsoren de eerste artiesten en dj's geboekt voor de feestavond. Zo konden we vandaag bijvoorbeeld de eerste artiest bekendmaken. Onze eigen Evert van Huygevoort zal komen optreden tijdens de feestavond.

Vandaag liep ook de kaartverkoop ineens storm (haha) en kunnen we met trots vertellen dat het herentoernooi, bestaande uit 24 teams van tien personen elk, binnen een vier dagen (voorlopig) is uitverkocht! 

Wat betekent dit? Dat wij met Jeka en onze eigen organisatie moeten gaan overleggen of we kunnen uitbreiden naar eventueel 28 of 32 teams. Dit betekent namelijk het een en ander voor de bezetting van de velden, maar ook de kleedkamers en kantine. En meer teams betekent automatisch meer wedstrijden in de finalerondes. 

Zodra we hierover meer weten krijgen teams die zich aanmelden voor de reservelijst een bericht. Mocht je op de reservelijst willen, stuur ons dan even een mail op [email protected] Vermeld hierbij je telefoonnummer. Je krijgt dan van ons een appje als de inschrijvingen weer openen.

Damestoernooi

Op dit moment zijn er nog wél voldoende plaatsen voor het damestoernooi van de NOAD CUP. In totaal hebben we plaats voor acht teams. Aanmelden kan via deze link. Wacht niet te lang want we hebben vandaag gezien hoe snel het kan gaan met de inschrijvingen.

De NOAD cup wordt mede mogelijk gemaakt door: NAC Supportersvereniging (hoofdsponsor)Breda Loco's, Dok 19 Breda, De Graaf Creativity, RB-Media en Trust Verhuizingen

Bron:
B-Side Rats, Breda Loco's
Terug naar overzicht
10 Reacties
17    
Wanny

Dit soort activiteiten is juist heel belangrijk om het NAC gevoel in stand te houden, ondanks de toestand waarin de club verkeerd.

4    
BredaCentrum

@Bsiderats,

Direct een mailtje gestuurd. Het plan was namelijk om vanavond in te schrijven.
Hopelijk komt er een extra inschrijving!

4    
jamie

Speelt het eerste elftal ook mee tijdens dit toernooi!
Weten we iig wie er laatste wordt.. :-)

3    
Breda 1965

Ik kom wel ff langs om een pilske te drinken

17    
Wanny

Dit soort activiteiten is juist heel belangrijk om het NAC gevoel in stand te houden, ondanks de toestand waarin de club verkeerd.

-5    
Diep Holland

Waar ? kan ik , ( ik woon in Noord Holland ) , wanneer ? gaan kijken . Hoe verloopt deze strijd. Hopelijk in het voorjaar.

Ik weet trouwens ook wel een leuke hoofdprijs .

De winnaars spelen een wedstrijd tegen het NAC - team , met de dan juist weer gevonden laatste nieuwe trainer. ( bv . Die van AZ, die ook al hengelde naar zijn komende club )

Ook staat er een bezoek op het program aan het Trainerskerkhof . De locatie ? Naast het directie-kerkhof.

Enfin , genoeg cult , om geschiedenis te schrijven .

Bovendien , mocht het winnende team , winnen van het team , van de dan juist aangestelde allerlaatste nieuwste trainer, dan is het helder welke ratten er vanaf dan , optreden in deze serie., in NAC’s Ratrace Arena, boven slangenkuil en bierkelders.

-2    
NAC!!!

Top heren.

Mogelijk zitten er goede transfers in zo.
Kunnen Stokkerd en zo ontbonden worden...

Wat een KUTboel toch bij de mooiste club

3    
Breda 1965

Ik blijf me verbazen over Diep Holland

-5    
Diep Holland

Verbazing ?

Aangename gewaarwording ?!

Buiten de comfortzone - doorgaans opgebouwd uit herhaling van het al bekende ( en dus van gisteren ) - is alleen het onbekende , in staat om - niet van gisteren , te zijn en zodoende , te kunnen spelen.

NAC , heeft nogal sentiment-behoudzuchtig , m.n. bij een aantal dominante supporters , doorgaans niet veel ruimte voor ook maar iets buiten de standaard herhaling waarin deze optelling van daarbinnen plaatsvindende gemoedsgesteldheden , hun van gisteren zijn , herhalen en cultiveren , dmv bv het eenkennige duimpjes fenomeen, omwille het overeind houden van de rituelen waarbinnen NAC , zo voorspelbaar is als iedere nieuwe trainer , en de omgang van alles en iedereen daar dan een aantal maanden mee in herhaling . De supporters zelf , maken deel uit van dit klimaat van zelf-bevangenheid. Van enige afstand zijn er makkelijker wat meer ‘ onbekende , verbazing oproepende ‘ ingrediënten aan toe te voegen .

Zodoende , wanneer er een enkeling iets laat horen buiten de herhaling waarin dit NAC supporters identiteits script , zich voltrekt , krampen krampachtig de duimpjes zich in paniek vast aan hun reddingsvlot.

Verbazing ?

3    
Cool hand

Je misbruikt de komma Diep Holland. Komma en kwel zou je kunnen zeggen.

1    
Nonkel Frans

@diep holland niet zeveren. Inschrijven, trein pakken en shotten maar.
Iedere nac supporter is welkom.

Laad alle berichten na dit bericht in