Wij gaan niet opzij

Nog altijd zorgen om hamstring Immers

Raskolnikov

Het is de vraag of Lex Immers op tijd fit is voor het duel tegen De Graafschap. De ervaren middenvelder kampt met hamstringklachten en werd om die reden tegen FC Volendam uit voorzorg aan de kant gehouden. Het herstel verloopt echter langzamer dan gehoopt.

Immers zou zondag eventueel kunnen spelen, maar dat brengt wel een zeker risico met zich mee. De kans bestaat namelijk dat de klachten verergeren. Een gescheurde hamstring ligt op de loer. Bij een dergelijke blessure is Immers weken uitgeschakeld en mist hij mogelijk de rest van het seizoen. 

De vraag is nu wat wijsheid is. Neemt NAC de gok in de hoop het gat met De Graafschap (en daarmee de tweede plaats) te verkleinen? Of is NAC voorzichtig met Immers, zodat hij straks in ieder geval fit is tijdens de play-offs?

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Projectnaam: B-Side Arts 36 reacties
Volgend bericht
Malone wint bij debuut voor Suriname 14 reacties
Terug naar overzicht
43 Reacties
179   3  
Hugo

Met of zonder Immers. De graafschap is nonedju geen barcelona. Laten ook gewoon punten liggen tegen pak m beet excelsior of jong az. Stop met dat calimero-gedrag. Je moet in de tunnel al met 1-0 voorstaan. Kappen met de vriendschappelijke tunnelpraatjes als ´hé Darryl/Melvin/Jordy (of welke speler dan ook), lang niet gezien, je speelt goed dit seizoen man, hoe is het thuis, we kletsen na de wedstrijd wel even bij´. Schop ze het veld over, klets er eentje over de boarding mij part. Hier valt vandaag he-le-maal niks te halen. Zondag is alles geoorloofd. En als het dan niet gelukt is, met of zonder immers, en er is alles aan gedaan. Dan heb ik vrede met de nc.

Bloed aan de paal. Niet anders.

Hup NAC

57   3  
sCARz

Geen risico nemen lijkt mij.

48   2  
Moi

Ik zou zeggen geen risico nemen. Alles op de playoffs. Dat Almere ook nog boven ons staat is misschien in ons sentiment triest maar wel de bittere waarheid.

15   56  
Pik

Heeft de laatste ver boven ze kunnen gelopen en doordat tie niet helemaal op en top gesoigneerd is krijg je dit... tis niet anders.

Idem met TH, heeft tig wedstrijden boven zijn kunnen gelopen en nu is hij elke wedstrijd anoniem.
Heeft zijn motortje al opgebrand!

Geef maar duimpjes omlaag maar tis jullie vergeven maar verstand van bewegingswetenschap hebben jullie niet... ook de technische staf niet 😂😂

7   7  
Black lung Wardaddy

Laten we aub waken geen GAE-NAC-uitslag te krijgen straks

12   11  
Ouwe Spionkop

Als het kan opstellen! Laatste kans rechtstreekse promotie.
Die paly offs zijn nog ver weg en dat is een loterij met 8 clubs.

31   6  
Ric

Als hij niet speelt in ieder geval geen Anco opstellen.
Is verre van fit en komt vaak net te laat in zijn duels waardoor de rest van de organisatie ook als verloren oogt.
Prima om in te laten vallen tegen de ‘mindere’ clubs maar in dit soort wedstrijden echt niet van toegevoegde waarde.
Snap die euforie rond hem daarom ook niet zo. Maar dat is het typische aan de NAC supporter. Speler A kan niets fout doen en speler B kan niets goed doen.

16   2  
Geelzwartwit

Volgens Steijn hebben we een selectie waarbij iedere positie dubbelbezet is om dit soort zaken te kunnen opvangen. Ik zou vooral de gezondheid van Immers geen risico laten lopen. De tweede keuze die volgens de trainer heel dicht op de eerste keus zit het werk laten doen.
Volgens Nac.NL hebben we 27 spelers. Daarvan zijn er altijd wel wat geblesseerd geschorst of naar een interland. We moeten het gewoon doen wat we hebben en we hebben genoeg. Het team moet winnen met of zonder Lex maakt niet uit.
Spoedig herstel gewenst Lex, succes!

38   3  
Oosterhout

Gaan we zondag mensen richting stadion ?

Laatste kans om de spelers hart onder riem te steken !!!

We kunnen allemaal al zo weinig misschien is dit extra zetje voor ze !!
Allemaal laten zien dat we achter ze staan !

15   4  
niels

miss een twee spitsen systeem met sydney en mario
el al erachter en dan misschien aanvallend aantrekkelijk voetbal zondag spelen

179   3  
Hugo

Met of zonder Immers. De graafschap is nonedju geen barcelona. Laten ook gewoon punten liggen tegen pak m beet excelsior of jong az. Stop met dat calimero-gedrag. Je moet in de tunnel al met 1-0 voorstaan. Kappen met de vriendschappelijke tunnelpraatjes als ´hé Darryl/Melvin/Jordy (of welke speler dan ook), lang niet gezien, je speelt goed dit seizoen man, hoe is het thuis, we kletsen na de wedstrijd wel even bij´. Schop ze het veld over, klets er eentje over de boarding mij part. Hier valt vandaag he-le-maal niks te halen. Zondag is alles geoorloofd. En als het dan niet gelukt is, met of zonder immers, en er is alles aan gedaan. Dan heb ik vrede met de nc.

Bloed aan de paal. Niet anders.

Hup NAC

18   0  
Brecht

Vol voor die tweede plek gaan: dat is onze enige kans . We moeten hoog druk zetten. En met Azzagarri

7   4  
Mikesneu

Misschien een keer starten met dj
Al weet ik niet hoe fit hij is

15   2  
Henri

Lex Immers is een voetballer die met beperkte kwaliteiten het maximale uit zijn carriere heeft gehaald. Bij mooie clubs als Feijenoord, Swansea en FC Brugge goed kunnen verdienen. Het kenmerk van Lex was altijd zijn niet aflatende inzet. Veel duelkracht. Deze strijd/speelwijze vergt veel van een lichaam. Meestal gaan dergelijke voetballers einde carriere meer op posities als middenvelder in de punt naar achter of inschuivende laatse man spelen. Bij NAC moet hij nog steeds spelen als toen hij 25 jaar was. Dat gaat opbreken. Hij is in zijn periode bij NAC al relatief vaak geblesseerd geweest. Tijd voor Steijn een ander plan met hem te bedenken want doorgaan op deze wijze is voor Immers een vervroegd einde van zijn carriere.

13   3  
Lp

Steijn mist 3 verdedigers tegen Graafschap....
Malone is gehaald als middenvelder, compleet fout ingeschat. Hoe Malone af en toe de mist in gaat achterin, dan ben je met Rosler beter af!
Die eekhoorn is een blindganger. Rutten of Mashart verdedigen beter dan Maria.

Dus NAC gaat er op vooruit zonder die drie

11   5  
Lp

Bovendien houden die 3 een basisplaats tegen van eigen jeugd als Azzagari, Mashart en Rosler. Dus kost het ons nac alleen maar weer geld

6   0  
Gjoewie

Henri > Goede analyse. Probleem is dat Immers niet beter weet. Die blijft er gewoon inkleunen. Hij zal wel beseffen dat als we per ongeluk toch promoveren, hij niet meer mee zal kunnen in de eredivisie. Misschien gaat ie dan wel weer terug naar Adoow. Want die spelen volgend seizoen KKD. En anders blijft ie nog een jaartje bij ons!

4   0  
The Cosmic Gate

We zijn wel erg lekker bezig met de Graafschap zo in een zetel te zetten.
Want er zijn een aantal ervarer spelers afwezig door interland verplichtingen, en nu dus ook een dragende speler die waarschijnlijk door een blessure afwezig is .
Voor NAC is het erop of eronder, maar dan helpen dit soort dingen echt allemaal niet mee

Hoop begint inmiddels om te slaan in vrees , bij de superboeren ruiken ze inmiddels veel meer dan bloed denk ik

9   12  
Gert

Immers speelde de laatste maand inderdaad wel aardig ja... Maar mág het? Die gozer verdient naar verluidt meer dan 2 ton!!! Blessurekans is ook groter als je iemand van 34 jaar aantrekt

11   2  
Tip

Een fitte Immers in vorm en met zijn ervaring is voor dit NAC van fikse toegevoegde waarde. Als hij niet echt genezen is niet opstellen. Wat heb je eraan als hij naar een half uur van het veld strompelt of op halve kracht 90 minuten meehobbelt ?

11   8  
Svt076

Doe maar niet dan.
Waar ik me wel echt over blijf verbazen is hier het eindeloze geroep om Mashart en Azzagarri. Toen ze speelden was het rommel, nu staan ze ernaast en doet men onder elk item alsof het de Messi's uit de jeugdopleiding van NAC zijn. Er is zelfs een twitteraccount "free azzagarri".
Kom op zeg. Steijn wil echt wel promoveren. En als deze jongens zo ontzettend goed waren, hadden ze heus wel vaker gespeeld. Wil niet zeggen dat ik ze nu afschrijf overigens. Maar op dit moment zijn ze geen eerste keuze.

5   4  
Gilze

Het grote probleem bij NAC lijkt sowieso de basis/wissel en daar de werking van. Wanneer Schouten er in staat, gewisseld wordt voor Rutten dan doet Rutten het goed, vice versa bakt de ander er weer niks van.
Wat Immers betreft, niet opstellen als de nacompetitie in gevaar zou komen.

Dan maar zo proberen:

Olij
Schouten - Rosler - Hendriks - Rutten
​Haye
El allouchi De Rooij
Fiorini

Bilate

10   1  
Hendrik

jongens......wat een gepiep over een paar afwezige spelers, als je zelf een selectie hebt geformeerd van meer dan 30 contractspelers!!! Ongekend in de KKD en zelfs ploegen als Pec Zwolle hebben er zeker 10 minder, terwijl dat middenmoot Eredivisie is

5   0  
Toontje

De laatste tijd was hij qua werklust, power, scorend vermogen, verdelen, aansturen veruit de beste bij NAC. Vorige week werd hij node gemist. Je moet zien hoeveel nuttig werk hij verricht. Hij er niet bij scheelt een slok op een borrel. Janssen is bij lange na niet zo dynamisch en houdt het ook niet lang vol.

6   2  
Toontje

@Hendrik

Je moet er wel bij bedenken dat er van die 30 veel niet bekwaam zijn voor de KKD

3   0  
Ivo

Ik vrees een beetje een nachtkaars scenario. NAC is ook niet consistent genoeg voor de playoffs. Als je niet goed voetbalt, dan win je vaak ook niet. Tegen Jong AZ en Dordt kom je nog wel weg en win je met 3-2, maar tegen de clubs uit het linker rijtje wordt het al veel lastiger.

10   7  
Fred

Maakt toch geen zak uit:

Onze selectie is veellll te zwak en onze trainer kan er ook geen zak van!

12   0  
Badeend

SVT076 stipt het probleem aan, al doet hij dat niet expliciet.

Steijn heeft in dit team te weinig tactiek en vaste automatismen ingebakken in 3/4 jaar tijd. Dus elke speler die in moet vallen doet maar wat en heeft geen idee wat er écht van hem verwacht wordt. Het gegoochel met bijvoorbeeld De Rooij op de 'andere' vleugel, Malone centraal achterin (kan niet verdedigen), Mashart die, als hij een keer wél presteert, vervolgens weer wordt gepasseerd voor Rutten die op links echt geen enkele bal diep geeft, maar alles over de zijlijn trapt - het is echt tenenkrommend.

Je kunt aankomen met "huilie huilie het is ook niet zo gemakkelijk want corona bla bla bla" of je kunt het omdraaien en beseffen wat er juist nu belangrijk is: een duidelijke en simpele visie en organisatie. Steijn probeert dat ergens wel, maar bouwt op de verkeerde fundamenten.

8   0  
scheppioni

Niks forceren !!
Wanneer we het zonder Lex niet kunnen, zijn we het ook niet waard, al zal steijn het daar wel en corona natuurlijk nog op af gaan schuiven !!!
NAC moet zijn smoel terugkrijgen en geen laffe toei !

4   0  
Tip

Reactie 10.33; .... na een half uur....
@Gilze; volgens mij heb je er maar 10.

1   5  
Toon

Maakt allemaal niks uit. Dat De Graafschap voetbalt als in de middeleeuwen met wat fysiek gestuntel en met een peloton aan dertigers.
Dus zondag is het verschil nog 2 punten en nac heeft gewoon veel meer kwaliteit man

3   1  
Gilze

@tip, sorry van Hooijdonk is weggevallen;)

7   2  
Ivo

Ik vrees ook dat we met Steijn aan de leiding niet gaan promoveren. Ook niet met Ralf Seuntjens. Veel spelers hebben doorlopende contracten en brengen voetballend gewoon veel te weinig.

Thom Haye werkt hard maar zijn rendement is 0 doelpunten en 4 assists in 31 KKD wedstrijden.
Moreno Rutten, 19 wedstrijden, 0 doelpunten, 1 assist

Als je wil promoveren is dat te weinig! Er komt veel te weinig dreiging vanuit de backs en de middenvelders. Die moeten veel te verdedigend spelen van Steijn en zijn bezig met afstoppen in plaats van opbouwen.

5   1  
Baosje

Ach.....

We hebben altijd Kali nog

Net wat Hugo zegt...
Jaag ze het veld over, schop ze helemaal de tiefus...bloed aan de paal ...dan zien we het wel na 90 minuten

6   12  
Ome Cor

Drukte om niks.
De club WIL nu nog niet promoveren.
1. Vier je dat feestje met suporters, niet met lege stoelen
2. Lokhoff, Lurling en Seuntjens zijn gehaald om promotie mogelijk te maken, dus volgend seizoen gaat het gebeuren
3. Als De Graafschap geen tweede wordt dan is Almere er ook nog, hè. Die hebben op papier het beste programma

NAC moet nu aan klantenbinding gaan werken voor het komende en laatste seizoen in de eerste divisie.
Na Pasen start Lokhoff.

10   1  
Ivo

@Ome Cor

Klantenbinding, dat is er dit seizoen nog niet geweest.
Hooguit 3 a 4 aardige wedstrijden in een seizoen, dat is veel te weinig.

12   0  
henk

@Ome Cor
NAC wil niks liever dan promoveren. Ze hebben niet voor niks de transfersom van Van Hecke omgezet in ervaren spelers met grote contracten. Als men volgend jaar pas had willen promoveren dan was er een heel ander transferbeleid gevoerd. Dan waren goedkope jonge spelers met groeipotentieel gehaald en was men een team gaan bouwen. Dat het niet gelukt is om het kampioenschap te 'kopen' wil niet zeggen dat men dat niet probeerde. Dat ontkennen is simpel revisionisme van wat er in augustus is gebeurd en gezegd.
Nog een jaar Eerste Divisie is op geen enkele manier positief voor NAC. Dan maar een feestje in een leeg stadion. Zo zal men ook aan de stadionstraat denken, financieen in ogenschouw nemende. Klantenbinding is eenvoudiger in de Eredivisie wijst de praktijk uit.

4   2  
Roberto

In Zundert weet iedereen al lang dat Immers niet kan spelen. Maar dit is het enigste tactische spel dat Steijn kan verzinnen om De Graafschap zand in de ogen te strooien.

11   2  
Belgische Naccer

NAC mist niks aan Malone. Is statisch, traag en maakt veel kostbare fouten.

Rosler is beter. Mashart kan linksback, of Rutten, Schouten, Hendriks....meer dan genoeg verdedigers.

Maar klap er verdomme eens een keer op! Doe je best eens een keer, lopen verdomme. We willen inzet zien! Ga de duels aan, zit er eens een keer kort op!
Anders ben je wat mij betreft het NAC shirt niet waard. Dit geldt ook voor de trainer.

Je speelt voor de laatste strohalm en je speelt thuis! Dit MOETEN 3 punten zijn.
Niks meer Niks minder!

HUP NAC! Make us proud!

2   9  
Ome Cor

@Henk
Toen er met de centjes van Van Hecke gespeeld werd was Lokhoff nog niet in zicht, er waren nog geen gesprekken gevoerd met Ton.

Een mooiere eer dan in je eerste seizoen promoveren is er niet voor Lokhoff.
Daar kan hij op voortborduren.
Zijn eerste keer als TD met deze groep naar de eredivisie wordt een verrekte lastige job voor Lokhoff. Geloof me.

6   4  
De Bolle Damen

Iedereen kan toch zien dat een lex Immers van geweldige waarde is voor NAC.
Met zijn routine en dus rust aan de bal voelt een team zich sterker. Net zoals al die domoren die schreeuwden om SvH zien nu toch ook dat Bilate 5x beter is voor NAC. Allemaal dom gelul over "eigen jeugd", "jongens van de club", het gaat maar om één ding: je moet meerwaarde hebben en iets brengen. Als ik moest kiezen tussen Alex Schalk of Archil Arveladze , Jack Beusenberg of Nikolai Budisic, Guus van de Borgt of Bob Latchford, Angelino of Kenny vd Weg, nou beste mensen dan wist ik het wel.

Schei toch uit.
Een goed elftal heeft ervaring nodig en extra klasse.
En geen Blauwe Kei, Tuinzigt of Liniekwartier.
Maakt allemaal geen fok uit joh.
Klasse en kwaliteit daar draait het het om.
En dan alleen nog een trainer die de boel in de fik steekt.
Er moet meer gassss gegeven worden , dat op zeker.

Show up and deliver!

0   4  
Brabo F5

@ Pik, helemaal met je eens.
Die medische Staf bij NAC grossiert in blessures. En wij vinden het vreemd dat een Muehren nu wel fit is. En niet toen hij bij NAC speelde.
Ben benieuwd hoe het onze Spaanse Armada afgaat bij de andere clubs. Hier alleen kommer en kwel...
Maar merk dat er veel op deze Site dezelfde Fysio bezoeken en het allemaal Toppie vinden. Tis niet alleen de trainer die het altijd gedaan heeft.... Maar bij NAC wel.

5   1  
Nachoreca1

Iedere keer neem ik me voor het maar gelaten waar te nemen en niet te reageren...maar het lukt me na 35 jaar supporter zijn nog niet.... de allerbelangrijkste fase van de competitie begon vorige week...en wij werken er zoveel aan mee dat alle spelers uitvliegen of fysieke klachten hebben....bizar!! Kortom het is ver gedaan met de 2e plaats en nacompetitie zie ik niet als een cadeau of extra kans. Mooi kut allemaal, maar laat me zondag graag verrassen.

1   1  
scheppioni

@ Brabo F5
We verlangen terug naar Pietje Nijs !!

Laad alle berichten na dit bericht in