Wij gaan niet opzij

Nog maar 500 kaarten voor NAC-Top Oss

Benn076

Vanavond speelt NAC in het Rat Verlegh Stadion de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Voor dit duel zijn nog maar een kleine 500 kaarten beschikbaar. Eerder deze week waren de B-Side en Vak G al uitverkocht.

De meeste kaarten zijn nog beschikbaar in de hoeken van de hoofd- en eretribune. Op de dag dat NAC naar verwachting meer zal communiceren over het verlengen van de seizoenkaarten, kunnen ze dus rekenen op een zo goed als uitverkocht Rat Verlegh. 

Vanavond kan NAC zich plaatsen voor de play-offs bij winst op Top Oss en verlies van De Graafschap tegen Jong PSV. Top Oss speelt op dit moment nergens meer voor. De ploeg van Ex-NAC speler Grad Damen en Rick Stuy van den Herik staat met 41 punten op de veertiende plek in de competitie. In de vierde periode haalden zij tot op heden elf punten, twee punten minder dan NAC.

Damen beleeft momenteel een opleving van een ongelukkig seizoen. De 24-jarige middenvelder viel dit seizoen slechts acht keer in en kon alleen afgelopen wedstrijd tegen Almere City rekenen op een basisplaats. Na 45 minuten werd hij vervangen. 

Bron:
B-Side Rats
31 Reacties
90   7  
Peter13

Ik vind het een bijzonder gezicht de laatste weken: op papier een (vrijwel) uitverkocht stadion, maar ik kijk vanaf de ere tegen een halflege hoofdtribune aan.

23   10  
john

Op de dag dat NAC naar verwachting meer zal communiceren etc. zou het een mooie geste zijn als NAC jullie weer op de Perstribune ontvangt vanavond!

90   7  
Peter13

Ik vind het een bijzonder gezicht de laatste weken: op papier een (vrijwel) uitverkocht stadion, maar ik kijk vanaf de ere tegen een halflege hoofdtribune aan.

38   4  
Ivo

Ik verwacht veel lege plekken ivm meivakantie en de slechte wedstrijd tegen Dordrecht en de wedstrijden daarvoor.

Als we zo blijven spelen is dit de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

Ik hoop dat de Graaf het omgooit, vooral op het middenveld. Die zijn echt door het ijs gezakt de afgelopen weken.

42   12  
Chris W.M.

@Ivo

Azzagari, Welat en Banzuzi. Nul creativiteit, nul voetballend vermogen, sporadisch een steekbal of überhaupt een bal vooruit.

Als Edwin nou eens begint 1 van de 2 controleurs eruit te halen en van Schuppen op die plek te zetten dan zijn we al een stuk verder.

23   5  
Ouwe Spionkop

Weer dezelfde opstelling die garant staat voor statisch getik op eigen helft.
Weer het eindeloze tikke breed duo Bakker en Malone centraal. Weer Mashart, weer Azzagari.
Je mag verwachten dat een trainer na het analyseren van een wedstrijd tot conclusies komt.
Hopelijk kunnen we snel schoon schip maken!

16   5  
Tonn

Ondanks alles hoopvol gestemd. Op naar de nacompetitie. Bijna volle bak is altijd gunstig. Herkansing voor de spelers en staf.

47   16  
Das Phantom (BSR)

Misschien wel het laatste Avondje NAC van Nick Olij. De beste man verdient het om in ieder geval een mooi afscheid te krijgen tijdens een voetbalavond.

Uiteraard, misschien zien we hem nog in de play-offs, maar een beetje in het zonnetje zetten vanavond kan geen kwaad denk ik.

Hup, Nick!

19   10  
Molenschot Loco

Zou de nac spelers sieren dat wanneer ze aan de warming-up beginnen eerst onze gasten in vak I begroeten.....

12   11  
Cees-2

Van der Sande is volgens De Graaf een speler die NAC mist, of te weinig heeft. De Graaf heeft niet door dat hij met dit soort teksten, min of meer aangeeft dat de criteria met het aantrekken van spelers een grote flop is in Breda. Als je ziet wat aan spelers (massaal) er is gekomen en is gegaan.

Maar voor wat het waard is de woorden van De Graaf, morgen mist men plots weer een ander type speler. Beter gezegd, NAC mist veel,.....te veel dat 9ns lief is, en dan nog veel meer. En de beloning is KKD, en terecht. Als je op deze manier een BVO runt, wat had je zelf gedacht?

Ook nu tracht men spelers te halen. Op welke criteria? Door wie? Zeg het maar! Nee jongens, krentenbrood beleid.

18   6  
fvf6

wel mooi dat de supporters NAC niet laten vallen in deze mindere periode . Het is nu aan de selectie om te tonen dat , ook zij het beste voorhebben met ons NAC en er eens eens knallende wedstrijd van maken . Come on NAC pak die laatste kans op na- competitie je weet nooit hoe het balletje rolt.

32   6  
Ivo

Bakker speelde tegen de Graafschap prima op het middenveld. Zet die gewoon op 6 en Adilehou en Malone achterin.

Dan heb je de snelheid van Adilehou ook nog om een snelle spits uit te schakelen. Malone is daar te traag voor.

Zet Velanas ook op het middenveld, op de 8 positie als box-to-box middenvelder. En dan van Schuppen wat dieper, op 10. De Rooij op links, Kestens op rechts. Dan heb je veel meer voetballende kwaliteit op het veld staan.

22   7  
Ouwe Spionkop

@IVO De Graaf is nog steeds een fan van het Steijn voetbal, dus dat gaat hij nooit doen.

21   3  
Geelzwartwit

@ivo

Dat klinkt veel te logisch dus dat gaat hem niet worden

9   4  
Rolf

Zullen we vanavond de rug eens rechten (slapjanussen)

16   2  
RV

Eens met Ivo.

Zou sowieso graag Adilehou graag meer zien spelen.
Blijf er bij dat we een elftal hebben om met drie CV's te spelen maar blijkbaar ziet de groep (met name bij Malone achterin) daar geen fiducie in omdat ze dan teveel meters moeten maken. De Graaf had die tactiek wel ingezet maar heeft dan niet de overtuiging om de groep mee te krijgen. Jammer, ik denk dat Adilehou en Marijnissen wel bereid zijn die arbeid er in te gooien.


20   19  
Belgische Naccer

De laatste avond dat we een NAC op het veld hebben met enige transferwaarde, namelijk Nick Olij.

De rest van de gehele selectie is dankzij Steijn en Manders nog precies 0 Euro waard!

We zijn na vanavond dus officieel sportief failliet, want Olij gaat natuurlijk gewoon in de eredivisie voetballen. Bij Heracles of Groningen of Heerenveen. Daar kan hij moeiteloos mee. Net zoals de andere 2 weg-gepesten door toptrainer Steijn. Haye en van Hooijdonk.

We zitten perfect op het spoor van RBC Breda.
Alle spelers van waarde zijn vertrokken. Er is geen (of veel te weinig) geld voor goede spelers, en langzaam drijven we naar de afgrond en onze definitieve rustplaats.

23   5  
Kinderkaartje

@Belgische Naccer

Ik ben het grotendeels met je eens, maar je wijst nu Steijn en Manders als hoofdschuldigen aan, maar het verval is natuurlijk al 10 jaar aan de gang.
Steijn en Manders zijn maar passanten in een optocht van minkukels en nikskunners die de afgelopen 10 jaar zijn benoemd.

Van Aalst heeft zich actief met de benoeming val deze ja knikkers bemoeid. Aan de ene kant hebben ze de club overeind gehouden maar anderzijds hebben ze NAC volledig in de stront geduwd met hun wanbeleid.

Van linkerrijtje Eredivisie naar linkerrijtje KKD in 10 jaar.
Dat is nog best een prestatie met een grote club als NAC.

14   16  
Tip

Los dat het niet echt vol zit komt er zoveel publiek dat we daar trots op mogen zijn. Bij andere clubs zat er waarschijnlijk nog 3000 man/vrouw.
Nu zijn wij als NAC supporters door de jaren heen toch ook ramptoeristen. Dat was in de jaren zeventig al. Einde competitie vocht NAC tegen degradatie met hots knots voetbal en dan werd het steeds drukker tot aan uitverkocht. Ook werd er dikwijls half het seizoen nog op tijd een goeie buitenlandse voetballer gekocht die het verschil maakte.

Mooi om hier te lezen dat verschillende supporters die zeker weten wat de minst slechte optie is voor de overname ook de juiste opstelling zo uit de hoge hoed toveren. Ik schat zo dat ze minimaal zelf eerste klasse hebben gebald hun teksten lezend. De Graaf en Lurling kunnen er veel van leren. 😎

We gaan het wel zien. Hoogstaand voetbal kun je van deze selectie niet verwachten. Maar een fel bevochten overwinning zou mooi zijn. Hard werken kan altijd.

Win je dan is de kans op nacompetitie best groot. Zou mooi zijn. Fijne wedstrijd iedereen.👍👍

10   14  
Cees-2

Kinderkaartje: Ik vrees ,.......vrees, dat dat in de toekomst, zeker met vele lokale bestuurders? Dus vele, vele,..... haantjes,.....tja, het is de mens "altijd" eigen geweest. Dat dat mogelijk nog veel erger gaat worden. Maar vast en- zeker niet minder. Je moet een zeer sterke leider hebben, een soort van Jan Smit als bij Heracles. Die richting uit. Een snoeiharde, eerlijke, zakelijke leider. Een krachtig persoon met vele capaciteiten, waar men ontzag voor heeft. Waar men geen geintjes bij uit durft te halen, omdat men dan beseft dat het over is. Die een strikt beleid hanteerd, geen enkele nonsens.

9   15  
Maarten

Zijn er 5000 kaarten vergeven aan de slachtoffers van Oekraïne?

13   6  
Nonkel Frans

Het is allemaal heel eenvoudig en hoopvol. Vanavond hebben we in da house en achter de hand in geval van nood:
- lurling
- van hooijdonk
- goodlass!
- 50 extra strijdbare fans op de tribune.

Matchday! Alles of niks.
Hup NAC!

6   31  
Jb

Prestribune ik hoop op twee jaar verbannen als straf
omdat jullie totaal gerespect heben naar nac zelf en de supporters al gemeen

6   6  
Ernie

De kwaliteit van het voetbal maakt blijkbaar geen reet uit

11   3  
Ouwkus

Na Mancity-Real en Feyenooit-Marseille alweer een topwedstrijd!

8   1  
Geraldo

@peter13

Klopt en andersom zat ik een keer op de hoofdtribune vorige week en was het gatenkaas op de ere.
Een (op papier) bijna uitverkocht stadion terwijl we in de diepste put zitten. Welkom bij NAC.

7   8  
Scheppioni

@ Chris wm
Onze verdediging lijkt ook een dood paard met backs op amateurniveau ! Dat gaat tegen oss zelfs een lastig verhaal worden...... ene voordeel met de topscorer van de graafschap besproken, zij moeten tegen jong teams....dat is op een ene manier angstgegner van hun !

7   23  
Bredaaaaa

Ik hoop dat het stadion vol zal zijn. Er is een grote kans dat onze 2 helden Edwin de Graaf en Nick Olij volgend seizoen naar een grotere club gaan. Ik hoop het niet , want ik ben van beide groot NAC heren een fan. De nacompetitie zou de piece de resistance zijn van dit seizoen. Nacompetitie brengt trots en vreugde bij de NAC supporters. Vandaag moet iedereen schreeuwen voor de Graaf. Voor NAC. Voor de nacompetitie. Dit zijn de momenten dat ik trots ben om NAC supporter te zijn.

6   5  
Baco

NAC gaat knallen vanavond . HUP NAC !!!!!!

8   3  
RaraNAC

Hoe dan!?

Maar wel 4000 scc die het laten afweten vanavond.
Zullen uiteindelijk zo’n 16.000 man zitten. Wat natuurlijk absurt is met dit voetbal.

6   2  
Fan uit Zevenbergen

Ex Nac nieuws Unal staat voor een overstap naar liverpool

3   2  
Arjen076

Die Stuy vd Herik zou bij ons niet misstaan..

Laad alle berichten na dit bericht in