Wij gaan niet opzij

Nog tot 12:00 uur om te verlengen tegen KKD tarief

Benn076

Om twaalf uur stopt NAC tijdelijk de verlening van seizoenkaarten. Dit betekent dat supporters die op dat moment nog niet hebben verlengd, bij promotie het Eredivisie tarief zullen betalen voor hun seizoenkaart voor 2021-2022.

De laatste dagen is NAC wat minder druk met het bijhouden van de teller met verkochte seizoenkaarten. De teller stond gisteren rond drie uur in de middag op 7.170 verlengde kaarten.

Mocht je nog willen verlengen, dan kan dat hier

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
12 Reacties
31    
Hoge Vucht

Grote winst van de play-offs is toch wel dat zoveel mensen NAC weer herkennen en positieve energie hebben gekregen om te verlengen.

Ik hoop dat we vanavond een mooi slot krijgen!

4    
zwampie

reeds gedaan, en verwacht nog wel dat we rond de 8000 zullen zitten voor 12:00
Na vanavond met promotie zal het aantal nog wel oplopen naar de 10 a 11000 en met goed beleid voor volgend seizoen we weer naar de 12 a 13000 gaan.
Iets waar we dan weer trots op mogen zijn en zeker in deze periode waarbij niet bij iedereen het geld in overvloed aanwezig zal zijn.
Hup NAC en vol gas naar promotie

31    
Hoge Vucht

Grote winst van de play-offs is toch wel dat zoveel mensen NAC weer herkennen en positieve energie hebben gekregen om te verlengen.

Ik hoop dat we vanavond een mooi slot krijgen!

14    
BaardVakG

Verlengen doe ik sowieso. Ik wilde wachten met verlengen totdat ik m'n salaris zou krijgen volgende week. Van de week toch gedacht om eerder te verlengen. Nu durf ik het niet meer te verlengen voor 12 uur ivm dom bijgeloof.

8    
fvf6

Ook ik heb al verlengd en hoop dat er vele zullen volgen , zodat we weer in een uitverkocht Rat Verlegh van de wedstrijden van ons NAC kunnen genieten

-2    
Braze

NAC heeft mij eerder bericht dat ik tot 22 juni de tijd hb om te verlengen.Ik heb met mijn gouden kaart dit seizoen bijna geen wedstrijd gezien..
Waarom willen ze me nu pressen om voor 12.00 uur 23/5 te verlengen?
Eerst winnen en dan zien we wel.
Als we winnen betaal ik graag het Eredivisietarief!

11    
Leurenaar

Zullen we eerst even afwachten of we hebben gewonnen vanavond? Voor we het over andere tarieven gaan hebben.

11    
Heksenketel

Ik wilde gisteren verlengen, maar ben het vergeten. Ik heb er geen moeite mee om het Eredivisietarief te betalen, maar persoonlijk had ik alle seizoenkaarthouders, die geen enkele vergoeding hebben gevraagd, gewoon de tijd gegeven tot 22 juni. Soms komt geld op de 2e plaats....

2    
Wos

Heb al verlengd. Off topic: Wordt er trouwens bier geschonken in het stadion vanmiddag?

2    
Breda F2

Al gedaan vd week. Ik hoop dat volgend seizoen allemaal aanwezig kunnen en mogen zijn. Zou mooi zijn.

2    
Bart

@wos dat mag ik toch wel hopen ja!

1    
Arie

@Wos

Dat lijkt me wel, was bij NEC en Emmen van de week ook gewoon bier.

1    
RichardPraha

WOW...Gewoon alweer 8.000 seizoenskaarthouders, fantastisch.

Vorige week plaatse ik een nogal sceptisch reactie waarin ik zei dat we ons dan weer op de borst mogen kloppen dat we de beste supporters vh land zijn enzo.....waar ik TERECHT heel veel duimpjes naar beneden op kreeg:). WANT....we zijn waarschijnlijk inderdaad de meest trouwe, meest luidruchtige en meeste bier consumerende supporters van het land!!

Wat ik ook zei is dat bij NAC vrijwel altijd de waan van de dag heerst, zowel onder supporters alsmede binnen de club, altijd heel opportunistisch, vrijwel nooit een lijn of beleid in terug te vinden. Ook nu weer met in een tijdsbestek van nog geen jaar opeens een Haagse kliek die de dienst uitmaakt.

Helaas het enige consistente zijn de grote 3 die heel constant de club niet verder willen helpen door OF hun aandelen te verkopen aan een investeerder die WEL de club verder wil brengen.

Om voor mij totaal onbegrijpbare redenen is nu alle hoop op Lokhoff gevestigd, die moet nu een selectie gaan samenstellen, iets wat hij in functie als TD nog nooit eeder gedaan heeft. Met hulp van onze licht autistische "hoofdscout" Schoenmaker jr.

Ik ben heel benieuwd HOE en OF Lokhoff echt met een technisch beleidsplan en uitvoering komt wat NAC verder gaat brengen, waarin dingen worden vastgelegd als : hoe scouten we(live scouting, data & analyses, agenten) waar scouten we(competities, nationaal/internationaal) hoe gaan we dat netwerk opzetten, hoe moet de samenstelling van de selectie zijn, etc,etc.

Ik vrees dat Lokhoff toch meer het reactieve type is en rustig wacht tot er wat bevriende spelersmakelaars hun lijstje van voor de hand liggende transfervrije spelers komen presenteren.

Jammer dat ze destijds Gillissen hebben laten gaan. Dat was een uitstekende technisch beleidsmaker geweest. En bijkomend voordeel: niet een typisch iemand uit het "Bredase".Laad alle berichten na dit bericht in