Wij gaan niet opzij

O-18 wint in extremis van NEC en blijft koploper

Thiestemberg

De O-18 wist dit weekend weer te winnen en blijft daarmee fier aan kop staan in de divisie 2A. De O-16 en O-15 blijven echter doorploeteren op het hoogste niveau. De O-14 en O-13 wisten dit weekend beide te winnen.

Zoals eerder te lezen op onze site kwam de O-21 niet verder dan een gelijkspel tegen NEC. De O-18 wist in de Divisie 2A wel te winnen van NEC. In de 93ste minuut scoorde invaller Gakhokidze de 3-4. Jaydino Jacobus viel ook weer op bij de O-18, hij nam twee doelpunten voor zijn rekening.

Het is een seizoen van synoniemen voor de O-16 en O-15. Beide ploegen staan op de zevende plek in de Divisie 1a met beide alleen Alphense Boys onder zich. Er zijn dus nog wel wat punten nodig voor de ploegen van Haemhouts en Somsen. Dit weekend verloren beide teams van het sterke AZ. De gewenste opmars laat dus nog even op zich wachten.

Dan over op een positief resultaat. De O-14 wist met 1-3 te winnen van Fortuna Sittard. Door deze extra drie punten blijft de ploeg op de eerste plek staan. Dat de ploeg wil promoveren uit de Divisie 3A staat vast, alle andere elftallen van de NAC-jeugd spelen in de Divisie 1 of 2. Een mooie doelstelling dus om dit vast te houden voor de mannen van Jens Wirix.

Andere uitslagen:
NAC O-21 – NEC, 1-1
NAC O-13 – Helmond Sport, 5-0
Vitesse – NAC O-12, 17-3
De Graafschap – NAC O-11, 16-11

Bron:
B-Side Rats, NAC Jeugdopleiding
Volgend bericht
Liveblog: FC Volendam - NAC 180 reacties
Terug naar overzicht
1 Reactie
8   6  
Wolfmanjack

Zit daar vast een linksback bij die beter is dan Mashart.

8   6  
Wolfmanjack

Zit daar vast een linksback bij die beter is dan Mashart.

Laad alle berichten na dit bericht in