Wij gaan niet opzij

BSR Matchcast: Dion Malone na Volendam - NAC (1-0)

Das Phantom

NAC verloor maandagavond met 1-0 van FC Volendam. De Bredanaars hadden zeker in de tweede helft genoeg kansen om minimaal een punt mee te nemen naar huis, maar wisten het net uiteindelijk niet te vinden. Dion Malone verscheen achteraf in onze BSR Matchcast en was, ondanks een goede wedstrijd van zijn kant, hoorbaar teleurgesteld na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
9 Reacties
57   5  
Stef stuntpiloot

Ondertussen laat Seuntjes bij ESPN geen spaan heel van Nijhuis. Je kan er van alles van vinden, maar het is wel een jongen met veel passie voor voetbal, voor de club en Breda. Wat een emotie!

35   0  
Moppernac

Als ze zo blijven spelen als de 2de helft ,dan komt het allemaal nog wel goed met dit NAC.
Alleen nog iemand erbij die doelpunten kan maken.
Malone ook weer een dikke voldoende.

57   5  
Stef stuntpiloot

Ondertussen laat Seuntjes bij ESPN geen spaan heel van Nijhuis. Je kan er van alles van vinden, maar het is wel een jongen met veel passie voor voetbal, voor de club en Breda. Wat een emotie!

17   4  
Bertus

Ja Seuntjens laat geen spaan heel van die zelfingenomen kwal Nijhuis.
Die Nijhuis denkt inmiddels dat hij God is, mede omhoog geluld door die gekken van Voetbal inside.
Maar blijkbaar is hij zo arrogant geworden dat hij zich daar ook niet meer laat zien.
Seuntjens zei al hij laat alles doorgaan zit van onder tot boven onder de schrammen en hier fluit hij voor.
Mooi interview uit het hart, hij fileert hem.
Feit is dat die Nijhuis absoluut iets tegen NAC heeft dat kan haast niet anders.
Maar wat komen we scorend vermogen tekort zeg .

20   0  
Moppernac

Bas Nijhuis naait NAC voor de 2de keer.
Heeft een grote hekel aan NAC denk ik.
Vorig seizoen met die penalty in de wedstrijd NAC- Roda 2-2 toen Robin Schouten rood kreeg voor die handsbal die naast zou zijn gegaan en nu een terechte doelpunt afkeuren.
In het interview bij ESPN zegt Nijhuis dat het in de 5meter was, maar dat is echt niet.

17   0  
Scheppioni

Wel vaker dan twee keer moppernac !!
The Seun heeft volkomen gelijk, ik walg echt van die naaihuis !!! Maar Dione verrast me wel degelijk, is veel meer toegevoegde waarde nu onder Edje de Graaf, zoals de tweede helft ..... dan gaat het goed komen !!

5   1  
The Cosmic Gate

Ondertussen lacht Bas Nijhuis weer in z'n vuistje, en heeft z'n Toto inzet weer binnen. En dan daarna ook gewoon niet met uitleg of whatever komen, en gewoon arrogant weglopen enz

5   0  
Grote Trainer

Even totaal off topic, maar wilde het toch benoemen: Wat een sfeer gisteren! Je ziet duidelijk dat zoiets invloed heeft op de ploeg. Was het allemaal goed de tweede helft? Nee, zeker niet, maar ze durven wel te voetballen. Dat ie niet valt, is jammer, maar de realiteit waar NAC zich nu in bevind. Komt het nog goed dit seizoen? Geen idee, maar feit is wel dat NAC al tegen de volledige top 9 gespeeld heeft. Dat NAC nu 15e staat is echt klote, maar als je bezettingsgraad bij uitwedstrijden dit seizoen 100%(!!) is, is ronduit bizar.

Eens dat wordt de hemel stralend blauw..

8   0  
Beek

Niet verwacht het ooit te gaan zeggen; maar Malone was wat mij betreft MotM gisteren.
Achterin begint het zowaar ergens op te lijken.

1   0  
Will

Wat een arrogante kwal die Nijhuis trekt zich van niemand iets aan en heeft zijn eigen regels hopelijk doet de KNVB er ook eens iets aan die laten dei scheidsrechters ook maar aanmodderen iedereen zag dat het een terecht doelpunt was maar die kwal moest dat weer verpesten heeft een hekel aan NAC hij moet maar weer eens op les zodat hij weet hoe de regels zijn zo ook die grens die kon het nooit zien want er stonden zeker 6 spelers voor en dit is at de tweede keer dat Nijhuis NAC benadeeld nooit meer in Breda komen blijf maar waar je vandaan komt daar in Twente daar hoort hij thuis

Laad alle berichten na dit bericht in