Overal waar we komen

Olij: ‘Op dit moment ziet het er naar uit dat ik blijf bij NAC’

DeWeesJr

Nick Olij baalt dat hij geen kans krijgt met NAC op promotie. De doelman is ambitieus en was daarom graag met de Parel van het Zuiden naar de Eredivisie gegaan. Toch had Olij voor de NAC-supporters een positieve noot.

In BN DeStem wordt allereerst de beslissing van de KNVB besproken. Het is een domper voor de doelman en de club. Maar Olij plaatst het wel in perspectief aangezien het voor Cambuur en De Graafschap nog zuurder is. 

Vorige week werd bekend dat Olij in de belangstelling staat van onder andere Sparta. De keeper had een geweldig seizoen bij NAC en leek een stap te gaan maken. Toch laat Olij tegenover de regionale krant weten dat er voorlopig geen vertrek aan de orde is. 'Op dit moment ziet het er naar uit dat ik blijf bij NAC.'

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
Volgend bericht
Dit was de BSR Thuisquiz 9 reacties
Terug naar overzicht
26 Reacties
60    
Heksenketel

Geweldige doelman voor ons! Wel even in perspectief plaatsen wat hij zegt....op dit moment!! Het is nu 25 april, de competitie begint op zijn vroegst 1 september.

7    
sjef de gevulde koek

Lijkt me logisch elke club weet niet meer waar het staat of wat er in de kas zit. Komende 2 maanden zal iedereen nog met z'n eigen boekhouding bezig zijn ipv spelers aantrekken. Dus hij kan niks anders zeggen dat dit natuurlijk.

8    
Marti

Treur ik niet om dat hij blijft hoop het zelfs!

60    
Heksenketel

Geweldige doelman voor ons! Wel even in perspectief plaatsen wat hij zegt....op dit moment!! Het is nu 25 april, de competitie begint op zijn vroegst 1 september.

-54    
Kipiani

Leuke gast, goeie instelling, goeie keeper, maar te klein. Geen reach. Niet de baas in de 16.

-34    
Rat uit Rijen

Dat Olij 'een geweldige doelman' wordt genoemd, geeft vooral aan hoe slecht zijn recente voorgangers waren. Hij is echt wel oké hoor... Maar Kipiani slaat de spijker op zn kop, sorry.

13    
NAC4Ever

Laten we hopen dat hij inderdaad blijft. Goede keeper voor ons!

7    
Scheppioni

Mooi !
Prima keeper, al was zijn ene laatste wedstrijd niet echt een visitekaartje, dat zijn wel de wedstrijden, anders was hij wel weggeweest !

10    
Buurman

Goeie keep , moet zich op ere niveau nog bewijzen. Maar t.ov. van Leer zijn we er een gigantische partij op vooruit gegaan. Heb dat altijd best gek gevonden want bij Roda vond ik van Leer best goed. Ging ook niet voor niets naar Ajax. Volgens mij had van Leer bij ons teveel aan zijn hoofd met Lieke. Ik had ook altijd de indruk dat NAC hem geen lor interesseerde. Olij blijft wel op mijn netvlies feye uit. Maar goed. Dat is verleden tijd. Ben blij als hij blijft. Anders goed geld vangen.

4    
Ernie

Hoop dat er werk van wordt gemaakt om hem te houden. Prima keeper voor NAC en ook een goede instelling. Kleinere selectie met jongens met deze instelling.

5    
Henri

Leuk te horen die opmerking van Olij dat hij bij NAC blijft zoals het er nu voorstaat. Ja dank je de koekoek. De kruiddampen van de seizoensbeeindiging zijn nog aan het optrekken. De transferpolonaise moet nog starten en zal waarschijnlijk later starten dan ooit en dan nu verklaren dat je blijft zoals het er nu naar uitziet. Oftewel het open trappen van een enorme open deur Nick. Zeg dan niets en laten we kijken hoe het loopt of zeg gewoon: "Ik blijf bij NAC".

-15    
Dutchbird

Hopelijk blijft het rustig aan het 013 keepersfront, dan blijft onze Dongense keeper wel bij NAC.

2    
Wanny

Als dat betekent dat ie gaat verlengen zou dat mooi zijn. Zo niet dan is ie volgend jaar transfervrij en loopt is gratis de deur uit.

22    
Ric

Allemaal leuk en aardig. Maar als hij zijn contract niet verlengd dan moet NAC hem gewoon verkopen deze zomer. Hoe spijtig het ook is. Transfervrij vertrek is veel erger!

-19    
Bredafun

We hadden de competitie makkelijk in juni kunnen afmaken. De Premier League begint weer op 8 juni, dus wat lopen ze bij ons dan moeilijk te doen over september weer te starten???

10    
NAC4Ever

@BREDAFUN
De maatregelen van de overheid laten het niet toe om voor 1 september te gaan voetballen. Daar is namelijk een vergunning voor nodig, ook voor zonder publiek te voetballen.

-6    
Bredafun

@NAC4ever, dat snap ik maar wat ik bedoelde is dat niet alles op 1 lijn zit.

7    
ome cor

Geen enkele speler zal loyaal aan de club blijven omdat die zoveel te leiden heeft onder de corona crisis.
Jonge spelers die de droom hebben om carrière te maken in de voetballerij zullen dus gewoon hun kans grijpen wanneer er een beter aanbod komt.
Niet alleen JP van Hecke, maar ook Nick Olij zal dat doen.

Op het moment van zijn uitspraak klopte deze voor de volle 100%, maar dat kan elke dag weer anders zijn.

Persoonlijk hoop ik dat hij blijft, maar we gaan het zien in deze veel te lange zomerstop.

2    
NAC4Ever

@BREDAFUN
Anderen landen heb nog niet voor maanden een verbod op betaald voetbal.

12    
Badeend

Bredafun, je laatste opmerking klopt. Niet iedereen zit op één lijn. Is dat nieuw voor je? Dat is toch op alle vlakken altijd zo, niet alleen in coronatijd? En misschien is het maar goed ook, want wie heeft er nou eigenlijk "gelijk"? In je eerste reactie geef je aan dat je eigenlijk vindt dat de PL (en daarmee de Britse overheid) gevolgd moet worden, maar waarom? Kan het zo zijn dat objectief gezien de beslissingen van de Nederlandse overheid beter voor de bestrijding van het coronavirus zijn? Kan dat?

Ik wil er zeker geen politieke discussie van maken (daar gaan we niet uitkomen) maar het feit dat een ander land ander beleid voert, betekent niet dat het Nederlandse beleid "dus" verkeerd is. Ik ben allang blij dat Nederland - in de beslissing om überhaupt betaald voetbal toe te staan - zich minder door de belangen van "het geld" laat leiden. Een kleine competitie heeft dus óók voordelen. En persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat als de competitie in de PL weer hervat wordt op korte termijn, de problemen nog flink toe kunnen nemen in Engeland.

1    
Buurman

Badeend neemt mij de woorden uit de mond. Ik wilde juist reageren, maar aan zijn reactie heb ik niks toe te voegen !

-6    
jvt

Door deze crises zal men nu eindelijk geleerd heben met wat jvt al jaren stelt? Een kleinere maar kwalitatief betere selctie die daardoor als extra effect heeft dat het trainingsnivo ook omhoog gaat.

Maar NAC zal haar nog een beetje betere spelers nu (moeten) gaan verkopen en kunnen weer van voren af aan beginnen. Levert de directie ook fors salaris in? Geven zij het goede voorbeeld mede omdat zij als afstandelingen van de Bredase cultuur gefaald hebben?
We hadden de zwaartste uitwedstrijden nog voor de boeg en stonden op gepaste afstand achter de eersten. En dat met het meeste toeschouwers.

Haal ook wat ervaren jongens en schoffies zie het aan De Graafschap. Je krijgt onverwachts een tweede kans in de KKD divisie met dezelfde tegenstanders. Directe promotie moet voor een club als NAC altijd het doel zijn en daar hoort Van Hecke bij, niet persé deze keeper.

-8    
Tr

Redelijke keeper komt alleen veel te kort qua lengte. Zal wel duimpjes omlaag krijgen of domme antwoorden als. Ja hij heeft wek een goede inzet nee daar ga je de oorlog mee winnen. Tijd voor kwaloteit en inzicht. Dat strijden en door gaan heeft ons de afgelopen jaren ook 0.0 gebracht. Tijd voor een coole combo daarvan. En neem voortaan keepers van minimaal 1.85 want dit Menneke met zijn 1.70 kan zelfs mijn kleine neefje er over heen schieten.

1    
Belgische Naccer

4 jaar verlengen zou het mooiste zijn. Maar dat zal Olij niet willen, zeker niet tegen een lager of gelijkblijvend salaris.

Dus dan is wellicht het beste om hem nu te verkopen voor zoveel mogelijk geld. Maximaal haalbare lijkt me dan 5 ton, met nog 1 jaar contract.

Te weinig natuurlijk maar dat is de situatie waarin NAC nu eenmaal zit.

2    
RV

Naast dat ik het bijzonder treurig vind voor de Graafschap en Cambuur is het ook een grote uitdaging voor ons om volgend jaar om die eerste twee plekken mee te doen.

Het is gebleken dat we toch veel tekort kwamen voor die eerste twee plekken en ook Volendam is een team wat zich weken achter elkaar heeft ontwikkeld.

Als je alleen van Hecke kunt verkopen en dat geld kunt investeren in een ervaren spelverdeler en een spits met doelpunten garantie op dit niveau dan zijn we al een heel eind. Liefst dan ook kijken of er markt is voor Stokkers en/of Dogan om zodoende ook op andere posities voorin een kwaliteitsinjectie te doen.

5    
Ernie

Wat velen hier nog steeds niet snappen, is dat de ellende erg groot zal zijn voor de meeste clubs.
Het zal er om gaan hoe je dit als club weet te overleven. De achterban zal hierbij een belangrijke rol spelen.

0    
Wim

Wanneer begint de verkoop van de seizoen kaarten ?

Laad alle berichten na dit bericht in