Wij gaan niet opzij

Olij snapt supporters: "Want Sydney is kind van de club en hier groot geworden"

Das Phantom

Na afloop van de wedstrijd Go Ahead Eagles - NAC (0-0) was er veel te doen rondom Sydney van Hooijdonk. De topscorer werd in de laatste minuten in het veld gebracht en was daar niet blij mee. Ook de supporters vroegen zich hardop af waarom er zo werd omgegaan met Van Hooijdonk en doelman Nick Olij snapt dat wel.

"Supporters praten vanuit hun supportershart. Ik snap ze heel goed, want hij is kind van de club en hier groot geworden", stelt de doelman na afloop van het duel in gesprek met BN DeStem. Olij vindt dat het de keuze van Steijn is om hem zo laat nog te brengen. "Ik wil daar ook geen uitspraken over doen, om eerlijk te zijn. Dat vind ik moeilijk om aan te geven." 

Volgens Rutten , die veel met Van Hooijdonk praat, heeft de spits zeker nog een toekomst bij de club. "Het enige wat hij kan doen, is zijn stinkende best op de trainingen en laten zien dat hij doelpunten kan maken. En dat kan hij." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Manschot fluit NAC - FC Volendam 6 reacties
46 Reacties
107   3  
Jemo

Het heeft met respect te maken en dat is ver te zoeken hier. Als we nu 1-0 voor hadden gestaan en je moest tijdrekken, had ik het nog enigzins begrepen. Maar met 0-0 en Bilate die geen bal raakt ben je iemand aan het kapot maken door hem 2 minuten voor tijd te brengen. Ik vraag mij ook af wat de gedachte hier achter is van Steijn? Als mijn baas zo met mij om zou gaan, zou ik hem ook vertellen dat die de boom in kan.

33   6  
Marti

Ben toch bang dat de trainer z’n ogen dicht heeft op de training ,

107   3  
Jemo

Het heeft met respect te maken en dat is ver te zoeken hier. Als we nu 1-0 voor hadden gestaan en je moest tijdrekken, had ik het nog enigzins begrepen. Maar met 0-0 en Bilate die geen bal raakt ben je iemand aan het kapot maken door hem 2 minuten voor tijd te brengen. Ik vraag mij ook af wat de gedachte hier achter is van Steijn? Als mijn baas zo met mij om zou gaan, zou ik hem ook vertellen dat die de boom in kan.

14   18  
Judge M.

Blanco zal ook eens niet het vuurtje nog wat extra oppoken... En waarom zou Olij zijn kop niet open kunnen trekken? Is Steijn dan echt zo'n dictator als wat er nu geschetst wordt..?

28   0  
NAC!!!

Het begint toch wel te lijken dat er mer speelt in de groep hoor. Waarom zouden anders spelers er iets van zeggen?? Lijkt me niet zo best voor de sfeer... ze zeggen niet veel maar toch...

29   8  
D'n opletter

Wat moet hij (Sydney) nog meer doen? Hij is topscorer...!!!
Wat er moet gebeuren is dat Steyn een keer normaal moet doen.

Waar is Malone, als aanvoerder?
Waar is Immers, als Routenier?

We zijn zieker dan ziek, wat een KUTzooi!

31   6  
Ratjeduneerste

Sydney heeft geen eerlijke kans gekregen bij Steijn en gaat die ook niet meer krijgen. Sydney heeft 1/3 van de totale doelpuntenproductie op zijn naam en Steijn lijkt hem gewoon niks te gunnen.

Vasthouden aan Bilate die na de terugkomst van zijn blessure direct weer basisplaatsen kreeg was al respectloos, maar de wissel afgelopen weekend en het gedrag van Steijn naar de media toen was NAC-onwaardig.
Zo'n ongeloofwaardige praatjesmaker moet je als club niet als uithangbord willen hebben.

Ik denk, mede aan de reactie van Olij te zien, dat de spelers het totaal niet eens zijn met de trainer. Behalve het groepje wat door Steijn met een zakkie geld hierheen is gelokt of degenen die lekker diep in zijn holletje zitten. (Malone, Immers, Bilate, Venema)

Man wat hoop ik toch dat Manders druk bezig is met de contractverleningen van een aantal jongens. Maar hij zal wel andere dingen aan zijn hoofd hebben. Dan kunnen de taken van een TD er niet nog eens bovenop komen, ach dan had je maar sneller moeten handelen.

Nu zit je met een leeglopende selectie die wordt bestuurd door niemand en die volledig in de handen van Steijn ligt. En dat is tot op heden geen succes gebleken....

We modderen maar weer wat aan met ons clubje, terwijl Manders werd binnengehaald als de man met visie en beleid. Waar is het meerjarenplan? Waar is het beleidsplan? Waar is de TD?....

20   2  
Pakster

Dit begint toch allemaal een beetje pijn aan mijn hart te doen. Je maakt uit de reactie van Olij op dat hij het niet eens is met de trainer. Dit durft hij echter niet toe te geven.
Als NAC supporter heb je een mooi maar vaak ook zwaar leven door het structurele wanbeleid. Dat in een overzicht (dit weekend de mooiste goals van Huntelaar) van prachtige goals, altijd NAC als tegenstander voorbijkomt, kan ik nog mee leven en om glimlachen. Maar met dit soort acties, zoals de met SvH omgaan, maak je een club kapot en raakt mij oprecht in mijn NAC hart.

8   12  
Maarten

STOP THE STEAL!

16   0  
Dos

Logisch dat Olij niet openlijk en letterlijk zijn mening verkondigt. Dat moet gewoon binnenskamers gehouden worden en zeker niet via de media naar buiten komen.
Tussen de regels door lees je wel zijn onbegrip.

SvH gaat het ook niet puur om het feit dat het geen onbetwiste basisspeler is, maar meer de manier hoe met hem wordt omgegaan. Afspraken die niet nagekomen worden. Het feit dat hij geen eerlijke kans krijgt tijdens wedstrijden om het ongelijk van de trainer te bewijzen.
Dit is echt onhoudbaar en ik begrijp heel goed dat hij liever vertrekt als dit niet verbeterd.

19   1  
Kinderkaartje

Ik geloof niet in het nu alweer buiten donderen van de trainer, dat heeft de afgelopen 68 keer ook niets opgeleverd, dat zal nu niet anders zijn.

Maar Steijn moet wel mans genoeg zijn om nu toe te geven dat hij het met Bilate verkeerd heeft gezien en dat vanaf nu Van Hooijdonk weer de kans krijgt.

Dat Steijn en Van Hooijdonk elkaar niet liggen dat is duidelijk, maar dat mag nooit ten koste gaan van de ranglijst. Die persoonlijke vete die vechten ze maar lekker uit buiten het veld (en liefst buiten de media), maar als wij willen promoveren dan telt elk (doel-) punt.

Je kunt geen persoonlijke fittie uitvechten over de rug van de club en de supporters. We hebben grotere belangen dan het wedstrijdje verplassen tussen Steijn en Van Hooijdonk.

11   15  
Kipiani

Inderdaad onhandig van Steijn om Sydney zo laat in te brengen.
Maar volgens Willem van Hanegem zat vader Pierre er vroeger ook wel eens flink naast met jeugdige spelers.
Sydney wordt wel een beetje overschat hier en Maurice onderschat.
Azzagari is een talent, die wordt beter en beter.
Dat ziet Steijn ook wel.
Niet uit de bocht vliegen jongens.
We hebben rust nodig en de Bredase pers kunnen we al helemaal niet gebruiken.
Die moeten terug naar de dames hockey teams.
Kunnen ze cool opgewonden van die meisjes raken en hopeloos van wakker liggen.
Hebben ze Sydney en Mounir niet meer nodig.
Er is geen andere keus als de drie grote jongens met geld in hun holen blijven bivakkeren.
Echt niet.
Azzagari is de toekomst. Komt allemaal goed.

21   11  
Belgische Naccer

Onze beste spelers gaan GRATIS lopen, vanwege dat gepruts van Steijn:

Hooijdonck
Olij
Riera
Monsalve
Noblejas
Mashart

Met een juiste trainer, zouden we dit seizoen promoveren. Want er zit echt genoeg kwaliteit in de selectie.

Maar met Steijn gaat dit nooit lukken. Die speelt "bejaardenvoetbal" dat eenvoudig te verdedigen is door tegenstanders. Zelfs tegen de nummer laatst in de KKD..., speelt hij met de staart tussen de benen. Het is echt schandalig.

Verder stelt hij stelselmatig alleen zijn "vriendjes" op, die geen van allen wat toevoegen aan dit NAC. En hij vernederd publiekelijk zijn topscorer. De man die notabene nagenoeg alle punten voor Steijn heeft binnengehaald!!!!......

Maar goed, dit lost zich vanzelf op. Want als hij tegen Volendam weer dat "bejaardenvoetbal" laat zien en Volendam wint de komende wedstrijd met 5-0 dan wordt de hele situatie al onhoudbaar en breekt de pleuris uit hoor. Dan is het gedaan met Steijn. Been there Done That.

29   5  
Cool hand

Als Hooijdonk, Monsalve, Noblejas en Mashart onze beste spelers zijn, dan is de crisis nog vele malen groter dan ik me ooit had voor kunnen stellen.

10   1  
de generaal

Het is echt te hopen, dat Steijn zijn ogen en oren goed open houdt.
En dat geldt ook voor Manders
Want de waarheid zal hun inmiddels erg duidelijk zijn.
En laat ons echt hopen, dat deze heren in januari geen technisch directeurtje gaan spelen, want dan komen er weer verkeerde en bejaarde, niets presterende en de jeugd wegjagende "spelers ".
Hoe is het toch mogelijk, dat je deze Haagse kliek de touwtjes in handen geeft?

WIJ ZIJN TOCH NAC BREDA!!!!!!

32   6  
Wanny

Die 1 minuut invalbeurt is zeker een misser, had Steijn niet moeten doen. Moet ie ook zo met Sydney bespreken. Netjes omgaan met je mensen.

Maar we moeten niet vergeten dat Sydney sinds 2 oktober 1 doelpunt heeft gemaakt, een penalty tegen MVV. Daarbij uiteraard wel aangetekend dat ie lang niet alles gespeeld heeft, ook door een wat knullige blessure de laatste 3 wedstrijden.

Daarvoor scoorde ie voornamelijk tegen jong teams en de onderste 5. Tegen Cambuur en Almere, weliswaar in een door corona verzwakt NAC, breekt ook Sydney geen potten.

Als je de reacties leest, lijkt het evenwel of het niet spelen van Sydney de oorzaak is voor elke puntenverlies. Dat lijkt me nogal overdreven. Het is een jongen met talenten, maar ook veel tekortkomingen. Met alleen Sydney opstellen lossen we de problemen zeker niet op.

6   10  
Cool hand

Wanny, Wanny, Wanny toch. Dat mag je hier niet zeggen.

5   0  
Benassi

Natuurlijk snapt Olij het! Er zijn er helaas maar een paar die het niet snappen. En dat zijn nou helaas de beleidsbepalers.

Geen enkel talent komt uit de verf bij NAC. Gewoon niet 1! En andersom, alle talenten die vertrekken draaien als een tierelier!

Waarom vraagt niemand binnen de club zich dat af? Hoe kan dat?

12   5  
Ivo

Ja, eens met Wanny hoor.

Bilate wordt afgebrand, maar die deed precies waar hij voor gehaald is. Ballen afpakken, zich breed maken, de bal vasthouden. Maar dan moeten de spelers om hem heen er van profiteren en dat gebeurt niet.

Ik kan me niet herinneren dat een aanvaller van NAC een verdediger voorbij kwam met de bal, en er dan iets goeds mee deed. Dat lukt gewoon al maanden niet. Ook niet tegen Oss of Dordrecht.

Ik zie nog steeds kans voor een systeem met 2 spitsen waarbij Bilate en Sydney allebei spelen.
Een 3-5-2 of 4-4-2 met opkomende buitenspelers, dat dan in de praktijk een 4-2-4 wordt.

En het Sydney-verhaal krijgt nu weer alle aandacht, maar we hebben met Nacho Monsalve een hele goede voetballer in huis, en niemand weet wat er aan de hand is. Wie duikt daar eens in? Kan B-Siderats Nacho eens bellen?

22   3  
Chris W.M.

@Wanny

Bilate speelde tegen de nummers 17 en 20 en scoorde daar niet eens tegen. Just saying.

Uiteindelijk is deze situatie door Steijn zelf gecreëerd. Begin van het seizoen uitgesproken dat promoveren een kwestie is van doelpunten tellen. Vervolgens haalt hij een spits die in zijn topjaar 7 doelpunten in de KKD heeft gemaakt, en verzuimt hij op andere posities scorend vermogen in te kopen. Op het moment dat wij vleugelspelers hadden gehad en middenvelders die de complete doelpuntenproductie voor hun rekening hadden genomen dat had niemand het over het wel of niet opstellen van van Hooijdonk gehad.

Steijn verwijst zelf altijd graag naar het promotiejaar van VVV om aan te tonen dat hij geen verdedigende trainer is. Maar als je inzoomt op die cijfers zie je al waar het fout gaat dit seizoen:

Spits Seuntjens: 15 goals. Rechtsbuiten van Crooij: 14 goals. Middenvelder Leemans: 12 goals. Aanvallende middenvelder Opoku: 11 goals. Linksbuitens Sleegers en Hunte gecombineerd 12 goals. Dat zijn 64 goals bij elkaar, redelijk verspreid over alle posities. Noem mij 1 speler die deze aantallen dit seizoen gaat halen. De enige waarvan ik denk dat hij dit kan evenaren, mits goed gebruikt, is van Hooijdonk.

Dus tenzij we in de winter de portemonnee trekken en scorend vermogen gaan inkopen ( = stervensduur ) om deze speelwijze een succes te maken ( lijkt ook het enige strijdplan te zijn van Steijn ) verwacht ik niet zo veel meer van dit seizoen. Helemaal als de enige in je selectie die aangetoond heeft gemakkelijk een goal te maken ( mits goed bedient, en daarvoor zal je dus af moeten stappen van het strijdplan wat je nu hanteert ) in januari de deur achter zich dichttrekt.

3   7  
Cool hand

Ik heb je gewaarschuwd, Wanny.

7   1  
Chris W.M.

@Cool hand

Jij ziet wel scorend vermogen in de ploeg dan?

13   1  
Ivo

En nu eens met Chris WM.

Toen Malone kwam voor het middenveld, naast Haye, vroeg ik me al wie er dan moest gaan scoren, toen kwamen Immers en Rutten en dat zijn ook geen mannen die er 15 per jaar inschieten.

Dan hebben we Buffonge en Fiorini gehaald voor als het niet lekker draait, en die krijgen amper speeltijd.

En dan komt alle druk op een jongen van begin 20 die bij FC Eindhoven leuke dingen liet zien. Maar FC Eindhoven staat niet tegen 9 verdedigers te voetballen, dus dat is geen zekerheidje.

Van Mounir weten we dat hij zijn goaltjes en assists meepakt in een goed draaiend team, maar ,als het niet lekker draait, moet het ook niet van hem komen.

We hebben te defensief ingekocht, en ook teveel hetzelfde type spelers, dat is een feit.

5   4  
Cool hand

Nee Chris, zie ik inderdaad niet. Wanny geeft aan dat Sydney ook niet zo lekker ging voordat hij door Bilate werd vervangen. Dat is op deze site niet de sociaal gewenste mening. Dat was meer mijn punt. SvH of Bilate kan me inmiddels niet meer boeien.

9   0  
Kinderkaartje

Het zal ongetwijfeld scorebord journalistiek zijn, maar Bilate heeft er 1 gescoord uit een penalty in 8 wedstrijen, Van Hooijdonk 8, waarvan 2 uit een pingel, in 13 wedstrijden.
Daarbij mist Bilate ook nog eens pingel op een cruciaal moment op een manier waar de honden geen brood van lusten.

Dan kun je kapstokken wat je wil, een spits moet scoren. Ook bij NAC. En zekere als er verder ook niemand een doelpunt kan maken.
De meest scorende spits moet gewoon spelen, totdat deze geblesseerd raakt of niet meer scoort en zijn vervanger het wel doet.

8   1  
Anita

Nee die Bilate in de spits laten, dat is een oplossing. Die heeft nog niets gepresenteerd. Gewoon Sydney houden en investeren in deze jongen 💛🖤💛🖤💛🖤

7   14  
Cees

Als Olij heeft gezegd dat Sidney hier groot is geworden, dan is dat lulkoek van de hoogste plank. Van Hooijdonk is niet “groot”, hij is een simpel spelertje, waar het op de amateurvelden van overloopt. Alleen zijn achternaam was bekent, daar parasiteert hij op, en op de hulp van zijn vader, die hij keihard nodig heeft, anders was het nooit gekomen tot het nu is.

9   1  
Kinderkaartje

@CEES

Op wiens naam parasiteert Bilate dan?

Voorlopig heeft Van Hooijdonk veeeeeeeeel betere statistieken dan Bilate.

Dan kun je van die jongen en zijn gevolg vinden van je ervan vindt, Bilate laten spelen slaat helemaal nergens op en is nergens op gebaseerd. Alleen op het feit dat de trainer zijn ongelijk niet toe durft te geven.

7   2  
nacfan

Sidney van hooijdonk moet meer kans krijgen van steijn hij is onze topscorer van nac dus gewoon laten spelen

8   1  
scheppioni

Gij hed er verrekenis goeie kijk op Kinderkaartje !!
Ik zag al vrij gauw dat bilate een mispeer was, maar goed nu zitten we met een trainer die zijn eigen ego waarschijnlijk belangrijker vindt dat moet heeel gauw veranderen !!!
Mocht dit niet zo zijn dan is het toch rampzalig om met zo'n eigenwijze door te gaan, al was ik er ook zeker voor met oog op langer termijn te kiezen voor meer rust en stabiliteit !
Dit van afgelopen vrijdag wat Olij zegt, kun je nooit maken als trainer en dan nog eens de reactie van Steijn !!

13   3  
ome cor

Sydney moet je altijd opstellen, maar wel met mensen die een bal voor de pot gooien. Zet Schouten eens op de plek van Dogan/Venema en aan de andere kant De Rooij.
Deze heren gesteund door Mashart en Rutten.....

3   2  
Judge M.

Eens met Wanny. Ik denk dat vd Pavert van De Graafschap dit seizoen nog niet zo'n makkelijke avond gehad heeft. Als je echt een goede spits bent dan ben je zulke verdedigers gewoon keihard de baas. En zo ver is onze "jongen van de club" nog lang niet.

2   2  
nacorakel

De poll op BSR geeft aan dat de supporters zwaar verdeeld zijn over SVH. Net zoals de vier trainers die SVH onder hun hoede hebben gehad. Het probleem blijft SVH nog nooit de kans heeft gehad om een heel seizoen te spelen - we weten niet hoe goed / slecht hij daadwerkelijk is.

Tweede probleem is dat SVH in een systeem moet spelen waarbij hij in de 16 in stelling gebracht wordt. En dat is wat de trainert niet wil. Steijn werkt met Nederlandse 30+-ers in een behoudende speelstijl met focus op het houden van de nul. Dan heb je niks aan SVH. En SVH heeft dan niks aan NAC en moet zn carriere NU vlot trekken. Net zoals onze Spanjaarden dat moeten doen. Die zijn met zn vieren weg met Kerst.

Ralph is volgend jaar wederom weer transfervrij. Die zal in Januari wel een contractje van 2 ton krijgen. Net zoals Immers en Malone.

7   3  
BREDA 1965

Een aantal zgn nacsupporters zien het hier niet zitten met Sydney,nou dan gaan we toch gewoon verder met bilate in de spits.Ik denk dat ik eerder in mijn kist lig,dan dat ik een doelpunt te zien krijg van bilate of van wie dan ook op dit moment.

1   10  
Wanny

De laatste goal van Sydney is langer geleden dan de laatste van Bilate...

1   2  
Judge M.

@NACORAKEL:

Die kans heeft hij wel gehad maar hij wilde zich vorig seizoen niet laten verhuren.

12   0  
Kinderkaartje

@wanny

De laatst gemiste penalty van Bilate is ook recenter dan die van Van Hooijdonk.
En dat was ook nog eens een hele dure.


6   4  
NB

Het is allemaal niet zo ingewikkeld...
Beide spitsen zijn eigenlijk kwalitatief beperkt.

6   3  
Tommy

Mét Sydney in de spits zijn we ook gewoon een subtopper in de eerste divisie. Veelzeggend dat velen zich daar nu weer druk om maken en zich laten beïnvloeden door zijn pathetische fanclubs in de media. Dat 'kind van de club' speelde tot zijn zeventiende voor Beek Vooruit. Dit soort discussies leiden steeds tot emotionele beslissingen en leiden alleen maar af van de fundamentele problemen in de club. We komen maar niet uit die vicieuze cirkel. Straks moet de nieuwe technisch directeur weer een dure Haagse erfenis afschrijven.

3   1  
nacorakel

@Judge M.

Terechte opmerking, wel met kanttekening. Een uitleenbeurt naar pak em beet Helmond Sport worden er maar heel weinig beter van. Dat geldt ook voor je CV.

4   0  
Peerke

Het is niet alleen dat Bilate niet scoort, hij is ook niet de kapstok die anderen beter laat spelen. De door Stein aangetrokken spelers hebben veel te veel krediet. En dat is wat de supporters niet aanstaat.
We moeten er ook maar eens vanaf dat we binnen 1 jaar moeten promoveren. Dat werkt op lange termijn niet. De spelers die Stein heeft aangetrokken om te promoveren zijn bijna geen van allen eredivisiewaardig (meer).

10   0  
Badeend

Men vergeet her en der wat dingen uit elkaar te trekken.

1. Van Hooijdonk is een beperkte speler. Dat is Bilate ook, maar die is bijna 10 jaar ouder, daar zit geen rek meer in. In Van Hooijdonk hopelijk nog wel.
2. 1 minuut voor je topscorer heeft niets met "ik vond het goed staan" te maken - als dat écht zo was, had je helemaal niet gewisseld. Dit is pure minachting van Steijn.
3. Een trainer die overtuigd is van zijn eigen keuzes, raakt niet zo geirriteerd als Steijn in het interview met Fox, dat was echt beneden alle peil en ik zou het oprecht bizar vinden als Manders hem daar niet op heeft aangesproken.

Als laatste: Van Hooijdonk is je topscorer, met 8x zoveel doelpunten als Bilate. Maar die mag je niet afrekenen op zijn doelpunten, "want hij is de kapstok". Dan maar even kijken wat de rest van het team heeft gedaan in de speeltijd van Van Hooijdonk en Bilate.

Van Hooijdonk: 851 minuten, 6 doelpunten (+8 van Van Hooijdonk)
Bilate: 492 minuten, 3 doelpunten (+1 (penalty) van Bilate)

Hierbij nog de kanttekening dat die 3 goals van het team in de speeltijd van Bilate, alle tegen Eindhoven waren. Je kunt je wat mij betreft oprecht afvragen of het team beter wordt mét Bilate. Zelf denk ik dat hij best waarde kan hebben, maar niet in het karakter- en inspiratieloze 4-3-3 van Steijn. Misschien wel met Bilate én Van Hooijdonk.

Ik vind Van Hooijdonk absoluut geen goede voetballer hoor, en zeker niet 'de verlosser'. Ik vind wél dat een trainer moet kijken naar zijn beste team en dat hij fatsoenlijk met mensen om moet gaan. En die twee dingen zie ik niet, en ik vraag me af waarom niet.

0   0  
Patje

probeer te blijven praten met Sidney moreno, alleen dan hebben we kans dat hij tog blijft, want naar Engeland moet ie niet gaan, tenslotte je bent hartstikke jongen, je moet nog veel leren maar dat maakt niet uit Sidney.

3   1  
Wanny

Lijkt me duidelijk dat Steijn en Manders er gewoon niet in geslaagd zijn om de gewenste spits te halen.

Stokkers was niks, maar daar kwamen ze niet makkelijk vanaf. Uiteindelijk maar geruild tegen Bilate, waarvan ze ook wel wisten dat ie niet veel scoort. En het was ook wel duidelijk dat Sydney nog geen gearriveerde, onomstreden eerste spits is.

En dan zit je ook nog met jongens als Monsalve, Noblejas en Kali die nooit lang fit zijn en Dogan die het niet brengt. Van het salaris van dat kwartet had je ook een leuke aanvaller kunnen halen.

5   0  
Kinderkaartje

@WANNY

Dat je voor het geld van dat kwartet een leuke speler had kunnen halen ben ik met je eens, maar dat telt niet in de voetballerij.
Voor 'als' koop je niets, en achteraf is het allemaal makkelijk voorspellen.

\Maar het feit is dat we een spits hebben die wel scoort en een spits die niet scoort.

En dan hebben we een trainer die de spits die niet scoort consequent opstelt en de spits die wel scoort tot op het bot vernedert, door hem 1 minuut te laten invallen.

Ik ben geen voetbal professor en heb er niet voor doorgeleerd, maar dan snap je er als trainer dus echt helemaal niets van. Dan ben je gewoon bezig met een spelletje "wie heeft de langste pik".

4   1  
scheppioni

Plus Kinderkaartje, de trainer blijft ook nog eens stronteigenwijs !!
Helemaal met je eens jonguhhh !

4   0  
Dutchbird

Steijn heeft dit seizoen al stervensveel fouten gemaakt maar nog nooit een van die fouten erkend. Met die eigenschap ga je niet ver komen Maurice.

Laad alle berichten na dit bericht in