Wij gaan niet opzij

'Ook Brighton & Hove Albion geïnteresseerd in Van Hecke'

Raskolnikov

De toekomst van Jan Paul van Hecke ligt mogelijk in de Premier League. Brighton & Hove Albion heeft volgens BN DeStem belangstelling voor de centrale verdediger.

Volgens het dagblad zouden The Seagulls bereid zijn aan de vraagprijs van NAC te voldoen. Als de Engelsen doorpakken, betekent dit dat NAC (iets meer dan) twee miljoen euro voor Van Hecke ontvangt. 

NAC stelt dat er van een akkoord voorlopig nog geen sprake is en dat er meerdere geïnteresseerde clubs zijn. Monaco, dat in eerste instantie het meest concreet was, lijkt te zijn afgehaakt. 

Wordt hoe dan ook vervolgd.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
28 Reacties
148   10  
Hont

Premier league club, vraagprijs per direct verdubbelen!

65   11  
Reflektor

Prima speler , bak met met poen ,is belangrijk achterin maar ik denk dat zonder deze symphatieke gast NAC ook een prima achterhoede heeft , mijn mening cashen !!!

148   10  
Hont

Premier league club, vraagprijs per direct verdubbelen!

16   6  
RV

Lijkt mij in ieder geval een veel betere stap dan naar het poenerige Monaco te gaan. Als Brighton een plan heeft met van Hecke en het een grote kans op een basisplaats geeft zou ik geen moment twijfelen.

Ook niet als NAC zijnde als er een mooi bedrag komt. Prijs ophogen lijkt makkelijk maar het is crisis en we praten over een speler die een paar wedstrijden goed heeft gespeeld op het tweede niveau.

10   42  
Cool hand

De Brighton supporters zullen sceptisch zijn. Spelers uit de Nederlandse competitie zijn daar de laatste tijd niet erg succesvol, zie Locadia en Jahannogwat. En, wil van Hecke wel knielen voor elke wedstrijd?

7   45  
Atleet

Gelijk verkopen.... ga nu maar cashen!!

JP denkt nu ook al aan geld ipv zijn sportieve carrière dus gedoemd te mislukken.
Laat hem eerst is een vol seizoen op niveau spelen en kijk dan waar je naar toe kan.

Ik hoop dat ik het mis heb maar er zijn genoeg van zulke voorbeelden. In elke sport gebeurt dit, jammer.

6   63  
Pirke12

Ik blijf het toch een 'apart' verhaal vinden. En met name waarom Monaco van de radar is. Toch met Tommeke te maken??

Never mind, ik vind Van Hecke wel een typische stormram in Engeland bij een mooie club. Maar dat hij daar nu in de basis komt. Eerst zien dan geloven.

Ps. Melden jullie je nog even aan bij mijn #nacpraat poule?

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

11   3  
Magnetron

Ik vraag mij af of JP al klaar is om tegen het Engelse voetbal op te kunnen. Veel is het toch bal naar voren, rennen en beuken. Aanvallers daar zijn vaak toch een stuk fysieker dan hier in de kkd

17   2  
Breda

Monaco wilde JP zelf niet. En dan weet je dus dat er meer speelt. Die zal wel vertrekken. Helaas. Hopelijk dan wel op tijd zodat NAC echt nog iets kan met dat geld.

36   10  
Ouwe Spionkop

Flinke streep door de rekening van Steijn.
Die noemde Hecke de rots in de branding achterin waar hij op kan bouwen komende seizoen.
Ja je ontvangt 2 miljoen. Maar mensen heb geen illusie al dat geld gebruikt kan worden voor versterking. Deel gaat meteen naar gaten dichten in begroting en afkoopsommen.
Bovendien willen veel spelers op het lijstje van Steijn niet naar de eerste divisie.
Tenminste dat zegt Steijn zelf in het interview hier en vandaag weer in de krant.
Zucht.

34   4  
Jf

Verkopen met een jaar huren zou de ideale oplossing zijn want Van Hecke is wel erg belangrijk

38   9  
fanneke

verkopen voor 5 miljoen en 20% doorverkoop percentage. Is het nog een koopje voor Engelse begrippen.

26   2  
sjef de gevulde koek

Nogmaals kijk even zn laatste interview terug en dan het laatste stukje met de lach op het einde. Die weet al veel meer en gaat 100% weg. Gewoon kut na Verschueren een hele grote aderlating en we zakken alleen maar verder weg. Als je op dit moment kijkt is het eltal er alleen maar slechter op geworden dan vorig jaar en toen was het al niks. kleine zucht toch wel!!

7   23  
Reflektor

Je valt telkens weer in herhaling spionkop ,vanaf nu ga ik je stukjes overslaan.

10   2  
Semsi

Beste optie zou zijn een verkoop voor een mooi bedrag plus een mooi doorverkooppercentage.
Dan een jaar huren zodat hij veel kan spelen en dus meer waard wordt. 3 partijen tevreden.

17   3  
N1912

Inderdaad absoluut inzetten op een mooi doorverkooppercentage voor Van Hecke. Die Engelse clubs verkopen hun spelers al gauw voor enkele tientallen miljoenen als ze een beetje presteren, en dat is bij JP ook niet ondenkbaar gezien zijn potentie.

Mooie club Brighton. Veel betere optie ook dan Monaco, waar hij puur voor satellietclub Cercle Brugge gehaald zou worden.

4   7  
Pietjebel

JP is na gudelje de beste jeugdspeler uit de jeugd
Nu dr meer clubs hem willen hebben drijf dat die 2 .miljoen ok hoger op toch zeker
Dan ook nog eens Engeland waar de euries met bakken binnen komen
Minimaal 3miljoen en een dikke doorverkoop percentage

11   3  
Henkie

Gewoon goed om hem te verkopen voor 2+ mln. Zet Monsalve neer en de verdediging is nog steeds sterk voor de kkd.

Doelpuntenmakers zijn nodig! Extra budget is welkom.

In theorie kan je 3 spelers 2 ton per jaar geven met een 3-jarig contract. Dat zijn gewoon 3 goede eredivisie-spelers die je terugkrijgt.

Als je ze een paar duizend euro meer biedt per maand, of wat tekengeld, komen die spelers óók gewoon in de kkd voor een club als Nac spelen hoor.

7   2  
Ratjeduneerste

@Ouwe Spionkop

Ik denk dat er weinig gaten nog gedicht hoeven te worden. De wedstrijdinkomsten van het laatste deel van de competitie heb je misgelopen, klopt.

Echter hebben veel sponsoren al verlengd, is de verkoop van seizoenskaarten erop gerocht om in dit lopende boekjaar gewoon zwarte cijfers te kunnen draaien en heb je met de verkoop van Verschueren al een paar ton gehad om overige gaten te dichten.

De tekortkomingen van NAC lopen echt niet op tot in de miljoenen, maar een paar ton. Mogelijk gaat er nog 20/ 25% een andere kant op, en een gedeelte naar zaakwaarnemers en dergelijken.

Maar ik denk dat je toch wel de helft overhoudt om in je spelersbudget te kunnen pompen. Zie bijv. maar wat NEC heeft kunnen doen na de verkoop van Musaba, en die staan er financieel zeker niet beter op dan wij!


Zou zonde zijn als Van Hecke weggaat, maar ook hij is vervangbaar en zeker als er 2 mln bij komt kijken! Achterin staan we wel sterk. Hierbij kun je toch mooi weer een paar spelers binden met Eredivisie-ervaring !

5   3  
Tombola Breda

@OUWE SPIONKOP, ik ben het met je eens dat het een gemis zal zijn binnen het huidige team. Maar meer dan 2 miljoen voor een speler die 2 jaar geleden nog op amateur niveau speelde is een gouden cadeau wat je nooit moet afslaan. Voor dat geld kan Steijn juist de door hem gewenste kwaliteitsimpulsen aantrekken. Er komt echt wel weer een beer van een CV voor terug. En dan doel ik niet op een type Dervite (wie??) En misschien net zo belangrijk, het geeft wat meer mogelijkheden om enkele contracten open te breken en te verbeteren. Zoals die van Olij en talent Verbruggen.

4   13  
10Diego

Als je voor Zeefuik, bewezen kwaliteit op hoogste nivo, € 4 mio krijgt bij een contract dat nog 9 mnd loopt, mag je blij zijn met elke Euro boven de €1 mio voor Van Hecke met zijn 11 wedstrijden in eerste divisie en korte contract met laag salaris.

8   2  
Real Robert

@Henkie. Helemaal met je eens.

Spelers komen niet, omdat er niet genoeg salaris geboden wordt. Dan

blijven ze op een buitenlands avontuur hopen.

Cambuur en Graafschap contracteren wel eredivisiewaardige

spelers!

Wij trouwens ook: zie Haye en Rutten.

Ook zonder Van Heck hebben we genoeg goede verdedigers.

Met dat geld kunnen aanvallers gecontracteerd worden en en nog

een goede scorende middenvelder.

5   2  
Fijn Streven

Zou wel top zijn voor hem. Met Veltman als mentor lekker meedraaien in de premier league.

6   2  
Belgische Naccer

Het tegen elkaar op bieden kan beginnen.

Ik zeg gewoon 2,5 miljoen cashen. Over 3 jaar is hij toch 10 miljoen waard of nog meer.

Alleen moet NAC wel meteen 3 scorende aanvallers terughalen voor dat geld en niet weer een gat in de begroting mee vullen.

Als we willen promoveren tenminste.

1   1  
Robbie Rafello

Naast Veltman in het centrum dan ?

2   0  
scheppioni

Met Fanneke eens !

3   0  
Who Vam Le K

Alsof Brighton boven de 2 miljoen gaat zitten.. dan begrijp je echt niks van deze wereld. Het is heel jammer dat van Hecke weg gaat, maar we kunnen het geen enkele partij kwalijk nemen. Brighton is een mooie club en van Hecke lijkt mij iemand die ook goed kijkt naar zijn perspectief om zich zelf door te kunnen ontwikkelen. Dat zagen we wel bij AS Monaco.
NAC mag blij zijn als die zak met geld binnen is om zo nog voor startseizoen nieuwe investeringen binnen te halen met maar 1 doel: Promotie. Bedankt JP, het gaat je goed !

2   2  
Dutchbird

Contactverlenging (flink hoger salaris) en blijven is voor NAC het meest aantrekkelijk. Maar voor JP niet. Die is toe aan een hoger niveau. Bij voorkeur eredivisie. Transferperiode duurt nog lang en dat is onhandig voor Steijn.

3   1  
1949

Geld toevoegen aan spelersbudget want niemand komt nog naar NAC vanwege de mythe van een 'volksclub'. Die tijd is voorbij. We moeten niet terug blijven kijken naar alles wat fout is gegaan, de verantwoordelijken kunnen we toch niet straffen. Vol gas vooruit met Steijn en Manders. Het kapitaal moet op het veld staan en 40% van de begroting dient op te gaan aan het vlaggeschip en de begeleiding daarvan.

Laad alle berichten na dit bericht in