Wij gaan niet opzij

'Dogan op radar diverse Turkse Süper Lig-clubs'

Raskolnikov

Hüseyin Dogan mag zich verheugen in de belangstelling van verschillende Turkse clubs. Dat melden Turkse media vandaag.

Dogan lijkt bij NAC aan zijn laatste weken bezig. De aanvaller was vorig jaar niet onomstreden en lijkt ook onder de nieuwe trainer Maurice Steijn geen sterkhouder te zullen worden. Steijn gaf al aan dat Dogan eigenlijk niet in zijn systeem past en dus ligt een vertrek voor de hand. 

Zoals al een paar keer eerder het geval was, wordt Dogan ook nu vooral aan Turkse clubs gelinkt. Volgens Turkse media zou de aanvaller in de belangstelling staan van verschillende clubs uit de Süper Lig, de hoogste Turkse divisie. 

Bron:
B-Side Rats, Bursa Hakimiyet
Terug naar overzicht
52 Reacties
160   21  
Ric

Is hier eigenlijk ook gewoon de dupe van het ontbreken van goede aanvallende spelers om hem heen. Zoals wij zoveel spelers belachelijk maken die elders wel
Presteren. Zet dogan bij Cambuur naast Muhren of bij de graafschap naast Seuntjens en hij maakt er gewoon minimaal 15. Nee wij pronken liever met onze parels van onze opleiding.
Zorg verdomme gewoon eens voor voldoende spelers met doelpunten zodat ook spelers daaromheen het wat makkelijker krijgen. Dogan schoot bij Oss de ene naar de andere bal binnen samen met Smeets (als ik het goed heb). Ik ben van mening dat hij gewoon een prima spelers is, mits er 3 goede aanvallers opgesteld stonden om hem heen. We rekenen Dogan af op verkeerde dingen. Zonde!!!

47   26  
Boxer

ik denk voor beide partijen het beste.

51   7  
Steefl

En weer een heel nieuw team.
En maar weer zien wat we voor nieuwe spelers krijgen.

24   24  
Plastieke annemieke

Deel 1 van mijn vreugdedansje
Van hecke voor een schitterend bedrag ook weg.

Nu stokkie nog en we kunnen aan een mooie aanval beginnen

Lekker knaken gaan verdienen in de zon dogan!

34   3  
Hont

Is dit dezelfde media die Bayram naar NAC schreef?
Eerst zien, dan geloven.
Verloop van Dogan en Van Hecke zou een welkome financiële injectie zijn waarvan een (significant) deel naar versterking van de aanval moet gaan als je het mij vraagt.

11   1  
RV

ik denk een wijs besluit mits er een goed bedrag (en bijbehorende bankgarantie) wordt afgesloten. Ik verwacht dat er alleen voor hem nog mogelijkheden zijn in bijvoorbeeld een Turkije. Eredivisie of top eerste divisie clubs gaan niet komen.

Kan er niks aan doen maar heeft mij persoonlijk echt zelden kunnen overtuigen. Kan me geen wedstrijd herinneren waarvan ik dacht hierin was Dogan bepalend of maakte hij indruk met zijn spel.

Misschien deels ook de vraag of hij nu op 10 of in de spits zou moeten spelen. Maar ook kort achter de spits op 10 zou Dogan meer moeten brengen dan hij doet. Stap van Top Oss naar NAC is ook een stuk groter dus een jaar doelpunten productie draaien bij Top Oss zegt niet alles.

27   6  
076

NAC loopt nog aardig binnen op die weggestuurde TD’s. Die hebben in ieder geval niet nul euro transferwaarde achtergelaten zoals vroeger. Toen moesten we meestal bijbetalen om van iemand af te komen.

60   5  
Bekerkampioen

Even een kleine tip : vergeet de bankgarantie niet .....

3   75  
Pirke12

Tja ik hoorde dat er verschillende interesse was idd. Het is maar denk ik beter dat hij gaat. Een echt meerwaarde voor nac is het niet echt geweest. Alhoewel ik het echt geen slechte vind.

Ps. Meld je nog aan voor mijn voetbalpoule

https://www.voetbalpoules.nl/poule/134640/aanmelden

160   21  
Ric

Is hier eigenlijk ook gewoon de dupe van het ontbreken van goede aanvallende spelers om hem heen. Zoals wij zoveel spelers belachelijk maken die elders wel
Presteren. Zet dogan bij Cambuur naast Muhren of bij de graafschap naast Seuntjens en hij maakt er gewoon minimaal 15. Nee wij pronken liever met onze parels van onze opleiding.
Zorg verdomme gewoon eens voor voldoende spelers met doelpunten zodat ook spelers daaromheen het wat makkelijker krijgen. Dogan schoot bij Oss de ene naar de andere bal binnen samen met Smeets (als ik het goed heb). Ik ben van mening dat hij gewoon een prima spelers is, mits er 3 goede aanvallers opgesteld stonden om hem heen. We rekenen Dogan af op verkeerde dingen. Zonde!!!

16   9  
Guuske

Wat leuk voor die vent. Erger is dat we na een mega lange zomerstop nog steeds geen fatsoenlijke selectie hebben. En dat we weer gruwelijk achter de feiten aanlopen. Dat zelfs mislukte 3e rangs ere divisie spelers nog niet eens bij Nac willen spelen....we zijn echt tot middenmoot kkd nivo beland. Dankzij jarenlang wanbeleid.

45   7  
Ouwe Spionkop

Steijn klonk gisteravond in het interview met BSiderats hier niet vrolijk.
Volgens hem ontbreekt er van alles aan de huidige selectie. Steijn zal na een paar weken ook wel beseffen dat er maar heel beperkt budget is.
Als Hecke en Dogan vertrekken (Verschueren ook weg) zijn we er in plaats van op vooruit heel zwaar op achteruit gegaan (en het was al niet veel vorig seizoen).
Ook Dion Malone waar ik op hoopte heeft afgezegd.
Er zullen transfergelden binnenkomen maar no way dat je die allemaal aan de selectie mag besteden. Er zullen vast gaten in de begroting gedicht moeten worden en anders willen de aandeelhouders vast wel een deeltje.
De competitie begint over 3 weken en we zijn heel ver weg verwijderd van een top selectie die voor promotie kan gaan.

46   4  
Per

Echt eeuwig zonde als hij gaat. In potentie de beste die we rond hebben lopen, geef iemand nou eens wat langer de kans. Met de juiste mensen om hem heen schiet hij er 20 in.

14   4  
Henri

Mag waarschijnlijk geheel volgens NAC traditie voor een vriendenprijsje weg waarbij er in 10 termijnen betaald mag worden en een bankgarantie niet noodzakelijk is.

27   1  
Ouwe Spionkop

Ik zit eens te kijken. Wie moet de goals nu gaan maken?
Verschueren en Dogan maakte er nog wel wat vorig seizoen.
Stokkers en Van Hooijdonk bleven steken op een paar goals.
Alleen die Muhren van Cambuur schiet er al meer in dan al onze spelers bij elkaar.
Nee momenteel ben ik erg pessimistisch.

4   2  
Harrie

Hopelijk hebben ze hem gisteren niet zien spelen op de livestream.

18   0  
Buurman

Tsja. Ik zie het in Dogan wel zitten. En wie gaan in de plaats komen? In alle eerlijkheid begin ik wel te denken dat we promotie nog even mogen vergeten. Komend seizoen cambuur en graafschap( zijn tot heden niet sterker geworden) als grootste concurrenten. Maar ik zie ook NEC en Roda aanpikken. Uiteraard hoort Volendam erbij. En er komt altijd wel een verrassing bij. We gaan het zien.

11   1  
Ivo

Dogan was gisteren tegen Baronie echt schrikbarend slecht. Je verwacht dat een speler van zijn kaliber die jonge mannekes een beetje op sleeptouw kan nemen, maar het was andersom.

Onder Hyballa kwam hij op de bank terecht, het lijkt me ook geen typische Maurice Steijn-speler. De motivatie is misschien weg en dan kan hij beter vertrekken. Turkije is prima maar zorg wel dat het financieel goed geregeld wordt. Dus eerst betalen.

12   1  
Des NAC’s

Zo ongeveer alle aanvallers van afgelopen seizoen zijn hier met de grond gelijk gemaakt. Allemaal lieten ze hetzelfde zien: onrust aan de bal, gebrek aan lef in de duels en teveel ruimte in de rug

Waar het ontbrak (en nog steeds aan ontbreekt) zijn fatsoenlijke voorzetten, steekpasses. Diepgaande middenvelders die ruimte maken. Een middenveld dat vooruit durft te voetballen. Door de zet van Hyballa om Verschueren dieper op te stellen zat er iets van verbetering in. Duidelijk is dat de slag op het middenveld gewonnen moet worden met ventjes met lef die de ballen ook kwijt kunnen op de flanken en dat er daar vandaan fatsoenlijke voorzetten komen.

7   0  
Ed

Eerst geld en dan pas laten gaan. Men staat er daar niet om bekend dat er vlekkeloos wordt betaald.

2   1  
The Cosmic Gate

Ik heb eigenlijk had hoge verwachtingen van hem heeft het niet echt laten zien helaas.
Hoop pech met blessures gehad ,maar zal vast op de begroting drukken. Dan is verkoop voor beide het beste denk ik .

Jammer dat wel, zal toch best een bruikbare speler (ook in het nieuwe systeem) kunnen zijn / worden

4   4  
Leurse_rat

Des Nac’s,
100 % mee eens.
Als het vanuit middenveld en flanken klopt heb je aan stokkere en v. Hooijdonk 2 prima afmakers die er dan ook 15/20 per seizoen maken.
Met alle respect EA, dogan, bousaid op de flanken kun je net zo goed zonder diepe spits spelen of je spelsysteem aanpassen aan de spelers die je ter beschikking hebt.

7   1  
Baosje

ruilen tegen Bayram ?

7   0  
Semsi

Is een speler die rendeert in een 2 spitsensysteem, maar wat speelt NAC?
Bovendien te weinig ondersteunende spelers om hem heen.
Had ook de pech door op de 1e training direct geblesseerd te raken.

6   1  
Semsi

Waarom wil JtR Verbruggen naar Anderlecht halen en niet onze Poolse Karol?
Als iemand de potentie van die gasten kan inschatten dan is het JtR.

Waar blijft de bevestiging betreft Karol?

6   6  
sjef de gevulde koek

Volledig door de mand gevallen en mega salaris. Keuze lijkt mij niet zo moeilijk.

6   2  
Traaise Rat

In de basis vind ik het geen verkeerde keuze om Dogan te verkopen nu je er geld voor krijgt en omdat hij vorig jaar niet uit de verf is gekomen.

Echter, is dit wel de speler met de meeste potentie om echt van belang te kunnen zijn.

Waarom komen bepaalde spelers nou nooit uit de verf bij ons mooie NAC.. jammer maar heel veel succes gewenst in Turkije! (of gewoon bij ons). ?

6   0  
Flieger prins van UT kielegat

En toch heb ik een zwak voor deze man
In een 4 4 2 als nummer 10 had hij veel indruk kunnen maken maar helaas wil onze trainer geen 4 4 2 spelen

2   0  
Pietjebel

Jammer ik denk dat hij in een 4-4-2 systeem prima past en een doelpunt kan maken

6   1  
Normaal

@Des Nacs.
Heel goed. Eindelijk iemand die het snapt.
Een elftal moet in balans zijn en samen meer zijn dan de som der delen. Het zijn bij ons allemaal individuen ipv een team. Het middenveld moet de spitsen bedienen om te scoren, de spitsen moeten direct druk zetten om het verdedigen makkelijker te maken, verdedigers moeten snel opbouwen om de middenvelders hoger aan te kunnen spelen, etc etc. Bij ons mislukt elke goede speler omdat ie verzuipt.

2   4  
ome cor

Dogan, Stokkers, van Hooijdonk....
Stuk voor stuk goede spelers voor NAC mits er gespeeld wordt in een systeem waarin ze optimaal renderen.

Dogan is een goed voorbeeld hoe een prima speler voor NAC totaal niet tot zijn recht komt door het systeem.
Had dan iemand gehaald die wel past, of is dat te makkelijk gezegd ?

Voor zowel die jongen als voor NAC is een transfer het allerbeste.

4   2  
ome cor

Hopelijk hebben we geleerd van de fouten omtrent niet betaalde transfersommen.....

3   0  
Ohout

Vorig jaar niet rendabel geboeg, maar wel een speler die je niet ja jaar 1 moet afschrijven. Dat doen we nog snel.

We zetten op dit moment elke speler met potentie in de uitverkoop. Maja wat komt ervoor terug. Ze durven waarschijnlijk de spelers ook geen normaal salaris te betalen.

Hulde aan de aandeelhouders, hun visie van nu en de afgelopen jaren.

Alle hoop is gevestigd op steijn & Manders. Gevaarlijk, we blijven hopen...

5   0  
Stoep

dubbel gevoel. Ik denk dat Dogan van meerwaarde kan zijn, maar het komt er niet uit. Mist de klik met NAC lijkt me. Vraag me af of dat hij een transfersom gaat opbrengen. Als hij zijn drive vind hoop ik dat hij blijft. Op de markt is echt niet iets beters te vinden op dit moment.

3   6  
Toontje

Weer complete verzonnen onzin.

4   0  
Braze

Dogan is technisch goed, maar hij mist startsnelheid en loopvermogen.
Van mij mag hij naar een mooie Turkse club vertrekken als NAC er financieel niet op achteruit gaat.

5   0  
Judge M.

Hij was er gisteren duidelijk niet bij met zijn gedachten. Hopelijk wordt dit snel afgerond of blijft hij met wat betere spelers om hem heen..

2   0  
F3

Dit is echt een tekortkoming vanuit nac zijde. Weer een speler die in breda mislukt, terwijl het in potentie een aanwinst zou moeten zijn. Waar zijn de tijden gebleven, dat spelers met een scheurtje in breda wel op hun oude niveau kwamen. Remember de messi van breda....

4   0  
Bredafun

Let maar op, die speelt straks de sterren van de hemel.
Bij nac ontbreken bekwame spelers voorin.
Zonder die kunnen spitsen nooit scorend worden.

0   1  
Henri

Dogan is een voormalig linksback/linkshalf die één fantastisch seizoen heeft gehad bij TOP Oss. Het is dus tot dusver een ééndagsvlieg. Nu moet je al nooit een speler van die leeftijd kopen na één succesvol seizoen. Er had verder ook niemand interesse in hem, dat zegt al genoeg. Daarnaast is het zo dat TOP Oss puur countervoetbal speelde en NAC dat juist niet speelt. Je moet dan als TD en TS wel goed analyseren of dan zo'n speler ook in een 4-4-3 kan spelen. Maar ik vrees dat de verantwooedelijken binnen NAC dat niet hebben gedaan.

5   1  
fvf6

Bankgarantie !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1   0  
Belgische Naccer

Das allemaal prima. Maar gewoon 1 miljoen en vooraf betalen en verder geen gezeur!

4   1  
Viking

Snapte nooit dat deze jongen is aangetrokken. Ooit 1 seizoen veel gescoord bij Top. Verder zijn gehele carrière nooit veel assists en doelpunten gemaakt.
Veel te egoïstisch ingesteld. Lekker afscheid nemen zonder gezeik.

0   0  
Arie

Ein-de-lijk, laten we hopen dat dit waar is. NAC en Dogan zijn de zoveelste mismatch waarbij het gewoon niet werkt.
Wie zn schuld dat is ter zijde geschoven, moet je een half miljoen van die Turkse laagvliegers gewoon met beide handen aanpakken, mét bankgarantie!

6   1  
Denniske84

Misschien een gekke gedachte, Dogan is/was een linksback. Zet hem in een oefenpotje op die positie, als opkomende linksback.

3   0  
Badeend

Al jarenlang hebben we geen échte buitenspelers, renderen de spitsen niet en verliezen we de slag op het middenveld.

Met Lokhoff en Van Hooijdonk speelden we gewoon 4-4-2, hadden we die problemen niet én werd aantrekkelijk spel gekoppeld aan resultaat.

Maar sinds de vermaledijde "huisstijl" MOET men blijkbaar 4-3-3 spelen, wat 9 van de 10 keer niks oplevert. En elke trainer of TD die dit voor zijn voeten krijgt, wimpelt het af met "nuanceverschil". Maar tóch krijgen ze stuk voor stuk NAC niet aan het voetballen en vertrekt er om de haverklap een gefrustreerde spits of middenvelder die elders weer wél rendeert.

Kappen met die 4-3-3.

7   5  
Fred1

@ Dennisku84, dat zou zo gek niet zijn dan heb je “ scorend vermogen “ van achteruit, en linksachter is bij ons nota bene een groot probleem.
Maar ik mis gewoon bij deze gast wedstrijdplezier en werklust , kijk even naar de foto hierboven daar druipt toch de onverschilligheid vanaf.
Lichaamstaal zegt veel zo niet alles.
Maar ik denk toch dat je snel afscheid van deze gast moet nemen en we moeten ook nooit meer dit soort types binnenhalen.
Aan wilskracht, kracht en inzet heb je in het hedendaagse voetbal meer dan 1000 keer een balletje hoog kunnen houden, dat kan ik met mijn bijna 64 jaar ook nog met mijn ogen dicht.
Vroeger was bij ons echt niet alles beter maar je kwam niet zomaar in het betaalde voetbal terecht, ik zie nu spelers in de eerste divisie en bij NAC rondlopen die waren vroeger niet eens tot NAC 3 gekomen. ( ja dat was er toen nog voor de jongeren onder ons)
En met een beetje scouting zijn de John Smitjes, de Koumansjes en de Haantjes echt nog wel te vinden.
Ik zou zeggen stop eens met selecteren op techniek en op maximaal een lengte van 1,75 mtr , maar selecteer eens op poetsers en body op het middenveld.
Dit team heeft geen extra spits nodig, die hebben een patron op het middenveld en twee buitenspelers nodig, en een er van zou van mij best Hooi mogen zijn, ik hoorde er daar veel meewarig over doen maar wat we nu hebben mist snelheid heeft geen voorzet en geen power, dat heeft Hooi nu inmiddels wel.

1   7  
sam

We hebben op het moment 13 spelers die in de top kkd mee kunnen.

Volgens onze treiner heb je a 17/18 spelers nodig die mee kunnen in de top kkd.

Dat is ook zo. Je hebt min 18 spelers nodig en de rest aangevuld met de jeugd talenten.

Dus we hebben nog 5 spelers nodig die in de top KKD mee kunnen, voornamelijk op het middenveld en aanval.

Verdediging zit er goed uit en is op iedere linnie dubbel bezzet.

GK Olij Kramer?

DR Schouten Rutten,DC monsalve Riera Rosler, DL Noblejas en Leigh?

MC (2) 2 te weinig Haye, El allouchi MC??? ?
Aml(0)????????? ?
Amr(0)????? +++?
ST (3) 1 teveel Dogan, Stokjers, Van Hooijdonk?
Mocht Dogan vetrekken dan komter 1 de bij.

Wat Dogan betreft hij past niet in de huidig spel systeem. Dat wil niet zeggen dat hij niet kan voetballen. Dat heeft hij al laten zien dat hij dat wel kan.

2   0  
scheppioni

Met boxer eens !

0   0  
Dutchbird

Wisselvallige speler; een wedstrijd ok dan weer twee onzichtbaar. Drie ton moet haalbaar zijn.

1   0  
Reflektor

Ja badeend nu noem je gelijk lokhoff , beste voetballer ooit van NAC.

0   0  
Dingsken

Vanuit NAC gezien logisch, maar verkoop m niet aan de concurrent want die gaat er volgend seizoen gewoon daar 25 inschieten.

Bankgarantie... goeie tip..

0   0  
Badeend

@ Reflektor - snap ik, maar het gaat me niet om Lokhoff of zijn capaciteiten, het gaat mij erom dat er al veel te lang krampachtig wordt getracht om vast te houden aan een systeem waar je nooit écht de spelers voor hebt.

Je kunt veel van Dijkhuizen vinden, maar toen hij van dat vermaledijde 4-3-3 afstapte, ging NAC wel degelijk beter draaien. Dat paste de spelers ook gewoon écht beter. Ik hoop (vertrouw erop) dat Steijn dat ook gewoon doet als het middenveld overlopen wordt, de buitenspelers niet renderen en de enige spits op een eiland blijft - zoals we met zijn allen in de afgelopen jaren veel gezien hebben.

Laad alle berichten na dit bericht in