Wij gaan niet opzij

Open dag en Panathinaikos

Benn076

Morgen om 13:00 uur begint de jaarlijkse Open Dag van NAC. Voor iedereen een mooie gelegenheid om eens een tour door het stadion te krijgen, een handtekening van de spelers te scoren of op de foto te gaan met B-Side Rats redacteuren EddyW of Das Phantom. 

B-Side Rats staat samen met de Breda Loco's, Clubraad en Fanzine De Rat op het plein naast de spelersbus. Onlangs liep onze sticker actie op social media een beetje uit de hand waardoor onze Bash twee weken enveloppen aan het versturen is geweest. Daarom hebben we morgen weer een verse lading nieuwe stickers. Deze nieuwe stickers zijn net als onze nieuwe intro voor de video's ontworpen door supporter Hugo de Graaf van De Graaf Creativity. Hierover later meer. Daarnaast zullen we een video en fotoverslag maken van de open dag en een aantal supporters interviewen over onze club. Gezien de reacties op vorige berichten gaan we er vanuit dat we hiermee een mooi item kunnen maken. Kom dus gerust even langs! Maandag speelt NAC de oefenwedstrijd tegen Panathinaikos om 20:00 uur in eigen stadion. Enkele supporters stuurden ons hierover vragen per mail omdat diverse sites aangeven dat deze wedstrijd op dinsdag gespeeld wordt. Vandaar nog even deze reminder. Kaarten koop je hier. Hup NAC!

 

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
'Huseyin Dogan voor twee jaar naar NAC' 147 reacties
170 Reacties
1   0  
Jeroen

En daar is tante Corrie weer met haar aanval op een medesupporter. Hoe durf je ook iets te zeggen over de heilige El-Alouchi meneer van Opstal, dat is vloeken in de kerk, foei nier meer doen want het geweten van gemankeerde voetballers ome Cor veegt de vloer met je aan.
Mijn vrouw heeft hem vanmiddag ook een sneer gegeven omdat hij totaal geen interesse in onze kids had. Misselijk mannetje eigenlijk net als jij ome Cor.

0   0  
Bommetje

Ben ik wil graag jouw handtekening.
Kan dat ook?

0   0  
Chris W.M.

Trekt nog steeds niet echt om ‘vrijwillig’ naar NAC te gaan. Hopelijk worden er morgen onverwacht wat nieuwe namen gepresenteerd, zoals Kali vorig seizoen op de open dag, zodat het wél weer begint te kriebelen.

0   0  
Benn076 Deze gebruiker is een admin

@Bommetje, jij krijgt een sticker! :)

0   0  
Nachoreca1

Ook weer zoiets...Pfff.. niet op 1 dag geregeld krijgen en ja ik ken alle slappe argumenten, en dan een mail krijgen wat de kaartjes kosten...je moet het maar durven na zo'n seizoen aan zo'n trouw publiek... sponsor voor een aardig bedrag per jaar en seizoenkaarthouders tikken ook genoeg af, niet echt klantvriendelijk...ga dus ook niet. Principe kwestie.

0   0  
Bredafun

BEN is gewoon de echte, langst werkende NAC-er.
N gouwe kerel, en altijd bereidt om NAC in wat dan ook te ondersteunen.
Geweldig dat iemand van boven de 70, nog dagelijks een volle werkdag bij NAC verricht.
1000% Respect voor onze NAC-BEN.
Zoek hem op tijdens de open dag, zal ie top vinden. ??
——

0   0  
Scarface

Kan de tickets voor Panathinaikos niet met club1912 korting bestellen. Is het iemand anders al wel gelukt?

0   0  
Ouwe Spionkop

Waarom geen gratis toegang voor sk houders tegen Panatinaikos? Als ik het eens kijk zijn er pas 1000 kaarten verkocht.

0   0  
The Cosmic Gate

@Benn076 , met jou krabbel erop ;)

0   0  
Rogo

Een open dag zonder wedstrijd is maar saai, óók voor de kids. Dan had Sparta het toch beter geregeld! Eerst ontspannen een wedstrijdje kijken, daarna de open dag. En gratis uiteraard, zodat iedereen een keer kan komen kijken. Kun je daarna alsnog de kleedkamer open gooien. Of anders kleden de spelers zich maar een keer om in Zundert of bij de jeugd.

0   0  
Cees

Als dat waar is, dan laat NAC zich van de beste kant zien Ik zou me, als ik verantwoordelijk was de ogen uit de kop schamen, om geld te durven vragen aan seizoenkaarthouders voor een oefenwedstrijd. Hier wil ik het bij laten. Het is in dit geval beter om verder over dit onderwerp te zwijgen om een ban op deze site te voorkomen.

0   0  
Gerard

Sdd

0   0  
NAC4Ever

@Cees
Of je kunt Da Pope niet begrijpen of je wilt het gewoon niet begrijpen. Hij heeft al zo vaak uitgelegd dat je kritiek mag leveren. Maar elkaar voor alles en nog wat uitmaken en dat soort dingen gaat voor hem te ver. En terecht.

0   0  
The Don

Is Kali morgen ook bij de presentatie van de selectie?

0   0  
Schrikbarend

Nog nieuwe presentaties morgen?na stokkers filipovic is het angstvallig stil.gebroeders ilic maandag al speelgerechtigd man man armoedig dit dordt

0   0  
Fan uit Zevenbergen

Morgen komen er 5 nieuwe spelers bij

0   0  
Henri

Een dikke week geleden een interessante discussie met Italo over Mashart.
Ik ben van mening dat een 19 jarige vleugelverdediger er moet staan. Ik heb dat verder, zoals dat hoort denk ik, onderbouwd met feiten. Ik voeg er vanavond nog een feit aan toe. Ik heb gekeken en genoten van Sergino Dest. De 18 jarige linksback van Ajax die vanavond in Ajax heeft gedebuteerd en veel en goed in de voorbereding heeft gespeeld. 18 Jaar Italo en in de selectie van Ajax 1, dat is geen KKD niveau he. Wanneer kom je weer met een verder onderbouwing na je enige voorbeeld van Dumfriesin zijn Sparta periode.
Leuk he, discusiëren op basis van argumenten en niet op basis van grote, ordinaire en onbeschofte grote bekken.

Henri
18 juli, 2019 - 10:35
Een 19 jarige vleugelverdediger die het nog niet aan kan zal het niet gaan redden. Als negentien jarige moet je er staan en mag je natuurlijk best nog eens een foutje maken die maakt Van der Ligt af en toe ook nog, als is dat niveau wel vele malen hoger.

Italo
18 juli, 2019 - 11:46
@ Henri; Behoorlijk statement in je eerste zin. Voor jouw beeld hierbij de stats in het seizoen van Dumfries toen hij 19 jaar oud was: 3x binnen de lijnen gestaan voor Sparta in de Eerste Divisie.

Henri
18 juli, 2019 - 15:09
@Italo
Hier een paar andere statistieken voor jou: Daley Blind debuteerde als 18 jarige in Ajax 1 en speelde als 19 jarige een heel seizoen bij FC Groningen 1, Nathan Aké speelde op 18 jarige leeftijd al wedstrijden in Chelsea 1. Daryl Janmaat speelde als 18 jarige voor ADO en als 19 jarige een heel seizoen voor Heerenveen 1. Ad Krijnen speelde als 19 jarige een heel seizoen als NAC 1. Hoeveel wil je er nog hebben Italo. Jij kwam met één statistiek. Geloof me Italo deze jongen komt gewoon veel te kort. Niet erg, gewoon doorselecteren en uitkijken met het aanbieden van meerjarige contracten. Dat moet je alleen bij de echte talenten doen.

0   0  
Rubenac

Als NAC gewoon 2,50 entree zou vragen.
Er komen dan zeker 10.000 man op af.
Nu misschien 2/3000 a een tientje.
Die meerdere mensen voelen zich gewaardeerd en drinken aardig wat pintjes.
Heb je puntje bij paaltje misschien meer verdient of evenveel, maar vooral goodwill gekweekt.
Maar goed, we gaan alles beleven..

0   0  
Fred1

De uitslagen van Panathinaikos tegen Feijenoord en Ajax en de schandalige vertoningen van NAC in de laatste 4 thuiswedstrijden maken dat de belangstelling minimaal is. Er moet wel competitie zijn.
Het kost de club goedbeschouwd een aardige duit door die lamstralen, niemand zit ook op een doordeweekse avond op een oorwassing te wachten.
By the way , gratis hoeft niet voor mij, ik zou alleen al blij zijn als er inzet was en er een paar gezichten definitief niet meer te zien waren op het veld in een NAC shirt. Het zou NAC wel sieren, gezien de wanprestaties, om een gereduceerde prijs te vragen, maar zelfs die perceptie is er niet.

0   0  
Fred1

De uitslagen van Panathinaikos tegen Feijenoord en Ajax en de schandalige vertoningen van NAC in de laatste 4 oefenwedstrijden maken dat de belangstelling minimaal is. Er moet wel competitie zijn.
Het kost de club goedbeschouwd een aardige duit door die lamstralen, niemand zit ook op een doordeweekse avond op een oorwassing te wachten.
By the way , gratis hoeft niet voor mij, ik zou alleen al blij zijn als er inzet was en er een paar gezichten definitief niet meer te zien waren op het veld in een NAC shirt. Het zou NAC wel sieren, gezien de wanprestaties, om een gereduceerde prijs te vragen, maar zelfs die perceptie is er niet.

0   0  
NAC4Ever

Gratis hoeft van mij niet, maar vind €10 ook veel. Al ga ik wel. (Wordt mijn eerste oefenwedstrijd van dit seizoen).
Vind het overigens niet terecht hier vorig seizoen bij te halen. Dit seizoen is het nieuwe ronde, nieuwe kansen.

0   0  
B3 fanatics

Morgen presentatie Dogan van Top Oss. Let op mijn woorden! Vorig seizoen 21 goals en 6 assists. Zeer goede actie van TVA???⚽

0   0  
Rem

Is het niet mogelijk om een x aantal stickers te krijgen om in stilburg op te plakken? Ik werk daar namelijk in de regio ?

0   0  
NAC4Ever

@B3 fanatics
Wie/wat is je bron?

0   0  
Oosterhout NAC Breda

Zijn de kassa's maandag open ? Kan je zonder clubkaart kaarten halen ?

0   0  
scheppioni

Goeie reclame zojuist bij Tour du Jour over onze club en de open dag morgen ! Reken maar dat het morgen weer een beleving wordt bij deze mooie club wordt er gezegd !? Volgens mij zijn er ook hierin gezelligere tijden geweest .........??

0   0  
Barry

@scarface,

Ik word ook gewoon naar iDeal gestuurd om 10 euro te betalen, ondanks CV 1912. Misschien was dat tot een bepaalde datum?

0   0  
DunErwt

Dogan zou een zeer welkome speler zijn hoor B3 fanatics

0   0  
Pdr84

Vorige week bij de open dag van Sparta geweest en denk dat NAC hier een goed voorbeeld aan kan nemen. Om 13.00 spelerspresentatie met aansluitend een oefenwedstrijd tegen een ploeg als de Graafschap, Helmond sport, Sparta of van mij part een 2e divisieploeg uit Duitsland of België.
Daarna lekker springen op de springkussens, handtekeningen jagen en rondleiding door het stadion.
Wij zijn er natuurlijk wel gewoon bij morgen.
Hup NAC

0   0  
Klundert

Kan ik ook met Flieger op de foto?

0   0  
Nacdictive

@Fred1: als het toch 'lamstralen' zijn, kun je beter thuisblijven.. wat een onzin, denk je nu werkelijk dat het geen enkele speler, zeker niet jongens die hun schaapjes nog niet op het droge hebben, iets interesseert wat de uitslag is? En die zitten ook allemaal (toevallig) bij NAC?
Sterk staaltje stemmingmakerij, al voor de competitie begonnen is het bijltje erbij neergooien en de spelers niet eens een kans gunnen..?

0   0  
Hanz

Die Dogan is vlgs mij transfervrij. Waarom is die nog door geen club opgepikt?

0   0  
Piet Paulusma

Morgen tijdens de wedstrijd 22gr,bewolkt,met een matige wind uit het westen.Voor degenen die een kaartje bemachtigd hebben,smeer uw eigen goed in want de zonnekracht is 8.
Dit was piet’s weerbericht.
Oent mon.

0   0  
Nacdictive

@Henri: wat een onzin.. iemand beoordelen obv de leeftijd waarop hij doorbreekt?
Hoe oud was T Muller toen hij doorbrak, waarom brak Frenkie de Jong niet door bij Willem II..?

Je kunt over Mashart van alles zeggen: goed of niet goed genoeg.. maar niet obv zijn leeftijd (waarop hij.zou moeten doorbreken?).

0   0  
Sanseveria

Inderdaad belachelijk dat seizoenkaarthouders als dank voor hun trouw ineens mogen betalen voor de gebruikelijke gratis wedstrijd in het eigen stadion. Zelfs voor de extra oefenwedstrijd tegen RWDM mogen we betalen.
Dom, want nu zit er straks 1000 in plaats van 8000 man in het stadion. Die kaartverkoop weegt nooit op tegen de extra drankomzet en goodwill bij een gratis oefenwedstrijd.

Zoek het maar even lekker uit met je kaartverkoop NAC. Bij de eerste competitiewedstrijd zijn we er weer, beloofd!

0   0  
Chris W.M.

@B3 fanatics

Zou bijzonder zijn. Wordt genoemd in Turkije bij Samsunspor, Sivasspor, Kasımpaşa én zou volgens geruchten al getekend hebben bij Göztepe:

https://ajansspor.com/haber/huseyin-dogan-goztepe-ile-anlasti-311020

https://pbs.twimg.com/media/D_AwJTbWwAIdRQ_?format=jpg&name=large

Zou dus betekenen dat hij al die clubs heeft afgezegd en akkoord gaat met het salaris wat NAC kan betalen? Ik help het je echt hopen!

0   0  
Ivo

Inderdaad jammer dat NAC na een ongekend kutseizoen en zwakke voorbereiding niet wat meer aan klantenbinding doet. Er zijn veel mensen op vakantie, dus door seizoenkaarthouders binnen te laten win je in ieder geval nog wat Horeca-omzet en de goodwill van de fans.

Ik sta er niet van te kijken als het heel rustig is bij die wedstrijden. En ook bij de open dag, want dat er geen wedstrijd is, zal er ook voor zorgen dat mensen thuisblijven.

0   0  
Bier en gieten

Kali is de Hooft act morgen. Hij word vastgebonden aan een paal en dan kan je oefenen met "bier" gooien

0   0  
Nacdictive

@Bier en gieten: wat is een Hooft act?

0   0  
Owen

Iemand enig idee hoe laat de presentatie is?

0   0  
Bommel

Ik vind het de grootste minachting naar je trouwe publiek. Open dag en betalen zijn twee dingen die niet samen gaan. Ik snap best dat Panathinaikos een gage vraagt, maar dat is echt geen halve ton. Had dan een tegenstander gezocht van minder kaliber. En Panathinaikos is tegenwoordig ook nog maar de nummer 6 van Griekenland. Dat je 10 euro vraagt wanneer een Premier League of toffe Bundesligaclub op bezoek komt kan ik inkomen. Maar 10 euro voor Panathinaikos op je open dag doe je niet. En als zij hun beste 11 opstellen wordt je op je open dag nog eens van het kastje naar de muur getikt. Als dat tegen een half B-team van pakweg Everton of Borussia Dortmund gebeurt heeft een iedereen daar vrede mee, want die clubs zijn al een ervaring ansich om tegen te spelen. Maar dat is deze Griekse subtopper niet. Zo'n wedstrijd op de open dag hoort in teken te staan van de fans en klantenbinding. Dus of een echte aansprekende Europese club (waar je dan 5 euro voor vraagt en 10.000 man op afkomt plus goede horeca-omzet) of (liever) een mindere tegenstander die je gratis kan bezoeken en waartegen je grote kans maakt te winnen zodat de bezoekers tevreden en met enig vertrouwen naar huis gaan.
NAC zal gedacht hebben: Die 13.500 seizoenskaarten hebben we al binnen en overstijgen de verwachting, extra klantenbinding of werving is niet nodig. *sarcasme mode on* Die trouwe aanhang heeft de afgelopen jaren zo genoten, daar mogen we best eens financieel van profiteren op de open dag. Met een beetje mazzel houden we er 40k aan over en kunnen we Gradje alsnog een klein contractje bieden voor de breedte en wens van de trainer. Dan is die jongen ook weer een jaar onder de pannen. *sarcasme mode off*.

Als we het dan toch over 'talenten' uit Breda hebben. Er schijnt na van Gobbel, van Gastel en Virgil van Dijk nu weer een Bredaas pareltje te zijn doorgebroken bij Willem II. Rick Zuiderwijk (18).
https://www.bndestem.nl/nederlands-voetbal/weer-blinkt-een-bredanaar-uit-bij-willem-ii-ik-ben-me-hier-echt-thuis-gaan-voelen~adaa1714/
Acht jaar geleden opgepikt in onze achtertuin bij JEKA. Al zijn maatjes zitten bij ons op de B-side, maar Rick voelt zich thuis bij Willem II. Ansich niet zo bijzonder, want meer dan 90% van de talenten en spelen geen minuut in het 1e, maar over deze jongen zijn ze zo enthousiast dat hij onlangs (hij is net 18) een profcontract voor 2,5 heeft gekregen. Willem II is nog op zoek naar een vervanger voor Crowley die vertrok en zo kreeg Rick de kans zich in de voorbereiding te bewijzen op de 10-positie. De supporters (niet dat zij over veel voetbalverstand beschikken, maar toch...) zijn lyrisch over zijn optredens. Ze komen superlatieven tekort en stellen de vervanger van Crowley al in huis te hebben. Duidelijk dat dit een ander kaliber speler is als Sydney en Gradje.
Hoe is het toch mogelijk dat de grootste talenten die Willem II voortbracht (3 internationals) uit Breda komen? Frenkie de Jong komt uit Arkel, dichter bij Breda dan Tilburg en komt uit dezelfde scoutingsvijver, maar ook hier pikte Willem II hem op. Het is dat Jeroen Lumu zijn privézaakjes en mentale bezigheden niet kon combineren met profvoetbal, anders had je dit mega-talent uit Breda ongetwijfeld aan het rijtje kunnen toevoegen. Dit is echt geen toeval meer. Gaat pijnlijk zijn om een JEKA-jongen van 18 in de Eredivisie uitgerekend bij de rivaal uit te zien blinken. Zover is het nog niet, maar we weten inmiddels dat ze er bij onze buren niet zo gek vaak naast zitten.
Tenslotte een goedbedoeld advies aan de door mij zeer gewaardeerde BSR-redactie. Ik begrijp als de beste dat jullie persoonlijke aanvallen niet tolereren en omdat het de spuigaten uitliep daar hard tegen opgetreden is middels uitgedeelde bans. Je kunt zoiets niet de vrije loop laten gaan, want dan wordt het van kwaad tot erger en daar is helemaal niemand bij gebaat.
Het gevaar bij deze strikte wijze van moderatie is echter dat de grens van het toelaatbare zich in een grijs gebied bevindt, ter beoordeling van de redactie. Die beoordeling vertrouw ik jullie zonder twijfel wel toe, maar pas op dat de posters het gevoel krijgen dat er geen ruimte meer is voor emotie, waar discutabele uitingen mee gepaard gaan. Wat voor jullie helder is wat acceptabel of niet, hoeft dat niet voor iedereen te gelden. Nu weet ik ook wel dat jullie geen boemannen zijn en dat jullie iemand die (na een slechte dronk) een keer over de schreef gaat niet direct van de site verbannen. In de voorbeelden die jullie gaven van DunErwt, Dutchbird en Flieger zal dat een optelsom zijn geweest. Blijkbaar zijn jullie na een gemeend Mea Culpa ook niet te beroerd de ban op te heffen en ligt de grens van het toelaatbare best hoog. En toch wil ik een kleine lans breken voor in elk geval twee (Dutchbird en Flieger) van de drie genoemde. Ik heb vast en zeker niet alle comments meegekregen die tot een ban hebben geleid, maar ze zijn beiden zonder twijfel vanaf hun geboorte tot hun dood NAC-supporter. Door hun dagelijkse opvallende aanwezigheid hier behoren ze tot de inventaris van BSR. En een inventaris heeft waarde. Ze zorgen in de comments voor leven, kleur en heisa. Ik irriteer me soms net zo erg aan de tot vervelens toe herhaling van zetten van Flieger. Dat de aandeelhouders, de AD en TD niet deugen weten we nu onderhand wel. Je proeft de rancune nog steeds uit de Mommers tijd. Maar op één of andere manier lees ik zijn bijdragen wel altijd, meestal met plezier. Want Flieger hoort er gewoon bij. Niet om hem teveel credits te geven maar een NAC supportersite zonder de comments van Flieger is niet helemaal compleet. Ik lees de comments van Flieger of Dutchbird 10 keer liever dan de tientallen ongenuanceerde domme afkraakpostings onder elk topic. Postings van Dutchbird en Flieger dragen mede bij aan mijn herhaalbezoeken hier. Ik pleit daarom voor een topic met regels en voorwaarden nog éénmalig uitgelegd voor aanvang seizoen, gepaard met een generaal pardon voor deze heren. Vanzelfsprekend dat zij ook water bij de wijn doen en hun toon zullen matigen. Een liedadigheid van BSR om de rijen te sluiten, zodat de BSR-familie weer compleet is voor de wedstrijd tegen Dordrecht.

0   0  
Chris W.M.

@Bommel

1. Allemachtig wat een tekst
2. ‘ En als zij hun beste 11 opstellen wordt je op je open dag nog eens van het kastje naar de muur getikt’

Gelukkig heeft NAC dat ook ingezien en wordt die wedstrijd dus niet vandaag tijdens de Open Dag maar morgen gespeeld...

0   0  
Q

@Bommel, lekker kort

0   0  
Real Robert

Wedden, dat Kali zich vandaag met rugpijn afmeldt? Of hij hoeft van NAC zowiezo niet te komen.

Een officiele presentatie van Damen zullen ze niet aandurven! Dat doen ze stiekum (op zijn Vlaams)

na de open dag.

0   0  
Cees

NAC4ever,

Hoe jij tot de conclusie bent gekomen, dat ik e.e.a. niet begrijp, is mij werkelijk een raadsel. Ik kan dat uit mijn relaas niet opmaken. Ik begrijp juist “wel” dat onbeschoft taalgebruik niet kan. Maa mogelijk is mijn samenstelling van het verhaal voor sommige lezers toch zodanig ongelukkig, dat het dit soort speculaties toch kan opwekken?

0   0  
Ritchey

Bommel, wanneer je Arkel (om je verhaal te onderbouwen) als voorbeeld van "dichtbij Breda" aanhaalt, dan neem ik je verhaal niet meer serieus hoor, sorry. Dat ligt 43km van Breda af. Dan is het nog eerder een "jongen van de club van Dordrecht" ;-). Zo kan je alles wel erbij pakken om NAC af te branden. Maar wel creatief, dat moet ik je nageven...

0   0  
ome cor

Gelukkig hebben we ook weer allemaal een mening over de open dag en oefenwedstrijd(en)

Wij zijn over het algemeen geen beleidsmakers, mensen met CEO functies etc. maar we weten het wel veel beter dan de aandeelhouders, RVC en AD.

Wij zijn over het algemeen geen ex-profs, trainers of mensen die op andere wijze ervaring hebben opgedaan in het betaald voetbal, maar we weten het wel veel beter dan de TD, de trainer en de technische staf.

Wij hebben over het algemeen nog nooit een groot evenement zoals bijvoorbeeld een open dag georganiseerd maar uiteraard weten we het wel veel beter dan de organisatie van nu.

Wij zijn de beste supporters van het land, de beste AD, de beste financieel directeur, de beste financieel adviseur. Wij hebben de beste technische kijk op het spelletje, de beste voetbalvisie over hoe er gespeeld moet worden en vooral met wie en wij hebben de beste overredingskracht om elke speler te halen die wij op dit forum wel zien zitten.

Wij weten het beste hoe NAC moet trainen en wie die training moet begeleiden, welke spelers er komen, spelen, op de bankzitten of moeten oprotten en dat laatste kunnen alleen wij natuurlijk met gesloten beurs regelen.

Wij weten welke tegenstanders er in oefenwedstrijden er tegenover NAC moeten staan: clubs van naam waarmee je leuke affiches krijgt, maar waarvan NAC ook gewoon vol overtuiging wint !

Wij zijn verder degene die een paar honderd euro uitgeven aan een scc, bier en merchandise, dus wij hebben alle recht van spreken en zijn daarom gerechtigd mensen die op de loonlijst staan van NAC ten allen tijden af te zeiken, uit te schelden of anderszins zwart te maken.

Want wei zein de beste supoorters van het lant. ! HUP NAC

0   0  
Sanseveria

@Bommel

Helaas speelt NAC helemaal geen wedstrijd op de open dag. Was het maar zo en namen ze een voorbeeld aan Sparta qua opzet, dan kwamen er vandaag veel meer mensen.

Maar ik ben het met je eens dat het triest is dat ze geld vragen voor de oefenwedstrijden in eigen stadion. Alsof het zo'n voorrecht is om RWDM te zien spelen of om je club afgedroogd te zien worden door een stel veel te sterke Grieken...

0   0  
Pietjebel

Alles word op de man kali gespeeld
Omdat die andere 20 lamstralen al weg zijn?
Hij is er pas 1 seizoen
Nou speel hij niet en verliezen ze nog steeds komt dat ook door hem ?
Denk dat we ons eigen beter druk kunnen maken om die 2 die er nog wel in staan en die al 3seizoenen ons naar de afgang brachten en nog

0   0  
Real Robert

@ome cor. Een uitstekende beschrijving van je eigen kwalificaties!

Je had alleen nog kunnen toevoegen: wij zijn degeneN, die TE allen tijde mensen met een kritische mening op

dit forum direct grof afzeiken.

0   0  
Sanseveria

Nogmaals @Bommel

Je hebt het over een jeugdspeler die 8 jaar geleden bij de stillempies begonnen is. Wat kunnen we daar nu nog aan doen? De afgelopen jaren heeft de organisatie van de jeugd van NAC zich enorm ontwikkeld, dus inmiddels is de kans groot dat er zich bij ons binnenkort een talent uit de regio Tilburg aandient. Alleen dat is een kwestie van geduld en dat is nou net één eigenschap die wij als supporters niet altijd bezitten ?

0   0  
scheppioni

We dachten toch echt vorig seizoen, erger dan smulders kan niet, nou ik zie nu toch echt 1987/1988 taferelen aankomen met deze belg en deze fries, smulders was een ramp, nu is het een catastrofe !!! Dit NAC beleid doet echt maar wat if eigenlijk erger nog, de ergste zakkenvullers die er zijn ! Het geval al weken een speler zonder kontrakt toch maar als opvulling in de basis??? Het grootste lachertje van europa in deze, niet te geloven !!

0   0  
Nacman

Ik denk dat er wel een of twee verrassingen bij zitten Mischien wel een fluitconcert van de tribune

0   0  
Spingebob

Ome Cor,

Je hebt helemaal gelijk ????

Zo denk ik er ook over!

Tot vanmiddag

SpongeBob

0   0  
ome cor

@Real Robert
Ik heb niks met wijsneuzen die denken alles beter te weten en daarom alles wat NAC doet of laat maar bekritiseren zonder enige vorm van visie hoe het dan wel zou moeten (financieel en beleidsmatig verantwoord).

Het feit dat je druk maakt om iemand die supporters afzeikt ipv over mensen die maar allerlei onzin uitkramen over NAC om het maar vooral zo negatief mogelijk te houden, dát vind ik al veelzeggend.

Er is hier 1 persoon die zich klaagmuur noemt, maar het lijkt hier de Tempelberg in Jeruzalem wel, man.
Allemaal geelzwarte keppeltjes die staan te dringen om hun klaagzang te mogen laten horen.

0   0  
Klets

Ik vind het allemaal maar slap geouwehoer en stemmingmakerij wat hier veelvuldig gebeurd.

Iemand die heel ernstig ziek is hersteld ook niet van de een op de andere dag en NAC was ernstig ziek! De competitie is nog niet eens begonnen en de een en ander moet weg als ik het zo lees... kom op man NAC is geopereerd (vrijwel hele selectie weg) en nu begint het herstel met pieken en dalen. Geef de mensen die er nu zitten een kans en steek je energie liever in positie steun op de tribune als 16 augustus de 1e thuiswedstrijd is. Ik ga vanmiddag gewoon lekker kijken met mijn 2 kinderen die onvoorwaardelijk NAC blijven roepen en wie weet is er wel een verrassing.

0   0  
MFP

Nou, om 13u vandaag spelerspresentatie in het stadion. Als daar niet minimaal twee nieuwe basisspelers worden aangekondigd, heb ik weinig vertrouwen in de start van het seizoen. Ik vermoed dat alleen Kudimbana als ‘nieuwe’ aanwinst wordt gepresenteerd. Wat erg treurig zou zijn.

Ik snap dat je op buitenkansen wil wachten, maar de inactiviteit van de NAC op de transfermarkt de afgelopen 2/3 weken is onverdedigbaar. Over een week begint de competitie en de eerste wedstrijden zijn enorm belangrijk. Twee keer verliezen (zie ik zo gebeuren) in de eerste drie wedstrijden en de sfeer is bepaald, de toon is gezet. Dan gaan we weer een kutseizoen tegemoet.

0   0  
Martinus

Het zou wel des VDA's zijn om Kudimbana gewoon op de open dag te presenteren.

0   0  
Fan uit Zevenbergen

5 NIEUWE spelers erbij vandaag

0   0  
Nachoreca1

Ik heb van de week een training zitten kijken met Bertus quaars.. laatstgenoemde noem.ik express want die heeft er meer kijk dan ik... maar zelfs zijn positief ingestelde karakter kreeg een knauw.. wat een embarlijk slecht niveau was dat zeg... eerlijk is eerlijk...Sidney sprong er positief uit! Scoorde vanuit alle posities als het ware. Nee beste supporters, er moet rap echt kwaliteit bij anders een waardeloos seizoen.

0   0  
Real Robert

Kudimbana, Filipovic, Riera, Bohui, Damen....Dat wordt wel een spectaculaire presentatie vanmiddag!

Doelstelling van de Directie: direct weer promoveren.

Droom lekker verder allemaal. Formule I lijkt me interessanter vandaag.

0   0  
Ernie

@klets
Klopt allemaal.
Het is grappig dat mensen elkaar achterna klagen. Er is een handjevol figuren die een nederlaag aangrijpt om hier een negatieve sfeer te creëren. Wat ze overigens prima lukt. Een aantal loopt er als een kip zonder kop achterna. Nu is Damen weer de pispaal, wie is de volgende? Ik zou het trouwens ook raar vinden als hij een contract zou krijgen. Maar om die jongen hier af te zeiken gaat te ver.

0   0  
Van "taajlaand

Rara sfeer soms hier op de BSR.

Twee 'rasechte' fans en/of jarenlange medelezers en personen krijgen een ban, waar de redactieleden absoluut een punt zullen hebben en deze gasten ook nog een tweede kans gunnen.
Medelezers die ze, net als ik best wel missen hier, maar dan ineens een flink aantal duimen naar beneden krijgen, met (mijn ergernis) het niet onderbouwen waarom.
Bommel geeft een duidelijke mening hierover, en krijgt op zijn lange reactie veel duimen naar beneden, maar haast niemand geeft aan waarom.
Fred plaatst, denk per ongeluk dezelfde reactie, (dus kan de tweede verwijderd worden) zie het onverklaarbare verschil in duimen daarbij....
Duimen mogen wat mij betreft direct verdwijnen.
(Sommige krijgen er al vaak positief, dan wel negatief bij hun naam alleen al...)

Er wordt momenteel te veel op elkaars reactie gereageerd zonder onderbouwing.
(Zie "Q", wat wil die met zijn nikszegende zin?)

Ome Cor, (de tegenpool van Flieger m.i.) geeft (te) vaak een reactie pro NAC, maar wordt door vele reageerders ook vrij hard aangepakt soms.

Discussies gaan de laatste tijd ook te vaak niet meer over het topic, iets waar de BSR ook voor 'zou gaan waarschuwen' of erger ging dreigen met een ban, maar gelukkig (nog) niet is gebeurd.

Ik mis de laatste tijd goede en scherpe reacties, negatief, dan wel pro NAC van sommige bloed fanatieke en recht door zee schrijvende mede lezers.

Jammer, maar misschien valt dit mij alleen op.
Ik denk dat het 'duimen' geen verrijking is hier.
Ke gaat soms met andere ogen naar een reactie kijken, ja ook ik.
Het blijft jammer dat negatieve duimen vaak zonder reden of ondebouwing daarvan gegeven worden.

Dat dit seizien voorlopig (nog) niet veel beter verloopt dan gehoopt of zoals het laatste is geëindigd is een feit, en geeft ook mij een zorgelijk gevoel.
De tijd gaat echt dringen, en we mogen absoluut niet denken of doen dat een BVO als NAC er een mag zijn van 'gezelligheid en pappen en nat houden'.
Want betasld voetbal is, hoewel het voor velen niet zo zal voelen hier, een kei harde bedrijfstak!!

Maar ook ik toog deze middag nog even naar het Breda'se om te kijken wat de sfeer daar vandaag doet, al is het alleen maar om alle vrijwiligers die deze dag mogelijk maken, wat aandacht te geven.
De ( te dik betaalde) oefenwedstrijd voor "ons" van morgen laat ik voorbij gaan.
Maandag is en blijft een kut dag, zeker als je geen vakantie hebt, en daarom gaat ook van "taajlaand morgen niet naar het Rat Verlegh.
Jammer van deze gemuste kans op de open dag.

Sorry Q, van ook mijn lange verhaal, maar je hoeft het niet te lezen.

0   0  
TvB

We zullen straks zien of je gelijk hebt , fan uit Zevenbergen !
Ik mag het hopen iig!

0   0  
MFP

Mannen, kap eens met discussiëren over elkaar en over de sfeer hier. Het lijkt wel een vrouwenforum. Het zeiken op iemand die de sfeer verpest of te negatief zou zijn, zorgt echt alleen maar voor nog meer negativiteit.

Dit is een forum waar we het over NAC zouden moeten hebben, niet over elkaar. Ik moet me onder elke post door het gebekvecht heen worstelen om nog inhoudelijke reacties over NAC-zaken te vinden.

Geniet van het supporterschap en neem jezelf eens een tikkeltje minder serieus.

0   0  
Buurman

Beste Bommel. Frenkie de Jong kon in Tilburg zijn voetbalopleiding combineren met een Havo opleiding. Willem2 heeft dat al jaren, middels een sportafdeling, goed voor elkaar. Ook de scouting bij w2 is goed georganiseerd. Bij NAC is dit allemaal aan het verbeteren de laatste jaren. Betreffende bans; met een goed mailing overleg met de redactie kun je een eerste ban zelf opheffen. Dus..... Verder blijft dit moeilijke materie. Er zullen altijd reacties die banwaardig zijn en aan de aandacht ontsnappen. En wat doe je tegen grievende oneliners die met een eenmalige nickname kwaadaardig worden afgevuurd ? Gewoon allemaal ons best doen dat bans niet nodig zijn ! Fikse kritiek kun je op een fatsoenlijke manier ventileren. Voelt voor jezelf en de ander ook een stuk beter. Probleem op dit forum is wel dat een groepje ook met goed onderbouwde kritiek niet overweg kan doordat ze emoties alleen kunnen uiten door direct in de verdediging te gaan en te gaan schoppen, heel dikwijls via oneliners die niet ter zake doende zijn. Hier moeten we mee leven is niet op te lossen op een openbaar forum.

0   0  
NAC4Ever

@Cees
Door de zin 'Het is in dit geval beter om verder over dit onderwerp te zwijgen om een ban op deze site te voorkomen.' heb ik het idee gekregen dat je BSR er van verdenkt dat je hier geen kritiek mag leveren.
Terwijl Da Pope naar mijn idee duidelijk is geweest over wanneer je een ban krijgt. Het gaat dus niet om kritiek leveren, maar om hoe de kritiek wordt gebracht.

0   0  
ton oosterhout

word er nog iemand gepresenteerd vandaag?
lijkt me wel raar als boris vandaag gepresenteerd word ondanks dat hij nog niet medische gekeurd is!!

0   0  
Molenschot loco

Volgens Fan uit Zevenbergen maar liefst 5!!!

0   0  
Tony chocolonely

@Van "taajlaand

Als mensen waarde hechten aan duimpjes op een forum over NAC is t leven toch behoorlijk triest aan het worden. Who gives a f***!

Verder ben ik t in grote lijnen met je eens. Behalve mbt van Flieg. Die man is ontelbare malen gewaarschuwd en bleef toch doorgaan. Sorry dan vraag je er op een gegeven moment om. Als je zelfs daarna het nog niet kan opbrengen om in te stemmen met hoe je je hier moet gedragen dan houdt het op toch? Als je op zoveel sites een ban krijgt is dat wel terecht zo lijkt me.

Buiten dat vind ik zijn constante gezwam over de directie etc. in elk topic de toon heeft gezet mbt de negatieve en met name elkaar persoonlijk afmaken om een mening tendens van de site. Hij is geen heilige, Geen Messias, en heeft zeker geen monopolie op de waarheid.

ON TOPIC: werkelijk schandalig dat NAC na afgelopen seizoen 10 euro durft te vragen voor een vriendschappelijke wedstrijd. Dit zet wel erg kwaad bloed bij de bijna 14k die de moeite hebben genomen om te verlengen in de KKD. Wederom een ondoordachte actie die nu al de boel op scherp zet tussen NAC en de supporters. Buiten het feit dat het gewoon dramatisch is dat je geen wedstrijd op de open dag hebt. Als na de eerste paar wedstrijden in de KKD het resultaat tegenvalt gaat echt de pleuris uitbreken.

0   0  
Sjef de gevulde koek

Wat een discussies hier zeg gaaaaap en als je het raar vind ivm kilometers dat frenkie de jong niet bij NAC in de jeugd heeft gespeeld is toch wel weer het hoogtepunt van deze ochtend haha word steeds gekker hier.

0   0  
Sp1

Die Grieken vragen gewoon een gage jongens, een aansprekende club die gevraagd word.... Die komen echt niet voor de fun.


Zo worden reis en verblijfkosten terugverdiend!

0   0  
ome cor

Mensen die het schandalig vinden dat NAC € 10 vraagt voor een oefenwedstrijd tegen Panathinaikos moeten het misschien even van een andere kant bekijken:

Voor die € 10 zien ze dit seizoen in elk geval nog één tegenstander van formaat en naam in Breda !
Voor méér dan 19 tientjes (én in 1x betaald) zal het seizoen verder bestaan uit namen als Top Oss, Jong-Utrecht, Helmond Sport, Telstar, MVV, FC Eindhoven etc. etc.

Dan zou ik me over dat extra tientje voor de wedstrijd van morgen niet te druk maken.

0   0  
Fred1

Hoe kortzichtig en bekrompen er soms gedacht wordt bewijst nu Ritchy weer met zijn reactie op de uiteenzetting van Bommel waar niets aan is gelogen.
Als je als supporter Arkel niet als een van de visvijvers in je achtertuin ziet dan snap je weinig van een scoutingsapparaat, binnen 60 km wordt in de voetbalwereld als een A scoutingslocatie aangeduid.
Ik kan het weten want heb het jaren gedaan.
Als je als BVO een dergelijk gebied niet onder de radar hebt kan je er beter mee stoppen.
Nee NAC heeft al jaren een andere visie, die laten Sparta, Utrecht, Excelsior, FC Broekhoven, Den Bosch, PSV en Feijenoord gewoon in hun vijvers vissen, met de gevolgen die we denk ik niet meer op hoeven te noemen. Je slaat de plank mis Richy, als de kruiken Frankie de Jong op kunnen pikken hadden wij dat ook kunnen doen als we hadden opgelet en fatsoenlijke scouts hadden gehad. Van Dijk hebben ze bij NAC niet eens in de smiezen gehad, te droevig voor woorden.
We kampen al 3 jaar met keepersproblemen ( hopelijk dit seizoen niet meer ) maar er staan wel 2 Bredanaars als eerste keeper in de goal bij eredivisie clubs die op hun blote knieën bij NAC aan de deur stonden maar hautain de deur werden gewezen.
Ik heb echt niets tegen mensen die een andere mening hebben , maar dat ze proberen mensen te kakken te zetten die een verhaal te vertellen hebben mét onderbouwing daar walg ik van.
Iemand als ome Cor klimt direct in de pen en laat volgens mij nooit een verhaal even indalen maar valt structureel direct de schrijver aan, ironische aan alles is dat hij zelf overal een mening over heeft behalve over de inhoud en over voetbal. Ik vind dat jammer, heb niets tegen de man maar het is wel vervelend als je altijd alles in twijfel trekt en op werkelijk alles ageert, dan ben je waarschijnlijk een somber mens en ben je waarschijnlijk ook zo voor je directe omgeving.
De kritieken op bijvoorbeeld en vooral Damen en Elalouchi komen niet uit de lucht vallen, het is een frustratie van enkele seizoenen, ik heb de afgelopen seizoenen alleen maar rond mij heen gescheld op de tribune richting die gasten gehoord, de wedstrijd tegen Feijenoord vond ik dat we zelfs desastreus , en wat die Damen daar liet zien heb ik zelden bij een NAC 1 speler gezien, “ volledige passiviteit en alles aan je voorbij laten gaan” , niet te vatten.
Dat zelfde zie je nu weer in oefenwedstrijden, als dat jezelf bewijzen is dan bewijs je maar een ding en dat is dat je niet bij een bvo thuis hoort.
Net als Nachoreca1 bezoek ik ook als het werk het toelaat weleens een training met wat oude Naccers en de gezapigheid die hé dan ten deel valt is niet te schatten, zo'n Damen loopt er rond als een paard met 7 lullen die loopt te geinen en Elalouchi gedraagt zich ook als de gearriveerde vedette.
Open draaien, de ruimte zoeken, ruimte maken en naar voren denken daar zou ik individueel met Elalouchi op gaan trainen, maar ook op traingen gaat alles terug en breed en loopt hij overal, maar niemand die corrigeert, ik denk dat Bertus en Nachoreca1 dit meteen zullen beamen.
Komt bij dat ik als (ex) trainer de trainingen ook niet van hoog niveau vond, ook al niet onder v d Gaag , onder v d Gaag werd vooral lang maar niet gericht getraind, van Brood heb ik te weinig gezien maar wat ik heb gezien daar mis ik explosiviteit in de trainingsstof, maar laten we het op het verkeerde moment houden.

0   0  
Ki Utsuri

Frenkie de Jong heeft Willem II een goede zak geld opgeleverd maar hoeveel wedstrijden heeft hij daadwerkelijk gespeeld in Tilburg?
Zelfs nadat is verkocht aan Ajax en een jaar is verhuurd aan Willem II speelde hij nauwelijks. En niet vanwege blessureleed maar omdat de trainer hem niet goed genoeg vond.

Willem II heeft met Frenkie de Jong eerder een toevalstreffer gehad dan dat men al vroeg in hem de exceptionele voetballer zagen die hij nu is. Laten we ons daar niet op blind staren. Het gras is niet altijd groener bij de buren. Als ze ergens hebben zitten slapen dan is dat vooral bij Feyenoord (Frenkie komt ook uit een Feyenoord-nest).

Daarnaast hebben we iig de komende maanden genoeg aan onszelf. De selectie is verre van rond maar laten we de huidige vernieuwde en verjongde selectie ook de kans geven, en niet de erfenis van het lamlendige team van vorig jaar door de strot te duwen als het tegenzit.

0   0  
fvf6

Regelmatig lees ik dat het op bestuurlijk niveau bij NAC een rommeltje is , Maar wat ik hierboven allemaal lees is het bij de supporters nog veel erger . Ga eens achter je club staan in plaats van de boel nog voor het begonnen is af te kraken

0   0  
Sp1

Kan echt geen chocolade maken van je verhaal Fred, en je spellingcontrole even aanzetten. ;)

0   0  
Nacdictive

@Fred1: je kunt een mening hebben over vissen in de vijver, maar tegenwoordig is het zowat 1 grote vijver. Die ene gast die van NAC naar Ajax gaat, kwam uit Alblasserdam volgens mij, dat is toch ook de vijver van FC Dordt, Feyenoord.. ?
Neemt niet weg dat het eeuwig zonde is dat mn Bredase talenten bij Willem II spelen.. maar Willem II heeft de jeugd al langer op een hoog / hoger niveau, hopelijk kunnen we daar naartoe groeien.
Voor de explosiviteit hebben ze (althans dat neem ik aan met een inspanningsfysioloog) heus wel hun momenten..? Ik ben het met je eens dat veel uefa pro trainers (en zeker oud-profs) het spelletje niet benaderen vanuit het juiste perspectief.

0   0  
Real Robert

@Nachoreca Over het niveau gesproken: de 10 veldspelers, die vorige week tegen Sparta begonnen, hebben

de afgelopen 2 jaar in de diverse competities waarin ze speelden, dus een aantal ook op laag niveau, in totaal

35 (sic!) doelpunten gemaakt. En Stokkers nam daarvan de heft voor zijn rekening! 35 in 2 jaar tijd!

Zo''n Riera heeft zijn hele carriere nog nooit een doelpunt gemaalt.

Scorebord journalistiek? Het zij zo, maar het getal zegt mij genoeg.

Hoe kun je verbaasd zijn, dat dit team moeilijk scoort. Hoe krijg je zo'n groep bij elkaar!

Die geweldige data base van Van den Abeelen (en voorheen Smulders). Het kostte mij 5 minuten om deze

informatie te verzamelen.

Dit krijgen wij als supporters, als grootste sponsor, voor ons geld en clubliefde terug.

En daarover schrijven zou dan negatief zijn!

0   0  
Fred 1

Oei SP 1 , zegt dat iets over mij of over jou?
Jammer dat die spellingscontrole heel de context van het verhaal wegneemt en jij er niks van begrijpt?
Jij bent juist mijn doelgroep.
Wat nu?
Ik hoop dat de rest de strekking wel begrijpt of moet ik het opnieuw schrijven denk je , of wellicht eerst naar jou sturen zodat je het kan redigeren voor ik het verstuur?

0   0  
076

Het blijft bekrompen en kortzichtig dat onze Fred uiteindelijk Camp Nou niet gehaald heeft. Beste trainer van Nederland.

0   0  
Ernie

@076
Onbegrijpelijk inderdaad, zoveel kennis, inzicht en ervaring!

0   0  
Ritchey

@Fred

Jij laat precies zien waar het in de reacties naar elkaar toe mis gaat. Je leest maar de helft. Ik zal niet ontkennen dat de scouting van NAC en de jeugdopleiding jaren slecht is geweest. Toen hebben ze spelers als De Jong, Van Dijk en ook een Huntelaar nooit een kans gegeven. Maar ook een jeugdspeler heeft een stem in zijn keuze voor een club. Is het te bereizen in combi met prive/school etc. Dus niet al het talent uit de regio kiest automatisch voor NAC hoor omdat het een klein aantal km van Breda ligt. En zeker niet jaren geleden. Nu de jeugdopleiding op een hoger plan komt is de kans misschien groter dat een jeugdspeler voor NAC kiest, maar zullen die spelers en ouders ervan ook eigen keuzes maken. En dat zal bij bv De Jong (uit Arkel dus) ook vast zo zijn gegaan. Dan kan je mooi alles afbranden en dat moet je vooral doen. Volgens mij geef ik alleen aan dat bij een woonplaats die 40+ km van Breda afligt niet automatisch al het talent naar NAC komt. En dan kan je mij bekrompen noemen, kijk zelf ook eens breder in plaats van alleen te lopen zeiken.

0   0  
DunErwt

@Ernie @076

Had niet misstaan zeker met jullie als assistenten.
Prachtig man 3 medeNAC supporters trainer in Camp Nou.

0   0  
scheppioni

We gaan dus blijkbaar echt met dit zooitje naar dordt ? Tis nu alweer veel te laat voor versterkingen, zodat het daar wat wordt !! Ik laat het voor het eerst in 40 jaar NAC maar gebeuren, mijn NAC hart zal voorlopig verder verscheuren !! Triest, intens triest betreft de gang van zaken het laatste jaar en nu nog bij ons NAC !!!

0   0  
buurman

Dat we maandag tegen Panna voetballen en niet vandaag maakt mij niet zoveel uit. Je kunt morgen eens rustig kijken waar NAC nu staat tegen een redelijk(!) sterke ploeg , als Pana tenminste de meeste spelers uit de A-ploeg opstelt. Ben benieuwd en hoop dat het meevalt.

Wat me opvalt is dat relatief veel supporters denken dat " het doen van mededelingen" hetzelfde is als een (gezonde) discussie voeren. In een discussie luister je rustig naar elkaar en geef je kritisch opbouwende feedback. Of je bent het eens. Het is ook niet verboden om je mening wat bij te stellen en/of een ander eens credits te geven. Oneliners (dat zijn sowieso medelingen, soort bevelen) dragen niets bij aan een goede discussie, ze verstoren een goede discussie. Het is overigens niet verboden om met oneliners te reageren, soms zijn ze nog grappig ook. En je bepaalt zelf wat je wel en niet leest.

0   0  
Sander P

@Bsiderats

Mochten jullie vandaag de TD of Brood nogmaals interviewen, dan ben ik persoonlijk heel erg benieuwd naar de beweegredenen om Leigh te verhuren, terwijl er nu op die positie onderbezetting is, zowel kwantitief als kwalitatief. Zeker een speler met de instelling en enthousiasme van Leigh missen we nu.

Mbt Carolina, speelde toch een goede wedstrijd tegen psv, en was een vaste waarde in de kkd bij jong psv, snap ik niet dat ze hem nog geen minuut egund hebben.

Ze zetten nu een linksbenige middenvelder, Vd Gaag, als linksback. Terwijl ze als reden voor het opstellen van Damen aangeven dat ze geen linksbenige middenvelders hebben...

0   0  
scheppioni

Gij snapt het Fredje !?

0   0  
MartinH

Die reacties van Ritchy daar begrijp ik nou helemaal niks van het gaat echt nergens over man.
Alles wat Fred juist niet doet schuift hij hem in de schoenen.
En dat vind ik nu weer typisch een reactie om maar te reageren en gelijk te krijgen van iemand die boos word als hij terecht word gewezen.
Moe word je van zulke mensen.
Wat weiger je nou te begrijpen kerel?

0   0  
Cees

Fred,

Een goed verhaal Fred, inhoudelijk interessant om te lezen. Sp 1 maakt zich met zijn opmerking totaal belachelijk. Dat weet hij zelf (hopelijk voor hem) ook wel, maar het grote probleem bij deze personen is, dat het hun totaal niets interesseert!. En daar ga je ook nooit van af komen!

Maar diegenen die wel zo serieus mogelijk willen blijven discussiëren, laat je niet ontmoedigen, anders zakt de inhoud van deze site nog verder door de ondergrens.

0   0  
DunErwt

@buurman

Inderdaad de wedstrijd morgen is een goeie graadmeter. Maar hoop niet dat we teveel schrikken. Mn hart zegt dat we gaan winnen mn verstand lacht mn hart hard uit.

0   0  
misterbean

NAC communiceert de laatste tijd alleen als er geld te halen valt bij de supporters. De supporters zijn de melkkoe van NAC geworden: ze blijven toch wel komen, ze betalen toch wel, ze nemen toch wel een seizoenskaart etc.
Alles lijkt erop gericht op geld binnen te halen, wat vervolgens in een bodemloze put verdwijnt van wanbeleid, afkopen van contracten van miskopen, en nieuw falend aankoopbeleid.
Benieuwd of er tijdens de open dag nog wat te lachen valt met deze misère :-)

PS:
Ik wil ook de gebande mensen terug, ik mis hun inbreng (hoe herhalen ze soms ook zijn).

0   0  
buurman

Ome Cor intrigeert mij. Hij is als lid van deze NAC-familie hier degene die constant de andere familieleden benadrukt wat hun, volgens hem, slechte eigenschappen zijn ! En met enige regelmaat heeft hij daarbij uiteraard een punt. Zo moeilijk is dat niet.

Maar ik lees op deze site gelukkig ook hele mooie en goede dingen. Goed onderbouwde reacties (kritisch en niet kritisch) , goeie nuttige tips, humor , nostalgie, verzoeken om tof met elkaar te communiceren etc.
Dus vraag ik me af wat is de drijfveer om steeds de focus om het negatieve te leggen bij je mede supporters ? Het lijkt er dan erg op dat je een hekel hebt aan je eigen NAC-familie ? En dat kan natuurlijk om allerlei redenen, ik vind het wel jammer.

0   0  
buurman

Ik ook Dun Erwt. Eens !

0   0  
Ritchey

@ Martin en Fredje,

Het gaat mij niet om jullie hele verhaal want daar ben ik het in grote lijnen ook mee eens, maar hoe je mij dan weer aanpakt op het feit dat ik aanhaal dat ook jeugdtalenten ook nog zelf een keuze hebben om voor een club te kiezen. En dat dat geografisch dan ook niet altijd appeltje eitje is dat een talent naar NAC komt.

Maar ga vooral door met elkaar bashen hier. En het zal me ongetwijfeld weer veel duimpjes opleveren, maar feit dat we onder de supporters al mot lopen te maken en de rijen al niet gesloten kunnen houden. Kan je bedenken wat er nodig is om uit de huidige NAC situatie te komen. Denk dat we daar met ons negatieve gewauwel (En ik geef toe dat ik daar ook aan bijdraag omdat ik de situatie bij NAC ook kotsbeu ben) ook aan bijdragen. Heb niet de illusie dat het NAC management meeleest en onze tips te harte neemt. Hoop dat we dit met zn alleen kunnen ombuigen.

Daarom, mijn laatste post bij deze.
Hup NAC - we keep the yellow flag, flying high.

0   0  
Atleet

@nacdictive,

Onze jeugdopleiding is op dit moment beter dan die van onze buren hoor

Atleet

0   0  
Los Pollos Hermanos

De open dag. We zijn benieuwd. Worden er nog nieuwe spelers gepresenteerd? Vrijdag was eigenlijk de deadline van of 4 nieuwe spelers, zoals beloofd, maar nonkel frituur was spoorloos. Tot op heden weet nog steeds niemand wat die flapdrol nou heeft uitgespookt. Deze minkukel dient per direct te worden ontslagen. Maar zoals eerder gesteld, door wie? Er is namelijk niemand die echt de scepter zwaait bij NAC. Niemand die de lijnen uitzet. Niemand ook die zich daarom bekommert. Waarom? Omdat het allemaal, stuk stuk, onbenullen zijn van een zéér bedenkelijk niveau. In België snapte ze er helemaal niks van dat wij deze vakantie man aan boord haalde en in Friesland kwamen de rayonhoofden bij elkaar toen bekend werd dat wij die volkszanger naar Breda haalde. Ze staan nu nog te lachen, nadat hij in het Abe lenstra stadion kei hard het Friese volkslied stond mee te zingen..in dienst van NAC. Je gelooft het niet.

Een goed NAC begint in de basis. De fundering. Die is echter gewoon helemaal waardeloos. Gewoon amateuristisch en kut. Van begin tot eind. Fred 1 heeft helemaal gelijk. Zelfs echte Bredase jongens kunnen wij hier niet vastbinden en groeien bij de buren uit tot vedettes. Het is echt een fucking schande. De zalvende woordjes van Ome Cor en Beest, de eeuwige positivo's zijn om misselijk van te worden. Zoveel domheid en onwetendheid in die berichten. Het is om te janken. Deze 2 sneuneuzen passen precies in het huidige bestuur van NAC.

Hopelijk staat die domme gans van een Edelenbos vandaag nog ergens met haar kliekje abonnementen op de libelle te verkopen. Kunnen we van die kut ook afscheid nemen. Die heeft ons gvd al dik 200/250k gekost en WAAROM gvd WAAROM!? Het is echt onvoorstelbaar hoe diep we zijn gezonken met deze club.

En als kers op de taart mogen we nog 10 euro betalen om te zien hoe ze totaal worden vernietigd door die Grieken. Welke mongool verzint dat?

Wat een club zeg. Wat een club...

0   0  
Fred0

2000 man die €10 betalen en voor €20 pp bier drinken of 7000/8000 man zonder entree die €20 pp bier drinken. Of NAC verdiend niks met de horeca, of iemand bij NAC heeft een inschattingsfoutje gemaakt.

0   0  
Sp1

Ik jou doelgroep?, weet niet hoelang de zon jou fontanel heeft aangetast maar bespaar je die illusie. ?

Ik vind het gewoon een warrig lang verhaal waarin je meent aan te moeten vallen op andermans mening, er zitten zeker zinnige stukjes in maar vraag me af waarom jij denigrerend gaat doen tegen nu Ritchey maar in het verleden ook andere bezoekers van dit forum. Laat staan dat je Grad en Mounir op basis van jou ochtendje op Bredanello op geheel eigen wijze zwart loopt te maken.
Je vind al tijden dat jou visie op voetbal boven alles verheven is, ik zal niet net als Hans jou gedane uitspraken citeren maar dat je de plank meermaals mis hebt geslagen is bij de vaste bezoekers inmiddels bekend.

Laten we ons concentreren op wat er nu en in de competitie in en rond de club gebeurt, en dan mag jij als je werk het toelaat je verslag doen van de trainingen in Zundert.

0   0  
DunErwt

@los pollos

Even het stukje over dat Friese volkslied.
Als ik als Bredanaar bij heereveen zou voetballen en we zouden in Breda spelen, denk ik dat ik mee zou zingen met hee hee hee hup Nac.

0   0  
Fred1

@ Ritchy ten eerste pak ik je niet aan en ten tweede weerleg ik heel simpel onderbouwt met feiten je verhaal.
Je maakt nog één foutje en dat is dat je voetstoots aanneemt dat de speler te kiezen had.
Nou ik zal je uit je droom helpen, NAC was niet eens partij, simpelweg omdat de Jong niet eens in beeld was bij NAC dus die keus hoefde hij niet eens te maken.
Ik heb het daar recent nog met van As over gehad, de Jong is volledig onder de radar gegaan, Smulders maakte het nog bonter, op de vraag waarom een talent als De Jong nooit opgemerkt was zei hij , je kunt niet overal zijn en onze focus ligt meer richting het zuiden, klaar ben je. ( lees België )
En je onderschat de invloed van zaakwaarnemers, die palmen ouders in en zorgen wel dat de speler de keus maakt in de richting die zij aangeven.
De meeste zaakwaarnemers zorgen vooral goed voor zichzelf.
En nu stop ik met op dit item te reageren.
Voor degenen die naar de open dag gaan , maak er iets moois van , ik ga deze keer niet naar deze schertsvertoning , en doe vooral Damen niet de groeten van mij.?

0   0  
Robberto

Voor wat betreft de trainingen heeft Fred toch wel een punt, lijkt me. Er zit namelijk al jaren geen lijn meer in het spel van NAC. De simpelste passes komen niet aan, corners belanden op de verkeerde plek en/of luiden een tegenaanval in en datzelfde geldt voor vrije trappen (die van Angelino en Buijs daargelaten). Combinatievoetbal is er nauwelijks en we hebben het qua positiespel vaak al lastig tegen de betere amateurelftallen. Het zal ongetwijfeld ook te maken met de kwaliteit die op het veld rondloopt, maar ik denk dat sommige zaken wel degelijk trainbaar zijn.

Ik maak me zorgen met de start van de competitie voor deur. Hopelijk komt de TD nog met zwaargewichten op de proppen deze week. Er moet kwaliteit bij dat is wel duidelijk. Ook voor de spelersgroep is het belangrijk dat er snel duidelijkheid komt, zodat iedereen weet op welke positie men zich kan focussen.

Tot slot, ik hoop dat de medesupporters Kali vandaag in zijn waarde laten. Oké, hij heeft niet zoals gedacht gepresteerd afgelopen seizoen. Maar wie wel? Het heeft geen nut om hem nu als zondebok aan te wijzen, omdat de anderen vrijwel allemaal vertrokken zijn. Kijk naar Leigh, die werd ook na een paar wedstrijden uitgelachen, maar door er daarna achter te gaan staan is hij toch boven zichzelf uitgestegen.

Allemaal een fijne open dag toegewenst in ieder geval!

0   0  
Q

@Van taaijland,

Niet zo serieus allemaal vriend.

Mijn reactie Is grappig bedoeld al ben ik zelden grappig. Ik lees een reactie waar ik met mijn dislksie 53 minuten over die. Mag wat compacter en het staat mij vrij die reactie te posten. Beledig niemand.

Maak je niet te druk allemaal vrienden. Komt allemaal wel goed met NAC. Twee gerichte aankopen en iedereen loopt weer in de polonaise. Zonde van de energie allemaal

0   0  
Cees

Ritchey,

Ritchey, je laatste post bij deze, oké.

Waarom noem jij Fred iemand die “alles” loopt af te branden, of loopt te zeiken,” Zijn relaas is in het algemeen, zeker kritisch, maar behoorlijk tot redelijk goed onderbouwd, zo is mijn mening. Hij heeft de moeite genomen om e.e.a. te verklaren, daardoor alleen al ben je niet een iemand, zoals jij dat lekker fris aangeeft. Hij haalt zelfs onderwerpen aan, waarin we voor 100% mogen stellen dat het gros die mening zelfs deelt! Lees de andere berichten maar eens terug. Weet je überhaupt wel wat onder de definitie afbranden en zeiken valt?

0   0  
Wouter

Sp1 ben jij nou echt zo dom? Fred bedoelde het juist cynisch hoor jij bent duidelijk zijn doelgroep niet makker. Begrijpend lezen is ook wat zeg.
Warrig??

0   0  
Geelzwartwit

Als City de 4 loan spelers levert kan je in je nieuwe spelers presentatie vandaag zomaar 4 spelers hebben (Incl broertjes illic) allen slechts ter aanvulling maar goed. Nieuwe spelers zijn nieuwe spelers.

Overigens betrap ik Brood er al wel in zijn commentaren op dat hij Illic als vaste waarde ziet.. Oops dat was toch niet de bedoeling?

Zou een stunt zijn als ze Boris het laatste stukje keuring zogenaamd op de loopband op de open dag laten doen en dat de omstanders dan zien dat hij die test glansrijk doorstaat en door schuift naar nieuwe aanwinst presentatie. (is dan natuurlijk allang officieel gekeurd)

0   0  
misterbean

En iedereen die nu hier reageert is natuurlijk niet op de open dag, of houdt BSR ook open dag? :-)

0   0  
Sp1

Als je dat knipoogje niet begrijpt of hebt gezien dan is het je vergeven. In elk ander geval geef jij nu aan dat je niet zo slim bent.

En als ik aangeef dat het een lang verhaal is waar ik geen touw aan vast Kan knopen dan mag dat best gezegd worden..

Als het wel zinnig is geef ik Fred gewoon een duimpje omhoog of ik zeg er iets van.

0   0  
Geelzwartwit

@robberto

Ik hoop zelfs dat ze Kali fris in zijn kop en afgetraind hebben gekregen. Dat de technische staf hem het gevoel hebben gegeven nodig te zijn en plaats van weg te mogen (niet echt motiverend en handig om zo vroeg te roepen dat iemand weg mag).

Ik hoop dat ze met Kali en een directe versterking in positie voor of naast hem ze hem weer in vorm krijgen en die speler maken die ze in hem zagen toen hij gehaald werd.

Dat NAC zichzelf daar net zo op zou rectificeren als de herkansing voor Damen.

Voor allen die naar de opendag gaan. Hopelijk kan er iemand van de spelerspresentatie live verslag doen.

Dishoek 19 graden nespresso en vochtig.

0   0  
Los Pollos Hermanos

Nou dun erwt, dan ben je dus een mooie sukkel. Dat is gewoon ver van professioneel. Zoiets doe je gewoon niet.

Je gaat toch als directeur van SNS bank ook niet met je Rabo reader zwaaien op een bijeenkomst in Brabant, omdat je papa en mama nu eenmaal hun roots bij de boeren leenbank hebben.

Schei aub uit zeg.

Trots op je afkomst, prima. Graag zelfs. Maar wat deze Fries presteert is oliedom. Echt héél erg dom..en dat jij dat blijkbaar normaal vindt, is tekenend.

0   0  
Nacman

Helaas kan ik er vandaag niet bij zijn helaas aan werk kon niet ruilen met een collega hij had gisteren zijn open dag van zijn zeikclub die vanwege te weinig belangstelling niet doorging hij weigerde op een zondag dienst de draaien hoop als er nieuwe spelers komen op een interview en hopelijk een sfeer impressie veel plezier en bier iedereen

0   0  
Nachoreca1

@fred1... dat hebben Bertus en ik idd geconstateerd bij onze Marokkaanse vriend.. en het niveau van de training was matig tot slecht.

0   0  
Schrikbarend

Al een speler gepresenteerd of neem spelers gaan we morgen met een half eerste elftal oefenen in 1 van onze laastse oefenwedstrijden

0   0  
DunErwt

@los pollos

Dan verschillen we van mening indeze, en dat mag.
Ben wel gevleid dat je me een mooie sukkel noemt ipv sukkel.
Fijne dag los pollos

0   0  
WillemBreda

Ik hoor dat Boris (en Damen, en Kali) niet gepresenteerd is/zijn?

0   0  
Geelzwartwit

Iemand een verslagje van de spelerspresentatie?

Groet uit Zeeland

0   0  
Schrikbarend

Godverdomme niks bijgekomen word pas 30 augustus versterkingen erbij word een lekker begin van de competitie wat is die van abeelen aan het doen man samen met smulders op ibiza

0   0  
MFP

Er zijn vandaag 15 spelers gepresenteerd door NAC. Behoorlijk teleurstellend en met de eerste wedstrijd over twee weken ook zorgwekkend.

Bij die 15 spelers zitten namelijk ook behoorlijk wat spelers die in eerste instantie nog geen basisspelers zijn. Azzagari, Van der Gaag, Van Hooijdonk, Bohui.

We gaan weer eens, zoals bijna elk seizoen, op halve kracht aan het seizoen beginnen. Ik vind het vervelend dat er een negatieve sfeer ontstaat, maar die is wel degelijk terecht.

0   0  
Schrikbarend

Kutzooi kom k hier voor na het stadion had wel op verrassingen verwacht wel in een cafe stokkers en filipovic wie jah filipovic heeft die überhaupt al iets late zien...sta k dan kali damen neelen van der gaag azzagri...helmond thuis word al lastig

0   0  
Gijsje

Spelers presentatie leek echt nergens op. In totaal denk 12-13 maar gepresenteerd. Geen van hecke, reuvers en dergelijke.

0   0  
Bredafun

Had wel verwacht dat er nieuwe spelers vandaag uit de hoge hoed zouden komen. Maar weer n mislukte goocheltruc dus.....

0   0  
MartinH

Wat een aanfluiting die open dag.
Ik ben alweer op weg naar huis met mijn zoontjes.
Zo ga je niet met supporters om.
We stellen niks voor bij deze club we zijn gewoon lucht.
Die TD moeten ze er vandaag nog uitflikkeren.
Ik weet ook niet wat de situatie rond Boris is allemaal vreemd en vaag.

0   0  
Harrie

@Gijsje: Reuvers mag samen met Kali, Carolina, Brusselers en een handvol jeugdspelers trainen bij Boeimeer om conditie op peil te houden. Die komen hoeven echt geen rekening te houden ooit nog een kans te krijgen van Ruudje en Tom. Is ook niet nodig want we hebben toch al 15 spelers.

0   0  
Geelzwartwit

Begin bijna het idee te krijgen dat je van NAC beter alleen maar supporter kunt zijn als er competitie wedstrijden zijn en je verder maar niks om je club moet geven.

0   0  
Ata

Vanuit Italië: vandaag wederom geen nieuwe spelers dus. Zeer teleurstellend en niet te verkopen. Twaalf dagen te gaan tot Dordt en na alle onheilspellende commentaren over de afgelopen vier wedstrijden (heb zelf alleen Kortrijk gezien en was gematigd positief, mits er enkele cruciale versterkingen zouden komen) is het heel goed denkbaar dat we vanaf speelronde 1 achter de feiten aan gaan lopen. We zijn middenmoot KKD op dit moment en voor het inpassen van belangrijke spelers is het reeds te laat. De stemming nadert nu al het vriespunt en dat ligt wat mij betreft nu even niet aan azijngezeik op deze site. Elke vorm van bezorgdheid lijkt me meer dan terecht. De misère van seizoen gaat naadloos over op het huidige. Wat een kutzooi. Bah.

Hup NAC!

0   0  
Los Pollos Hermanos

Hoor overal dat de opendag een steek in het hart is van de NAC supporter.

Schandalig weer. NAC brokkelt langzaam af.

0   0  
Twan

@MartinH

Riep ik vorige jaar al.
Toen ik zei dat het belachelijk was dat de kleedkamer niet eens openbaar was verklaarden ze me helemaal voor gek.
Dit jaar natuurlijk ook weer de geweldige dj’s met die veel te harde klote herrie?

0   0  
1 van de 2

Duimpjes afschaffen, scheelt al een hoop.

0   0  
Molenschot loco

Ik ga al jaren niet meer naar die open dag....is alleen maar leuk met een aansprekende tegenstander....

0   0  
Schrikbarend

Stond meneer damen wel op het podium?zon slechte presentatie nog nooit gezien vorige open dag kwam er nog 1 uit de hoed kali hahaha maar haddde we wel de spelers van city op het podium nu 0.0 van city...we hebben op dit moment 6 basisspelers en en 1
2 echte bankzitters mounir en bohou rest is jong nac staan er echt slecht voor

0   0  
Hup NAC

OT: Dordrecht uit al bijna uitverkocht. Bussen supportersvereniging zitten vol en ook kaarten via NAC zelf zijn op paar na uitverkocht. Zou mooi zijn om weer eens te bewijzen dat het niet aan ons ligt!
Hup NAC

0   0  
Henri

@Hup NAC
Ik denk niet dat we dat hoeven te bewijzen.

0   0  
Schrikbarend

Zullen we die van abeelen niet ff stevig laten aanpakken met interview door bsiderats rond 17.00 open dag denk dat de supporters ook wel even mogen weten waarom we kwa selectie er zo slecht voor staan en de gebroeders ilic morgen onderhand is morgen spelen en damen morgen nooit meer bij nac op training zien

0   0  
Henri

Als ik de trainingspakken van NAC zie denk ik dat de Gemeente Breda ook subsponsor is geworden.

0   0  
buurman

Morgen tegen Pana zien we waar dit NAC staat. Dat vond ik belangrijker dan de open dag waarvan ik wist dat er geen nieuwe spelers gepresenteerd zouden worden.
Vraagje ; Denkt er nu iemand echt dat er plots 30 augustus wel een half elftal echte versterking gaat komen? Mijn hoop is nog een beetje gevestigd op aanvulling van MC. En dan heb je nog enkele weken nodig om enigszins een ingespeeld elftal te krijgen?

Het spijt me dat ik in herhaling val. Maar onze eigenaren investeren echt veel te weinig en ze investeren steeds te laat. Dat NAC een van de grotere spelersbudgetten heeft zegt me geen reet. Om na de (Smulders) puinhoop van vorig seizoen een compleet nieuwe waardige selectie te kopen is enkele miljoenen meer nodig. Ik hoop dat Hart voor NAC en de Supporterscoöperatie nu hun kans gaan grijpen !

Maar goed, kijken wat morgen brengt. NAC aanmoedigen doe ik toch wel.

0   0  
Nacdictive

@Los pollos:ietwat gefrustreerd man man wat een denigrerende bewoordingen voor medesupporters, bewindslieden van NAC en spelers..?!

@Atleet: op basis waarvan is de NAC opleiding beter/verder dan die van Willem II?

0   0  
Twan

@ schrikbarend

Helemaal met je eens.

Hier commentaar geven helpt echt niet.

0   0  
willem 4,5

Uit betrouwbare bron vernomen, morgen presentatie van weer 2 broers, de broers Nus! A.Nus en P.Nus!

0   0  
seuter

Nac is Nac niet meer,hiermee gaat het ze niet lukken om in 1x terug te keren.

0   0  
Oosterhout NAC Breda

14 spelers inderdaad waarvan de oudste 28 jaar is

Leek wel jong NAC dat op podium kwam .. met deze selectie sta je hopelijk in middenmoot geen ilics!?
Seuntjes had niet mistaan in deze selectie .....

En nu verder? Ongelooflijk weer

0   0  
RNL

"Nonkel frituur", domme gans, domme Fries. Knap hoor, zulk taalgebruik. Ben wel weer klaar met de reacties op BSR.

"Je mag toch alles zeggen?". Natuurlijk. Alleen soms is het erg dom en soms erg beledigend. En vaak een combinatie van die twee.

Verder: hup NAC.

0   0  
Dennis Korteweg

Ik geloof niet dat de technische staff met hun benen op het bureau liggen en denken dat ze de zaakjes op orde hebben. Die weten net als wij dat er natuurlijk nog wat kwaliteit bij moet komen. Die zijn achter de schermen echt wel bezig met versterkingen.
Tot die tijd blijf ik zeer ongeduldig bsiderats in de gaten houden.

Hup NAC!

0   0  
willem 4,5

@RNL, Helemaal mee eens, inderdaad hup NAC!, verder is het schelden normaal op deze site, ook eigen spelers El.A, en Damen in het verleden Vloet en nog een aantal, worden dagelijks onder de zoden geschoffeld. Sommigen kunnen niet anders, dom en ordinair, we zijn alle schaamte voorbij, geldt trouwens ook in de 'échte' wereld, Nederland is volkomen van de pot gerukt. Dat gaat maar door, week in week uit, daarom ben ik er ook wel klaar mee, heb af en toe wat kritiek op deze en gene 'supporter' en dan wordt je afgefakkeld. Ook als je spelers die naar een andere club gaan succes wenst krijg je duimpjes omlaag. Sommigen vergeten dat we bij een gewoon k..clubje zitten, wel een leuk k..clubje natuurlijk en dat we nooit kampioen worden en alleen maar kunnen degraderen, het zij zo.

0   0  
Semsi

Huseyin Dogan naar NAC

0   0  
Hijisnietviesvaneenkroket

Schandalige opendag
15 selectiespelers
Spelers die ongeïnteresseerd handtekeningen aan het uitdelen waren
Geen verassingen
Kali?

Ik ga al bijna 18 jaar jaar NAC maar dit was een van de treurigste opendagen.

0   0  
Breda

echt schaam je kapot 75% wat hier reacties geeft, negatief gelul!! ''treurige open dag, wedstrijden zijn niks'', blijf dan vooral weg van het stadion!

0   0  
Een ander geluid

Terug van open dag. Aandoenlijk hoe de spelers hun handtekening zetten met enthousiasme voor de jonge fans. Richting persruimte zelfs 15 minuten wachten. Ook de Spaanse spelers deden het hoffelijk en met engelengeduld !
Voor de eerste keer eens in de catacomben geweest. Opgang naar veld erg mooi.
TvA passeer ik terwijl hij druk aan het bellen is...en.zo hoort het ook want er moet nog wel eea bij !
Verbeterpunt is dat nac museum niet open is...waarom niet ??..daar wilde ik wel eens kijken op deze open dag.
Dank aan alle vrijwilligers die dit weer mede mogelijk hebben gemaakt!

0   0  
Jf

Yessss Dogan

0   0  
Naccer

Open Dag was prima georganiseerd. Mijn zoon heeft genoten van het handtekening jagen. Hoe diep moet je gezonken zijn om naast het voetballende aspect ook nog een open dag door het slijk te halen. Ieder zijn of haar mening maar wat een respectloos simpel volk is hier regelmatig te vinden op deze site zeg.

0   0  
Henri

@willem 4,5
Inderdaad Willem, deze fansite, dit forum is een afspiegelingvan de echte maatschappij/samenleving. Met de opkomst van partijen als de PVV en FvD wordt het tegenwoordig als normaal beschouwd om maar een grote bek te geven en alles in twijfel te trekken wat niet in je straatje van pas komt. Ach, je kent het ook nog wel in Steenbergen, "Er moet een piemel in",omdat je een andere mening hebt, die je nog onderbouwt ook. Als je nu op dit forum een andere mening hebt wordt je ook voor een of andere idioot uitgemaakt. Het is de verloedering van de samenleving die ook hier plaatsvindt.

0   0  
Fredjevanopstal

Een ander geluid

EL allouchi alleen maar oog voor zijn telefoon.
Gaf zelfs het handtekeningen blad wat hij ondertekende aan een ander kind.

0   0  
Bredaaaa

Dogan naar NAC! 21 goals en 5 assisys vorig seizoen bij top. Volgens bndestem. Prima aankoop!

0   0  
Hanz

Huseyin Dogan...schouderklopje voor mezelf ? Zonder gekkigheid. Lekkere aanwinst hoor. Groeiende. En een rustige jongen. Kun je er heel goed bij hebben

0   0  
Mark Hakkens

NAC haalt Dogan van Top Oss

https://www.bndestem.nl/nac/handelend-nac-slaat-toe-aanvaller-huseyin-dogan-voor-twee-jaar-naar-breda~abdcd065/

0   0  
Chris W.M.

Mag ik even een staande ovatie voor B3 fanatics?

‘B3 fanatics
27 juli, 2019 - 20:53
Morgen presentatie Dogan van Top Oss. Let op mijn woorden! Vorig seizoen 21 goals en 6 assists. Zeer goede actie van TVA???⚽’

He called it!!!

0   0  
Brabantpark076

Daarvoor had hij in 7 seizoenen maar 7 goals

Ik ben benieuwd met die dogen

0   0  
Chris W.M.

@Brabantpark076

Speelde eigenlijk altijd als controlerende middenvelder. Vorig seizoen uit nood als tweede spits. En dat blijkt hij best goed te kunnen...

0   0  
Geelzwartwit

Ik blijf het zeggen.
Het enige wat ik NAC verwijt is het gebrek aan communicatie.

Je kan niet door blijven gaan met halve communicatie. Je kan niet aan de begin van de week zeggen "we verwachten deze week een aantal versterkingen" en dan einde week deze niet hebben en er niet over communiceren. Dan neem je je achterban of klant of hoe je het wil noemen supporters, fans gewoon niet serieus.

Dat het je niet lukt om de versterkingen in die week binnen te halen dat kan maar wat niet kan is het in communicatie allemaal op zijn beloop laten.

Ps. De spelers van City (Illic) zijn aanvulling. Ik hoor bij Brood en supporters al een paar keer "die komen er natuurlijk ook nog bij" het is aanvulling en geen basis. Of gaan we weer op de Smulders toer dat we hopen op de city spelers en ziet NAC die toch directe versterking?

Wie A zegt dient ook B te zeggen.
Succes NAC met je communicatie. Het kan en moet zoveel beter.

0   0  
Cool hand

Even over Frenkie de Jong en de scouting van NAC: toen De Jong gescout werd door W2 speelde hij bij de Fjes. Hij begon bij W2 in de E- jeugd. NAC had toen niet eens een E-jeugd, dus werd er op die leeftijd ook niet gescout door NAC. Buurstede scoutte toen voor W2 in Breda. Vandaar ook dat een aantal spelers van vooral Baronie bij W2 terechtkwamen.

0   0  
Kwartbelg

Hé maar Damen was ook niet bij de presentatie. Dus wat zeuren jullie?

0   0  
Keesje

Was op de open dag met zoon, schoonzoon en 4 kleinkinderen. Was gezellige drukte. Spelers nam alle tijd voor foto's en handtekening.

0   0  
ome cor

@Fredjevanopstal
Betrapt ! Jij wilde dus per se een handtekening van El Al.
Fijne voetballer hè. Blij dat ie bij ons NAC zit ! En jij dus ook.
En die aandacht voor z'n telefoon.... ach, als ie dat maar niet tijdens de wedstrijden doet, joh.

0   0  
Van "taajlaand

Hoi "eenzame choclade Tony",

Bedankt voor je uitgebreide en begrijpelijke reactie.
Die duimen interresseren mij weinig, maar zoals je het zelf ook leest, ik vind het een soms opvallende vreemde zaak hoe ze gegeven worden.
En dat zou......een mogelijke oirzaak van de 'lange tenen' discussies kunnen zijn.
Mijn standpunt blijft dat ik dit geen verrijking vind.

En ons verschil van mening betreft onze "Flieger".
Is een 'autistische gast' die je "haat of lief hebt".
Ik mis i.d.d. zijn reacties, waarin regelmatig nieuws naar buiten kwam, wat later bevestigd kon worden.
Punt.

Hoi "Q",

Ook jij a.u.b. niet te hard tillen aan mijn reacties.
Ook ik houd van flauwe kul en humor.
Maar wat ik ook schreef, een onderbouwing is meestal zeer welkom.
Of......ik snapte jou grap hierboven even niet.

Hoi "Geelzwartwit",

Ik was er vandaag met zwager en mijn neefje.
Deze dagen brengen voor mij niets meer dan het ontmoeten van NAC bekenden, even rondstruinen en genieten van de jeugd die hopelijk wél van deze dagen willen genieten.
Ook respecteer steeds weer alle vrijwilligers die steefs hun vest dien om er wat van te maken.
Was vrij druk, stadion toer leuk voir de mensen die daar nooit kunnen komen.
Jammer van het weer en feit dat er weinig aansprekende namen zijn....

De rest wil ik je morgen graag voor de strandtent "Piet Hein" vertellen.

1   0  
Jeroen

En daar is tante Corrie weer met haar aanval op een medesupporter. Hoe durf je ook iets te zeggen over de heilige El-Alouchi meneer van Opstal, dat is vloeken in de kerk, foei nier meer doen want het geweten van gemankeerde voetballers ome Cor veegt de vloer met je aan.
Mijn vrouw heeft hem vanmiddag ook een sneer gegeven omdat hij totaal geen interesse in onze kids had. Misselijk mannetje eigenlijk net als jij ome Cor.

0   0  
Atleet

@nacdictive

Volg jij onze jeugd ? Blijkbaar niet want onze hogere jeugdteams doen het beter dan onze buren!
Ook staan er bij ons meerdere trainers op een groep terwijl dit bij onze buren maar een paar man is (vooral in de onderbouw en weet ik van een ouder waarvan zoon bij de buren heeft gespeeld)

Verder hadden onze buren al teams vanaf O10 en NAC pas vanaf O11 dus hadden al wat Bredaas talent en uit omgeving.
Nu beginnen onze buren pas vanaf O13 dus tel uit je winst ondanks dat de meeste de jeugdopleiding niks vinden.

Atleet

PS leuke middag gehad vandaag en zitten een paar sympathieke spelers bij oa stokkers die gewoon meedeed in de pannakooi

0   1  
ome cor

@Jeroen
Het feit dat je mij "tante corrie" noemt en mij probeert te kleineren door me van geslacht te laten veranderen zegt wat over hoe jij naar vrouwen kijkt. Het getuigt i.i.g. van weinig respect voor dames.

Je vind El Allouchi een gemankeerde voetballer, maar gaat wel met je vrouw en kids zijn aandacht zoeken.
Dan vraag ik me serieus af waarom je dat doet. Is dat zo'n gekke vraag ?
Als voetballer is ie niet goed genoeg, hier op een forum stoer en anoniem de speler afzeiken maar hem op de open dag wel gaan opzoeken voor een foto of handtekening.

Ieder z'n mening, maar ik vind dat wel een beetje hypocriet, Jeroen.

Hopelijk heb je wel een leuk familieportret met Kali kunnen maken.

0   0  
RNL

@Atleet Ik kan de beslissing om als W2 te beginnen bij O13 wel waarderen ?

0   0  
Jeroen

Hé Cor, kinderen van 6 en 8 zien niet dat het een kwalletje is die hebben niet het besef en weten vaak niet eens wie wie is, ze kijken er tegenop.
Als je dan ziet hoe van Hooijdonk en Olij met kinderen omgaan dat is andere koek die vinden hun telefoontje niet belangrijker.
Heb jij eigenlijk wel vrienden Cor en schei eens uit om het zogenaamde geweten uit te hangen, daar zitten ook die spelers niet op te wachten.

0   0  
Arno

Gezien de samenstelling vd selectie is ons NAC nu een echte KKDCLUB geworden.

Voorlopig zullen we daar wel blijven!

0   0  
Cindy Van Benjamin

Het was zo pijnlijk toen mijn vriend het uitmaakte. Ik hou van hem, geloofde en vertrouwde hem, hij was mijn alles en ik kon geen dag blijven zonder van hem te horen. In november ging ik naar zijn huis zonder hem te informeren en toen zag ik hem met een meisje dat seks had. Ik huilde bitter en verliet het huis die nacht, ik kon niet slapen, ik huilde de hele nacht en hij belde me niet. Het werd het ergste toen hij 's morgens belde en zei dat hij van me houdt, maar niet met me verder kan gaan. Het was alsof mijn wereld tot een einde kwam, dus ik deed een onderzoek op internet en zag mensen getuigen van het goede werk van Lord Bubuza-krachten, dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij reageerde en vertelde me wat ik moest doen. Ik voorzag in alles wat hij nodig had en hij verzekerde me dat mijn vriend terug naar me zou smeken. Ongeveer 15 uur nadat alles was gedaan, viel mijn vriend thuis op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven. Ik dacht dat ik droomde toen ik me de belofte van Lord Bubuza herinnerde. We zijn gelukkig getrouwd nu we gelukkig leven. Er is een God op aarde en dat is Lord Bubuza ... Neem contact met hem op Whats App-nummer :: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

0   0  
Cindy Van Benjamin

Het was zo pijnlijk toen mijn vriend het uitmaakte. Ik hou van hem, geloofde en vertrouwde hem, hij was mijn alles en ik kon geen dag blijven zonder van hem te horen. In november ging ik naar zijn huis zonder hem te informeren en toen zag ik hem met een meisje dat seks had. Ik huilde bitter en verliet het huis die nacht, ik kon niet slapen, ik huilde de hele nacht en hij belde me niet. Het werd het ergste toen hij 's morgens belde en zei dat hij van me houdt, maar niet met me verder kan gaan. Het was alsof mijn wereld tot een einde kwam, dus ik deed een onderzoek op internet en zag mensen getuigen van het goede werk van Lord Bubuza-krachten, dus nam ik contact met hem op en vertelde hem mijn problemen. Hij reageerde en vertelde me wat ik moest doen. Ik voorzag in alles wat hij nodig had en hij verzekerde me dat mijn vriend terug naar me zou smeken. Ongeveer 15 uur nadat alles was gedaan, viel mijn vriend thuis op zijn knieën huilend en smeekte me om hem te vergeven. Ik dacht dat ik droomde toen ik me de belofte van Lord Bubuza herinnerde. We zijn gelukkig getrouwd nu we gelukkig leven. Er is een God op aarde en dat is Lord Bubuza ... Neem contact met hem op Whats App-nummer :: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in