Wij gaan niet opzij

Open Dag NAC: Spelerspresentatie, training en activiteiten rondom stadion

Das Phantom

NAC organiseert op zondag 31 juli weer de traditionele Open Dag. Op die dag worden de spelers gepresenteerd aan de supporters, wordt er een open training georganiseerd en zullen er tal van activiteiten zijn rondom het stadion.

Zo kunnen supporters onder meer op handtekeningenjacht, wordt de bus opengesteld voor publiek en worden er tal van andere activiteiten opgezet. NAC zal in een later stadium de precieze invulling van de dag bekend maken, maar het programma loopt van 11:00 tot 18:00 uur. 

De avond voor de Open Dag speelt NAC de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding in het Rat Verlegh Stadion. Excelsior Virton in dan de tegenstander. De wedstrijd begint om 19:30 uur en informatie over de kaartverkoop volgt later. 

Bron:
B-side Rats, NAC
Terug naar overzicht
88 Reacties
97   13  
NACFAN

Toch leuk dat er de afgelopen dagen/weken alleen maar positief nieuws naar buiten is gekomen en dat er nogsteeds zoveel azijnzeikers op deze site te vinden zijn. Hou je negativiteit lekker voor je a.u.b.

26   7  
Livingthedream

Top dat er gekozen is voor een 2daagse open dag.

Zin in en een geweldige dag voor de kids

35   53  
Bas

Moeten ze wel eerst spelers halen anders valt er weinig te presenteren de 31e juli

23   77  
Henk

Kaartverkoop ???
Voor een oefenwedstrijd???
Hoe is het mogelijk.
Goede reclame voor de trouwe seizoenskaart houders.
Prima beleid.

97   13  
NACFAN

Toch leuk dat er de afgelopen dagen/weken alleen maar positief nieuws naar buiten is gekomen en dat er nogsteeds zoveel azijnzeikers op deze site te vinden zijn. Hou je negativiteit lekker voor je a.u.b.

12   2  
Trouwe supporter

Heerlijk een open dag en avond ervoor een oefenwedstrijd heb zin in seizoen

24   34  
Didier

Hadden ze niet een tegenstander kunnen regelen die iets meer tot de verbeelding spreek?

27   18  
Livingthedream

Didier

Een paar jaar geleden was het halsteren. En man city onder 17.

Lastig he ? Niet zeiken

8   1  
5th

@Henk

Info volgt... wie weet mogen die wel gewoon kosteloos naar binnen.

12   20  
Maarten

Hilterman in een geel NIKE-shirt heerlijk.

36   7  
Ronnie stam

Kijk nu al uit naar de open dag met mijn kids!

Ik wil niet azijn zeiken of iets, maar als ik heel eerlijk ben blijf ik het bizar vinden dat onze grote vriend Steijn de wedstrijd van Andro geannuleerd heeft. Ik hoop stiekem dat er nog wat tegen gas wordt gegeven vanuit de mannen van Fr0nt76, Vak G, F7 en Breda Loco’s🙈

Ik kijk er iig erg naar uit

XX
X

#hupNAC #NACpraat

11   4  
D'n Klaagmuur

Hoop wel dat een kaartje niet meer gaat kosten dan 5 euro, want anders verwacht ik een zo goed als leeg stadion met zo'n tegenstander.

49   11  
Cees-2

Hilterman, als hij tijdens de open dag van NAC nog in dienst is bij de club, dan moet men voor het stadion een soort van schavot maken met waterbak, als je dan een ronde schijf raakt, hij telkens in het water plonst. Voor vijf keer gooien 1 euro rekenen. Moet je eens kijken wat NAC op zo,n dag terugverdient. Een leuke attractie. Net als op een kermis.

16   11  
Tip

@RonnieStam. Als Steijn de wedstrijd tussen 2 supporterselftallen heeft laten afzeggen zit hij goed FOUT. Zeker als het een wedstrijd is ter herinnering aan een dramatisch overleden speler. Maar ik kan me niet voorstellen dat Steijn daar de bevoegdheid voor heeft en ik kan me ook niet voorstellen dat iemand dit doet. Dus waarom spelen die elftallen niet tegen elkaar, ze kunnen toch gewoon afspreken ? Wat speelt er nu precies ? Nogmaals als Steijn er tussen zit zit hij ongelofelijk fout. Wedstrijd tussen Sparta1 en NAC1 is natuurlijk heel wat anders.

1   2  
Cool Hand

Man City o-17 (of 19)...iemand nog de opstelling toevallig?

12   2  
Bredalex

Hartstikke leuk! Met mijn 2 jarig zoon naar de opendag, volgens mij gaat hij het geweldig vinden!

10   4  
Lamington

Bredalex

Same here, ook (dan bijna) twee jaar en eerste jaar Open Dag.

4   1  
Nac0164

@ coolhand

https://mobile.twitter.com/yadranblanco/status/1025691118996996097/photo/1

Echte talentenfabriek.. ken momenteel alleen Frimpong, Rosler en Fiorini. En als ik geen naccer was geweest alleen Frimpong waarschijnlijk

1   4  
SjorsNac

Leuk programma, kan er helaas niet bij zijn ivm vakaaansie 😎

13   2  
Rogo

Zie toch echt liever de wedstrijd OP de open dag. Ookal is het tegen Virton. Dat is toch ook voor alle kinderen leuker dan het kijken naar een training?

15   12  
Bp

Word het niet eens onderhand tijd voor nieuwe spelers OM te kunnen presenteren !!!

Ons supportersgeduld word aardig op de proef gesteld

7   2  
Mo

Zijn er ook spelers dan zou leuk zijn...

7   21  
scheppioni

Hoe is 't onderhand met die knvb !?!
Kom op met da groen licht !! Stelletje wazige figuren daar bij de bond !
HUP NAC !

8   79  
ctk

Beetje dom om die gleijk te laten vallen met de formule1 race van Hongarije!
Dus ik sla hem over, want vind die race net een tikkeltje belangrijker dan een open dag die elk jaar hetzelfde is.

35   9  
SCHAAMJEKAPOTBREDAEDITION

@CTK houdoe

4   2  
Livingthedream

@scheppioni

Helaas komen hun pas met het besluit rond 11 Juli.

Alles wat daarvoor is is meegenomen.

31   3  
Wanny

@ CTK

Nou en de HEMA en de kinderboerderij zijn ook nog open die dag. Hebben ze ook al geen rekening mee gehouden.

7   2  
Melkfabriek

SUPERTOF!

Eindelijk met de kids eens uitgebreid naar nac zonder corona toestanden of avondprogramma

Zin in

14   5  
Chris W.M.

@BP

Er zijn 3 partijen die akkoord moeten geven als er een nieuwe speler aangetrokken kan/moet worden; huidige aandeelhouders, nieuwe aandeelhouders en MT. Die laatste 2 willen wil, de vertragende factor zit hem in de eerst groep. Dus verwacht voorlopig nog maar niets buiten Kortsmit en Van Lare.

7   4  
Wanny

@ Chris

Is elke zomer hetzelfde op deze site toch? Supporters zijn nu eenmaal ongeduldig, maar het is geen FIFA waar je zomaar even een speler aan je selectie toevoegt.

Kijk ook naar Ajax, die hebben bakken met geld, maar daar duurt het ook even voor er nieuwe spelers binnen komen.

11   6  
Chris W.M.

@Wanny

Natuurlijk is dat elk jaar zo. Complicerende factor is nu dat er een partij is die mee moet beslissen over zaken die hen eigenlijk niet meer aangaan en zich daar ook naar gedragen. Dus stel je wil een speler hebben en vraagt toestemming aan de eigenaren, voor je bericht en groen licht terug hebt van de huidige eigenaren kan hij allang ergens anders getekend hebben. Zodra de overname rond is, dan zijn de lijntjes veel korter en kan er direct doorgepakt worden. Op deze manier gaan we echt naast goede (transfervrije) spelers grijpen.

25   3  
Rob

Wel genieten dat Manders niets meer te zeggen heeft bij NAC, dat is echt overal te merken in positieve zin

8   23  
Pietjebel

Als Utrecht Dost haal misschien een poging wagen om veerman hierheen te halen

19   0  
Keeske

@ikke

Hoe staat het ervoor met oude kotte? Volgens hellemons is er niet eens contact geweest…. Toch geen hele betrouwbare bron dan?

17   3  
Breda-mike

@keeske dat was de zoveelste speler die zou komen na wat geroep hier.
Ik word doodmoe van die zogenaamde kenners met inside informatie

15   5  
gjoewie

Ctk > formule1 race van Hongarije?? Wat is dat? Rare naam voor een voetbalclub! Ik ken wel Honved, Ferencvaros, Ujpest en Raba Eto Gyor. Illustere namen! Zouden we eens moeten uitnodigen voor een oefenduel! Misschien dat Babos een lans kan breken?
Hoe zou het met Tamas Peto zijn?

11   23  
van Flieger

De volgende karrevracht bullshitspelers waar dan allerlei types op deze site de polonaise voor gaan lopen. Man man man wat triest. Rosheuvel, Kastaneer en maar juichen. Bah bah. Zelfs walgelijk en uitermate negatief.
Maar de grote vraag die niemand durft te stellen is: waar is het geld van Seuntjens, Haye en Olij gebleven als het spelersbudget gelijk moet blijven?

13   5  
Die ne gast

@Flieger
Weet je best. NAC heeft in de KKD eerst een tekort te dichten en dan pas komt er iets in de plus. En daarnaast: transfer inkomsten zijn eenmalig, spelers salarissen komen elk jaar terug, dus je kan een eenmalige transfer opbrengst niet gebruiken om één jaar je spelersbudget te verhogen, als je het jaar daarna geen dekking hebt voor de salarissen.

18   8  
Ouwe spionkop

Volgende week eerste training.
Malone en Hilterman worden niet uitgenodigd neem ik aan.
Maar ook Mashart en Maria staan nog op de loonlijst.
Pas 2 nieuwe spelers.
Ik maak me toch wat zorgen.

11   21  
van Flieger

Die ne - je betaalt toch geen EUR 7 mio voor een verliesbak? We waren toch kerngezond, 'alleen het sportieve gedeelte kan beter'? Dit is zorgwekkend en bijzonder slecht, als je van EUR 1.5 mio aan baten geen budgetverhoging met een ton of 3, 4 kunt realiseren voor de komende 3 jaar ben je blijkbaar met andere dingen bezig. Voor de draad ermee, hou de NAC supporter niet voor de gek.

15   6  
Breda83

Wat zit je nu weer te insinueren van Flieger? NAC lijdt structureel verlies in de KKD, dat weet iedereen. Afgelopen seizoen blijkbaar niet, maar daar hadden ze de verkoop van Seuntjens en Haye voor nodig. En een deel van de commerciële inkomsten die de andere Erik binnen heeft gehaald. Dan zal je dit seizoen wellicht quitte spelen. Maar dan nog kun je het spelersbudget niet structureel verhogen.

9   30  
Ernie

Flieger
Gezien het aantal verkochte seizoenkaarten hebben de supportertjes er alle vertrouwen in. Maar goed een kinderhand is snel gevuld.
8 ste plek en we hebben het prima gedaan!

9   21  
van Flieger

Breda83 - "iedereen weet" is helaas weer een argument dat toch alleen maar aantoont hoe belachelijk die EUR 7 miljoen zijn? Waarom mogen de veroorzakers van deze puinhoop met een zak vol geld vertrekken? Wie heeft dat verzonnen? Teiltje aub!

16   5  
Breda83

@VAN FLIEGER

Dat hebben we nou al zo vaak gelezen hier en op de rat. Maar wat doe je eraan. NAC=Breda wilde zsm aan de slag met de club ipv nog maanden/jarenlang procederen zonder zeker te weten dat ze als koper uit de bus komen en waarbij de club al die tijd doodbloed.

24   7  
Livingthedream

Ernie

Val lekker kapot jonge . Ze nemen een ssc om achter de club te staan.

Het grootste gedeelte weet dat er dit jaar geen rechtstreekse promotie behaald gaat worden. We hopen het wel maar we hebben de 5de begroting van de competitie. Een Utrecht gaat ook niet zeggen dat ze kampioen worden.

Het enige wat er verlangd wordt is dat we een groei zien in de club. Elk jaar een stapje omhoog. Daar kunnen we de nieuwe eigenaren op af rekenen en niet komend seizoen.


8   20  
van Flieger

Breda83 - dat de veroorzakers van de ellende dit zelf niet inzien en dat er zelfs nog meer werd gevraagd laat zien hoe sschaamteloos deze lieden zijn. Maar dan nog moet je niet je allerlaatste kruit verschieten door de wanbeheerders te vergulden en dan zelf met lege handen te staan. Als je deze heren wel het volle pond geeft, betaal dan ook voor een fatsoenlijk spelersbudget (3 mio) waarmee je echt kunt concurreren. Dit is anders gewoon volksverlakkerij, je wekt de indruk groots en nieuw te gaan beginnen en bij de eerste horde (Helmond-thuis) ga je al op je bek.

23   9  
Livingthedream

Leen mij die glazen bol even vliegertje.

Knap dat jij nu al weet dat er Helmond thuis verliezen. De grote vlieger zal het wel eens even vertellen 🤡

Zelfingenomen pannenkoek

14   4  
Mvg

Superleuk zon open dag.... mijn 2 jarige dochter meteen laten kennismaken met de mooiste club van Nederland... naja van de wereld eigenlijk... zin in

12   15  
van Flieger

Living - wat een onzin. Na de vacuumperiode begint onmiddellijk het grote werk. Iedereen die zichzelf allemaal tijd loopt te geven die er helemaal niet is snapt weinig van de voetbalbusiness.

22   9  
Nr. 20

@van Flieger juist afgelopen tijd waren er zat momenten om je vinger omhoog te steken en in de club te stappen……nu kan je zelfs nog instappen om mee te investeren. Maar nee veilig achter je pc nu ook de nieuwe eigenaars al onderuithalen. Goed man…..lekker veilig. Zet die grammofoonplaat maar weer op achter de pc en op veilige afstand zonder enige verantwoordelijkheid zelf bij NAC.

13   1  
Andre Vermeulen

Is het geld van Bologna al binnen? Samen met transfer van Olij een miljoen.Benieuwd wat ermee gaat gebeuren?

9   17  
van Flieger

Nr 20 - op 14 januari zocht van Flieg al contact met de V, geen reactie. Nu jij weer met je grote muil en bek vol tanden.

9   12  
van Flieger

André - nee, Bologna is in beroep gegaan. Geld Vloet is er ook niet. Grote klasse allemaal weer.

11   6  
Livingthedream

Vliegertje

Hoe kun je nou de nieuwe eigenaren al verantwoordelijk houden terwijl ze nog niet eens eigenaar zijn.

Een club begint in februari/ maart al gesprekken te voeren met potentiële versterkingen. De nieuwe eigenaren kunnen nog niets een beginnen want de knvb kan het nog steeds afkeuren.

Wat heb je een nieuwe speler in godsnaam te bieden op dit moment? Pas wanneer de knvb goedkeuring heeft gegeven kan je een verhaal gaan vertellen aan de spelers.

Maar dan nog is er geen RVC ,AD en TD. Dit is niet de schuld van de nieuwe eigenaren van die van de oude .

Maar dat zou de grote vlieger met al zijn voetbalkennis toch wel moeten weten🤭

20   2  
Ivo

@Van Flieger

Het verhaal van de 7 miljoen kennen we nu wel.

Ja, het is een schandaal en ja, het liet nog maar eens zien dat "het belang van NAC" een lachertje was. Die hele verkoop van aandelen ging om de 2 G's: Geld en Genoegdoening. Een jaar lang waren alle ogen op Ome Wim gevestigd en hij vond het heerlijk.

Maar zonder 7 miljoen waren we nu een filiaal van de City Group en waren er nu al 10 Peruanen, Ghanezen, Grieken en Slovenen naar binnen geschoven. Dat is ook de realiteit.

Get over it, dit draaien we niet meer terug en het alternatief was een juridisch conflict dat zijn weerga niet kent. En dat was ook niet in het belang van NAC geweest. Nog zo'n seizoen hadden we niet overleefd. Mentaal niet als supporters en financieel ook niet als club.

Time to move on.

16   14  
van Flieger

Het is bij NAC nooit iemands schuld. Bij een beetje kritiek worden ze al pissig en krijg je dooddoeners als dat ze vrijwilligers zijn. Alsof dat een acceptabel excuus is om er keer op keer een puinhoop van te maken. De directie is dat overigens niet en daar haalden zij de enige halve zool na de andere binnen. Komend seizoen is verkloot door die actie van van Aalst met City. Zeer kwalijk en veel extra kosten voor NAC, maar hij en zijn kompanen lijken er mee weg te komen. Dat is het bizarre.

9   18  
van Flieger

Nee Ivo, dat is daarmee helemaal niet gezegd. Dat was de chantage. Daar had niemand in hoeven trappen. 7 mio is diefstal met grote consequenties voor de toekomst van ons NAC.

13   5  
Livingthedream

Van flieger

Maar dan zijn we het er toch mee eens dat de nieuwe eigenaren er tot op heden niks aan kunnen doen ?

Wat haalt in jou naar boven om niet achter deze mannen te gaan staan. Je fakkelt ze alweer af voordat ze begonnen zijn.

Is dat rancune voor de afwijzing?

Je was tegen City en dus voor het lokale plan. Aan jou reacties op de rat te lezen althans. Dus het is zeer opmerkelijk dat je voor het plan waar je eerst de voorkeur aangaf , nu al begint met stoelpoten te zagen?

21   7  
Kopspion

Fliegermens,
Hoe lang zit jij al niet van een verre afstand alles en iedereen binnen de club af te zagen ?
15 jaar, 20 jaar ???
Waarom heb je zelf nooit je ‘hm’ eerlijk met hard werken ‘hm’ centen erin gestopt en er een geweldige BVO van gemaakt ???
Dan had je alles naar je eigen dikke vingers kunnen zetten en met zo’n dikke sigaar in je bek trots door heel WestBrabant kunnen lopen pronken……

Denk dat niemand het leuk vind zoals het de laatste jaren is gegaan, maar jij bent iemand die er iets aan had kunnen doen met je vieze geld !
Wat mij betreft krijg je weer een dikke ban maar dan ook meteen voor de rest van je posterige leven !

4   3  
Kopspion

patserige leven

20   7  
Nr. 20

@van Flieger aan je reactie te zien, kreeg je de 14e ook niet meteen je zin en gooide je de handdoek al weer in de ring. En was het bashen tegen iedereen weer begonnen. Weet niemand doet het in jouw ogen goed behalve jawel Van Flieger zelf…..hebben ze een naam voor. Fijne avond.

4   16  
SpongeBob

Heren, van Flieger zit al ergens bij een bvo in de RVC en investeert daar ook al

5   11  
SpongeBob

Daarom is hij zo’n sukkel!!! 😂😂😂

13   10  
Cees-2

Van Flieger: Waar dat geld is gebleven? Is men verplicht dat openbaar te maken? Is men verplicht dat in het spelersbudget te steken? Tweemaal nee denk ik. Dus wat suggereer je nou? NAC-supporters voor de gek houden, wie? De nieuwe moeten nog van alles opstarten, laat ze 's.v.p. even adem halen! Zou dat mogen van u?

Veroorzakers vertrekken met een zak geld. Weet jij hoe zij er in al die jaren per saldo aan uit komen. Vergeet niet dat NAC toendertijd niet door jou maar alleen door hun gered is. Noem naast het negatieve ook het positieve, zodat de context klopt!

Flieger, niemand bij NAC zit er op te wachten dat jij contact zoekt. Gelukkig niet, het zou de definitieve doodsteek voor de club zijn, nu en destijds. Niemand neemt jou serieus, ook ik niet. Wij hoeven jou ook niet serieus te nemen, want je hebt namelijk geen sikkepit in te brengen.

Houden zo, blijf lekker simmen, ik vind dat, zo op zijn tijd best vermakelijk.

4   9  
Andre

Flieger dekbed in met je NAC zakdoek

10   25  
van Flieger

Ach jongens toch, de polonaisepolitie is weer opgestaan.

15   11  
Livingthedream

Hoe voelt dat vliegertje?

Door niemand serious genomen worden maar jezelf wel heel belangrijk vinden?

Moet een dagelijkse confrontatie met je ego zijn. Misschien gewoon eens een seizoen niet zeiken ,drammen , janken en 80x hetzelfde zeggen. Misschien dat mensen je dan eens serieus nemen

15   9  
Ibio

Ik zou gelukkig zijn als Malone en Hilterman niet meer bij NAC spelen.
En dat is vanwege hun instelling en niet omdat zij Surinamers zijn. Voordat ik zodadelijk te maken krijg met de woke gemeenschap die mij gaat cancellen.

13   8  
van Flieger

Wat een zure reacties weer. Vooral 'living' is op het onbeschofte af, zijn minderwaardigheidscomplex volop etalerend.

12   3  
Ivo

Ik dacht dat op de man reageren hier niet toegestaan was?

Als je niet tegen andere meningen kan moet je hier niet komen, toch? Tegendraads en Bourgondisch als we zijn, denken we overal anders over.

Persoonlijk vind ik de meningen van Flieger beter te pruimen dan die van sommige anderen hier. Nu gaat het weer wel, maar een paar maanden geleden, toen de overname zijn spannendste momenten beleefde, was het hier gewoon niet te harden.

Die 7 miljoen gaan nog wel een paar keer voorbij komen, wen er maar aan ;-)
Om er maar een Flieger-Quote tegenaan te gooien:
Het is 23 juni 2022, is het geld van Vloet en Sydney nu al binnen?

8   3  
van Flieger

Ivo - bij iedere 'regime change' bij ons NACse zie je online trolgedrag. Het begon bij Mommers ('Bakkertje' etc) en het is doorgegaan tot de dag van vandaag. Kenmerkend is het op-de-man gedrag zonder ooit nieuws te geven, verkapte scheldpartijen, wisselende nick named en leugenachtige beschuldigingen. De site mastertjes trappen er steeds weer in.

9   5  
Livingthedream

Flieger

We kunnen de dialoog wel met jou aangaan maar dat is volkomen zinloos.

Wanneer jou iets gevraagd wordt reageer je er niet op en lul je er volkomen overheen.

Grappig dat jij je irriteert aan het-op-de-man spelen. Je doet zelf al 15 jaar niet anders.

7   6  
Bp

Inmiddels 23 juni en weer een dag voorbij zonder nieuws !!!

4   3  
Livingthedream

BP

Verwacht voor 11 juli maar even niks. Enkel kortsmit en die keeper zullen vast gelegd worden komende tijd.

En Misschien die verdediger van AZ.

Het is gewoon wachten op de knvb hoe klote dat ook is

11   1  
gjoewie

BP > Bij mij in de buurt woont een boer die komkommers kweekt. Hij heeft er nu een van wel 60 centimeter!
Is dat nieuws of is dat nieuws? ;-)

8   3  
Peter13

Schrijven dat je je ergert aan verkapte scheldpartijen en het dan één zin later over de "site mastertjes" hebben. Lachen joh...

4   3  
Livingthedream

Het is na de podcast van bn de stem duidelijk geworden dat we niks Hoeven te verwachten komende weken.

Je kan NAC=Breda nageven dat ze genoeg uitleg komen geven over wat er komende weken gaat gebeuren. Als supporter is het niet altijd leuk om te horen maar het is wel eerlijk.

Door de onkunde van de beleidsbepalers van de afgelopen jaren staan we wederom met de rug tegen de muur in het belangrijkste deel van het seizoen.

We vissen alweer achter het net mbt de goede transfervrije spelers. En het deed pijn in mijn oren om te horen dat ze eigenlijk niks gaan doen met het co contract van De Rooij en Velanas.

Krijgen die het op hun heupen ,moet je maar hopen dat ze loyaal aan NAC zijn en een nieuw contract tekenen. Ik vind het een hele dure gok voor 500 ton + 3 jaar salarissen.

Wel goed dat ze bevestigen Malone en Hilterman geen gouden handdruk meekrijgen en zelf verantwoordelijk gehouden worden van hun uitspraken.

Is het al 11 juli ?

1   2  
Livingthedream

5 ton natuurlijk

5   3  
Livingthedream

Net bekend dat o.a De graafschap, Heracles , een club uit België, Helmond sport , en een nog onbekende club uit NL interesse hebben in Hilterman.

Prachtig nieuws

14   3  
Sjokiedokie

Nac heeft een aantal gesprekken gevoerd met namen waar ik wel vrolijk van wordt!

Javier Vet
Lance Duijvestijn
Naoufal Bannis
Thomas Oude Kotte
Tijs Velthuis

3   1  
Ki Utsuri

Het boekjaar seizoen 21/22 loopt tot 30 juni. Met het oog op de aandelenoverdracht kan ik me voorstellen dat NAC de komende week geen spelers aantrekt. Zeker niet als daar een (kleine) vergoeding voor betaald moet worden. De huidige aandeelhouders hebben er belang bij dat het geld van Olij op de balans blijft staan tot 30 juni.

1   1  
Wanny

@ KI UTSURI

Waarom hebben de huidige aandeelhouders er belang bij dat het geld van Olij op de bank blijft staan? En is dat geld eigenlijk al overgemaakt door Sparta?

3   0  
fvf6

Hoezo kaartverkoop voor deze wedstrijd , maak die wedstrijd gratis toegankelijk en doe aan klantenbinding .

0   4  
ctk

@GJOEWIE,

Er bestaat meer (sport) in het leven dan alleen voetbal als je dat nog niet was opgevallen?1 :-)

4   0  
Ki Utsuri

@Wanny:
Dit boekjaar is voor huidige aandeelhouders, na 1 juli voor de nieuwe (indien alles akkoord is bij KNVB).
Huidige aandeelhouders hebben er belang bij om het boekjaar van het afgelopen seizoen zo rooskleurig mogelijk af te sluiten. Levert ze het minste gezeik op het gevoel dat ze een stabiele club achterlaten. Dus minimaal uitgaven doen om de cijfers zo hoger te houden.

Je ziet het ook bij andere clubs. Ajax wil de uitgave voor Bergwijn ook pas na 1 juli doen om het huidige boekjaar met mooie cijfers af te kunnen sluiten, maar er zijn ook clubs die juist nu het geld uitgeven (oud potje leegmaken).

1   0  
NAC!!!

Betreffende van vlieger

Laat deze persoon toch links liggen. Als men gewoon niet reageert op zijn (fabeltjes) dan verdwijnt ie vanzelf wel.

Zo vermoeiend

1   0  
Belgische Naccer

Iedereen heeft "interesse" in Hilterman,

Totdat ze erachter komen dat da menneke 2 ton per jaar verdiend...dan kruipen ze allemaal met de staart tussen de benen terug.

Kunnen we die zaakwaarnemer van Hilterman, voortaan niet de onderhandelingen laten doen bij de uitgaande transfers voor NAC?

Als je 2 ton salaris voor Hilterman kunt afdingen, dan had je ook wel 2 miljoen voor Olij kunnen vangen... lijkt mij.

0   0  
sprang-capelle

Wat is de doelstelling eigenlijk? Had die Verheijdt niet opgehaald kunnen worden voor een paar ton, als die het op z'n heupen krijgt verdien je zo een paar miljoen!

0   0  
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in