Wij gaan niet opzij

Othmane Boussaïd in het elftal van de week KKD

Thiestemberg

Othmane Boussaïd is opgenomen in het elftal van de week van de Keuken Kampioen Divisie. Waar NAC dus na een collectieve wanprestatie onderuitging tegen FC den Bosch is er toch een NAC-speler in geslaagd om een plaatsje te bemachtigen in de beste elf van de week. Othmane Boussaïd liet zich in positieve zin gelden door bijna op geheel eigen houtje de 1-1 te creëren met een sterke solo en goede voorzet op Finn Stokkers. Na deze opleving zakte Boussaïd net als de rest van het elftal ver terug in niveau. In onze man of the match verkiezing kreeg Boussaïd een 5,3. Dat klinkt niet hoog, maar alleen Nick Olij kreeg met een 6,1 een hogere waardering.

 

Bron:
Voetbalzone, B-Side Rats
14 Reacties
21   3  
Hup nac

Hoort gewoon als linksbuiten te spelen, komt op die positie echt veel meer dreiging van af. Helaas hebben wij een trainer die hem als controlerende middenvelder gebruikt.

22   6  
Heksenketel

Ik ben het hiermee eens. Er ging zowat de hele wedstrijd dreiging van hem uit. Ik kijk graag naar hem en er zit nog veel potentie in!

13   44  
CobusNAC

Hahahaha, ons zaalvoetballertje die iedere medespeler op het veld wel even denkt te vertellen wat te doen.

Hahaha

5   11  
PatjeR

Tsja,

en Seuntjes in Elftal van de week en Mühren KKD Speler van de tweede periode. Schier mij maar lek.

17   9  
Zwampie

Onbegrijpelijk, je komt er kennelijk wel heel makkelijk in te staan.

Men vergeet er niet bij te vertellen dat hij ook de 0-1 inleiden.

Vind het op zich wel een goede voetballer qua techniek ,beweegelijkheid, draaien met bal en overzicht is redelijk. Maar verdedigend kost het je een man, elke tegenstander weet niet wat hem overkomt als hij verdedigd. Jammer dat ik het moet zeggen maar het lijkt meer op een bij ,die rond de tegenstander rondt zoemt maar niet steekt.
Hij wint geen duel, en laat dit bij NAC mede van groot belang zijn. Deze speler moet een vrije rol hebben ,waarbij een andere speler zijn vuile werk op kan knappen. Anders zal ook hij verzuipen in dit elftal, hoe het momenteel verloopt.

21   3  
Hup nac

Hoort gewoon als linksbuiten te spelen, komt op die positie echt veel meer dreiging van af. Helaas hebben wij een trainer die hem als controlerende middenvelder gebruikt.

17   3  
Wolfmanjack

Geweldig mannetje. Maakt ook fouten maar lijkt de enige te zijn die er echt voor wil werken.

12   0  
RV

Wordt gebruikt als dienende speler maar zou bediend moeten worden! Ik vind dit gewoon een hele vreemde keuze van Brood.
In het begin gewoon lekker in een vrije rol gespeeld met Ilic op de flanken en beiden hadden toen het verrassingselement in het spel.

Daar is niets meer van over.
De 0-1 tegen Den Bosch was daar ook een bewijs van, Boussaid komt veel te vroeg aan de bal, moet dan zelf de actie maken en verliest deze op het middenveld. Het is maar een voorbeeld maar deze jongen wordt de rol toebedeeld het spel te moeten maken en te verdelen, daar is hij totaal nog niet klaar voor.

4   1  
Ivo

Boussaid heeft ook de neiging om met woord en gebaar aan te geven wat zijn medespelers allemaal verkeerd doen. Terwijl hij degene is die vaak niet begrepen wordt door zijn medespelers met allerlei onnavolgbare acties.

Doet een paar keer per wedstrijd iets briljants, maar daar staan ook heel veel mindere momenten tegenover. Ik heb liever een wat constantere speler die in dienst speelt van de ploeg, en ook verdedigend zijn mannetje staat.

2   0  
Krenk

Geen Cristiano Ronaldo maar voor NAC kan dit een zeer bruikbare speler zijn, mits hij goed wordt gebruikt en daar zit denk ik het probleem. Er zijn er paar creatieve gasten L. Ilic en Boassaïd waar we iets extra’s van mogen verwachten, ik zou ze alleen meer naar voren zetten. Andere Ilic en Verschueren als blok op het middenveld. Stokkers in de spits met Dogan er kort omheen, en Sydney als sub. En dit ook een tijd laten staan, en niet gaan wisselen na een tegenvaller

8   4  
Badeend

Ik ben geen fan van deze jongen die werkelijk elke actie te lang doorvoert en dan dus de bal verliest. Dat heeft óók te maken met passieve medespelers want voetballen kan hij wel. Maar dat kon Tighadouini ook wel aardig en daar schoot je als team ook geen reet mee op.

Grootste probleem lijkt me inderdaad hoe Brood Boussaid gebruikt. Dat lijkt werkelijk waar nergens op.

Is het echt zo dat Brood op de positie van controlerende middenvelder nu al gebruik heeft gemaakt van Ivan Ilic, Verschueren, Boussaïd, El Allouchi, Van Anholt én Van der Gaag? Waar ben je dan in godsnaam mee bezig???

6   0  
Ivo

@Badeend

Het is triest maar het klopt wel. Bij dat rijtje kan Azzagari nog komen, en een eventuele versterking in de winterstop.

Terwijl de combi - Ivan Ilic - Verschueren echt niet verkeerd is. Als je daar een goede "10" voor zet en flankspelers die niet te flauw zijn om mee te verdedigen en durven een actie te maken, dan heb je een prima opstelling.

Maar als de linie voor deze mannen El Allouchi - Dogan - Luca Ilic is, dan wordt het moeilijk. Allemaal momentvoetballers ipv bikkels.

7   2  
Ratjeduneerste

Het is te zot voor woorden dat Brood dagelijks met de selectie op het trainingsveld staat maar niet eens het inzicht heeft om de poppetjes op de juiste plekken te zetten.

Verschueren rechtsback?
Van Anholt als controleur?
Boussaid als controleur?
Vd Gaag als controleur?

De betere voetballers worden in verdedigende posities ingezet waardoor ze niet toekomen aan waar ze goed in zijn: voetballen!
Neem Manu Garcia nou als voorbeeld, zo'n type speler is Boussaid ook (in mindere mate). Deel hem dezelfde rol dan ook toe!

De heer Brood is te eigenwijs en koppig om fouten toe te geven en de hand in eigen boezem te steken! Verkeerde keuzes kan iedereen maken, hierin blijven hangen in stupide!

Dus Brood, bezorg ons een week met 3 punten en doorbekeren tegen 2 amateurelftallen.

1   1  
den hulk

zet boussaid maar linksbuiten dat is beter en verschuren op middenveld

1   1  
Ojee

Ik snap hier werkelijk niks van. Ja, hij geeft een goede assist (mooie actie), maar ook: ja, hij leidde de 0-1 in.
De omschrijving hierboven van een wesp die om zijn tegenstander heen zoemt maar niet steekt vind ik een hele mooie. Het ziet er spectaculair en dreigend uit, maar het brengt vrijwel nooit iets (op nu een assist na).
Als deze jongen in het elftal van de week terecht komt dan is de rest van de KKD wel echt heel slecht.

Geef hem een jaar in een goed draaiend team op de juiste positie en dan wordt hij echt nog van waarde voor de club waar hij dan speelt. Maar nu nog niet.

Laad alle berichten na dit bericht in