Wij gaan niet opzij

Oud scorebord krijgt nieuw leven bij RB-Media

Benn076

Vanavond gaat het dan eindelijk gebeuren. De doelpunten van NAC zullen te zien zijn op de nieuwe LED-schermen die deze week zijn opgehangen in het Rat Verlegh Stadion. Een van de voormalige scoreborden uit het stadion zullen binnenkort te zien zijn bij supporter van BSR, RB-Media. Het bedrijf heeft één van de borden overgenomen en zal deze na restauratie binnenkort aan de gevel bevestigen aan de Overemer.

De scoreborden hingen sinds 2004 aan de dakrand van het Rat Verlegh Stadion en vertoonden al langere tijd mankementen. Eigenaar Rudy Beers reageert op de website van RB-Media op de transfer: “De scoreborden zijn voor veel supporters, waaronder ik, een onderdeel van het Avondje NAC geworden de afgelopen decennia. Ze zijn stille getuigen van veel hoogte- en dieptepunten, maar vooral veel mooie Avondjes NAC. Door technische problemen mogen ze nu met pensioen, maar we wilden een van de borden graag een mooie plaats bieden.”

Naast supporter van B-Side Rats en onze websitepartner is Online marketing bureau RB-Media ook sponsor van de NOAD CUP

 

Bron:
B-Side Rats, RB-Media
6 Reacties
47   6  
Los Pollos Hermanos

Eeuwig zonde! Weet zeker dat ik de tijden ga missen dat we al 8-0 voorstonden voor dat de aftrap überhaupt was genomen.

47   6  
Los Pollos Hermanos

Eeuwig zonde! Weet zeker dat ik de tijden ga missen dat we al 8-0 voorstonden voor dat de aftrap überhaupt was genomen.

2   9  
signase

@LPH:

Misschien moet die tijd maar weer ingevoerd worden. Beetje intimidatie naar de tegenstander om dat bord tijdens de warming-up alvast naar 1-0 of 2-0 te zetten (8-0 is mij beetje teveel van het goede, dat zou dan naar cynisme neigen). En dan natuurlijk net voor de aftrap de boel terugzetten naar 0-0, anders wordt ons domme bondje boos.

37   1  
Han Mulders

RB Media neemt steeds meer over van NAC, van oud personeel tot oude reclameborden. Zou RB Media Kali, Reuvers, Carolina en Kudimbana ook niet kunnen gebruiken? Allemaal gratis af te halen, niks geleeje en zo goed als nieuw!

4   2  
Henri

Goede zet van RB-Media. Deze SCOREborden kunnen nog niet versleten zijn.

21   1  
Judge M.

Zoals mijn vrouw bij onze eerste ontmoeting ook al zei: "Zo! Zo'n ding is nog best groot in het echt!"

3   2  
Hoeven B4

De scoreborden waren toch niet meer te repareren...?

Laad alle berichten na dit bericht in