Wij gaan niet opzij

EX-NAC: Tighadouini houdt conditie op peil bij De Graafschap

Temminho

Adnane Tighadouini is houdt de komende periode zijn conditie op peil bij De Graafschap. De 27-jarige vleugelaanvaller heeft afgelopen zomer zijn contract bij Malaga laten ontbinden, na huurperioden bij onder andere Kayserispor, Vitesse, FC Twente en Esbjerg FB.

Tighadouini is opgeleid door Vitesse en maakte in 2011 zijn debuut in het eerste elftal. De Arnhemse eredivisionist verhuurde hem later aan FC Volendam en SC Cambuur. In 2014 vertrok hij naar NAC, waar hij in 48 duels 17 keer wist te scoren. Een jaar later verdiende hij een transfer naar Málaga, waar hij niet verder kwam dan tien duels in de hoofdmacht.

Bron:
B-Side Rats, De Gelderlander
Volgend bericht
Carolina niet naar Georgië 25 reacties
23 Reacties
37   8  
Zwampie

Mag van mij gerust bij NAC zijn conditie op peil komen houden, en kijken wat er uit een samenwerking gehaald kan worden .
Was geen verkeerde buitenspeler.

29   6  
Sia

Zal wel een hoog salaris willen dus niet haalbaar maar op niveau Eerste Divisie zou hij een aanwinst zijn.

37   8  
Zwampie

Mag van mij gerust bij NAC zijn conditie op peil komen houden, en kijken wat er uit een samenwerking gehaald kan worden .
Was geen verkeerde buitenspeler.

21   7  
Judge M.

Ik sluit me aan bij de eerdere sprekers. De superboeren tonen wederom daadkracht net als bij de transfer van vd Boomen..

13   5  
Raf17

Denk niet dat hij past bij de speelstijl van Hyballa. Adje is van nature geen keiharde werker, maar iemand met veel techniek.

Vergeet nooit meer NAC - Roda 2015 in de slotminuten. Twee man stond voorin de bal af te wachten: Fernandez en Tighadouini. Terwijl je volle bak moest verdedigen. Maar goed.

10   3  
Cool Hand

Ik dacht altijd dat de reacties van 'halen' etc. onder de berichten over oud-NAC spelers komisch bedoeld waren, maar dat is niet zo, blijkbaar. Merkwaardig.

25   10  
Badeend

RAF17

Of die vrije trap in de laatste minuut van de blessuretijd. Iedereen voor het doel en dan vanaf de verkeerde kant voor eigen succes gaan. Dan ben je niet met de club of het team bezig, maar met Tighadouini B.V. Deze man hoop ik NOOIT meer in een NAC-shirt te zien. Mentaliteit van likmevestje.

14   22  
Willem 4,5

Een van de grootste mislukkingen van het Nederlandse voetbal. Toptalent, had het ver kunnen schoppen maar is na z,n 43e club nu afgezakt tot De Graafschap, wat,n looser. Jammer dat ie niet zo goed kan lullen anders had ie zijn geld nog kunnen verdienen in een of ander dom lulprogramma net zoals vd Gijp elke week uit z,n nek kletst.

6   5  
BATI

1 jaar pieken en de rest van je leven financieel onafhankelijk. (mits hij verstandig is geweest natuurlijk).

En wij maar klagen over Filipovic en Kudibamba die na 6 maanden alweer weg zijn. Die hebben ons ietsje minder gekost dan Adje Malaga denk ik zo.

9   4  
Buurman

Zal wel bij de graafschap gaan ballen en die worden dan een stuk sterker. Ik geef toe ik vind Adje geen sympathieke , hard werkende en ruimdenkende gast. Maar hij kan verrekte goed voetballen. Voor de keuken vind je ze niet beter.

5   3  
Ric

Zou de speler met dreiging en diepgang zijn

14   4  
Toontje

Nooit aan beginnen. Als hij in het tweeluik met Roda niet zo verschrikkelijk egoistisch was geweest en medespelers vrij had zien staan waren we niet gedegradeerd. Het is een teamsport en dan heb je niets aan een egoist, Daarom mislukt hij overal. Malaga, Vitesse wederom enz.

1   4  
Barry

Ik wens hem en zijn lies veel succes op de prachtige velden in de kkd.

8   3  
RHCP

Toontje,

Een club degradeert op basis van een heel seizoen, niet op basis van een moment.

1   3  
Dutchbird

Hoeft niet veel te kosten denk ik. Met een paar zakken chips gaat de Graafschap er wel uitkomen met Adje.

17   5  
Ric

Echt onbegrijpelijk dat mensen beoordelen op een balletje niet afgeven. Was met afstand onze beste speler. Gaf de bal 20 keer aan onze linksback Kenny mee. Die hem vervolgens 20 keer in mijn handen op de b-side schoot. Nee maar voor dat soort spelers gaan wij de polonaise lopen, liedjes zingen en denken dat we daarmee zouden promoveren. En spelers die een actie durven maken, doelpunten maken en goh...ja ook weleens een paar acties laten mislukken gaan we fluiten en afzeiken.
Hulde!

1   3  
Tombola Breda

Ik heb hem 3 jaar geleden in Malaga zien voetballen. Nou ik wens de Graafschap veel plezier met hem. Er zit ongetwijfeld talent in die jongen. Maar het lijkt er de laatste jaren bepaald niet uit te komen.

3   1  
Arie

Haal hem binnen en we hebben een kopie van Luka Ilic op links en nog minder aanvoer voor de spits.
NIET DOEN. Over het paard getild mannetje die alleen speelt voor zichzelf.

4   1  
D'N Klaagmuur

@Willem 4,5: Gelukkig zeg jij hier dagelijks wel heel veel zinvolle dingen hè.... Leer eerst eens typen vent.

3   5  
henk

Zou een enorme aanwinst voor dit NAC zijn. Diepgang, heeft een actie en scorend vermogen. Zaken die dit NAC keihard mist. De argumenten die hier tot nu toe tegen hem worden aangedragen zijn of puur op emotie of onzinnig. Hij scoorde als linksbuiten ca. 15 goals voor een team dat degradeerde. Hij was functioneel egoïstisch. Hij had immers geen medespelers met scorend vermogen om op af te spelen.

2   1  
Arie

Henk

En hoeveel goals heeft hij veroorzaakt, omdat hij consequent weigert mee te verdedigen? Minstens de helft zoveel.

0   3  
Willem 4,5

@Maagkluur.Gelukkig ben jij een van die 'supporters' die altijd met hele zinnige teksten komt. Leren typen?, rara opmerking, zinvolle teksten?, dit is mijn mening en dat heeft niets met zinnige tekst te maken. Hopelijk is dit duidelijk voor je, alhoewel, als ik jouw commentaar lees denk ik dat je dit niet begrijpt. Misschien een cursus volgen bij LOI., begrijpend lezen en voor de rest, prettige wedstrijd bij de Graafschap want daar zul je vanaf nu wel naar toe gaan om onze 'oude NAC held' te bewonderen, amen!

0   1  
Heksenketel

Dacht dat hij bij Vitesse zijn conditie onderhield. Daar is hij alweer weg dus. Wie zegt dat De Graafschap doortastend is.....hij woont gewoon in de regio Arnhem, vandaag Vitesse en De Graafschap....

1   0  
henk

@Arie
Lijkt me onwaarschijnlijk dat er 23+ goals direct aan hem te wijten waren. Geinig wel, dit soort claims die je niet hard kan maken.

Laad alle berichten na dit bericht in