Overal waar we komen

Van der Weg: "Wederzijds respect tussen mij en supporters"

Italo

Kenny van der Weg kwam helaas niet in actie vanavond. De robuuste centrale verdediger liep lang warm maar mocht niet invallen. Wel genoot hij ervan om weer eens terug te zijn in zijn stadion.

Volgend bericht
Fotoalbum: NAC-Top Oss 1-1 43 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
43    
Moppernac

Fijne vent altijd geweest en leuk hem terug te zien bij de tegenstander.

-36    
BennieLekker

Hij moet iets minder tijd besteden in Cafetaria De Toren. En meer op het trainingsveld.

33    
Ad B uit Roosendaal

Kenny is een positief ingestelde speler die destijds bjj NAC alles gegeven heeft.

Ik gun hem alle goeds.

43    
Moppernac

Fijne vent altijd geweest en leuk hem terug te zien bij de tegenstander.

-11    
Zlep

Als ze dat Ajax lied gaan zingen ben ik weg Kenny...

19    
Buurman

Kenny is een gouwe gast en zou in dit NAC niet uit de toon vallen. Zelfs zou Kenny bij de betere horen. Over de wedstrijd van vanavond kan ik kort zijn; het management van NAC heeft weer mis gegokt. Men had WW het seizoen moeten laten afmaken en voor het geld dat nu gaat naar een vreemde Duitser en zijn assistent had men een behoorlijke spits moeten laten komen. Brood liep tegen verliespunten met meestal slecht voetbal. Weijs liep tegen relatief nog meer verliespunten met iets beter voetbal. En vanavond onder Hyballa de eerste twee verliespunten met voetbal dat niet om aan te gluren is. Tegen Toppie Oss thuis. Opvallend ook dat Stokkers en SvH niks brengen. Je dient SvH combineren met Dogan want dan heb je nog een bietje techniek voor in. En Stokkers als invaller om iets te forceren. Althans dat denk ik. We gaan vervelende weken tegemoet. Het seizoen is over en sluiten. Hopen op dat waterkansje in de nacompetitie. En ik hoop tevens dat Ons NAC van de grond komt.

3    
De staantribune

Top oss 2e helft beter:-) Kenny liep zeker warm langs de lijn en daarom de wedstrijd niet gezien denk ik.

11    
WW

Wat zijn NAC supporters gekmakend kort van memorie en nietslerend.

Mijn initiaalgenoot het seizoen laten afmaken? Waarom?

Ik zie nl. veel reacties "we zijn eind januari / begin februari weer klaar met het seizoen".

Klopt.

Maar weten jullie nog wanneer het seizoen allesbehalve klaar was? Oudjaarsdag. We stonden een schamele 3 puntjes achter op een directe promotieplaats. De trainer? Ruud Brood.

Er worden na diens ontslag ronkende juichverhalen gepubliceerd dat dat het beste is wat de club kon doen. De sfeer is véél beter. En met Hyballa hadden we zelfs helemáál de incarnatie van Onze Lieve Heer in huis gehaald.

Maar met mijn simpele boerenverstand zeg ik dat als je oprecht vindt dat iets slecht gaat en je grijpt in, dat die ingreep dan tot zichtbare beterschap moet leiden - en niet over 25 jaar; nú. Ik vind dat een alleszins billijke, redelijke verwachting cq eis. Dus het had na het ontslag van Brood meteen al beter moeten gaan, hij was toch de kwade genius? De realiteit is dat we sindsdien alle kans op directe promotie verspeeld hebben.

Voorts hebben we in 2020 louter tegen ploegen gespeeld die láger dan wij op de ranglijst stonden op het moment van spelen. Ja: Go Ahead staat nu 4 punten boven ons(!) maar toen wij naar Deventer moesten, stonden wij boven hen. En er zaten zelfs extreme zwakkebroeders tussen als Helmond en TOP.

En om het maar helemaal af te maken: in '15-'16 debuteerde ook een trainer tegen TOP Oss na het ontslag van Maaskant. De rustige en bedeesde en hier onterecht vele malen verguisde Martinus Dijkhuizen. NAC won in Oss met 1-6.

Maar goed, Hyballa stond vanavond wél gedreven langs de kant te gebaren en daar gaat het velen hier maar om, pas & enkel dan is een trainer goed bezig.

Toch durf ik best te wedden dat Excelsior dit seizoen boven NAC eindigt.

Ik heb in 2020 nog geen secónde gezien waarom Ruud Brood zo hoognodig weg moest.

9    
Nonkel Frans

Kenny, zucht, je zou er melancholiek van worden. ....Hij kan er ook niets aan doen.
Eens met Buurman - Vreven moest weg, Brood moest weg, wat heeft dat opgeleverd in de competitie? En wat hebben die ontslagen aan extra ping ping gekost? En dan nu de pingels naar de Duitser die ook geen tovenaar blijkt. Wakker hoor! Allemaal ineffectief geld wat ingezet had kunnen worden voor goede aankopen.
En @BSR: blokkeer svp de scheldende vervuilers van dit platform.

9    
Pedro

Kijk jij alleen teletext of zo. Hoe kun je nou beweren dat het onder Brood eigenlijk nog beter ging want toen stonden we maar 3 pnt achter directe promotieplaats. Als je goed op had gelet zag je dat Volendam toen ook al 2mnd alles won en ook toen al 1,5pnt(!) per wedstrijd meer haalde dan NAC(13pnt in laatste 9 wedstrijden voor de winterstop). Als je dan ook nog kijkt wat NAC presteerde in de moeilijkere uitwedstrijden(zoals tegen Almere en Telstar waar ze al weg werden gespeeld en met veel mazzel 1 puntje haalde) en t programma met bijna alleen maar zware uitwedstrijden betekende doorgaan onder hem een kansloze missie. Te meer daar het voetbal steeds minder werd. Onder Weijs zat er weer een gedachte achter en voetbalde NAC veel aanvallender en beter wat ook tot uitdrukking kwam in de statistieken want hadden 1,5x meer balbezit dan tegenstanders, creëerden veel meer en gaven zga niks meer weg itt bij Brood(zelfs uit hadden Eagles en Excelsior hadden slechts 5 doelpogingen).En zonder arbitrale blunders had je zga zeker minimaal 3pnt meer tegen Eagles en Excelsior. Dus Weijs had pech en een lastig programma met 3 van de 4 uitwedstrijden waarvan 2 tegen gelijkwaardige teams(staan gelijk of boven NAC nu)

0    
Kipiani

We hebben geen power in het team.
Verschuren is weg einde seizoen.
Blanco heeft er helemaal geen verstand van.
Directie is niet bekwaam.
Selectie totaal niet samengesteld op basis van wat de KKD keihard eist.
Aandeelhouders pakken hun verantwoordelijk niet en stellen telkens de verkeerde mensen aan.
Lid worden of zijn in een RvC bij NAC: je bent niet goed snik.
Trainer/coach nooit heel belangrijk.
Olij blijft ook niet.
Weer en weer opnieuw beginnen.

5    
Ik wil Willem Weijs!

Willem gaf de jongens vertrouwen en heldere, goed uit te voeren opdrachten mee het veld in. Hij was al bezig de boel op de rit te krijgen. Deze maniakale Duitser breekt alles af in een paar dagen tijd. Een zeer zorgelijke ontwikkeling. Zelfs de 2 spitsen zullen verbaasd zijn geweest dat ze ineens in de basis stonden... ik zag gisteren een elftal zonder vertrouwen en zonder idee over enig spelconcept.
Mijn voorstel: zsm Hyballa wegsturen (proeftijd; het wordt hem niet Peter, sorry...) en Willem in ere herstellen. Laat hem zijn ding doen de komende anderhalf jaar. En kijk dan waar we staan.

3    
Pedro

Vergat te vermelden dat mijn vorige bericht was gericht aan WW

7    
Henri

Wat lees je hier af en toe toch vreselijke domme reacties. Hyballa en en zijn assistent moeten nu al weg. Hebben net een contract getekend voor anderhalf jaar. Wat zet je jezelf met zulke verre van reele reacties voor gek. Dat zijn waarschijnlijk de supporters die zo voor het tegendraadse zijn. Belachelijk. Opmerkingen in het kader van als je zelf één week bij een nieuwe baas hebt gewerkt en al wordt ontslagen omdat je team te weinig omzet heeft binnen gehaald.
Om bij Hyballa te blijven Keulen en Aken zijn niet in één dag gebouwd. Maar Hyballa is wel een hardloper en dat kunnen ook doodlopers worden. Ik geef meestal de voorkeur aan de weg der geleidelijkheid. Had het team in een maand naar een andere speelstijl gebracht met betrefende spelers. In drie dagen het roer totaal omgooien werkt ook niet. Maar goed, er is niets veranderd het seizoen was toch al afgelopen en Hyballa krijgt 13 wedstrijden de kans het team naar zijn hand te zetten, jeugd in te passen en duidelijk te maken op welke posities spelers moeten worden gehaald. Waar ik echter het bangst voor ben, is wie gaat deze spelers halen. Als dit weer onder de huidige TM en AD gebeurd en ze komen weer met het niveau Stokkers, Filipovic, Kudimbana, Schouten en Bohui aanzetten dan wordt dite een verblijf van vele decennia in de KKD en zullen de talentvolle eigen kweek spelers zo vertrokken zijn voor een appel en een ei. Want de begroting zal verder wegslinken dus de te betalen salarissen zullen nog verder dalen.
Alles staat en valt door het beleid dat van bovenaf wordt gemaakt.
En best mensen, we weten het allemaal Dat "beleid" is erbarmelijk slecht.

-5    
Ik wil Willem Weijs!

Lieve Henri, wat lees ik een hoop aannames in je frustratie tekstje. Wacht jij maar lekker tot onze grote vriend Hyballa zich stukloopt met zijn kamikaze-gedrag. Ik zeg met mijn NAC-hart dat deze fout zsm hersteld moet worden, voor we daadwerkelijk in de afgrond zijn beland. Daarom: herstel WW zsm in ere.

1    
GeelZwartHart

D'n bouwvakker die weet wel van aanpakken

-1    
ratkopf

Toendertijd de slechtste speler die we hadden, maar wat maakte hij een hoop goed op wilskracht. Zou in de huidige selectie gewoon de beste optie zijn op back. Doet niets onder voor Mashart

2    
Heksenketel

Citaat Kenny: "Ik ben blij dat ik weer een beetje aan het trainen ben"....Ik zie het. Gefeliciteerd nog trouwens met de geboorte van je zoon! Trouwens ook mooi dat hij gewoon zegt, ik ben nog niet topfit! Mooie gast!

Laad alle berichten na dit bericht in