Wij gaan niet opzij

Ex-NAC: ´Partizan vraagt hoofdprijs voor Sadiq´

DeWeesJr

Umar Sadiq staat in de belangstelling van Besiktas. Wil de Turkse club de aanvaller inlijven moet het wel de hoofdprijs betalen aan de Serviërs.

Eerder werd er al een bod uit Qatar van tien miljoen euro van tafel geveegd door Partizan. De Servische club verlangt een bod van minimaal vijftien miljoen euro. 

Het zou betekenen dat Partizan in een tijdsbestek van 6 maanden een flinke winst maakt. In Januari werd de aanvaller nog voor 1.75 miljoen euro overgenomen. 

Sadiq heeft in zijn periode in Servië indruk gemaakt. In 23 wedstrijden scoorde hij twaalf keer en gaf de aanvaller twaalf keer een assist. 

Bron:
B-Side Rats, Sporx
9 Reacties
61   0  
Hont

Wat een verhaal is deze vent ook. Hopelijk brengen ze er na zijn carrière een boek over uit, moet fantastisch om te lezen zijn.

5   32  
Seuter

Laat maar komen,we hebben geld nu om hem te huren.

61   0  
Hont

Wat een verhaal is deze vent ook. Hopelijk brengen ze er na zijn carrière een boek over uit, moet fantastisch om te lezen zijn.

10   3  
PatjeR

Zeer curieuze kerel, die af en toe over zijn eigen benen leek te struikelen. Na 2 of 3 penalty's mee hadden de NL scheidsrechters het spelletje wel door en werd zijn meerwaarde als stervende zwaan snel minder bij ons.

Blijkbaar heeft hij sindsdien wel lekker bijgeplust, aan doelpunten en assists te zien. Een verachtvoudiging van zijn waarde willen hebben in 6 maanden is dan wel weer een beetje overdreven.

3   2  
Dun Diëe

Zo te lezen moeten wij ook maar eens wat lijntjes uit gaan gooien in het midden oosten en Turkije (wel met bankgaranties). Als Partizan een bod van 10 miljoen kan negeren na een half jaartje Sadiq vraag ik me af waarom wij dat niet zouden kunnen doen.

13   2  
Buurman

Natuurlijk is dit een spits met fikse toegevoegde waarde. Door zijn lengte extra gevaarlijk en zijn techniek is helemaal niet slecht. Dit type speler komt altijd slungelachtig over door hun lengte. Daarnaast hield hij een bal heel goed vast. Van de penalty' s die hij bij ons kreeg was er 1 dubieus en de rest terecht. Voor NAC een zeer goede speler.

Neemt niet weg dat 15 miljoen veel is. Van de andere kant koopt een club als Besiktas een goal of twintig in en de nodige assisten. Daarnaast is er bij deze clubs altijd wel geld als ze perse willen. Heel veel geld is overigens altijd en overal dubieus.

5   19  
ome cor

Ik vind het lachwekkend.
Meer kan ik er niet over zeggen.

14   1  
scheppioni

Apart spitkse, mocht hem wel als voetballer bij ons NAC !

1   2  
Cool hand

'Bambi on ice' zoals iemand ooit zei over Peter Crouch.

7   1  
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Voor zo’n speler kwam ik naar het stadion. Bracht altijd spektakel, creëerde zijn eigen kansen en had een neusje voor de goal (kunnen we nu wel gebruiken, me dunkt). Ik heb de critici dan ook nooit begrepen. Het was voor NAC maatstaven een geweldige speler om erbij te hebben.

Overigens is 15 miljoen erg veel geld. Daarentegen als je zo makkelijk kan scoren, dan mag het ook wat kosten.

Laad alle berichten na dit bericht in