Overal waar we komen

Peter Hyballa: "Technisch slecht, en geen speldiscipline"

Thiestemberg

Peter Hyballa kon zijn eerste wedstrijd niet in een winstpartij omzetten. De trainer was ontevreden over zijn ploeg, maar zag nog wel lichtpunten voor de komende weken.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
86 Reacties
115    
Henri

De basistechniek is slecht. Het zal je als prof maar gezegd worden. Het is wel de realiteit. Dit seizoen flink doorselecteren.

-3    
Bommel

@Redactie Hier staat weer het interview met SvH

-25    
Van bins

Technisch slecht? Tactisch slecht zul je bedoelen.... monsalve brengen voor Stokkers dus verdediger voor een spits terwijl je 1-1 staat tegen de nummer 18 van de kkd. Wat een drama weer.

-17    
Moppernac

Rare wissel een verdediger voor een aanvaller met alles of niks te spelen.
Dit gaat het zo niet worden Hyballa

115    
Henri

De basistechniek is slecht. Het zal je als prof maar gezegd worden. Het is wel de realiteit. Dit seizoen flink doorselecteren.

71    
ome cor

Grappig dat supporters met alleen het verstand van een kijker, beter denken te weten hoe een professioneel trainer zou moeten wisselen....

Die eigendunk hier begint net zo lachwekkend te worden als dat ie zielig is.

Ik snap Peter wel. Achteraf kun je oordelen of beoordelen, maar lomp lullen dat het allemaal kut is, dat is te gemakkelijk.

-58    
Moppernac

Zwak gelul om Dogan niet te brengen, maar van Hooijdonk laten staan op het einde van de wedstrijd voor hoge ballen.

WELKE HOGE BALLEN ZIJN ER GEWEEST PETER?
Ik heb heel de wedstrijd geen hoge balle gezien en ook geen HYBALLA

-33    
Theoden King

Onze Peter lijkt met zijn hoofd altijd een beetje afwezig. Merkwaardige verklaring ook op die rare wissel van Stokkers. Ik voel nog niet het heilige vuur bij deze trainer.

41    
Kaieschetter

Wat ben ik geschrokken vanavond zeg, even inzomen op 1 punt. Het belangrijkste in mijn ogen. Ik weet dat hier veel mensen geen fan van Dogan zijn maar even serieus als je met alle respect met Stokkers en Sydney begint heb je werkelijk waar geen enkele wedstrijd gezien van dit nac. Weg combinaties, weg beweging, weg dynamiek. Enorme kansen werden gemist door Dogan maar die komt er tenminste wel. Heb heel de avond niets gezien van sydney en stokkers mist een spontane 1 op 1. Dat was het. Dan liever wat tikkie takka met iets te veel beweging dan dit baggerspel waarin simpel pasen nog fout gaat. Laat staan de wissels.. ik ben er goed ziek van.. hopen dat Hyballa met wat meer weken wat meer zicht krijgt en ik laat me graag verrassen maar dit...ach hup Nac!

6    
nec nijmegen

Heb het gezegd,Hyballa en Dogan is een hele slechte combi.1-1 thuis tegen Oss en je laat hem op de bank zitten. Er moeten een paar kilo's af bij Dogan.
Als Hyballa wil overleven in Breda zal hij naar de mogelijkheden van de selectie moeten gaan spelen.Die ken ik niet goed genoeg maar het gegenpressung,gegenpressung gelul komt me erg bekend voor.
Dat is iets voor het oude Salzburg van Schmidt en de teams van Klopp.
En dat wil Hyballa overal kopiëren.
Het systeem van Hyballa,daar moet alles voor wijken,kansloos.

-14    
Arie

De opstelling sloeg nergens op, de uitvoering sloeg nergens op.
Kan de trainer daar iets aan doen? Nee, niet met dit materiaal.

Op naar de Kuip!!!

16    
Jantje2

Hyballa heeft na 3 dagen NAC al een enorme chaos gecreëerd... ik dacht dat er voort geborduurd werd op de weg die we waren ingeslagen onder Willem Weijs... NAC begon onder Weijs beter te voetballen en creëerde kansen... Onder Hyballa vandaag totaal geen voetbal en bijna geen kansen, spelers die als blinde paarden over het veld aan het rennen zijn... leek echt helemaal nergens op!!

-68    
Arie

En Mashart, ja Mashart, heeft in een kwartier meer bijgedragen dan Anholt in een seizoen.

45    
Tombola Breda

Dit is gewoon een helder verhaal wat mij betreft. Ook de wissel van Monsalve is redelijk logisch verklaarbaar. Ja het is een verdediger voor een spits. Maar daardoor kon het complete middenveld dus iets naar voren schuiven. Wat er uiteindelijk inderdaad voor zorgde dat Haye een keer gevaarlijk kon worden.

En ik kan het ook wel waarderen dat hij gewoon bij naam zegt wie er hebben verzaakt bij het tegendoelpunt. Daar doen andere trainers vaak zo cryptisch over om maar geen tere zieltjes te kwetsen. Alsof die 18 duizend man op de tribunes dat niet hebben gezien...

17    
NAC4Ever

Kan mij redelijk vinden in wat Hyballa zegt. Zowel over de positieve punten als over de negatieve punten.

15    
Dirk

Zolang we te maken hebben met vrekkige aandeelhouders, die alleen maar geld willen uitgeven aan 4derangs spelers, zal het niet meer veel worden.....

Weg met die aandeelhouders!

-8    
De staantribune

Het maak volgens mij niet veel uit wie je voor de groep zet, Mits iedereen fit begin met de beste 11 voetballers en bij NAC zijn dat volgens mij deze 11. Aan de trainer de taak de spelers nog beter te maken en op tactisch vlak net dat verschil te kunnen maken.
Olij
Riera van Hecke Nacho Noblejas
Haye verschuren

L.Ilic Dogan Bousaid
V.Hooijdonk

Hebben we we I. Ilic nog achter de hand, deze kan ook spelen als verdedigende middenvelder en Verschuren op 10. Mogen onze trainers het pressen en de tactiek erin slijpen. Volgens mij staat alles met kwaliteit

12    
Ad B uit Roosendaal

Zijn start vind ik niet geweldig met het opstellen van zowel Sydney van Hoojjdonk als Finn Stokkers, twee zwakke spelers. Ze schieten (nog) flink tekort voor dit KKD niveau.

23    
Moppernac

Met Ruud Brood stonden we aan de winterstop maar 3punten achter op Volendam voor promotie.
Nu met eerst Willem Weijs en nu Peter Hyballa sta je een maand later , maandag al 12 punten achter Volendam op een promotie plaats.
Lag het dan zo erg aan Ruud Brood?
Nee aan dat KUT elftal wat NAC heeft staan in het veld.
Bij NAC kan en mag geen ene trainer zijn werk afmaken.
Dat was vroeger al en zal altijd wel zo blijven

-11    
Wanneer

Wanneer bonjouren we eindelijk aub die Tvda ( misselijke bah bah ) en eisinga buiten ?(((
Geef onze club terug nu t nog kan !

-41    
steven73

WAT EEN FCK opstelling en wissels ga heel snel naar huis HYBALLA.
DRAMA ZEG. stand is 1-1 EN EEN CENTARLE VERDEDIGER INBRENGEN.
We moeten meer van afstand schieten hahahah was vanaf de zijlijn geschoten. TOP COACH DIT. Heeft deze onvoorstelbare flamkuche uberhaupt gezien wie waar speelt. en hoe iedereen heet in zijn selectie. sluit je een paar dagen op en kijk alle wedstrijden voordat je iets roept.
wat een onbenul dit zeg. Ik ben niet eerder zo negatief geweest maar wat een ... heb je gezien voor de aftrap heeft deze man meerdere gekke trekjes. Die hoort ergens in een tehuis met witte jassen.

-24    
Arie

Zolang iemand aanspraak maak op de onbenozele wisssl Stokkers voor Monsalve ben ik klaar met de objectiviteit van deze site!
Aju!
Mashart was beter dan van Anholt. PUNT. Geef die jongen het vertrouwen. Stelletje blinde armoedzaaiers.

-11    
J nac

Jongens ze hebben de verkeerde trainer gekozen.
Geen trainer voor nac helaas

-31    
Moppernac

Heb net het interview op Fox gezien van Hyballa.
Wat een vieze kut opmerking van heb dat er 18000 trainer op de tribune zitten die er geen verstand van hebben.
Ik heb het nu al met hem gehad.
Rot m.f

31    
Ivo

Degenen die hier wekenlang riepen om Sydney ipv Dogan hebben het deksel op de neus gekregen. Stokkers ook zeer zwaar onder de maat.

Slechte aannames, slechte passing, slechte afwerking. Dit was hoofdklasseniveau of er onder.

Top Oss had tot nu toe in uitwedstrijden 4 punten gehaald. Klasse hoor.

Hoe kan je zo instorten na 60 minuten de baas te zijn op het veld. Je zag die tegengoal gewoon aankomen. De duels werden slapper en we stonden met 3 man te verdedigen ipv 8. Bij de corner stond de helft lucht te dekken. Werkelijk amateurniveau.

Vergeet het maar, als deze selectie op individuele kwaliteit het verschil niet kan maken tegen Top Oss kan je inpakken. Ze moeten zich allemaal kapot schamen.

11    
SCH1912

Ik heb 90 minuten lang een team gezien die totaal niet wisten wat ze moesten doen! Bij Weijs zaten er zoveel tactische omzettingen in dat er voetballend altijd kon worden omgeschakeld!
Verschuren is de beste speler die we hebben! Vandaag is hij totaal onzichtbaar geweest in het druk zetten op speler/bal...
Hyballa speelt met spelers die totaal niet in het systeem horen die wij willen spelen! Er zit geen overtuiging ik het druk zetten waardoor je elke stap te laat bent

Van mij graag even willem Weijs terug! De man met plezier in het spelbeeld en een man die alles maar dan ook alles voetballend probeert op te lossen

-12    
Dutchbird

Goed gedaan Tommeke, schizofrene onverstaanbaar murmelende Duitse mafkees aangesteld, samen met zijn laptopanalist en een van de meest getalenteerde coaches wegjagen. Promotiedoelstelling verschoven naar 2030? Dit interview doet gewoon pijn aan je oren.

14    
Reflektor

We missen bousaid , scheelt slok op een borrel.

19    
@arie

Mashart beter dan van Anholt hahaha
Ga naar huis man.

62    
Q

Remedie: eens naar ons zeg kijken supporters. We jagen hier iedereen met een beetje kwaliteit weg met dat kut ge-NOAD en andere onzin en zitten zelf met twee halve liters muisstil op de tribune.

Als het publiek ten Oss bij de 1-0 achter de ploeg was gaan staan dan hadden we met 3-0 gewonnen tegen dit amateurteam. Maar ondertussen was het stiller dan Stilburg.

Dit seizoen eindigen Dijkhuizen en Van der Gaag boven ons en wordt de topscorerslijst bevolkt door Vloet en Muhren die door ons uitgekots worden. Ipv nieuwe scoreborden hadden ze grote spiegels op moeten hangen waarin wij eens naar ons zelf moeten kijken.

23    
Jeroen Remie

Ik zie hier serieus mensen zeggen dat er geen kansen zijn gecreeerd. Dat het onder Weijs veel beter was, met meer kansen... Jongens, kijk eens naar de statistieken. We hebben gigantisch veel kansen gehad, meeste van het seizoen. Maar we hebben gewoon brandhout voorin. Daar hebben we helaas gewoon geen enkele optie. Geef Hyballa eens meer dan 3 dagen de tijd aub.

En ik wordt helemaal gek als ik mensen zie zeggen dat Mashart goed/beter was dan Pele. Dan snap ik er echt helemaal niks van. Waar zitten sommige mensen dan naar te kijken? Mashart kan echt he-le-maal niks.

32    
Henkie

3 Trainers krijgen deze bagger al niet aan de praat.

We staan nu écht bijna rechterrijtje en na ajax, cambuur en de graafschap uit staan we hélemaal in het rechterrijtje denk ik.

Kom maar weer op met die minnen, maar ik zeg het gewoon weer:

Topselectie Tommeke!
Ga aub weer frieten bakken.

28    
Pookie

Al zet je Mourinho voor deze groep. Met vhooijdonk en Stokkers in de spits zullen we nooit de oorlog winnen. Wat doet dit pijn zeg. Ongelofelijk dat een club als NAC geen fatsoenlijke spits heeft..

41    
Nr. 20

Slechte wedstrijd maar die reacties hier. Een trainer afstevenen na welgeteld 3 dagen in dienst......supportersparticipatie doe maar effe nie man man

21    
Ernie

Teveel zwakke broeders in de selectie. Vooral bij alle aanvallers ontbreekt alle basis techniek. En dan ben je simpelweg niet goed genoeg voor NAC!
Als je dat op deze leeftijd nog niet hebt komt het niet meer goed.
Hyballa moet zich kapot geschrokken zijn.

4    
Pedro

Wat een deceptie zeg, ik had gehoopt en verwacht dat de onder Weijs ingezette weg werd doorgezet. Maar Hyballa wil NAC voetbal laten spelen waar ze de spelers niet voor hebben en zijn wissels geven me weinig hoop dat hij het spelletje goed ziet. En ondertussen is Weijs "weg gepromoveert" naar een elftal wat eigenlijk helemaal niet bestaat. En dan zogenaamd om de beste talenten klaar te stomen. Die beste talenten zitten bij de selectie of onder 19. Jong NAC bestaat maar uit 9 man waar NAC allemaal geen toekomst in ziet of al vanaf wil(Reuvers en Carolina). Dus Weijs zal NAC ongetwijfeld teleurgesteld gaan verlaten terwijl we onder hem echt goed voetbalde en bv in 2 moeilijke uitwedstrijden(waar we onder Brood altijd werden weggespeeld) de betere waren maar 2x door de scheids een hoop pnt door de neus geboord werden

22    
Steefl

We hebben gewoon een ondermaats kut team.
Ze kunnen niet beter en dat is diep triest.
We zijn met afstand de grootste club van de kkd en onze eigenaren en het door hen aangestelde management stellen ons voor het zoveelste jaar compleet teleur.
En zo zakken we steeds verder af. En er is geen enkel teken dat dit zal stoppen.
En dan zijn er nog mensen hier waarvan je niet kritisch mag zijn. Gvd zeg.
Wat een kutzooi.

15    
Ivo

Een team dat eerst een trainer heeft die op een gegeven moment alles en iedereen van plaats heeft gewisseld, dan een interim trainer die de boel voetballend op de rit probeert te krijgen, en dan nu weer een nieuwe trainer met een andere filosofie en spelsysteem.

Terwijl zelfs de clubs diep onderin de KKD routine hebben opgebouwd, zijn wij in februari aan het ontdekken hoe we moeten gaan voetballen. Het veldspel was zeker in de tweede helft 3 stappen terug ten opzichte van een week geleden. Toen we uit speelden tegen een moeilijkere tegenstander.

We waren weer de betere ploeg (goh...) met meer balbezit en kansen. Maar het scorend vermogen in dit team is zo matig. Dat je verdedigende middenvelder je topscorer is zegt genoeg. Stokkers en Sydney spelen heel beroerd samen. Gunnen ze elkaar die goal wel? Ook el Allouchi was echt heel, heel beroerd gisteren. Creëerde helemaal niks.

-7    
Harrie

Ik dacht op twitter steeds te lezen dat Weijs van de chaos theorie is, maar dat blijkt Hyballa te zijn

27    
geelzwartwit

Nu hebben we een trainer die denkt hey we maken al heel het seizoen te weinig doelpunten maar de spitsen die hebben zitten ook op de bank dus ik zet ze er in.. Is het een waardeloze trainer

Nu hebben we een trainer die er niet omheen draait en publiekelijk zegt dat de techniek en aannames heel slecht zijn en dat de kwaliteit heel laag is en dan is het een waardeloze trainer

Nu hebben een trainer die ziet dat stokkers er niks van bakt en hem eruit haalt en daarmee anders wil gaan spelen is het niet goed

Nu hebben we een trainer die een niet scorende Dogan eruit haalt tbv twee spitsen en de geliefde de Sydney is het niet goed.. DOGAN terug!! Roept men.

Nu hebben we een trainer die man en paard noemt bij de tegengoal.. Is het niet goed.

Ja ikzelf had graag Alflen met Weijs gezien maar dat is niet zo. Maar een trainer na drie dagen al afschrijven dat snap ik niet. Hyballa is de eerste trainer die hardop zegt dat het heel slecht is dat de aanval heel slecht is dat het technisch heel slecht is de aannames heel slecht zijn. Dat de opbouw nog wel aardig is (met Weijs was het vooral in de opbouw goed en ook slecht in de afronding).

Oftewel volgens mij hebben we in alles nu een trainer die alle meningen van de afgelopen tijd van Bsiderats vertolkt.

- zet er spitsen in
- Wissel Dogan eens een keer
- zet Sydney er eens in
- stop met breien gooi die bal er eens in
- durf te benoemen hoe slecht het is

Oftewel Hyballa zegt en laat zien wat zijn voorgangers niet deden. Hij bewijst dat de TD een waardeloze selectie samengesteld heeft.

Of het verstandig is je zo na drie dagen uit te spreken? Dat moet blijken. Misschien blijven er over een paar weken maar 15 spelers over die de handschoen oppakken. Waardeloos is het seizoen toch al.

0    
Real Robert

Er valt met deze selectie weinig eer te behalen.
Ik moet mijn gelijk maar weer eens halen, maar Van den Abeelen is TOTAAL ongeschikt.
Zelfs waneer hij 1 speler mag halen haalt hij een type middenvelder, waar we niet op zaten te wachten. "Een verbindingsspeler". Met een onmachtige aanval! Had een goede aanvaller gehaald die ook de zijkanten kon bestrijken!
Deze Haye past zicht perfect aan! Had je met 6 doelpunten in 115 wedstrijden ook kunnen voorspellen.
We moeten doorselecteren na dit seizoen. Maar laat dit in godsnaam niet doen door deze technisch manager.
Zet hem a.u.b. nu een non-actief of weet ik wat, en ga direct op zoek naar een nieuwe technisch manager met voetbalervaring en een netwerk , die eind van het seizoen aan de slag kan gaan

-3    
geelzwartwit

@realrobert

Op nonactief zettrn zou een heel slecht signaal zijn. Hyballa zegt wel hoe slecht het is.

Op de achtergrond hulp zoeken in scouting tbv de selectie voor volgend jaar lijkt mij wel verstandig.
En dan hoop ik dat ze richting volgend jaar tweeledig scouten. 1 op basis van budget nog een jaar KKD maar promotiewaardig elftal.
2. op basis van een per ongeluk playoffs promotie naar de eredivisie en op basis van eredivisie budget.

Speelwijze. Type spelers. Budget.

5    
rudy

We zijn vanaf het begin door deze nieuwe directie belazerd. Mooie woorden, nieuwe start met Brood en op naar promotie met dit elftal. Ik denk dat dit alleen was bedoeld om de verkoop van seizoenkaarten op te schroeven en om voldoende sponsoren binnen te halen. Inmiddels blijkt dat we een nietszeggend elftal hebben. Een elftal dat op alle fronten slecht speelt en niet NAC-waardig blijkt te zijn. Welke trainer je er voor zet, het zal slecht blijven ! De eerste schoonmaak moet snel beginnen. Onmiddellijk ontslag van de TD en zoeken naar personen die NAC willen overnemen. Het salaris van de spelers aanpassen, sterk verlagen, op het niveau waarop zijn hun werkzaamheden als profvoetballer verrichten.

-12    
Diep Holland

Nu NAC, simpelweg door gelijkspel, het volgende heeft binnengehaald,

Alle vrijheid genieten voor niets dan ‘ try-outs. ‘ voor de

NACompetitie
zoals NAC dat op het lijf geschreven is,

zou je , tot de waarachtig constructieve aanpak kunnen komen ,
om de supporters ultiem vindingrijk bij de vanaf nu , steeds opnieuw plaatsvindende NAC -operaties , te betrekken.

HOE. ?

Het concept is geheel nieuw. Maar NAC is de patiënt! . Dus ook de eruit voortkomende uitgevonden gezonde club.

Ok , zet daar iedere week opnieuw al het chirurgisch talent om heen wat je in huis hebt! En van iedere er bij betrokken trainer de diagnose en recept. ( eruit voortvloeiende plan van aanpak )

Hoe ziet dat er uit?

Zowel Hyballa als Weys, als wisselend ook steeds 3 supporters , met elkaar aan tafel , rondom de opnames van de laatst gespeelde wedstrijd.
Zij moeten , per week, met elkaar tot een plan van aanpak komen.
Kortom, alle vindingrijkheid die je in huis hebt
aanwenden .
De diversiteit aan zienswijzen , levert dan uiteindelijk , per week , een te beoordelen resultaat op.
Deze ‘ try-out ‘ aanpak kan , omdat je als in een voetbal -lab. Zo tot de juiste aanpak van de verscheidenheid aan analyses kunt komen, omdat je nu in feite een aantal maanden niets te verliezen hebt.

De wedstrijd die per keer bekeken wordt, levert dan ook per keer een rontgen-foto op, die steeds na iedere wedstrijd tegen het licht gehouden wordt.
En vervolgens steeds opnieuw , dat dan Zowel Peter, als Willem, als de drie wisselende supporters , boven de motor hangen, om tot een ‘ try-out ‘ , te komen.

Dat dit via online erbij kunnen zijn , een boeiende reeks oplevert, lijkt me voorstelbaar.

Enfin, het recept voor de komende maanden, niet 1 koning laten domineren , maar , al dat trainers-talent , om de laatste wedstrijd, -bijgewoond door iedereen die het zien wil -

Het concept daartoe is, dat je voor deze aanpak waarin je alle trainers en publieks—kwaliteit die je in huis hebt , simpelweg optimaal gaat aanwenden , door per keer, ( dus wisselend ) , de trainers en de inbreng van de drie wisselende supporters , aan de beurt te laten zijn.
Zodoende die andere permanente wedstrijd , ( lees bovenstaande ) ook zo regelen, dat deze ‘ oogst ‘ kan opleveren.

Dus inplaats van een systeem van uitschakelen ( kijk ff om ! ) , ditmaal in de volgorde , ( dit seizoen ! ) Brood, Weys, Hyballa. Deze drie , juist in hun diversiteit en verschil in inzicht en spelbenadering , inschakelen !

Dus met volledig behoud van ieders eigenwaarde en ‘ kunnen ‘ , de talenten van deze drie gezamenlijk volledig benutten , als drie chirurgen , die , in een reeks van try-out operaties , tot een inzicht komen , wat met het ook maar deels bruikbare talent , mogelijk is.

Tegen de tijd dat de Nacompetitie echt aanvangt, bekijk je de verzameling try-outs, en laat de supporters uiteindelijk kiezen voor de -in hun ogen - te verkiezen aanpak.

Dus niet alleen een wedstrijd op het veld, maar ook een wedstrijd er om heen , als nu juist uiteengezet!

Wij zouden diep buigen voor uw groeiend inzicht.
U kunt dan ook reeds terugblikken op een herhaling aan zetten, ( 2019/2020 ) waaraan u niet opnieuw over 1 of anderhalf jaar, een herhaling hoeft toe te voegen.

Diep Holland


7    
Meastro

Technisch knock-out zijn we al 10 jaar. Kruising tussen psv nu en Roda jc nu.
Hoe lang blijven we bij het bed staan van kunstmatig ademende patientje genaamd nac.
Life sucks nu en dan maar vraag jezelf af waarom je de patiënt niet uit haar lijden verlost. Is voor iedereen beter.
Of lijdzaam wachten op een of ander medicijn waarvan de bijwerkingen niet bekent zijn.
Wat zou je doen als nac je vriendin was?

4    
Nachoreca1

Waarom vreven weg moest is mij nog een raadsel...we hebben nu se Duitse variant die in zijn wissels ook niet echt uitblinkt. En voor de rest? Tja.... we willen en kunnen niet beter...dat eerste geldt voor de aandeelhouders dat tweede voor de spelers... diep triest.

5    
Ibio

Tja,
Deze nieuwe trainer, de derde dit jaar...
gevalletje lood om oud ijzer.
NAC moet de komende 3 maanden gebruiken als voorbereiding op de nacompetitie en op volgend jaar.


18    
Henri

Ik moet wel lachen om degenen die verkondigen dat Hyballa foutieve wissels toepaste. Ik zie dat niet. Een hangende linkspoot Ilic op links vervangen door een hangende linkspoot Van der Gaag, een vleugelverdediger vervangen door een vleugelverdediger en een falende spits door een kopsterke verdediger. Iedereen heeft het hier nog over Schenning in de spits, maar dat kan ook zijn Schrijvers, Penders, Zwaanswijk of Budisic.

-7    
Jf

Geen tikkie takkie voetbal meer maar de spaarzame momenten waarop er tikkie takkie spel werd gespeeld deden ze dit goed. Ik snap Peter nu al niet meer. Hij gooit de hele spelopvatting overboord en start met twee spitsen waarvan 1 echt nog een grotere miskoop is dan Lasnik!!! Stokkers heeft niks bij Nac te zoeken.

Het niet brengen van Dogan is een klap in het gezicht van deze trotse jongen. Monsalve brengen om met drie verdedigers te spelen is tactisch heel slecht.

Ik geef hem nog even de tijd maar in drie dagen tijd heeft hij al aardig wat afgebroken. Nu moet hij gaan bouwen.

-10    
F3

Beste peter, je laatste wissel is niet uit te leggen aan de hondstrouwe supporters. Hiermee gaf/geef je aan, dat je zelf al niet meer het geloof hebt dat je met dit elftal nog kans maakt om te eindigen op de directe promotie plekken. Thuis tegen 1 van de onderste ploegen met een 1-1 stand een spits wisselen voor een verdediger, manmanman. Toon dan ballen en speel alles of niets ipv te gaan voor een punt.

8    
Sp1

NAC stond hoger en de spelers durfde vanuit de tweede lijn te schieten, dat gaat echt wel rendement opleveren.

16    
Tombola Breda

@F3, dat jij zijn wissel niet begrijpt betekend niet dat alle supporters het niet begrijpen. Hyballa heeft van te voren al aangegeven meer mensen in de 16 te willen om de scoringskans te verhogen. Door Monsalve op 6 te zetten kon het complete middenveld en voorhoede een stuk naar voren opschuiven. Een verdediger voor bijvoorbeeld Dogan wisselen zou betekenen dat het middenveld zich juist iets zou moeten laten terugzakken om geen gat te laten vallen voor counters.

Alles-of-niks spelen bestaat alleen in het hoofd van de supporter die vroeger Snelle Jelle hebben gelezen.

18    
GB

Het was slecht, heel slecht, extreem slecht zelfs.. Maar hallo het is de eerste wedstrijd van deze trainer. Doe ff normaal, dachten julloe dat de messias was gearriveerd? En als men op de training A zegt en tijdens de wedstrijd B doet, dan krijg je als trainer die er net is, een lekker beeld. Gecompleteerd door een TD en AD die het ook niet meer weten....Ga er maar aan staan. Dan nog eens de supporters hier die na 1 wedstrijd je kop eraf willen hakken omdat ze denken dat Peter in 1 wedstrijd alles omdraait, en als dat niet lukt m afbranden tot de grond.. En wij vragen ons af wat er mis is? Zullen we eens beginnen met onszelf? We zijn precies geworden wat we altijd zo verafschuwden, lamme, tamme schaduwen van supporters... En de spelers moeten zich afvragen wat ze nu willen, er kan niet eens goes ingespeels worden, passing is een drama, men begrijpt elkaar niet met overstapjes en frivoliteiten. Als ze hogerop willen moeten ze eerst als team presteren. Niemand gaat een speler van dit NAC willen zo....Ze helpen Club en eigen marktwaardes rap omlaag zo. Behalve Olij en die zal rap weg zijn me dunkt.......

7    
FCSP

Dit is mijn NAC niet meer. Na 40 jaar ben ik er klaar mee. Bedankt aandeelhouders en directie voor het kapot maken van mijn club.

7    
Henri

In mijn ogen heeft Hyballa ook een paar keer een juiste constateringverkeerd naar spelers en supporters gecommuniceerd. Er werd inderdaad te weinig op doel geschoten. Maar welke middenvelder of verdediger van NAC heeft nu echt een goed op doel gericht schot? Het gevolg was gisteren duidelijkJan en alleman voelde zich geroepen om een poging te wagen met een schot op doel. Vandaar het hoogste aantal schoten op doel van het seizoen in de KKD. Maar er zijn dus 34 doelpogingen geweest waarvan er daadwerkelijk 8 op doel waren en 26 naast. Onder zo'n doelschot valtook een zacht rollertje of een bal recht opde keeper. De keeper van Oss heeft niet echt een moeilijke avond gehad. Maar terug naar de cijfers 23.5% was dus op goal oftewel minder dan 1 op de 4 pogingen. De rest is allemaal over en naast. Je kunt als trainer wel willen dat er meer op goal geschoten wordt maar wat als je spelers hebt die dat gewoon niet kunnen. In deze selectie zitten geen Canjels, Dierickx, Damen, Arveladze, Van Galen, Pogrzeba, PvH en Lokhoff etc. Hyballa geeft het allemaal al aan. Het is een voetbaltechnisch zeer zwakke selectie en een belangrijk onderdeel daarvan is de traptechniek.

11    
Pep

Hoog tijd voor een overname met een eigenaar die wel een mooie club wilt wegzetten.

8    
Cool hand

Een nieuwe trainer na 1 wedstrijd afserveren. Tja. Verstandige supporters kijken of hij zijn fouten van gisteren rectificeert en oordelen dan pas. Geeft hij de combi Stokkers-v Hooijdonk nog een kans? Past hij zijn denkwijze aan aan de kwaliteiten van de spelers? We gaan het zien.

3    
Bijna Carnaval

Professionele voetballers die de techniek missen om een fatsoenlijke voorzet te geven...dan versta je je vak dus niet. Ze trainen godverdomme de hele week. Krijgen er nog voor betaald ook. En missen de basistechniek. Een slechte directie neemt slechte mensen aan, die op hun beurt ook falen om juiste mensen binnen te halen. En het eindproduct staat op het veld...
Zolang we deze faalketting blijven accepteren door massaal te blijven komen en de polonaise lopen, zal er geen reet veranderen. Ik zeg actie, en volgende wedstrijd gewoon lekker met z’n allen thuisblijven. Het slechte beleid moet maar eens consequenties krijgen.

7    
Jammer

Niets mis met zijn reactie als je pas vier dagen met deze 'amateurs' gewerkt hebt. Nu hem de kans geven voor een goede nacompetitie. Dat is de enige mogelijkheid. Wisselingen op bestuurlijk vlak zitten er niet in. Jammer.

-6    
Peerke

Je gaat voor intensiteit en zet een technische speler op de bank. En achteraf concludeer je dan dat het technisch slecht was. Tja.

7    
Paul

Oudjaarsdag 2019. Ondanks wat tegenvallende resultaten met een zwakke selectie hebben we een periode titel gepakt en zitten we nog in de beker. We staan slechts 3 punten achter op een plek die recht geeft op promotie.

6 weken later....
Er zijn 2 trainers met een vast dienstverband ontslagen, wat een hoop geld gekost heeft. Vervolgens moet een ongediplomeerd trainer het waarnemen. Maar in de winterstop zouden er de beloofde versterkingen komen...... Vervolgens wordt Weijs weer aan de kant geschoven en komen er 2 dik betaalde Duitsers naar NAC. Op basis waarvan? Omdat hij fel is en met zijn handen loopt te zwaaien? Gevolgd een potenciele hoofdtrainer ( Weijs ) in het harnas gejaagd. Veel kosten gemaakt voor het ontslag van Brood en Vrede en nu weer 2 dik betaalde trainers op de loonlijst. Geen geld meer voor spelers en door het toe doen ook nog mijlen ver achter geraakt op plekken die recht geven op promotie.

Echt wat een klotte "beleid" dit verzint toch niemand. Bij menig amateurclub zitten nog betere mensen en die verdienen geen bakken met geld, die doen het uit clubliefde!

-3    
since1912

Sinds dat trainers ontslaan een trend bij NAC is geworden zijn we afgezakt van rechterrijtje Eredivisie naar rechterrijtje KKD.

Maar toch is Weijs of Hyballa de reddende engel...

1    
Real Robert

@Henri. Geen schottechniek.
Daarom was het halen van Haye ook de zoveelste blunder van die malle Vlaming.
Haye heeft in zijn hele voetbalcarriere 6 competitie-doelpunten op zijn naam staan.
Overigens begrijp ik een ding niet: die trainer neemt een video-analist mee en heeft dan niet de beelden bekeken van onze spelers?
Die verwende Ilic naar buiten laten trekken en voorzetten laten geven! Wie gelooft dat?
Had dan tegen het zwakke TOP een echte buitenspeler een kans gegeven: Bohui.
Maar nog een keer: stuur die Van den Abeelen onmiddellijk weg. Er is nu toch weinig te doen voor hem. Laat a.u.b. van de zomer een ander de doorselectie maken! Wel iemand, die op niveau gevoetbald heeft!
We zitten nu met een technische staf, trainers en management, die die achtergrond niet heeft.
sorry, dan toch maar Willem II of Heracles en Volendam als voorbeeld nemen!
Aandeelhouders, trien Edelenbos, wanneer gaan jullie het licht eens zien?

0    
Scheppioni

Precies het gevoel wat ik bij hyballa had, daar bij moeten we ook eens leren, nu weer Haye om niet zo onbenullig simpel een corner weg te geven !!!

5    
Henri

@Real Robert
Over het gebrek aan techniek in het algemeen en traptechniek in het bijzonder of schottechniek zoals jij het noemt zijn we het zondermeer eens.
Maar ik ben het niet met je eens dat een TM/TD nu niets heeft te doen. Bij goed geleide clubs gaan daar de TD's na de winterstop aan de slag om de eerste aanwinsten voor het nieuwe seizoen binnen te halen. Kijk naar Go Ahead heeft al een speler van Fc Den Bosch overgenomen, Heracles heeft al een nieuwe linksback voor hun linksback die volgend seizoen verkocht gaat worden. En bij WII hebben ze inmiddels al drie spelers binnengehaald. Eén van De Graafschap en twee van het tweede team van Bayern München.
En allemaal transfervrij. Ik denk dat onze Tom weer in september aan de slag gaat. Wij hebben tenslotte MC waar we op kunnen bouwen en de database van Tom zijn vrouw. Het is al gebleken dat daar enorme talenten inzitten.

3    
Henri

@Scheppioni
Als je naar het internationale topvoetbal kijkt zie dat spelers alles doen om corners te voorkomen. Tenslotte is een echt goede corner met de juiste mensen voor de goal een half doelpunt. Ik vind het dan altijd onbegrijpelijk te zien dat multi miljonairs de ballen uit hun broek lopen om een corner te voorkomen en NAC spelers het allemaal wel geloven en al naar het doel lopen om zich voor de corner op te gaan stellen. Verschil in mentaliteit en houding oftewel topsport tegenover betaald amateurisme.
Maar goeddat geldt ook voor uitballen en duelkracht in alles of niets duels. Het is bij ons NAC allemaal erg pover. Maar kun je anders verwachten met zwakke bestuurders/directie aan het roer?

-6    
Optimist @

De wedstrijd van NAC, wederom in een woelig Rat Verlegh stadion, kende een voortvarend begin maar luidde niet, onder wederom een nieuwe trainer, die kolkende eindsprint in waar menig NAC supporter vurig op hoopte.

Integendeel de wedstrijd stak helaas qua score schril af tegen de ware doelpuntenregen zoals waar NEC en FC Den Bosch hun trouwe aanhang op konden trakteren.

Maar er is hoop. Betere tijden komen er aan. Met een twee spitsen strategie en ‘ook een lelijke goal is een goal’ mentaliteit koos NAC de weg naar voren. En domineerde het de wedstrijd.
Een mooie goal van de uitblinkende Verschueren was een feit maar daarna bleven het of geblokte of opportunistische pogingen. Echter na de rust hing de wens en inzet op de 2-0 - vol vuur het stadion verwarmend - in de lucht, totdat deze letterlijk aan de andere kant in de goal van ‘zou ik alvast gaan douchen- heb niets te doen’ Nick Olij binnen viel: 1-1. De daarna geopende jacht op de winst leverde helaas niets meer op als een bal op het aluminium. Gelijkspel.

Samenvattend:

Noad gezien, inzet was Top
Oss had geluk, wij een strop
NAC over de flos
Gelijkspel tegen Top Oss

4    
nb

Het is tijd voor Tommetje om weer lekker terug te gaan naar België. Heeft 2 keer de kans gehad om te laten zien dat hij er verstand van had. 2 Keer grandioos gefaald.

Tevens moeten de aandeelhouders eens aangepakt worden. Er is bij NAC echt veruit het slechtste beleid van Nederland en daar zijn zij verantwoordelijk voor en niemand anders. Als je niet verder wilt investeren dan maar verkopen. Maar niet dood laten bloeden

2    
Brabo F1

Trainer heeft gelijk. Geen spel discipline. Ook het opstellen van het combo Stokkers/Vhd is te prijzen. Getest en te licht bevonden, volgende week op de bank.
Geef die goede man een maand en wat zware wedstrijden tegen voetballende ploegen ( Oss was alleen maar bezig de boel dicht te timmeren ) dan zul je met discipline en doorselecteren een Team zien dat met glans de NACompetitie wint. En verder B en G side; schaam je voor die fluitconcerten. Ga dan liever wat voetballiederen componeren. Kijk naar een Engelse supporter. Die supporterd, en zeikt niet zo.

0    
Cool hand

@Henri - volgens mij scoort de ploeg die de corner verdedigt vaker uit een corner dan de ploeg die de corner neemt. Iedereen mee naar voren, countertje, bam. Veel teams hebben dat nog steeds niet door. Vreemd eigenlijk.

-5    
Sia

Heel simpel: het was allemaal niet zo slecht en 9 van de 10 keer win je deze pot omdat Oss 1x over de middellijn kwam maar we missen energie voorin, urgentie om een goal te maken. Het is veel te statisch en afwachtend.

Ik vond de keuze voor Nacho (die overigens prima inviel) voor Stokkers een vreemde. Ik had Dogan gebracht en dan 10 minuten stormen. De wissel duurde sowieso te lang. Had meteen na de 1-1 moeten gebeuren.

8    
Misterbean

@Henri
Doorselecteren? Tot Sint Juttemis dan? Je bedoelt met mooie bewoordingen te zeggen dat deze TM een karrevracht aan miskopen en mis-matches heeft gehaald zonder enige balans? Ik kan je verzekeren dat als ze hem laten zitten we volgende jaarwisseling met hetzelfde verhaal zitten: kwestie van doorselecteren. Zolang dat doorselecteren niet helemaal bovenin begint zal er weinig tot niets veranderen vrees ik.

10    
Max

Het interview op Fox gezien van Hyballa in zijn periode bij NEC. Had het na een kwartier al gezien. Dit is geen voetbaltrainer, maar een rare psycholoog. Als voetballer word je gehersenspoeld en raak je al snel vreselijk moe van hem. Deze trainer gaat zijn contract niet uitdienen.

19    
Fred1

3 dagen en het geweldige NAC publiek weet nu al dat we een slechte trainer hebben.
Zit hier zelfs een idioot tussen die het Hyballa kwalijk neemt dat hij het over 18.000 trainers op de tribune heeft.
Ben het deze keer ook volkomen eens met ome Cor, wie denken we wel niet wie we met zijn allen zijn?
Kijk ook eens even naar de kut prestatie die we met zijn allen zelf op de tribune hebben neergezet? WAARDELOOS.
Want dat was fantastisch zeg, het leek wel een sterfhuis, terwijl we de tegenstander constant onder druk hadden.
Zo'n slechte ambiance heb ik nooit eerder meegemaakt, ik heb de wedstrijd nog in zijn geheel terug gekeken en het leek wel het geluid bij een amateur wedstrijd , je hoorde alleen die kale gek van Top Oss gillen, gewoon een kut ambiance waar we met zijn allen debet aan zijn.
Monsalve op 6 brengen was geen slechte ingeving, spitsen erbij brengen zorgt niet voor goals maar alleen voor meer chaos want er is niemand die een spits wil of kan bedienen.
Daarbij vergeten we dat we ALTIJD goals tegen krijgen , analyseer die tegengoals eens een keer , daar wordt je niet vrolijk van, het zijn keer op keer dezelfde fouten , dus ze leren er niks van en vertonen recidivisme.
Wil je kampioen worden dan zal je in wedstrijden dat het tegen zit de nul moeten houden ( zie Twente vorig jaar ) , dat betekent discipline, samenwerken elkaar commitment en vertrouwen geven en niet naar elkaar lopen kijken maar de dingen simpel gewoon doen niet afwachten en elkaar coachen.
Houding zegt héél veel, als je de lichaamstaal van Ilic ziet dan moet je daar heel snel afscheid van nemen dat is in mijn ogen een rotte appel.
Ik blijf er bij dat het middenveld en de vleugels ons manko is, we hebben niet het vernuft spitsen aan laat staan vrij te spelen en we hebben inderdaad niet de spitsen die zelf iets kunnen creëren.
En ook ik ben het er mee eens dat de selectie onevenwichtig is, maar beste mensen dan nog, met dit materiaal had je nog steeds direct moeten promoveren, de KKD stelt namelijk geen moer voor.
Ik vind het ook geen pretje meer om NAC supporter te zijn , het is niet datgene waar ik mijn weekend mee wil beginnen omdat het al verpest is voor het is begonnen.
Ik erger me aan alles en nog wat en als we praten over de boel kapot maken, wij als oude garde hebben wel een en ander opgebouwd maar deze generatie “ supporters “ vind ik echt verschrikkelijk.
Ze hebben het avondje NAC meesterlijk naar de kloten geholpen, alleen bier zuipen is het credo en er is niks meer over van de sfeer van vroeger.
Zelfs in de skyboxen zitten ze onder wedstrijden keiharde muziek te spelen, betaald voetbal anno 2020 in Breda!
Gisteren nog de docu van het seizoen onder Brands gezien, godverdomme dan kan je wel janken, wat een ambiance en wat een spelers en karakter hadden we toen rondlopen......😢

9    
jvt

Het is niet zelf een begenadigd voetballer op niveau geweest en dat merk je direct. Onzin om met zoveel spelers in de box te willen spelen terwijl ervaren coaches (ex-internationals) juist met vleugelspelers werken om het spel uit elkaar te trekken en tegenstanders mee te lokken.

De tactiek was allemaal op een kluitje en de bal in de 16 brengen. Maar ook daar hebben we geen spelers voor want zoals jvt al jaren schrijft , we hebben geen spelers die een bal op kophoogte kunnen voorgeven. Schijnbaar de power niet hebben om hoger dan kniehoogte in te spelen.

Kijk naar de corners van El All, de voorzetten van Mashart (er komt een jongetje in het veld ipv een verdediger), van Schouten etc. het is niks wat gevaar oproept.

Hyballa moet eerst naar de kapper , je aankijken en duidelijke taal leren spreken. Zit 5x met z'n hand in z'n haar . Hoe symbolisch kan het zijn; 'met je handen in het haar zitten'. De oplossing niet weten, nu al.

De oplossing is er alleen als onze AD een enorme zak met geld weet los te peuteren; is in Japan geweest dus zal daar de nodige contacten hebben gelegd. We zijn benieuwd. Van de Belg moet je snel afscheid nemen, die kost alleen maar geld. 3 versterkingen waarvan de trainert, een jeugdspeler meetelt. Tja dan is je functioneren schijnbaar goed. En afscheid nemen van de mensen die hem hebben aangesteld. Een fijne dag.

4    
Des NAC's

Volgens mij is de Hyballa polonaise hier weer tot stilstand gekomen. Die wissel is verklaarbaar en als je die niet begrijpt, begrijp je er zoiezo weinig van. Maar het was allemaal de schuld van Brood en over een paar maanden de schuld van Hyballa.

Kom op, dit is gewoon een selectie die totaal niet in balans is. Er zit maar één type voetballer in. Daarnaast is de enige die rendeert de keeper.

9    
Real Robert

@Henri. Je hebt natuurlijk gelijk. Natuurlijk zou deze Vlaming het nu druk moeten hebben, maar hij is nu eenmaal totaal ongeschikt en dus kun je dus maar beter nu afscheid van hem nemen, voordat hij nog meer brokken maakt.
Het ergste vind ik eigenlijk nog, dat het een ordinaire leugenaar is, stiekem ook.
Dat was al van het begin af duidelijk.

11    
jvt

De Belg is een leugenaar, achterbaks en dat zie je al aan zijn lachje, zijn bedrog met het bedrijf op naam van zijn vrouw uit de medische sector, het reservepotje voor versterkingen in de winterstop wat er niet bleek.
Boven de +10K extra geld voor betere spelers, maw het huidige budget is niet taakstellend.

Een spits halen die alleen sjokt maar werkelijk totaal geen dreiging heeft, laat staan een mannetje voorbij komt. Ipv buitenkantje rechts erin te krullen schrikt ie van een kans. Niet goed genoeg voor Fortuna krijgt bij ons ongezien een meerjarencontract .

Waar is het extra geld naar de jeugdopleiding werkelijk gebleven of is er niet voor een gelijk bedrag bezuinigd ten gunste van salarissen en gaten dichten?

Het is één grote volksverlakkerij en voor menigeen volksvermaak en dat beste mensen, is jammer. Leef in vrede.

0    
Stan

Onbegrijpelijk dat er hier mensen zijn die Hyballa al veroordelen. De domheid ten top.
Wat kan een trainer in drie dagen doen, om een elftal met matige spelers, beter te laten voetballen?
Is een zeer ongelukkig moment om in te stappen als trainer. De competitie is gelopen. Hopelijk kan hij de beste opstelling vinden voor de nacompetitie. Positief dat Monsalve terug komt, zulke spelers zullen we nodig hebben.
In tegenstelling tot velen hier vond ik Haye een van de betere gisteren. Maar wat kan je in je eentje met een stelletje prutsers om je heen ?

14    
H.V.M.

Het was gisteren, zoals eigenlijk wel verwacht een drama.
Dat lag slechts voor een klein deel aan Hyballa.
Zijn wissels waren, zeker op het laatst, wat ongelukkig.
Dé echte rotte appel is TvdA.
Het is bijna niet mogelijk, maar deze Belg blijkt nog minder kwaliteiten als TD te hebben dan kwakzalver Smulders.
Niet alleen de samenstelling van de selectie is een dikke flop.
Deze frietboer, want meer is hij echt niet, stapelt sinds zijn aanstelling fout op fout.
Had WW, samen met een stroman, het seizoen af laten maken.
Onder WW zat er best wel enige lijn in het elftal en de selectie was uitermate tevreden over de trainingsaanpak van WW.
Tevens is WW tactisch goed.

Voor het geld dat je uitgespaard had, had je het elftal op een of twee plekken kunnen versterken en we hebben gisterenavond kunnen zien dat dit noodzakelijk is, wil je in de Play-Offs nog een beetje kanshebber kunnen zijn.
Hyballa afzagen naar één wedstrijd zou overigens onterecht zijn.
Hyballa is echter géén wondertrainer.
Met deze zwakke selectie valt sowieso geen eer te behalen, ongeacht de trainer.
Dus had je in deze situatie dan ook beter WW minstens dit seizoen af kunnen laten maken.
De assistent van Hyballa is trouwens ook niet gratis meegekomen.
Al die onnodige uitgaven had men zich dus kunnen besparen.

Het is al schandelijk genoeg dat NAC met het hoogste spelersbudget er maar weer eens ingeslaagd is om zo'n povere selectie neer te zetten.
Bovenop dat hoogste budget hebben we ook nog eens twee gratis City spelers.
Beiden voegen trouwens erg weinig toe tot op heden, maar toch.
Eigenlijk zouden we TvdA op een nette, doch dringende manier, het stadion moeten ontzeggen.
Deze man weet van toeten nog blazen en is volkomen ongeschikt om voor TD te spelen.
Hoe is het toch in hemelsnaam mogelijk dat ze opnieuw een horrorclown hebben binnengehengeld.
Ja, ik hoor het jullie hier al zeggen!!!
Omdat er binnen NAC slechts incapabele mensen aan de touwtjes trekken, dáárom.
Helaas, zo is het!1    
Altijdnacaupporter

Prachtig om te lezen hoe wij als 18.000 trainers een nieuwe trainer binnen 3 dagen kunnen afbranden. Wat mag je dan met trots zeggen dat je Nac supporter bent.

Nee het was niet goed, nee het was niet verzorgd en het was niet dynamisch.. echter de mentaliteit zat goed ( op de vermoeidheid na 60 min na) . Verzorgender zijn met de laatste/ een na laatste plaats en je maakt gehakt van dit top oss.
Wel licht ansgtig als je zo heftig en massaal druk zet dat je tegen een voetballende ploeg wel eens in het mes kan lopen.

Wat betreft de wissel van monsalve? Er is meer dan alleen roepen spits er af verdediger er in. Monsalve gingg op” 6 “ spelen waardoor je middenveld linie stapje dichter tegen voorhoede komt en Haye en verschueren juist als dynamische diepe middenvelders kwamen te staan.. helemaal niet zo vreemd bedacht in de “ trechter” situatie van de laatste 10 min.

Ik geef Hyballa alle tijd om zijn denkwijze gekoppeld aan iets meer verzorgd spel er in te sluipen.

2    
Arjan

Er is nog maar een mogelijkheid. Massaal geen seizoenskaart verlengen komend seizoen. De huidige aandeelhouders dwingen alles te verkopen voor de marktwaarde die zij gecreerd hebben... lees een euro.

Daarna als supporters de club massaal erop helpen met giften. Gen stemrecht of inspraak. De club is een club.

1    
Belgische Naccer

Hoe is het toch mogelijk dat Dogan er vorig jaar 30 maakte bij Top Oss....nota bene en bij NAC iedereen weer verlamd...

Hetzelfde geldt voor al die anderen...Muhren, Vloet en noem al die bagger maar op.

Is het nou zo moeilijk om een spits te hebben die er gewoon 30 in schupt?

Had die Tevrede maar gewoon gehouden. Dat is toch echt wel een ander level dan die Junior van Hooijdonk en die Stokkers...wat is dat man....

We krijgen geen goal meer gemaakt lijkt het wel...Ik wil Dogan terug en Boussaid terug en ik wil Allouchi eruit en Stokkers eruit. En ook nooit meer opstellen die 2 losers.

0    
nagtzaam

wat zijn de thuis wedstrijden van nac

1    
Hugo

Tegen az de bus parkeren en bidden. Heel hard bidden op een wonder. Hup NAC

-1    
Wim

Tja...

3 dagen trainer. Het systeem omgegooid. Je eerste wedstrijd verloren en dan zeggen dat de spelers technisch slecht zijn en geen speldiscipline hebben en dat de supporters op de tribune er de ballen verstand van hebben.

Dan roep je het over jezelf af.

-1    
1GroteGrap

Misschien moeten we leunen op alle ervaring die jij hebt in het promoveren...oh wacht...

Laad alle berichten na dit bericht in