Overal waar we komen

Sydney van Hooijdonk: "Je moet ons nooit afschrijven"

Italo

Sydney van Hooijdonk startte sinds lange tijd weer in de basis. De Spits kon zijn twintigste verjaardag niet mooier maken met een overwinning of doelpunt.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - TOP Oss 151 reacties
Terug naar overzicht
44 Reacties
51    
De trainer

Zijn toewijding aan de club is te prijzen. Maar kwalitatief komt hij (nog) echt te kort. Net als zijn meeste collega’s overigens

-29    
Becherovka

Met zo'n slappe zak als Stokkers naast je, dan kan je nooit winnen.

27    
Brecht

Sydney, jij staat symbool voor de machteloosheid. Ga eerst eens leren timen en op de goede plaats lopen en koppen en weten waar de goal staat en..... wie heeft jou een contract gegeven?

17    
Ad B uit Roosendaal

Helaas waren de spitsen Sydney en Finn niet goed en dat was te verwachten.

Ik snap niet dat de niuwe trainer tot de keuze komt om hun beiden op te stellen. Waardeloos, het zegt iets over Peter Hyballa.

En dan 10 minuten voor tijd een aanvaller wisselen tegen een verdediger.

Wat een teleurstelling vanavond.

51    
De trainer

Zijn toewijding aan de club is te prijzen. Maar kwalitatief komt hij (nog) echt te kort. Net als zijn meeste collega’s overigens

17    
Theoden King

Bij 1-1 in de laatste fase een spits eruit en een verdediger erbij. Zo zout hebben we het zelfs onder Dijkhuizen niet gegeten. Is dat het Duitse "zekerheidsdenken" of gewoon lafheid? Ben benieuwd naar de uitleg van onze nieuwe toptrainer.

Alleen Verschueren haalde vanavond weer een mooie voldoende. Dat is de enige met voetballend vermogen, inzicht en inzet.

Nog even, en we zijn duurzaam gedegradeerd.

22    
Pao

Dit is een spits voor de topklasse meer zit er echt niet in voor hem

33    
Jammer

'T Sydney mee.

14    
WillemBreda

@Pao: goed dat de topklasse al lang niet meer bestaat dan. SvH mag niet eens 4e klasse spelen.

14    
RaraNAC

Zo jammer dat je wederom eind Jan/begin feb helemaal uitgespeeld bent.
Nu moeten we wéér 13 wedstrijden wachten totdat er wat spanning komt...
Elke jaar kkd hetzelfde liedje.

Het is 20 jaar geleden, toen we thuis tegen Zwolle (eind Jan) met 2-0 wonnen door Gudelj en Simons, voor het laatst dat we dat onoverwinnelijke gevoel hebben gehad in de eerste divisie...

22    
Moppernac

Nog veel te licht voor betaald voetbal.
Is echt en alleen nog maar een spits om het laatste kwartiertje in te brengen om alles of niets te spelen. Loopt te veel andere in de weg

15    
De staantribune

Sydney je bent een jongen van de club met een noad instelling. Ga weer doen waar je goed in bent. Ballen afmaken en als aanspeelpunt fungeren. Ga niet lopen rennen of lopen meevoetballen want daar liggen je kwaliteiten niet. Ik ergerende me wel dood aan die trieste voorzetten waar je als spits helemaal niks mee kunt. Van Hecke, verschuren dikke voldoende de rest ver onder de maat.

-14    
Fred1

Ik begreep de wissel Monsalve / Stokkers wel .
Was zo raar niet, ten eerste had Stokkers een totale off day en zeker op het laatst alleen maar balverlies en als je opportunistisch gaat spelen kan dat de 1-2 wel eens inluiden.
Monsalve kan een bal veroveren, plaatsen en wat iedereen over het hoofd ziet, kijk eens hoeveel belangrijke goals hij vorig seizoen bij Twente heeft gemaakt.
Dus een plausibele wissel.
Ik blijf er bij dat Sydney in een goed systeem nuttig kan zijn.
Stokkers en van de Gaag vielen voor mij door de mand dat waren echt een stel oude wijven.
Vond Mashart beter dan van Anholt en ik vond Riera en Ilic zwak vandaag.

6    
Wolfmanjack

Hoe durft hij. Prutser.

24    
Chapuisat

Voor mij een speler die puur op zijn achternaam een contract heeft gekregen. Mist ieder inzicht, is vaak te laat en lijkt anderen in de weg te lopen.

15    
Buurman

We hebben een matige selectie , waar geen enkele trainer top 3 in de keuken mee speelt. Dogan kun je m.i. het best combineren met SVH . Dan heb je nog iets techniek voorin. Voor het geld dat nu is uitgegeven aan Hyballa en zijn assistent had je beter een goeie spits voor gehaald. WW het seizoen afmaken was een betere keuze geweest mits hij een goeie spits had mogen halen.

2    
Peppie&kokkie

Sidnie mee vanavond, dat je een redelijke goeie trap hebt tot daar maar op dit moment loop je jezelf enkel in de weg. Nee de laatste wedstrijden zal ook jij door de ondergrens.

4    
steven73

zitnie heb je meegadaan vandaag dan ?

24    
Een ander geluid

Geloof me. NAC was echt opgeknapt na de winterstop! Prima veldspel met energie naar de mogelijkheden van de selectie. Men heeft echt ook wel pech gehad.
Toen ik vanavond de opstelling zag wist ik al genoeg. Top Oss is een eenvoudige tegenstander maar deze opstelling past niet bij het spelersmateriaal. Ik had zo gehoopt dat de Weijs zou blijven en het geld aan een spits was besteed.
Het zij zo, hopelijk ziet onze nieuwe trainer snel het licht want deze opstelling gaat niets brengen.

12    
Natte wind

Stel deze natte wind nooit meer op. Slechtste speler in een NAC-shirt aller tijden. Alleen in het eerste omdat zn vader goed was. Wat een minkukel

7    
Bruske

Sorry Sydney ik heb ons al wel n tijdje afgeschreven..

-10    
Dutchbird

Sidney en Stokkers werkt niet en dat komt omdat Stokkers de meest waardeloze in de weg loper is die we bij NAC ooit hebben gezien. Een 0,00 NOAD.

4    
Michel

@Gouden AZ

Triest manneke ha ha, grote bek op het internet maar wel in een gat als Alkmaar wonen waar kaas je grootste trekpleister is 😂

Wannabe Ajacieden met je gemaakte sfeer 🤮

15    
Arjan

Sydney is een prima kerel. Maar zoals ik dat al vanaf het begin zeg. Veel te licht voor de kk laat staan de eredivisie. Als je wilt groeien om met een stabiel elftal te promoveren stel je hem natuurlijk niet op. Gelukkig zien nu meer mensen dit in.

Bedankt aandeelhouders..... jullie hebben ons in de steek gelaten door er geen extra voetballende spits bij te halen. Wanneer trekken ze deze mannen met de haren naar buiten....? Hier gaan natuurlijk ook roda taferelen plaats vinden. Ik ben echt klaar met die 3 gasten en het restje.

Eerst de club verprutsen. Er geen geld in willen stoppen om te bouwen maar wel al dit geld terug willen als je de boel wilt verkopen.

5    
The Cosmic Gate

Here we go again

We hebben vorig seizoen al een heel seizoen dit soort gel*l mogen aanhoren.
Er is op dit moment niks in mij die ervoor zorgt dat ik het positief zie. Want laten we eerlijk zijn we maken het Cambuur wel heel erg makkelijk. Die lopen gewoon 7 punten uit in 3 wedstrijden, die haal je never nooit niet meer in. Het seizoen is voorbij punt uit.
De selectie is gewoon niet goed genoeg, maar gelukkig hebben we een "TD" die de selectie wel goed genoeg vind

10    
Arjan

De TD heeft een wereldpreatatie geleverd door die enorme teringzooi van Smulders in een klein half jaar voor 80% op te ruimen. Niet met een lege portemonnee maar zelfs zonder portemonnee... en dan is dit elftal echt een wereldprestatie.

De TD denkt in de winter de laatste 20% af te maken maar dan durft de rvc en die ...... aandeelhouders niet mee te veranderen... alles maar ook alles zijn sunk costs.

Verlaat de club aandeelhouders... verlaat de club.... stelletje rotterdammers. Geef de club terug.

3    
Fraanske

@arjan,

Knappe prestatie van de td? Echt?

In Tilburg staat een team waarbij de basis totaal 2,5 ton heeft gekost.... maar daar hebben ze dus een td die zonder geld wèl zijn werk kan doen.

-3    
Arjan

@franske, whahaha seroeus.....

Als je het zelf maar gelooft

0    
Fraanske

Arjan,

Ipv van dom te lachen kun je misschien ook vertellen wat er aan mijn reactie niet klopt?

-7    
Arjan

dom te lachen....

@Franske Franske toch....

-8    
E. Ricvan

Wat een vervelende negatieve sfeer hangt er op deze site. Ik heb 90 minuten spelers gezien, die hun uiterste best doen. Heb alle vertrouwen in de na competitie

8    
Forza 1912

Fred1: stokkers was slecht. Zeer slecht.
Maar welk cijfer geef jij SvH?
Alsjeblieft zeg. Heb je nou echt er helemaal geen verstand van.

10    
Ivo

Zelden een team gezien dat zo tegen zichzelf staat te voetballen.

Sydney heeft helaas weer niet laten zien dat hij een basisplaats verdient.
Wat verliest hij toch veel duels, ook in lucht terwijl hij echt de kleinste niet is.

Het samenspel met Stokkers was treurig. Ze hebben elkaar alleen maar ziekenhuisballen gegeven. Vinden die jongens het wel leuk om samen te voetballen?

We hebben Verschueren nodig voor de goals, dat is toch wel zot hoor.7    
Nachoreca1

Super jongen! Aardig en doet zijn best. Maar wel rustig af laten vloeien....leuk voor de hoofdklasse....misschien...

2    
Zin An

Jahoor. Tot gister is driekwart in de hosanna modus vanwege hyballa en ‘moet ie een eerlijke kans krijgen’ en dan winnen ze de eerste wedstrijd niet en het is gelijk weer niks..

Laat m nou eens eerst de kans krijgen om wat op te bouwen, al dat negatieve ‘waan van de dag’ gezeik.. waarom lees ik t eigenlijk nog, enige wat er gedaan wordt in de comments, is afzeiken.

0    
Fred1

Ivo zegt het hoe, de grootste tegenstander zijn we zelf.
Het is een aaneenschakeling van foute keuzes, en daarom scoor je niet en krijg je lullige goals tegen.
De nul houden tegen zo'n tegenstander zou toch het minste moeten zijn, maar in alles zie je gebrek aan discipline en wilskracht.
Ook Van Hooijdonk was natuurlijk niet best vandaag maar hij werkt tenminste en was er dan maar eens eentje die daarvan profiteerde , want slim zijn ze ook niet met zijn allen.
Van Hooijdonk moet je bedienen en daar heb je de juiste spelers voor nodig , simpel.
Elke andere spits die geen ballen krijgt zal hetzelfde bewerkstelligen.
Als heel de luchtmacht mee naar voren gaat en Schouten en dat eitje van de Gaag leveren keer op keer voorzetten op scheenhoogte af die ook nog eens bij de tegenstander terecht komen ga er dan maar aan staan.
Niet te doen.

2    
Cool hand

Ik vermoed dat Weijs besfte dat de combi Stokkers-van Hooijdonk niveau rechterrijtje KKD is en daarom voor Dogan koos, hopende dat hij zijn Oss- vorm zou hervinden. Helaas lukte dat niet. Hyballa mag, als nieuwe trainer, best Stokdonk proberen. Ik vrees echter dat ook dat geen succes wordt. Deze jongens voetballen de komende tijd voor hun bestaan als profvoetballer.

2    
Habe

Het is ondertussen duidelijk dat we over het geheel gewoon kwaliteit te kort komen. Ook het feit dat het achterin wel goed staat kan overboord. We krijgen immers iedere wedstrijd doelpunten tegen. Als je dan zelf moeilijk tot scoren komt ga je dus never een overwinning binnenhalen. Wat ik gisteren erg vond opvallen was dat als de spitsen goed in positie stonden voor de goal, er een slechte voorzet kwam op kniehoogte of die helemaal niet voor de goal kwam. Was er wel een keer een goede voorzet, dan stonden de spitsen nog niet in positie. Verder vond ik Stokkers, SvH en verschueren vaak veel te dicht bij elkaar staan.
De corners door Haye genomen zijn wel een stuk beter dan voorheen door El Al of Bousaid genomen, maar we doen er niets mee omdat we voor de goal het duel niet stevig genoeg ingaan.
El Al verder 3 simpele breedtepassjes zo bij tegenstander in de voeten. vdGaag viel slecht in, waarom geen Bohui gebracht??
Er is nog veel werk voor Hyballa, give me hope Hyballa. :)

4    
VAKKIE G

Dit roep ik al zo lang we hebben geen echte afmaker echt triest

9    
Los Pollos Hermanos

Sorry Sidney, je bent een goede jongen, maar ik hoop dat ze jou nu wel definitief hebben afgeschreven. Dit kan echt niet meer. Ga lekker bij een 2e divisie club spelen o.i.d. Dan komen we je daar over een jaar of 5/6 wel weer tegen. Want NAC gaat ook die kant op.

3    
Zippo

We hebben niet 1 maar 2 statische spitsen.

5    
Tram

Lieve Sidney, je doet je best maar kan het KKD niveau niet eens aan. Onbegrijpelijk dat je met jouw beperkte kwaliteit bij NAC mag spelen. Het spijt me maar ik schrijf je af. Zou NAC ook moeten doen. Pretitig weekend kul.

9    
Frans

Sidney , aardig jochie maar zo ongelofelijk beperkt . Matige techniek , geen snelheid en een draaicirkel van een vrachtwagen .

2    
Morritz

Afgelopen vrijdag eens op Sydney gelet. Ik lees in de topreactie dat hij (nog) kwaliteit te kort komt.

Ik ben bang dat deze kwaliteit er nooit gaat komen. Hij heeft totaal geen idee van zijn positie op het veld, heeft alleen maar rare/verkeerde looplijnen en gaat als een slappeling de duels aan. Leuk dat hij 'zoon van' is en een aantal doelpunten gemaakt heeft en hierdoor (kort) een hype is geweest. Echter gaat hij ons niet uit de KKD halen. Ook niet met betere spelers om hem heen.

Laad alle berichten na dit bericht in