Overal waar we komen

'NAC richt pijlen op Rösler'

Da Pope

NAC hoopt zich voor het einde van de transferperiode te versterken met Colin Rösler. Volgens BN DeStem moet de speler van Manchester City de verdediging gaan completeren.

De interesse voor Rösler komt niet als een verrassing. Al eind mei meldden wij dat Rösler op het lijstje van Tom van den Abbeele stond. Met de 19-jarige in Berlijn geboren Engelse Noor krijgt NAC de zo gewenste versterking voor centraal achterin. NAC heeft het centrum met Monsalve en Riera staan, maar zocht nog naar een speler, die als back-up kan fungeren. Op dit moment heeft Ruud Brood alleen Van Hecke achter de hand en dat is wat magertjes.

Eerder gaf Van den Abbeele aan dat NAC op dit moment nog budget voor één versterking heeft. Omdat Rösler de club (bijna) niets kost, blijft er geld beschikbaar om ook nog een buitenspeler vast te leggen. 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Jong NAC wint eerste competitieduel 16 reacties
Terug naar overzicht
47 Reacties
70    
Da Pope (BSR)

@Hont

Als je naar het totaalplaatje kijkt, is het logischer een gratis speler van City op de bank te zetten dan een eigen jongen. Klomp speelt naar alle waarschijnlijkheid dertig+ wedstrijden dit seizoen bij Helmond Sport. Bij NAC zou hij wisselspeler bij het eerste zijn geweest en zijn minuten hebben gemaakt bij Jong NAC. Daar wordt hij niet noodzakelijkerwijs beter van.

Meijers is door de technische leiding gewogen en te licht bevonden. Gezien het feit dat er half augustus nog geen enkel gerucht over een nieuwe club is opgedoken, lijkt mij dat die mening door best wat clubs gedeeld wordt.

-47    
Hont

Want significant beter dan Meijers en Klomp?

18    
Hijisnietviesvaneenkroket

Ik ken deze jongen niet. Ik hoop dat het wat wordt.

Is het een idee om tussenstand kaartverkoop Volendam ergens neer te zetten? Kunnen het niet maken dat het niet uitverkocht raakt.

-86    
van Flieger

Het woord budget is weer gevallen, van Flieg krijgt er spontaan bloedarmoede van.

-19    
[email protected]

Breedte aankoop, backup, pffff... haal eens iemand voor de basis! Er zijn al genoeg spelers gehaald om de bank warm te houden.

-1    
toontje 1964 oosterhout

@ bsr

de in berlijn geboren engelse noor????.
is het dan geen... in engeland wonende duitser van noorse afkomst of zoiets!!!!!


typevout mischien?

70    
Da Pope (BSR)

@Hont

Als je naar het totaalplaatje kijkt, is het logischer een gratis speler van City op de bank te zetten dan een eigen jongen. Klomp speelt naar alle waarschijnlijkheid dertig+ wedstrijden dit seizoen bij Helmond Sport. Bij NAC zou hij wisselspeler bij het eerste zijn geweest en zijn minuten hebben gemaakt bij Jong NAC. Daar wordt hij niet noodzakelijkerwijs beter van.

Meijers is door de technische leiding gewogen en te licht bevonden. Gezien het feit dat er half augustus nog geen enkel gerucht over een nieuwe club is opgedoken, lijkt mij dat die mening door best wat clubs gedeeld wordt.

17    
Da Pope (BSR)

@Toontje 1964 Oosterhout

Nee hoor. Hij heeft een Engels en Noors paspoort en is geboren in Berlijn. Dus de in Berlijn geboren Engelse Noor / Noorse Engelsman.

-57    
jvt

Als je gisteren Jong NAC gezien hebt weet je dat er niets aan te komen zit. Wat was dat dramatisch slecht zeg. Die Van Hooijdonk heeft geen bal geraakt en loopt erbij alsof ie op hete kolen loopt. Kan toch echt geen invaller in het eerste zijn. Laat hem zich elders maar eens wekelijks bewijzen. Er zat niets achter enige visie op het spel. Geen uitgespeelde kans, twee schoten op het doel. Een gelukkig gegeven penalty. Wees reëel; zelfs met een mannetje minder was Roda gevaarlijker met een goede rechtervleugel. Alleen Van Hecke met zijn lange trappen kon jvt nog enigszins bekoren .

Ook zag jvt geen hartelijke, collegiale band tussen TvdA en Brood. Normaal verwacht je dat je wel samen kijkt, praat met elkaar, maar van enige warmte tussen deze mensen was niets te zien. Als je TvdA ziet lopen zou je denken dat ie nog op school zat. Een bescheiden Belg zoals we dat kennen, maar ook totaal geen topsport-, managers-en frisse uitstraling. Een man die voor NAC door het vuur gaat. Maar ja wat wil je met een (druk) bijberoep en als je daarvoor gebeld wordt wil je natuurlijk niet dat een werknemer meeluistert. Daar moet nu echt een eind aan komen. Weg die naam op die website; is dat nu zo moeilijk? Je eist ook van je spelers focus!

Er moeten drie echte sterkhouders bij zodat én het nivo van de trainingen omhoog gaat én je echte back ups hebt. Met die van Jong NAC wordt je geen cent beter, ook niet meer dan 1x per week laten meetrainen dus. Met deze 'kwaliteit' achter de hand kun je echt niet voor het kampioenschap gaan. Er zijn 4k seizoenskaarten meer verkocht en een bescheiden transferopbrengst dus geld moet er zijn.

52    
7Hills

Ach gut...van Flieger mag weer op de site en zijn vriendje Jvt moet ook weer van zich laten horen hoor!

We kennen nu onderhand je haat tov onze TD wel. Je conclusies en waarnemingen beginnen wel treurig te worden. Tom moet even bellen en jij krijgt het voor elkaar dit in je hoofd direct weer te koppelen aan zijn bedrijf? Triest.

Over die wedstrijd ga ik niet oordelen, feit is wel dat het waarschijnlijk de eerste keer is dat ze samenspelen dus dat het geen hoogstaande wedstrijd was geloof ik meteen.

Er is nog geld voor 1 extra aankoop. Verkoop van seizoenskaarten en transferinkomsten zijn zoals vorige week al bekend geworden gebruikt om tekorten af te dekken. Het is niet anders dus accepteer dat dit is wat het is, en ga eens achter je club staan ipv telkens te lopen zagen aan poten.

-41    
Real Robert

@7hills. Ga gewoon eens aan het wetk in plaats van in te hakken op mensen, die hier beargumenteerd kritisch schrijven. en die zich blijkbaar niet zo eenvoudig door NAC in de zeik laten nemen. Want dat is wat er gebeurt. Waar blijft die jaarrekening bijvoorbeeld.
De supporters zijn de grootste sponsors en die run op kaarten is ook ontstaan door de glladde praatjes en halve waarheden van de Nac-leiding: alles op alles zetten om te direct weer te promoveren. En dan kom je met zo'n middelmatige selectie aan.

En inderdaad, waarom gaat die naam niet van die website van zijn vrouw. Of gooit hij liever geen oude schoenen weg?

70    
De Bolle Damen

@Real Robert / JVT
Wat interesseert jullie het nou of er een naam op één of andere website staat van onze TD. Hij moet een bij NAC passende en een kwalitatief zo sterk mogelijke selectie samenstellen.
Dat heeft ie goed gedaan vind ik.
Tevens heeft hij de puinhopen van vorig seizoen grotendeels opgeruimd; wat een knap staaltje werk is.

Maar ja, die naam op een website he. Dat is toch niet te geloven zo iets? En dat ie vriendelijk en schuchter is is al helemaal verschrikkelijk. Wat een sukkeltjes zijn jullie.

De man gaf mij (terwijl ik hem niet eens ken) op de tribune keurig een hand en stelde zich voor. Maakte een kort praatje met ons over NAC en dat heb ik Smulders nooit zien doen.

Maar ja, die naam op de website van zijn vrouw.
Buiten flikkeren die Tom!
Net als JVT en Real

43    
7Hills

@Real Robert

Beargumenteerd? Wat is daar beargumenteerd aan? Hij ziet iemand bellen en linkt dat direct aan zijn stokpaardje? Je opmerking over de jaarrekening snap ik ook niet helemaal. Één omdat de afgelopen jaren deze telkens pas op zijn vroegst eind september gepubliceerd is van wat ik heb kunnen vinden, twee omdat je daarna begint over de inkomsten van afgelopen zomer.Je weet toch hoop ik dat die pas in de vólgende jaarrekening staan?

Dat mensen menen dat het een middelmatige selectie is; prima. Ik heb er niet zoveel verstand van, of beweer dat in ieder geval van mezelf, dat ik deze spelers, in dit systeem, nu al kan afschrijven of beoordelen. Daar heb ik een paar wedstrijden voor nodig. Wat ik wel weet is dat met het budget wat we hebben, en het feit dat we nu KKD spelen, waarschijnlijk niet heel veel beter hadden kunnen halen. Als jij dat anders ziet; prima. Noem eens wat namen?

13    
Henri

Eerlijk gezegd zou ik het voor die jongen een zeer slechte carrieremove vinden. Waar zit zijn voordeel in. Op de bank bij NAC met af en toe een wedstrijdje in een nietszeggende competitie van NAC II. Nee ik zou als manager hem er niet aan laten beginnen. Ik denk dat er voorhem meer en betere opties zijn met meer speeltijd/garantie in een eerste elftal. Bovendien is dit ookslecht voor deontwikkeling van Van Hecke want die komt zo helemaal niet meer aan de bak.

0    
geelzwartwit

@Henri

Dan zal hij op de achtergrond, net als de broertjes Illic niet als aanvulling gehaald worden, maar als volwaardig eerste keuze met net zoveel kansen als de beoogde basisspelers.

Mocht dat niet zo zijn dan zou ik net als jij zijn keuze om naar NAC te komen als aanvulling op de bank niet begrijpen.

Tot op heden is dat het enige waarin de TD hetzelfde doet als Smulders en zichzelf tegen spreekt. City spelers die te aanvulling zijn als beoogde basisspelers halen.

13    
Da Pope (BSR)

@7Hills

Je kunt je afvragen of TvdA's keuze om hoofdzakelijk op jonge spelers in te zetten verstandig is. Excelsior en De Graafschap kiezen bijvoorbeeld voor meer ervaring. Die spelers waren voor NAC ook allemaal te betalen geweest.

Punt is dat je pas aan het einde van de rit weet wie er gelijk had. Áls NAC erin slaagt te promoveren, denk ik dat de keuze van TvdA een betere voor de lange termijn van de club is. Voor die lange termijn moet je alleen wel per se succes op de korte termijn halen. Je kunt je voorstellen dat de kans op promotie groter is met meer ervaring in je elftal.

34    
Europa leaugue

Elbers en Leemans mogen ( tijdelijk ) weg bij Pec !! Beiden interessant

10    
F7-Top

@ Da Pope,
Volgens mij ligt het succes altijd in de mix. Waarom vol voor het ene of vol voor het andere gaan. Ik denk dat we een leuke selectie hebben maar als hier nog 1-2 ouwe ervaren mannen tussen stonden had ik er nog wel wat meer vertrouwen in gehad dit jaar.
Ik begrijp niet helemaal waarom daar niet voor gekozen is.

Hup NAC !

6    
Da Pope (BSR)

@F7 Top

Eens. Ik had graag nog één of twee spelers van 28 of 29 jaar gezien. Bij voorkeur op het middenveld.

Achterin heb je met Noblejas (26), Monsalve (25), Riera (24) en wellicht Van Anholt (28) niet de jongste verdediging. Voorin zijn Filipovic (22) en Stokkers (23) ook niet super jong. Maar je mist voor mijn gevoel wel een echte, ervaren 'patron', die het spel verdeelt.

Mijn gevoel zegt dat dit NAC nu de ervaring mist om constant en stabiel te presteren. Met wat geluk klikt alles en eindig je bij de eerste twee. Maar ik ben niet verbaasd als NAC straks een zwakke serie kent en het uiteindelijk moet doen met een plek tussen drie en zes.

7    
Avondje NAC 2.0

“Belangen of gevoelens”

Wel of geen budget, vrijdagavond of zondagmiddag, Leeuwarden of Heerenveen, het maakt echt niets uit. NAC is verworden tot een voetbalbedrijf waarin belangen en belangenverstrengeling elkaar doorkruisen. NAC is een organisatie geworden welke zo koud en afstandelijk is dat van enige binding geen sprake meer is. Mijn NAC is het NAC wat SM in “avondje NAC” beschrijft.

In niets lijkt de naam NAC daar nog op, uitgezonderd een hoop supporters die ook destijds met snijdende wind samen met 1500 anderen aan de Beatrixstraat aanwezig waren. Deze “in vele ogen” azijnzeikers voelen de club steeds verder van zich af glijden. “Ga achter je club staan” wordt er dan geschreven....want dat doen we niet? Het doet mij en hen blijkbaar zoveel dat we het hier opschrijven. En natuurlijk veranderd de tijd en snap ik ook dat er destijds allerlei belangen tussen NAC, ISPC en MEEUS speelden. De frustratie nu is echter groter dan ooit!

We functioneren nu al jaren en jaren onder wanbeleid, lijken in en uit de kast en zwijgende eigenaren welke NAC behandelen als hun 20e Rolex in het nachtkastje. Een AD die nu al draait en terug komt op teksten....en een TD waarvan je niets mag zeggen omdat je ze een kans moet geven. Waarom? Tegen beter weten in opnieuw sponsorcontract verlengd (bij Eric nog) en daarnaast 2 stoelen voor mezelf en mn dochter op een andere tribune dus ga nu niet reageren alsof ik maar weg moet blijven. Ook over oefenwedstrijden en awaydays heb ik meer stadions dan menigeen gezien...omdat het me niets doet!

Zoals de meest bekritiseerde bezoeker hier vaak schrijft is de huidige bedrijfsvoering in de financiële of commerciële wereld echt een lachertje. Benieuwd wanneer er eens echt iets gaat veranderen. Op dit moment lijkt het op een sterhuis iig.

31    
Da Pope (BSR)

@Avondje NAC 2.0

Niet alleen de 'azijnzeikers' waren er midden jaren 80 al. Ik ga bijvoorbeeld ook al vanaf 1986 naar NAC. En mannen als Buurman en Mafkees gaan nog veel en veel langer.

Het is wat mij betreft echt niet zo dat wantrouwen richting de club één op één samenhangt met hoe lang je naar NAC gaat.

Iedereen hier deelt de wens dat de club ooit helemaal gezond wordt en een écht stabiele middenmoter in de Eredivisie wordt. Er bestaat alleen een fundamenteel verschil van mening over hoe we daar komen. Ik hoor bij het groepje, dat mensen graag het voordeel van de twijfel geeft. Dat is niet in de laatste plaats omdat ik toch geen directe invloed op het beleid heb en me anders druk maak om zaken, die buiten mijn invloedssfeer vallen. Voor mijn gemoedstoestand is het beter me druk te maken over de dingen, die ik wel kan veranderen.

12    
F7-Top

@ Da Pope,
100% eens met alles wat je daar schrijft!
Helpt niet veel, maar toch
Hup NAC !

25    
7Hills

@Da Pope

Je vergeet Dogan op het middenveld met zijn 25 jaar. Ik verwacht dat dit de man gaat worden die de link is tussen middenveld en aanval en die daar de kar gaat trekken. Verschueren ( is toch al redelijk ervaren te noemen) en Ilic erachter met Dogan in een zwervende rol ervoor.

7    
Da Pope (BSR)

@7Hills

Je hebt helemaal gelijk. Die ben ik helemaal vergeten

3    
Henri

@DaPope
Hoe staat het met Hart voor NAC want na die eerste losse flodder hoor ik maar bar weinig van dit college van wijze NAC mensen. Het gaat er in mij ogen weer erg op zijn NAC's aan toe. Waarom zijn zij weer samen gaan werken met de Clubraad en niet geheel zelfstandig en onafhankelijk. Wanneer volgt er weer communicatie van deze groep. Want we weten allemaal dat er bij NAC pas iets echt gaar veranderen met nieuwe eigenaren.

-21    
van Flieger

Critici, onafhankelijke, bourgondische NAC mensen worden nog altijd gewoon tegengewerkt. Het tweedekansenkabinet maakt een fletse indruk. De selectie die er nu staat is niets bijzonders, we hebben alleen Ruud Brood.

Waarom het voordeel van de twijfel geven aan mensen die aantoonbaar liegen, die geen fatsoenlijk track record hebben, uit de koker van Jacco Jansen komen, en die alleen maar ja en amen zeggen tegen de 3 bezitters. Heren met een schurfthekel aan transparantie.

Het lijkt nog altijd nergens op. Daar doet een 3punter tegen Dordt en Helmond niks aan af.

6    
Da Pope (BSR)

@Henri

Ik zal ze eens om een update vragen!

-2    
Arie

Van Anholt, Kali en Allouchi ruilen tegen Leemans en Elbers die mogen vertrekken bij Zwolle!

-12    
van Flieger

Henri - daar weet de Pope niets vanaf itt van Flieger, 10Diego en nog een paar ingewijden. Officieel is er een adempauze ingelast, maar inofficieel is het dood.

1    
Henri

Toevallig las ik vorige week een stukje van een artikel in VI Pro over de eigenaar van FSC de Turkse econoom Isitan Gün. Eigenlijk kun je in dit stukje over zijn club ook de letters NAC zetten ipv FSC. Zo gelijkend, behalve de toeschouwersaantallen dan.
Maar met name de acceptatiecultuur!!
Het is 1 op 1 net NAC. Zoals ik al eens eerder hebt geschreven, begin eens met het bunnehalen van capabele mensen. Mensen met een bewezen trackrecord en een universitaire of MBA opleiding. Kwaliteit aan de top is een eerste noodzakelijk stap.

Wat trof u aan toen u binnenkwam?

‘Het was onvergelijkbaar met vandaag. Selectie, staf, commercieel, toeschouwersaantallen. Alles stond vrijwel op nul. We hadden niet eens elektronische toegangspoorten, waardoor er veel meer mensen in het stadion zaten dan dat er kaarten waren verkocht. We moesten helemaal opnieuw beginnen, maar dat was eerder een voordeel dan een nadeel, want het is meestal moeilijker om iets te veranderen dan iets op te bouwen. Gelukkig was er nog een klein groepje cultuurbewakers aanwezig, zonder wie deze opmars onmogelijk was geweest. De grootste uitdaging vond ik het doorbreken van de acceptatie-cultuur. Het duurde bijna een jaar voordat de spelers voor het eerst terneergeslagen tegen het gras vielen na een gelijkspel tegen Jong PSV. Zelf vond ik dat een ijkpunt. Men legde zich neer bij een bijrol. Ach, wij zijn het kleine Fortuna en het is normaal dat we verliezen. Na jaren van mismanagement was dat de manier van denken geworden. Iedereen wilde bij Fortuna uit de buurt blijven; sponsors, fans, gemeente.’

6    
Henri

@Van Flieger
Maar waar zijn ze dan van buitenadem? Van dat ene voorstel?
Hoe staat het met de Groep Nouwens, ook buitenaden?

2    
JohanB

Arie de kanarie,

Goed idee, gaat PEC vast doen. NOT!!

-7    
Gvd

@da pope,
Je hebt toch ook gezien dat bij HS geen speler beter is geworden? En hoe kun je in hemelsnaam spelers wegen die in zo een slecht team spelen.
Strategisch en persoonlijk gezien vind ik het zwak om Daan Klomp te verhuren, juist nu. Men had simpel meer energie in Daan zijn ontwikkeling kunnen stoppen en minder in een City boy, waarvan ik ook niet kan begrijpen wat die hier komt doen als back-up. Zo oliedom.

11    
Da Pope (BSR)

@GVD

Van der Gaag lijkt er niet slechter van te zijn geworden. En ook El Allouchi heeft er eerder stappen gemaakt. Wat mij betreft is het sowieso beter om wedstrijden in de KKD te spelen dan wedstrijden tegen teams als Jong Roda JC.

7    
Jan Bril

@da pope
Wat een berusting voor iemand achter ‘onze club terug’. Er is qua zeggenschap en bestuur niets veranderd. De werving en selectie van de nieuwe directie was een lachertje en met Edelenbos op de stoel van Gielen is er van toezicht nog minder sprake. Het zijn immers haar jongens.

Maar we hebben wel 3 punten meegenomen uit Dordrecht.

6    
Henri

@Jan Bril
Helaas blijft het bij onze club een puinzooi eerste klas.
Als je kijkt hoe die Gün nu een clubje als FSC helemaal aan het opbouwen is samen met Ars. Endan een FC Groningen afgelopen winterstop gelijke positie als NAC. Alleen daar werd wel echt geïnvesteerd en nu met een nieuwe directie weer fris en fruitig verder aan het bouwen.

5    
scheppioni

Laat me verrassen, wel veel jeugd, wat ervaring was misschien wat goed geweest.
Hopen dat ons NAC in de winnig mood blijft !

-15    
jvt

Het voordeel van de twijfel... Laat jvt niet lachen. Elke 'deskundige' hier moet toch beamen dat we sinds het vertrek van onze Ernie (en dan hebben we het nog niet over de passionele wedstrijden aan de Beatrix) zijn afgegleden tot een bedenkelijk niveau met een paar degradaties, afkeer van je spelers en afgrijselijk voetbal tot gevolg.

Dat we momenteel blij zijn met een afgekeurde spits van Fortuna en in B-selecties amper gespeelde hebbende "versterkingen", zegt toch alles. Kleinere clubs zijn ons met zevenmijlslaarzen voorbij gegaan. Wees er maar trots op. We zijn murw maar jvt blijft uiterst scherp. Dat hoort bij topsport en dat wil je in Breda!

Menige club kwam met angst naar Breda kwam waar nu het publiek een tamme kastanje lijkt.

Dat we het van een schuchtere Belg uit verweggistan met hotelkosten moeten hebben. Met een goedwilende juniorselectie met in hun ontwikkeling stilstaande spelers voor het kampioenschap willen gaan?

De basis van elk bedrijf is professie, focus, motivatie, kennis en vaardigheden. Daar passen geen dubbele petten bij en al zeker niet bij een bedrijf waar al zoveel wantrouwen is. Waar er al zoveel TD's en AD's zijn gesneuveld. Dan voel je iets niet goed aan. En met als klap op de vuurpeil je klanten bedriegen door het beloven van extra spelersbudget dat via een toevallig interviewtje met een ander en passant bekend wordt gemaakt. Sorry hoor beste mensen, als makke schapen in de polonaise lopen is volledig misplaatst.

Natuurlijk hopen we op het kampioenschap maar daarvoor zijn toch echt 3 - 4 sterkhouders in de selectie nodig en zal het management moeten laten zien dat het voor hun ook menens is. Dus weg met die naam op de website. Zo moeilijk is dat niet.

-9    
van Flieger

Henri- er is ontzettend veel frustratie en woede geweest over het gedrag van de huidige bezitters, aandeelhouders. Een aantal wil coute que coute de volledige inleg terug. Na 5 jaar wanbeleid geen enkele verantwoordelijkheid willen nemen. Ziekmakend deze lieden.

5    
Viking

Meijers had de ervaring al opgedaan bij Helmond sport. En heeft het eigenlijk gewoon goed gedaan bij NAC.

Meijers gaat gewoon tekenen bij Almere City.

Gegroet

2    
Gvd

@pope,
El A en HS was een ander tijdperk.
Inderdaad, het lijkt (!) dat van der Gaag nu beter geworden is maar stond in Helmond bijna nooit basis, al dan niet vanwege blessures. Zat vaak op de bank of tribune. Is gewoon een jaar ouder, zonder goed plan en begeleiding. Hij kon al wel voetballen, HS heeft niets toegevoegd.

2    
Henkie

Als ik persoonlijk naar de selectie kijk ben ik best tevreden.

Achterin het centrum staat wel aardig.
Linksback geen mening over nog. (Nog niet gezien)
Rechtsback zou ik van anholt gebruiken. Vorig jaar 2 slechte potten gespeeld, maar vond hem in principe wel beter dan sporkslede. Van anholt is m.i. zeker goed genoeg voor de kkd.
Daarachter Olij als keeper, gewoon prima.

Middenveld
Allouchi en verschueren blijf ik geen hoogvliegers vinden. Zouden er beide bij geen enkele andere eredivisieclub in staan (ja ik weet dat we nu kkd spelen), maar toch.
Maar goed, stel je middenveld wordt I. Ilic - dogan - verschueren, dan is dat toch best prima te noemen lijkt me.

Voorin vind ik het zelf het zwakste. Stokkers kan mij niet bekoren tot nu toe. Filipovic al helemaal niet, vind ik echt helemaal niks. L ilic is gewoon een van de beste spelers van de KKD. Kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat ralf seuntjens een betere optie was dan stokkers. Bohui heb ik nog geen indruk van. Maar een goede linksbuiten is zeker gewenst.

Al met al nog een linksbuiten nodig en voor in de breedte inderdaad een cv. Ik hoop wel dat het vertrek van kali gecompenseerd wordt met een nieuwe ervaren centrale middenvelder. En anders maar gewoon lekker houden en zorgen dat zijn mentaliteit verbetert. Blijft gewoon een topper voor de kkd.

-6    
Henkie

-----------Dogan------Stokkers
--------------------L ilic
----------I ilic-------------Verschueren
---------------------kali
noblejas - riera - monsalve - anholt
----------------------olij

Ik weet dat mensen hier geen fan zijn van Kali, maar ik zou het graag zo zien.

11    
7Hills

@Henkie

Ach, voetballend zou hij best mee kunnen. Het is alleen dat karakter van hem.

Kan er nog steeds niet bij dat hij zich zo heeft laten gaan in zijn vakantie. Was al niet de populairste jongen, maar als hij terug was gekomen van vakantie, topfit, afgetraind, met teksten als; vorig jaar reken ik ook mezelf aan. We hebben wat recht te zetten, en ik zal elke wedstrijd alles geven om het vertrouwen te herstellen én daar ook naar handelen dan had hij wat mij betreft best mogen blijven.

Maar na zo'n seizoen, waarin je de supporters echt pijn hebt gedaan met verschrikkelijk voetbal, geen strijd en degradatie, niet fit terugkeren mét overgewicht is onvergeeflijk. Voelt echt alsof hij elke supporter daarmee in het gezicht gespuugd heeft. Geeft echt aan schijt te hebben aan alles en iedereen bij NAC.

Wat mij betreft trekt hij nooit meer een NAC shirt aan.

12    
Joop

Onze. Td is geweldige iemand heb een keer ontmoet bij nac vergadering en daarna 3.weken later kwam ik hem tegen en toen riep hij me en vroeg hoe het met me ging in 45 jaar dat ik lid ben gij nac geeneen Td die interesse voor een supporters heeft deze man heeft. Al veel gedaan dam de rest

2    
JohanB

Heee Joopiee,

Mag jij gewoon drinken door de week?

3    
een duimpje omlaag voor de azijnzeikers

Na een kleine vakantie en een BSR loze periode (stiekem las ik wel wat) ben ik wat gaan terug lezen. Ik was best positief nadat ik de wedstrijd tegen onze griekse goden had gezien. Ik verwachte dan ook langzaamaan positieve berichten. Zoiets als; we gaan ze steunen, we gaan de eerste thuis wedstrijd de nieuwelingen wat laten zien (qua support) enz. enz.
Maar dan als een duveltje uit een doosje komt dat negatieve gezeik van vlieger weer opzetten. Kan je dat niet even is pauzestand zetten van een jaar? Eerst even aankijken wat ze gaan presteren.
Ik vind het prima dat je kritisch bent, maar jij zorgt steeds voor een hele negatieve sfeer waardoor mensen niet graag meer meedelen op het forum.
Dus doe ons en NAC een plezier en temper je haat en negatieve kijk op NAC.

Alvast bedankt

4    
Stekkuh

Een geluk mensen, hier reageren maar een klein deel van de supporters haha

Het grootste gedeelte reageert niet eens
Meer of komt nog niet eens op deze site

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja