Wij gaan niet opzij

Reminder: a.s. vrijdag BSR café

Italo

Onlangs mochten wij tijdens de BSR Pubquiz weer een mooi NAC-feestje bouwen in onze 'thuiskroeg' Dok 19, waar naast het spelen van de pubquiz ook voldoende gesprekken werden gevoerd over de prestaties en het beleid bij NAC. Jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd om dit ( babbelen over NAC ) a.s. vrijdag nog eens gezellig over te doen.

We organiseren niks bijzonders, dus verwacht vooral geen groot spektakel. Ons idee is om gewoon met iedereen die daar zin in heeft een pilsje te pakken op een vrijdagavond dat NAC niet speelt en een avond lekker over NAC te ouwehoeren. Onze vrienden van Dok 19 rekenen deze avond voor ons een gereduceerd tarief voor de pilsjes van €2,- op vertoon van je seizoenkaart. 

Helemaal nieuw is dat trouwens niet. De verstokte BSR-volger zal zich herinneren dat we dit in lang, lang vervlogen tijden (denk 14k4 modems en Home of the Smartest) ook al eens deden.

De mannen van B-Side Rats zijn sowieso aanwezig deze avond en verder is iedereen van harte welkom om aan te haken. Zet jezelf eventueel op aanwezig via het Facebook-event, of kom gewoon gezellig naar Dok 19. 

Bron:
B-Side Rats
1 Reactie
9   1  
BrammetjeBoomstam

Hoi, ik ben 15-jaar. Krijg ik ook biertjes voor €2?

9   1  
BrammetjeBoomstam

Hoi, ik ben 15-jaar. Krijg ik ook biertjes voor €2?

Laad alle berichten na dit bericht in