Wij gaan niet opzij

Reminder: Samen zetten we kanker buitenspel

Benn076

In een eerder bericht hebben wij de actie van de NAC Supportersvereniging in samenwerking met NAC en Fight Cancer Breda al benoemd. Maar zo vlak voor de kerstdagen willen we via deze weg nogmaals jullie aandacht vragen voor deze mooie actie van deze partijen. Als B-Side Rats dragen we ons steentje bij en we hopen dat jullie dit ook doen.

Samen zetten we kanker buitenspel!

Swim to Fight Cancer BredaNAC Breda en NAC-Supportersvereniging slaan de handen ineen om aandacht te vragen voor kanker. Samen gaan zij de actie Smoel op de Stoel organiseren, waarbij een foto van jouw smoel (of van een dierbare, vriend, familielid) op een stoel in het NAC-stadion wordt geplaatst. Op 29 januari 2021 speelt NAC Breda tegen Almere City FC en willen ze het gehele stadion vol krijgen met portretfoto’s, zodat het stadion ook in tijden van corona, weer eens vol kan zitten. Op deze manier vragen ze aandacht voor kanker en voor al die mensen die nu met kanker te maken hebben. Met een Smoel op de Stoel steun je onderzoek naar kanker en zetten we samen kanker buitenspel!

Doe mee met Smoel op de Stoel!
Voor 15 euro heb je al een Smoel op de Stoel in het stadion. 11 euro hiervan gaat via Fight cancer rechtstreeks naar KWF Kankerbestrijding ten bate van kankeronderzoek. 4 euro draagt bij aan de kosten die worden gemaakt om jouw foto van de website naar het stadion te krijgen. En wil je meer doneren, dat mag natuurlijk altijd.

Meedoen met de actie? Klik op deze link.

 

Bron:
B-Side Rats, NAC Supportersvereniging, NAC, Fight Cancer Breda
16 Reacties
51   0  
Sanseveria

Ik ging regelmatig naar NAC met een oom van me. Helaas is hij inmiddels overleden. Zijn foto prijkt daarom nu (natuurlijk na overleg met zijn familie) op de tribune. Vind het een mooie manier om een dierbaar familielid of vriend waarmee je de mooie (en mindere) momenten bij NAC hebt beleefd te eren en bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte.

23   2  
Monk

Goeie actie

23   0  
Ouwe Spionkop

Natuurlijk de foto ingestuurd en wat belangrijker is de actie financieel gesteund.
Corona zal wel op niet alle lange termijn verdwijnen maar om dat voor kanker voor elkaar te krijgen is er nog heel veel onderzoek nodig.

42   0  
Deefje VAK G

Mooie actie! Uiteraard meegedaan zodat mijn zus Bianca toch nog een keer in het NAC-stadion kan zijn.
Ik denk dat zij een nog grotere NAC-fan was dan ik dus hoort ze erbij te zijn.
Mijn zus overleed op 6 feb 2018 aan longkanker..........

26   0  
Breda F2

Goeie actie, ook dit jaar wederom een aantal vrienden die met deze verschrikkelijk ziekte aan het vechten zijn.

Off topic.

@bsr, bedankt voor het overbrengen van het NAC gevoel. Het heeft me er soms doirheen getrokken. Keep up the good work. Fijne dagen toegewenst en tot volgend jaar.

51   0  
Sanseveria

Ik ging regelmatig naar NAC met een oom van me. Helaas is hij inmiddels overleden. Zijn foto prijkt daarom nu (natuurlijk na overleg met zijn familie) op de tribune. Vind het een mooie manier om een dierbaar familielid of vriend waarmee je de mooie (en mindere) momenten bij NAC hebt beleefd te eren en bij te dragen aan de strijd tegen deze ziekte.

12   0  
7hills_rules

Mooie actie. Mijn stoel alvast gereserveerd.👍👍👍

10   0  
ome cor

Mooi actie en een zeer goed doel natuurlijk.
Ik ben benieuwd hoeveel zitplaatsen we vol krijgen met foto's.

16   0  
Lian

De wedstrijd is verzet naar 1 februari, maar dan kan mijn smoel ook, gelukkig 😉. Het wordt toch zeker wel een uitverkocht huis? Wordt het uitvak ook in de verkoop gegooid voor Almere City?

17   0  
Benn076 (bsr)

Deefje, F2 en Sanseveria 💛🖤

Wat een mooie reacties hier. Uiteraard ook gedoneerd.

14   1  
Tip

Pracht actie en aantal mooie reacties waar je toch even stil van wordt !

46   0  
Keesje

Gedoneerd en foto van mijn vrouw geüpload.
Zij overleed dit jaar aan kanker en ging regelmatig mee naar NAC.

28   0  
Pieter

Ik heb mijn broer Jan naar de wedstrijd gestuurd. Begin dit jaar na 10 weken ongelijke strijd de belangrijkste wedstrijd van het leven verloren op zijn 61ste. Als 1912 kaarthouder had hij al jaren geen wedstrijd gemist. Hij zal erbij zijn. Mooie aktie mannen

21   0  
Breda_076

Prachtige actie waar ik graag mijn steentje aan bij draag. Foto van mijn moeder ingestuurd die in 2013 met deze verschrikkelijke ziekte te maken heeft gehad en gelukkig volledig is genezen! Helaas zijn er nog te veel mensen die dat geluk niet hebben. Hopelijk straalt ze straks als voorbeeld in het Rat Verlegh stadion waar ik zo graag kom. Maar waar het nu helaas niet mogelijk is om te komen.

4   1  
Donadoni

Prachtig!!
Groe kaarsen en fakkels op de trappen vanuit Nac??

1   0  
Judge M.

Ook gedoneerd. Hulde voor dit initiatief!

2   0  
Esromeron

Ik heb mijn passie voor NAC meegekregen van mijn vader. Aan de Beatrixstraat mocht ik als klein mannetje soms mee, wat was dat geweldig.

In het huidige stadion heb ik met mijn vader nog een paar seizoenen op F1 gezeten. Ik wilde daarna met mijn vrienden op de B-Side gaan staan, hij vond het wel welletjes.

Helaas kregen wij zeven jaar geleden het verschrikkelijke nieuws te horen dat mijn vader longkanker had, precies in deze periode. Zes jaar geleden, nog geen 4 maanden later na het slechte nieuws, is hij er aan overleden.

Om het niet te lang te maken: Gedoneerd en mijn vader zal voor een keer weer een wedstrijd in het stadion bijwonen. Had er graag bij geweest.

Laad alle berichten na dit bericht in