Wij gaan niet opzij

B-Side Rats wenst jullie hele fijne feestdagen!

Temminho

En toen was het alweer 25 december. Eerste kerstdag en in Nederland het enige voetballoze weekend van deze winterstop. Komende week gaan we op onze site voorzichtig terugblikken op 2020. Voorzichtig inderdaad, want niemand zal ontkennen dat 2020, nota bene het jaar van de rat, voor onze club een kutjaar is gebleken. Desondanks willen we jou en je geliefden natuurlijk fantastische feestdagen toewensen! We hopen dat jullie er een mooie tijd van maken.

Mocht je je tussen de gourmet en ijstaart een beetje vervelen. Hierbij wat tips:

Gisteren waren we even stil van de mooie reacties en verhalen die binnenkwamen op deze oproep op onze site. Deze oproep loopt tot 24 januari. Wij hebben nog even nagevraagd of we ook een tussenstand kunnen delen. 

Op 24 januari is tevens onze BSR Pubquiz '21. De online editie zal geheel vanuit huis te volgen zijn met je vrienden. Maak de middag compleet en bestel bij de inschrijving voor de quiz een Dok 19 pakket. 

Je kunt je natuurlijk niet beter voorbereiden op de BSR Pubquiz dan door de prachtige BSRetro's van onze Castor te lezen met onder andere Koos Waslander, Stanley Bish en Robbert Schilder. Deze interviews zijn hier te vinden

Wij zijn er maandag weer met de 50ste editie van onze podcast: Een Tikkie naar het Zuiden.

Bron:
B-Side Rats, Kerstman
23 Reacties
84   1  
Hup nac

Bedankt voor alles het afgelopen jaar mannen!! Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!

Hup nac

84   1  
Hup nac

Bedankt voor alles het afgelopen jaar mannen!! Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar!

Hup nac

42   2  
Adnac

Met afstand het beste supporters platform van Nederland. En ik zeg dit niet omdat NAC fan ben.

25   1  
BREDA 1965

Kerels,jullie ook fijne feestdagen en ga zo door met BSR.Een dag zonder NAC is een dag niet geleefd.Mijn complimenten met jullie geweldige site en ook dat jullie dit op vrijwillige basis doen,CHAPEAU

19   1  
Rechtsback

Heren, jullie ook allemaal fijne dagen en een dikke bedankt voor alle moeite en tijd die jullie aan deze prachtige site spenderen.

18   1  
Peter

Jongens jullie doen het goed houden zo prettige kerstdagen en een gelukkig 2021

16   1  
fvf6

Bedankt BSR dat jullie ons ook dit jaar weer met weetjes en feiten op de hoogte hebben gehouden en je tijd eraan hebben opgeofferd . fijne kerst en gelukkig 2921

10   2  
fvf6

sorry type foutje 2021 natuurlijk

11   1  
Willem 4,5

Gelukkig 2021 BSR, ga zo door jullie zijn top!

16   2  
Kipiani

Bedankt mannen.
Al het beste voor 2021 !
We gaan door met zeiken en janken over de mooiste kutclub van de wereld.
Bedankt voor jullie inspanningen nogmaals.
Klasse.

12   0  
Harrie

Bedankt voor de dagelijkse informatie over het wel en wee van 💛🖤.

Fijne 🎄 en een gelukkig nieuwjaar 🍾

11   2  
Tip

👍👍 Top zegt Tip. Alle goeds gewenst aan iedereen.

15   0  
Braze

Nu het bezoeken van NAC onmogelijk en er een lockdown is blijft BSIDERATS een lichtpunt!
Bedankt voor dit jaar en ga door in 2021!

9   0  
7hills_rules

Mannen bedankt dat jullie ons dagelijks weer van het laatste NAC nieuws voorzien. 1 Van de weinige lichtpuntjes in 2020. Ga zo door in 2021.

7   0  
geelzwartwit

Fijne feestdagen!!!

6   0  
Nonkel Frans

Dank @BSR voor jullie inzet en fijne feestdagen !!!

8   0  
Rat uit Rijen

Met een licht katertje wens ik jullie en alle bezoekers van deze geweldige site hele fijne dagen een een voorspoedig nieuwjaar!

6   0  
Zwampie

BSR, mede NAC supporters, iedereen die NAC een warm hart toedraagt, allemaal fijne kerstdagen en dat we alle ellende die iedereen op zijn manier gehad heeft deze dagen opzij kunnen zetten en zoveel mogelijk kunnen genieten.

7   0  
JohnFe

Helemaal met bovenstaanden eens, (bijna) iedereen het beste toe gewenst.

Ik vraag me alleen af, wat zit er in dat afgesloten potje, het gruwel jaar 2020?

7   0  
Hobs

Fijne dagen BSR! Dank voor de fantastische podcasts en de geweldige website 👍🏻

7   0  
Da Huge

Iedereen een gezond, gelukkig en liefdevol jaar gewenst. BSR ontzettend bedankt voor jullie inzet. Zoals jullie de site en alles eromheen naar een groter niveau hebben gebracht is grote klasse. HUP NAC

10   0  
Nacgaatnooitverloren

Wij mogen als NAC supporters erg trots zijn op deze mooie site, die is van eredivisie-niveau!!
Bedankt hiervoor en hopelijk tot snel in ons stadion.

8   0  
Fritske d'n Olifant

Een fijne kerst en de beste wensen voor iedereen die ons NAC een warm hart toedraagt. 2020 was gruwelijk kut, ook wat NAC betreft. Op oudejaarsdag 2019 werd Ruud Brood ontslagen en daarna was het een komen en gaan van trainers, directeuren en spelers. Corona maakte een abrupt einde aan het vorige seizoen en zorgde ervoor dat NAC dit seizoen na een aanvankelijke bliksemstart vanaf oktober wegzakte in het moeras van de kkd. Van gegenpressing tot kapstok en alles wat daar tussen zit. Lichtpuntje was de memorabele bekercampagne met overwinningen op AZ en PSV.

De heren van BSR bedankt dat wij dankzij jullie inzet toch allemaal met NAC verbonden konden blijven dit jaar. Hoewel het qua voetbal vaak niet veel is wat we te zien krijgen hebben we met BSR een supportersplatform op topniveau en daar mogen we als NAC'ers best wel trots op zijn. Iedereen kan op BSR van zich laten horen en hoewel ik het niet met iedereen eens ben en velen niet met mij merk je bij iedereen toch wel de liefde voor en de bezorgdheid om de belangrijkste bijzaak in het leven, ons aller NAC. Ik hoop dan ook voor al deze mensen dat 2021 een heel mooi en bijzonder NAC-jaar gaat worden.

1   0  
Theoden King

Beste wensen voor eenieder, en natuurlijk ook de BSR-crew. Bedankt voor jullie bezieling, tijd en energie om van deze site een van de beste supporterplatforms van Nederland te maken!

Laad alle berichten na dit bericht in