Wij gaan niet opzij

'Riera tekent tot einde seizoen bij Barcelona B'

Raskolnikov

Roger Riera tekent vandaag, wanneer hij de medische keuring met succes doorstaat, een contract tot het einde van het seizoen bij Barcelona B. Dat melden bronnen in Spanje.

Riera was lang een van de sterkhouders bij NAC, maar is zijn basisplaats inmiddels al enige tijd kwijt. Omdat trainer/td Steijn geen fan van hem is en Riera graag terugkeert naar zijn vaderland, mag hij deze transferperiode gratis bij NAC vertrekken. NAC zal de vrijgekomen salarisruimte normaal gesproken gebruiken om de selectie nog iets te versterken.

Het lijkt een kwestie van tijd voordat NAC en Barcelona de deal officieel bekendmaken. 

Bron:
B-Side Rats, Gerard Romero, Chris WM
36 Reacties
153   3  
Tip

Proficiat Riera. Ik gun het je van harte. Terug naar je roots , familie, een pracht job en weer eerlijk en gerespecteerd je werk mogen doen.

61   4  
D

Het lijkt al jaren het verhaal van NAC: spelers die overal hebben gepresteerd lukt het niet om bij NAC uit de verf te komen en spelers die onbekend zijn en het in mijn ogen goed doen lopen gratis de deur uit omdat de trainer het niets vind. Wanneer gaan we eens naar een stabiele basis en waarde creëren in de selectie? Dat kosteloos ontbinden van contracten is kapitaalvernietiging. Zeker als de spelers voldoende potentie hebben.

67   33  
Scheids!

Kunnen we het vrijgekomen salaris niet gebruiken om Steijn af te kopen ?
Wég ermee , het gaat helemaal de verkeerde kant weer op!

100   6  
Toontje

Jammer was stukken beter als bijv. Malone

153   3  
Tip

Proficiat Riera. Ik gun het je van harte. Terug naar je roots , familie, een pracht job en weer eerlijk en gerespecteerd je werk mogen doen.

36   8  
Real Robert

En dan komt hij natuurlijk nu weer aan met linksback Maria. Volgens zijn c.v. 12 ambachten/clubs, 13 ongelukken. Wat zou dat ruimen van de Spanjaarden weer gekost hebben?

Eigenlijk schandalig hoe het duo Manders/Steijn zich in feite neerlegt bij het eigen falen dit seizoen.

Enfin, na 1.5 miljoen over de balk te hebben gesmeten, gaan ze komend seizoen gewoon verder, alsof er niets gebeurd is, want zelfs promotie via de nacompetitie hebben ze allang uit hun hoofd gezet.
Gelukkig hebben ze wel hun Haagse kliek hier aan het werk.
Het zal mij benieuwen hoelang Lokhof dit gaat volhouden!

103   8  
Ouwe Spionkop

Deskundig weggejaagd door Steijn omdat het geen Nederlander is.
Riera altijd 100% en was een prima speler voor NAC.
Steijn je bent een eikel.

26   5  
Ivo

Wat zou het afkopen van de 3 Spaanse spelers gekost hebben? Daar ben ik echt benieuwd naar.

9   19  
sjef de gevulde koek

Wat ik gister hier al melden is al weg. Ik moet zeggen vorige jaar en natuurlijk naast van Hecke was hij meer dan prima. Ik vond hem begin dit jaar ook erg tegenvallen helemaal in voetballend opzicht. Maarja wie niet ook. Iedereen bakt er niks van dusja. Top Gozer en harde werker was een prima speler en zeker voor dit NAC. Met hendriks heb je ook een prima vervanger overigens al.

65   3  
D'n Beuk

Riera mag gratis vertrekken en Barcelona geeft hem een contractie voor een half jaar en dan kijken ze of ze met hem verder willen.


NAC komt dadelijk met Maria op de proppen , geven hem gelijk een contract voor 3 jaar met optie op nog een jaar en dan komen ze er na een jaar achter dat het eigenijk toch niks is en dan geven ze hem een oprotpremie mee

8   1  
Guuske

Jammer, als hij gratis weg mag, had je hem ook kunnen houden. is gewoon een prima speler voor Nac. Maar ik verwacht niet dat NAC geld mee geeft aan hem bij deze deal.

39   5  
leeuw

Als Angeliño in dit seizoen bij NAC zou hebben gespeeld had Steijn deze topspeler ook ingeruild voor een Hagenees?
Een moderne trainer is ook een manager en moet buiten het voetbal elke speler leren kennen, maar ja......Roger spreekt weinig de Nederlandse taal en Steijn is 2 talig Nederlands én Haags.
Hij heeft Roger gewoon laten stikken en ook onze andere 2 Españolesa.
Bedankt Roger voor je inzet en beschaafdheid die je heb opgebracht om niet vía de media Steijn te bekritiseren dat je op de bank moest blijven terwijl je onze beste verdediger was.
Muchísimas gracias y te deseo mucha suerte y feliz junto con tu familia.
Y ojalá jugarás en el equipo primero de Barcelona.

35   7  
Bart

Heel die kwestie rond Riera tekent het BREVET VAN ONVERMOGEN VAN STEIJN!

Hopelijk schopt Lokhof hem eruit!

10   0  
Chris W.M.

@Ivo

Riera zal geen geld meekrijgen denk ik. Die kan een transfer maken naar zijn droomclub, zonder dat hij 1 dag zonder club komt te zitten. Daar zijn ze gewoon coulant mee, en verscheuren zijn contract.

Monsalve en Noblejas is natuurlijk een ander verhaal, die hadden/hebben nog geen zicht op een andere club na het verscheuren van een contract, en aangezien ik niet geloof dat een broodvoetballer vrijwillig afstand doet van een contract en zonder inkomen thuis gaat zitten ga ik er wel vanuit dat ze minimaal de helft van het nog verschuldigde salaris mee hebben gekregen. Wat uiteindelijk wel een besparing voor NAC is uiteraard.

27   1  
n@©

Zijn er nog mensen binnen NAC die durven te beweren dat we een elftal met transferwaarde moeten creëren? Alles en iedereen met doorlopende contracten loopt hier gratis de deur uit.

Niemand binnen de club weet wat de visie is. De waan van de dag regeert. Smulders mocht een duur degradatie-elftal samen stellen. Tommeke vd A ruimde dat op en kocht 23 nieuwe onbekende exoten waarmee we nooit maar aanspraak maakten op het kampioenschap, die moeten ook weer allemaal opgeruimd worden door Steijn, die vanaf volgende week het weer over draagt aan Lokhoff die waarschijnlijk ook weer zijn eigen visie er op mag geven. Chaos troef en het heeft alleen maar voor geld en sportieve malaise gezorgd.

14   0  
Beekie180

Gracias Roger!

22   3  
Pep

Wanneer gaat Kali weg?

13   14  
Kipiani

Het verhaal Riera helemaal aan Steijn ophangen in klinkklare nonsens.

4   4  
NAC!!!

Kijk aan,

Weer een nieuwe pagina is het album, negatief nieuws deel 540.
Het houd niet op, wat zinken we toch weg.. Echt alles zakt onder onze voeten weg.

Kreeg Steijn geen gratis ticketje naar weet ik waar ver weg van BREDA???

12   1  
Ric

Belachelijk!!
Had dan van de zomer in ieder geval nog 3 spelers transfervrij deze kant op gehaald in de hoop dat er iets bij zat.
Gewoon een Klasbak voor NAC ga voor 0 euro maar iets vergelijkbaars vinden.

3   0  
geelzwartwit

Buena suerte y gracias por sus esfuerzos en NAC Breda!

7   0  
geelzwartwit

@Chris WM

spelers niet laten spelen, niet beter maken, niet laten renderen terwijl het profvoetballers van beroep zijn en we maar in de KKD spelen en ze dan met of zonder geld voortijdig de deur uitdoen om weer andere spelers te halen waarbij het maar de vraag is of die wel voldoen is wat mij betreft nooit een besparing voor NAC.

Als een speler niet uit de verf komt dan is het toch ook de technische staf aan te rekenen. Prive omstandigheden daargelaten. Het kan toch niet zo zijn dat er zoveel spelers zijn die de status KKD-niveau niet waardig zijn?

7   0  
Kisku

Jammer sucses bij barca speler met veel inzet.ton je heb genoeg te doen hier welkom thuis en laat ons na veel trieste jaren weer is genieten

9   6  
Gilles de la croquette

Jezus hahahaha wat een stel mietjes hier.
Vind het wel bijzonder hoe hard er weer gegild wordt dat het weer aan NAC ligt. Tuurlijk zal dit meespelen. Maar Riera zit al geruime tijd met zijn hoofd in Spanje, bij zijn familie, bij zijn jeugdliefde. Het emotionele aspect van Roger is hier de zwaarste factor dat hij niet helemaal presteert en weg wil.
Corona nog buiten gelaten. In deze tijden is het voor mensen fijn om dicht bij familie te zijn omdat ff op en neer vliegen er ook niet in zit at the moment.

4   0  
f4ratje

gut o gut o gut

eerder in het seizoen waren en zak geld en paar huur spelers niet voldoende en nu voor noppes wel....

19   0  
Nonkel Frans

Zo jammer. Wat een goede gast was dat voor het team en voor ons.
BSR is er nog een interview mogelijk met Roger waarbij jullie hem nog eens goed bedanken namens vele naccers!!!

15   2  
scheppioni

Net wat Tip en Toontje citeren !!!
Riera succes ! Het ga je goed ..... tot ziens nog ooit bij NAC als supporter ?!
De eerste zes wedstrijden steevast in de basis als cd met Rossler, het stond als een huis .....
Jammer van zo'n ado wazige trainer bij ons .......

1   4  
willem 4,5

Waarom getreurd, Schouten verlengt toch?

18   1  
Pookie

Ongelofelijk, je beste verdediger gratis de deur uit laten hopen! De man die altijd volle bak ging, nooit verzaakte of klaagde, de man die als enige verdediger ook nog eens z’n doelpuntje meepikte. De man die ik een voorbeeld vind voor vele anderen (die er wel de kantjes aflopen). En waarom eigenlijk? Omdat Maurice Steijn er niet van gecharmeerd is. Steijn heeft liever een type Malone, de duurst betaalde nac speler maar op het veld een van de slechtste, een aanvoerder die er niks van bakt! Ik snap er geen ene reet meer van wat ze aan het doen zijn bij Nac. Ja ik snap het wel, onze club naar de verdoemenis helpen! Schaam je!!

11   1  
The Don

Om nog maar even te onderstrepen dat NAC schijt heeft aan haar supporters.

Straks wel weer het handje op gaan houden

13   1  
Boxer

Maar we hebben Malone toch, die met zijn scherpe tackels en de aanvaller uit de wedstrijd speelt en met zijn splijtende dieptepasses de aanvallers weg kan sturen.

9   0  
The Cosmic Gate

Riera en gratis....... GVD wat een beleid
Een vd beste vakkundig naar de klote geholpen, en waarom ? Omdat bij niet NL is of spreekt ?

9   0  
Dun Diëe

Genoeg over gezegd. Ik wens hem het allerbeste want degene die hier het beste uitkomt is Riera zelf. Lekker bij familie in de vertrouwde omgeving. Moet heerlijk zijn en ik zal Barca B eens in de gaten gaan houden.

Voor NAC is dit een blamage van jewelste. Dat is wel duidelijk.

8   0  
Bou

Riera, gefeliciteerd en nu kun je tenminste aan de slag waar ze je wel graag willen zien spelen en met respect behandeld wordt.

Riera niet goed genoeg en Malone altijd in de basis. I rest my case.

4   4  
Jandorstig

Verdedigend was hij natuurlijk top, tot Barcalone B kwam daarna was het al iets minder, alleen in balbezit, leverde hij 8 van de 10 ballen gewoon in, ook als hij niet onder druk stond. Maar dat zal wel bijna niemand willen zien. Gelukkig heeft iedereen hier een baan in de topvoetbal en precies weet wat er allemaal speeld en gevraagd word.

5   1  
Chapuisat

Daarom zijn we altijd blij met jouw kennis jandorstig....

1   4  
Jandorstig

CHAPUISAT

Ik heb helemaal niet veel kennis hiervan, maar ik neem niet zomaar iets klakkeloos aan en praat ook niet met andere mee. Er is hier op de site niemand die weet hoe het precies zit, maar dan ook niemand ook. Maar er zijn genoeg die willen voorkomen van wel.

Laad alle berichten na dit bericht in