Wij gaan niet opzij

Robert Molenaar nieuwe hoofdtrainer NAC, Lokhoff en Molhoek als assistent-trainers

Masthow

Robert Molenaar is komend seizoen de hooftrainer van NAC. Molenaar tekent een contract voor één jaar. Ton Lokhoff en Rogier Molhoek zullen hem flankeren als assistent-trainers. Ook zij tekenen een éénjarige verbintenis, dit in verband met het nog lopende overnameproces.

Molenaar was afgelopen seizoen al aan NAC verbonden als trainer van het O-21 elftal. Nu wordt hij doorgeschoven naar het eerste elftal. Het wordt voor de 53-jarige Zaandammer niet zijn eerste klus als hoofdtrainer. Eerder stond hij aan het roer bij FC Volendam, Roda JC en Almere City.

Robert Molenaar geeft op de website van NAC aan trots te zijn op de aanstelling als hoofdtrainer van NAC. De kersverse trainer van NAC vindt het een voorrecht om van zo een mooie club hoofdtrainer te mogen zijn en onder de nieuwe eigenaren een team te mogen leiden dat het NAC-dna draagt. Daarnaast geeft hij aan uit te kijken naar een samenwerking met de ervaren Lokhoff en Babos aan zijn zijde. Ook looft hij de spirit van Rogier Molhoek en Anthony Lurling. De nieuwe hoofdtrainer kan dan ook niet wachten om aan het werk te gaan en erkent dat er genoeg te verrichten valt.

Na een jaar afwezig te zijn geweest, keert Ton Lokhoff terug bij zijn NAC. Hij zal als ervaren assistent Robert Molenaar gaan flankeren. Lokhoff zal zich naast zijn taak als assistent voornamelijk bezig gaan houden met de scouting en om de doorstroom van de jeugdopleiding naar het eerste in goede banen te leiden.

Voor Molhoek geldt dat hij een snelle rentree bij NAC maakt. Aanvankelijk zou hij de club verlaten om de volgende stap in zijn carrière te zetten. Molhoek had namelijk aangegeven bij de NAC-leiding dat hij een stap naar het eerste elftal ambieerde. Na het vertrek van een aantal stafleden is er een plaats vrijgekomen als assistent-trainer bij het eerste elftal.

Voor Anthony Lurling geldt dat hij bij het eerste elftal voor zal assisteren bij de trainingen. Daarnaast krijgt hij de O16 jeugd onder zijn hoede als hoofdtrainer. Gabor Babos blijft gewoon aan in zijn huidige rol en zal ook komend seizoen als keeperstrainer bij NAC op de bank zitten.

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
126 Reacties
242    
Bier halen

Geweldig nieuws, nu bouwen aan een mooie selectie!

242    
Bier halen

Geweldig nieuws, nu bouwen aan een mooie selectie!

62    
Marco van bavel

Goeie en zeer begrijpelijke keuze!!

68    
Belg van g

Nou dit is mooi nieuws .. stapje dichter bij ons NAC .. wil niet zeggen dat het vlekkeloos gaat lopen dit seizoen maar hier kunnen we ons als supporter toch mee identificeren

57    
ImportParel

Lokhoff terug en Molernaar aan het roer bij het eerste. Wat een supernieuws op deze woensdag. “The way up” is ingezet en ik kijk met smart uit naar Helmond thuis. Hup NAC!!

39    
Ginnekense Naccer

Eindelijk richting een stralend blauwe hemel.....

11    
Aaike

Mooi nieuws! Lokhoff alvast in de staf zodat hij straks door kan schuiven naar de rol van TD.

19    
NAC!!!

Alleen maar goed nieuws de laatste maanden/weken. Er zal straks echt wel een mooie selectie staan. Ben ik van overtuigd. De nieuwe eigenaren willen stap voor stap gaan. Toch zullen ze beseffen dat de KKD een vergif is.
Maar we bouwen weer.

Een vorige trainer brak alleen maar af.. ben zijne baan kwijt….

Nu nog het beste nieuws, Manders buiten en het ziet er dan weer een stuk gezelliger uit 😃😉😉

22    
Derk

Geweldig nieuws. Steeds meer vertrouwen in deze aanpak. En welkom terug Mr. NAC.

COME ON NAC!!!

12    
Sjef de gevulde koek

Melde het hier vorige week al maar maakt het nieuws er niet minder mooi om. Naar een fatsoenlijk shirt nu ook naar eindelijk een fatsoenlijke technische staf met veel voetbal ervaring. Ik zeg lekker bezig mannen achter de schermen.

39    
Bredaaaaa

Welkom terug Ton!
Legend.

20    
ssje

Welkom terug Ton 💛🖤

Hoop dat het nu eindelijk eens goed komt.

Zo zin in het nieuwe seizoen 💪🏼

39    
Henri

Duidelijk is dat Lokhoff in een Wolfsburgrol de lijnen de komende tijd gaat uitzetten. Op dit moment de best mogelijke keuzes. Ik heb er vertrouwen in.

20    
Gerrit Hiemstra

Mooie staf voor het eerste elftal! Veel voetbal know how, NAC DNA en mensen die weten hoe de club in elkaar steekt en waar we voor staan!

Nu timmeren aan het elftal!

39    
RV

Ik zie feitelijk een aantal gelijkenissen.
Voetbaldieren, mensen van het volk, gezond boeren verstand en bovenal een stukje intelligentie. Hoe lang is het niet geleden dat we ook een stukje gezond verstand in de staf hebben gehad? Natuurlijk had de Graaf dat maar je moet ook evenwichtig, daadkrachtig en geschikt zijn om een team te smeden.

Blij mee, Molhoek is onderschat en had als speler al die sociale intelligentie. Was bovendien een keiharde werker.

Weer een stukje puin geruimd, geen staf die bezig is met hun huisje in Ibiza of eigen management fee maar met voetbal en NAC.

16    
since1912

Dit is in ieder geval de clubleiding waar de supporters zich mee kunnen identificeren. Nu nog een gretige en kwalitatief hoogwaardige selectie en wie weet wordt de hemel eens nog stralend blauw!

24    
Eddy W (BSR)

Welkom thuis Ton!
Molenaar is natuurlijk de ideale tussenpaus voor komend seizoen. Ervaren, vind een jaar prima en kent de club.

Daarnaast goed nieuws dat Molhoek bij de club blijft.

29    
Da Pope

Logische en wat mij betreft prima invulling van de technische staf voor komend seizoen. Fijn dat Lokhoff weer op het veld staat. Hopelijk ook snel nieuws over versterkingen. Hup NAC!

-2    
NAC4Ever

Ben blij met Lokhoff. Welkom terug!

Ben niet zo'n fan van Molenaar. Puur omdat bij zijn vorige clubs volgens niet zo goed heeft gepresteerd. (Over zijn werk bij Jong NAC kan ik niet oordelen).
Maar aangezien NAC de structuur van boven naar beneden wil opbouwen (waar ik wel voorstander van ben) en daardoor hij maar voor één jaar tekent begrijp ik dat ze voor iemand gaan wie al bij NAC werkt.

22    
Bp

Lokhoff ook de rol van scout, wie weet wat ie nog in zijn netwerk heeft !!

27    
WiSe1979

Die ene wedstrijd afgelopen seizoen toen Molenaar hoofdtrainer was leek het allemaal veel logischer te staan. Hopelijk een voorbode voor komend seizoen.
Lokhoff is een rol terug die hem uitstekend pas!
Molhoek terug is ook fijn nieuws.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw

12    
Ivo

Prima zo. Bouwen aan een nieuwe selectie en na een jaar weer evalueren.
Ondertussen de overname afronden en een nieuwe structuur neerzetten.
Het lijkt allemaal heel logisch. De rancuneuzen zullen het allemaal wel niks vinden, maar daar hoeven we de komende jaren toch niks positiefs van te verwachten.

10    
enaaceebreda

Molenaar is een begrijpelijke keuze, fijn dat hij het nu wil doen totdat we een TD hebben. Voor hem ook een kans om een definitieve aanstelling te verdienen als hij het goed doet.
Van Lokhoff is duidelijk dat hij een veel grotere rol gaat spelen, maar dat nog niet echt duidelijk is wat precies. In ieder geval goed te horen dat hij al op verschillende gebieden zijn kennis gaat delen. Ook heel blij met het aanblijven van Molhoek, daar hoor ik zeer goede verhalen over van mensen met ervaring met hem.

12    
PietP

Mooi nieuws zo op de woensdagavond!

En ook precies zoals gecommuniceerd geen langdurige contracten zolang de nieuwe organisatie nog opgezet moet worden.

HUP NAC!

31    
RV

Tel overigens op de achtergrond daar Eric Hellemons bij op. Eindeloze effort voor de jeugdopleiding met een goede ontwikkeling met sinds jaren weer jeugdspelers voor de Oranje elftallen en elk jaar een aantal potentiële NAC 1 spelers.

Mannen die voor de klok van 8 op de club zijn en de spelers motiveren ook voor zonsondergang nog 15 vrije trappen er in te jassen. Even de overeenkomst afronden en Manders op de trein zetten.

13    
Fritske d'n Olifant

Heel goed nieuws. Drie voetbaldieren en bovenal mannen die rust uitstralen. Dit heeft NAC heel erg nodig.

-33    
Becherovka

Blij met de aanstelling. Maar toch voelt het alsof het proces dat voorgesteld werd, half gevolgd wordt. Ja, een trainer is nodig. Maar er werd gezegd dat er van bovenaf gebouwd zou worden. Een tussenoplossing met een tijdelijke trainer dan maar?

Zo ja, hoe valt de rol van Lokhoff hierin te verklaren?

-5    
Andre

Geweldig zo blij. Maar lokhof geen td of wel

-39    
Bredaaaaa

Robert Molenaar. Ondanks het feit dat ik enorm twijfel aan je kennis en kunde als voetbaltrainer wens ik je toch veel succes. Weinig trainers hebben het hier gemaakt. Je zal het loodzwaar krijgen.

4    
Nachoreca1

Wat een top nieuws!! Erg blij mee.

8    
Tonn

Succes heren!

7    
Facht

"Thuiswedstrijden voelen aan als een avondje NAC". Hopen dat dat echte avondje NAC snel terug komt. Nu genoeg over het hele gebeuren gezegd en gezeken. Vertrouwen hebben in deze mannen en supporten die hap!

10    
SanderH

Je zou bijna gaan denken dat er beleid gemaakt wordt. Goede keuze. Zeker gezien het ding dat tl ook genoemd wordt als td. Dan heb je de staf al staan. Al hoop ik persoonlijk dat tl gewoon de betrouwbare assistent blijft. In de luwte werken zonder dat hij afgerekend wordt op resultaten. Want dat gun ik die man gewoon. Lekker de jonge gasten begeleiden gezien tl zijn ervaringen is hij samen met molhoek mss wel erg goed voor gasten als Banzuzi en van Schuppen.

6    
NAC4Ever

@BECHEROVKA
Verkuilen heeft eerder uitgelegd dat het MT de selectie en de technische staf voor dit seizoen aan gaan stellen.

Intussen stelt NAC=Breda een groep aan wie de RVC aan gaat stellen (ben even kwijt hoe ze die groep noemen). Alles wordt van boven naar beneden aangesteld.

Daarom krijgt de technische staf nu ook maar een contract voor één jaar. Dan kan de nieuwe technisch directeur zelf zijn trainer aanstellen.

49    
Baa-baas

Molenaar, Lokhoff, Lurling, Molhoek, Babos.

Kunnen we die niet gewoon op het veld zetten. Word je met twee vingers in de neus kampioen. Scheelt ook nog eens in de kosten.

7    
Nr. 20

Alles valt of staat met selectie. Maar dit voelt gewoon als NAC! En ma al die jaren ellende is dat al erg fijn en vertrouw ik toch op een goede selectie. Kleiner maar meer kwaliteit dan kwantiteit. En met deze mensen aan het roer heb ik ook vertrouwen in een herkenbaar NAC. Een NAC waarmee wij ons met kunnen identificeren. Zonder al die tikkies breed en terug. Was eigenlijk helemaal klaar met NAC. Maar nu begin ik toch aardig zin te krijgen in komend seizoen.

12    
Pietjebel

Mooi kan ton ook gelijk wat Duitse talenten presenteren volgende week ofzo
D'r staan d'r al wat in de wachtrij

5    
GB

Goed nieuws! Dat Ton betrokken is, en dat Molhoek blijft is extra mooi. Laat Hellemons voorlopig maar TD zijn. Er zal immers gebouwd moeten gaan worden en astemblief niet overhaast. Dit zal echt een overgangsseizoen zijn, zodat mensen aan elkaar en de club kunnen wennen, zij kunnen zien en ervaren wat wel en vooral wat niet werkt en dan gestaag doorpakken. Zou willen dat ze langer de tijd hadden, maar dat is financieel niet draagbaar vrees ik.

Laten we ook de rol van de commerciële held Matijsen niet onderschatten. Die heeft al aardig wat prestaties geleverd de laatste tijd.

Kortom het geeft de burger moed. Ben erg benieuwd naar hoe de structuur en organisatie zich gaat vormen. Zou mooi zijn als we ook weer des NACs kunnen gaan spelen, nu of over een jaar, met vecht-voetbal, een paar mooie technische spelers en een hecht team.

U zijt gegroet!

9    
Steen vrijven

Dit klinkt toch ontzettend fijn in de oren. Staf met kunde en het nodige nac gevoel. Molenaar logische trainer met nac mensen als lokhoff en lurling aan zijn zijde. Ook zeer te vrede over het feit dat molhoek hier in betrokken is. Hellemons terug als hoofdjeugd.

We zijn er nog zeker niet maar wat ik word ik hier enthousiast van. Laten we massaal achter NAC gaan staan vrienden, en het geduld opbrengen. Het gevoel zit goed!

Fijne avond

-32    
Noad1976

Tonnie Sixpack zet zijn succesvolle carierre als trainer voort😉😉😉

19    
Chris W.M.

Lokhoff krijgt de rol die hij veel liever bekleed dan het TD-schap. Lekker op het veld met de jongens, met de jeugd, spelers scouten en helpen waar nodig. Zal ook vast een hand hebben in de nieuw aan te stellen TD, Lokhoff zal dan gezien de rol die hij nu bekleed als een soort rechterhand moeten gaan fungeren. Dan kunnen ze maar beter goed met elkaar overeen komen.

Molenaar krijgt de kans zijn blazoen op te poetsen. Laatst nog een stukje gelezen van Kwakman over Molenaar; het is een man met een visie waar hij aan vasthoud, zogezegd niet naar resultaten kijkt ( even gechargeerd) maar de uitvoering het belangrijkste vind en ontzettend duidelijk is naar spelers toe. Dat idee kreeg ik al toen hij vorig seizoen inviel; de spelers leken veel beter te weten wat van ze verwacht werd. Met de ondersteuning van een talentvolle trainer als Molhoek en een ervaren rot als Lokhoff verwacht ik dat daar de rust wel bewaard zal worden dit jaar.

11    
Henri

In het verleden TL op Bredanello onder Ten Cate en Neumann regelmatig fantastische positiespeltrainingen zien geven. Als de selectiespelers daar de technische bagage en het inzicht voor hebben zal dat komend seizoen met sprongen vooruit gaan.

5    
Kopspion

Dit is toch echt nieuws waar je Vrolijk van wordt

4    
[email protected]©️

We hebben in ieder geval een trainer, nu nog een selectie.

3    
Henri

Voor onder de 21 zou ik ook niet te ver zoeken. Dingsdag werd ook gezien als talentvolle trainer. Kon zelfs naar PSV toe en zat afgelopen seizoen plots bij Telstar. En Robert Braber is ook beschikbaar en op termijn zou ik ook die ex trainer van Baronie, Van Poelje maar eens aandachtig volgen. Deze wordt ook als een groot trainerstalent gezien.

-70    
Henk

Die heeft het goed gedaan bij die andere clubs die hij heeft gehad, man ,man, man.
Wat een slechte keuze zeg.
Vreven was beter geweest , passie en strijd.
Veel succes met Molenaar

2    
Cees-2

Robert Molenaar kent men door en-door. En dat is essentieel! De nieuwe leiding loopt met hem weinig tot geen risico, betreft, hoe, of wat voor mens is Molenaar.

Molenaar zal zeker voldoen aan het profiel, dus daar gaan we met volste vertrouwen mee aan de slag. Lokhoff moeten we nog afwachten, hoe het in de praktijk zal gaan. Dus 1 seizoen, goed gedaan. Molhoek even kijken in deze nieuwe hoedanigheid, 1 seizoen, goed.

Netjes en doordacht ziet het er uit. Blijf daar stipt in! Daar valt of staat ALLES mee, geloof me. Hopelijk hebben "jullie" voldoende lering getrokken uit het verleden. Zoniet, dan gaat het onherroepelijk weer gigantisch mis. Maar ik vertrouw jullie, in de zin dat NAC onvoorwaardelijk op 1 staat.

0    
Jappio

Mooi nieuws, heb vertrouwen in deze staf. Ook een rol die Lokhoff beter past denk ik! Wel benieuwd wie nu straks de td gaat worden? Neem aan dat dat achter de schermen al bekend is?

3    
Trouwe supporter

Dit is toch geweldig nieuws het seizoen mag beginnen

0    
Rubenac

@Henri


Op Bredanello?!!
Daar trainen we pas 10 jaar en met Neuman is het 24 jaar geleden.
Ten cate 21 jaar, je bedoeld vast naast het stadion.

5    
Andre

Het is nu donker maar hele avond in de lucht zitten kijken en afwachten . Windrichting was goed richting onze stadion . Alles was er klaar voor..... Maar neeee.......,,,,,😄😄geen vlieger te bekennen . Best gek na de afgelopen dagen . 😂😂😂😂😂😂

3    
Martinus

Prima staf. Lokhoff in de rol die hem het beste ligt, denk ik. Ondersteuning bij het eerste, maar ook bezig met scouting en jonge spelers.
Molenaar altijd een vrij goede trainer gevonden. Ook een grote winst dat Molhoek aan boord blijft en hier bij de staf zit, dat is een man die je niet moet onderschatten en ik denk dat hij Molenaar perfect kan ondersteunen. Wie weet dat die in de toekomst nog wel eens als hoofdtrainer voor de groep komt.

8    
Henri

@RUBENNAC

Voor de de jongeren Bredanello (vernoemd naar Milanello van AC Milan) werden de vroegere trainingsvelden bij Koeken (is nu Pannekoekenrestaurant Dennenlucht) in het Mastbosch genoemd. Lagen daar echt schitterend

-3    
Rubenac

Daar ben ik ook vaak geweest.
Zelfs vaak tegen de jeugd van NAC gespeeld.

Ik ken het niet anders dan Koeken inderdaad .

-36    
Didier

Lokhoff top! Molenaar jammer... had heel graag Vreven gezien. We gaan het meemaken maar ik vind het geen trainer voor NAC. Had het wel verwacht overigens want Vrolijk is geen Vrevenfan.

15    
Nonkel Frans

Ton is feitelijk nooit weggeweest - met die akelige hagenezen viel niet te werken dus ging hij even aan de kant in afwachting van de kleine revolte en een schoon schip. Al die tijd is zijn plek is gebleven.
We kunnen straks weer vrij ademhalen en normaal doen. Eindelijk weer goede aandacht voor onze jeugd met fatsoenlijk scoutwerk.
Let s go Lokkie - Let s go!!!

Hup NAC!

9    
Nac

Ik heb mijn hoop gevestigd dat Ton al een tijdje met een aantal spelers bezig is. Hij heeft hier hopelijk al een akkoord of bijna een akkoord mee.

-43    
Breda

Ze leren het ook nooit. Plek 8 is hoogst haalbare.

4    
Kinderkaartje

Kijk. Goed nieuws.

Het NAC NIEUWE STIJL begint vorm te krijgen.

5    
Andre

Breda geef dan jouw idee over de invulling.graag met namen

-60    
hericellemons

och och, we zijn gered. Lokhoff is terug, de nieuwe eigenaren doen alles om de achterban te pleasen en om tijd te winnen.

Volgende aankondiging:

Geert Brusselers wordt (tijdelijk) TD en uiteindelijk definitief

Ton Cornelissen wordt team manager

Die onvermijdelijke Gabriels zal ook wel binnen gereden worden.

Er zijn amateurclubs waar een beter personeelsbeleid gevoerd wordt.

-46    
BREDA 1965

Molenaar prima Lokhoff geweldig Babos geweldig...molhoek vindt ik niks en lurling nog minder,heb de spirit van lurling vorig seizoen niet kunnen vinden,voegt echt helemaal niks toe...

22    
Haarlemmer

Ongelofelijk. Een prima (interim) trainer voor de kkd geflankeerd door mr NAC en een talentvollle ex nac trainer en de Messi van Breda en babos. Nog steeds slechte reacties. Lijkt mij een volwassen prima staf

-2    
Scheppioni

Lijkt me prima !! Zeker met gouden talent L.M. in onze gelederen, nu nog netwerk Ton met 100% NOAD spelers erbij !! HUP NAC !

-19    
BREDA 1965

Degene die hier kan aantonen wat lurling vorig seizoen heeft toegevoegd....

-11    
Scheppioni

En de ad ?

-38    
Mevr van Beuningen.

Dit is de makkelijkste weg kiezen en geen lange termijn visie. Molenaar is bij zijn laatste 2 clubs vroegtijdig ontslagen. En verder was er geen interesse voor hem. Lokhoff erbij om de achterban tevreden te houden, weten die ook dat lokhoff een flink bedrag heeft gekregen van Manders vorig seizoen ? Lokhoff is mister nac 100% maar dat geld aanpakken is wel ff een domper.
Dat mensen nu roepen dat het afgelopen jaar een wereld van verschil was die ene wedstrijd met Molenaar.. kom op zeg. Ik vindt het geen beleid de zoveelste tussen paus , weer geen lange termijn visie. In de winterstop zal molenaar wel weer weg moeten en moet Lokhoff te overnemen. Doet ze het goed dan is het de verdienste van Lokhoff. Allemaal zo voorspelbaar en makkelijke oplossingen . Waar geen lange termijn visie op losgelaten wordt. Een Ad die geadviseerd gaat worden door Gerbrands.... of stan valxk die ze kunnen raadplegen als adviseur. .. die werkt voor een directie concurrent.. weer geen visie. Het hek was van de Dam toen vorig jaar van as om advies werd gevraagd! Stel toch gelijk goede mensen aan ipv tussen pauzen en adviseurs. De geschiedenis gaat zich wederom herhalen. Maar ja de sanseveria kan weer vol aan gedraaid worden en de kliek is weer aan zet.

10    
Ben

Nu eerst maar eens de selectie versterken.
Met deze selectie kom je niet ver.

Maar dit is een mooie stap in de goede richting

-30    
Ert

Heb hier geen vertrouwen in. Molenaar heeft nog niks bereikt (mss nu een positief resultaat aan het eind van het seizoen?). Lokhoff is na anderhalf seizoen hoofdtrainer te zijn geweest in 2003 tm dec. 2005 bij NAC ook eruit gebonjourd. Daarna niet veel meer gedaan als hoofdtrainer en weinig resultaat. Hopelijk heeft hij geleerd van Huub Stevens en co want heb in hem niet veel vertrouwen. Vanuit Molhoek hoop ik dat ie de jeugd kan klaarstomen / beter kan maken en van waarde kan laten zijn.

-18    
Ernie

Mooie tussenoplossing voor het komende overgangsjaar. Kan er rustig gezocht worden naar echt capabele mensen.

-16    
ome cor

Kom maar vast met je duimpje omlaag, maar ik ben niet per se fan van dit trainersduo.

Molenaar wordt eerste man. Prima !
Hij zou anders weggaan bij NAC omdat hij na de o18 weer eens met een eerste elftal wilde werken. Goed dat hij die kans bij NAC krijgt, jammer dat hij eerst moest dreigen met z'n vertrek.

Lokhoff als assistent zal vast e.e.a. toevoegen vanwege zijn ervaringen, maar ook meteen Molenaar in de schaduw zetten. Wordt het duo Molenaar - Lokhoff niet voor de buitenwereld het duo Lokhoff - Molenaar?
De geliefde oud-speler is ook de uitgejouwde oud-trainer, vriend van de familie van Hooijdonk die hier bejubeld of uitgekotst wordt zoals het per moment het beste uitkomt.

We roepen allemaal te begrijpen hoe de NAC vlag er bij hangt en dat we niet te veel mogen verwachten komend seizoen, maar als Molenaar en Lokhoff niet leveren zal het gemor toch weer beginnen.
De NAC supporter zegt heel stoel begrip te hebben voor de situatie bij de club, maar als bijv Willem 2 op het affiche staat verwacht hij ook de winst.

Enfin, we gaan het zien, al denk ik dat Molenaar bij falen de zwarte piet gaat ontvangen en bij succes Lokhoff moet laten passeren bij het toejuichen door supporters.

We will see.

13    
Bredayellowmee

Goed nieuws dit. Eindelijk wordt er duidelijk gecommuniceerd over het te voeren beleid en wordt er daar naar gehandeld.

Jammer om te zien dat er nu alsnog enkele zuurpruimen zijn die het nodig vinden om, zonder dat de nieuwe mensen überhaupt gestart zijn in hun rol, al hun ongenoegen, twijfels en negativisme moeten uiten.
De enige manier om vooruit te komen (geldt zowel voor NAC, maar ook privé trouwens) is om met een duidelijke visie een beleid uit te stippelen en daar aan vast te houden.
Tussentijds bijsturen is af en toe nodig, maar dat dient wel te gebeuren met de uitgestippelde visie in het achterhoofd.
Voor negativisme is hopelijk geen plaats meer bij NAC, dat soort "support" kan iedere club missen als kiespijn.
Op- en aanmerkingen leveren mag, maar dan wel onderbouwd en niet al direct nadat er nieuws gecommuniceerd wordt en voordat mensen ook maar 1 minuut hebben mogen functioneren.

Als je op je werk een nieuwe collega krijgt, zal die ook pas echt gaan functioneren als deze met open armen ontvangen en ondersteund wordt.

Het zou fijn zijn als de azijn voorlopig in de kast blijft staan en de nieuwe mensen de tijd en ruimte krijgen om iets op te gaan bouwen.
Pas over enkele maanden kunnen we beoordelen of en hoe het nieuwe beleid vorm krijgt "zoals wij het graag zien".
In de tussentijd zal NAC zeker nog wedstrijden verliezen, maar ook winnen.
Hopelijk gaan de nieuwe mensen progressie boeken met de selectie en organisatie van NAC!
Hup NAC!

16    
RaraNAC

En nu is het aan ons om niet meteen te mopperen na drie nederlagen!

3    
Cees-2

Ome cor: Wij weten niet "exact" hoe de werkwijze, pikorde in de praktijk is, of gaat worden. Maar zo moeilijk moeten we het niet maken. Er is een kersvers nieuw beleid, dat moet en- zal iedereen strikt moeten volgen neem ik aan. Anders blijft de ellende daar.

Ik vertrouw er op dat men het "nieuwe" beleid nastreeft. Als, wie dan ook zich daar op een aantoonbare manier, weinig tot niets van aantrekt dan is het simpelweg "conge" geblazen.

Dat is een must, dat men dit nastreeft. Geen einzelgangers in de organisatie. Geen pardon, wegwezen. Zo simpel is het. Namen, of mister dit, of dat, wegwezen! Niemand mag vanaf nu groter zijn dan het beleid, club,.....enz.

13    
Maarten

Vooral de functie scout die Lokhoff bekleedt ben ik het nog het meest enthousiast over. Dat netwerk heeft hij en het lijkt dat hij dat werk ook ambieert.

6    
Bp

Nieuwe trainer 021: Toto (Ton) Cornelissen, plaatste afgelopen week open sollicitatie in BN de Stem ???

-14    
Belgische Naccer

Dit is positief. Nu kunnen we het komende jaar in ieder geval door en bij succes kan er verlengd worden.

Het zal niet gemakkelijk worden, want we zullen het met onze eigen jeugd moeten gaan doen dit jaar. En Penders heeft al Azzagari en Kestens gratis opgehaald. Die hadden nog wel doorontwikkeld kunnen worden.

Hopelijk heeft Lokhoff nog wat pareltjes achter de hand.

14    
Badeend

Top nieuws.

De paar zuurpruimen die je hier nu ziet, hebben het óf nog steeds niet begrepen óf zitten vol met rancune of dubieuze andere 'belangen'. Mevrouw Van Beuningen overigens voorop - die post verdient de prijs voor de beste combinatie van niet geïnformeerd zijn (of doen alsof) met praatjes in je eigen straatje. Het is bijna jammer dat er niet nóg meer aannames in zitten.

Anyway, een flink deel van de zuurpruimen hier, zijn dezelfden die in de afgelopen twee seizoenen de overgrote meerderheid ervan betichtten "een kleine minderheid" te zijn. We weten allemaal waar het toe geleid heeft.

De volgende stap is die "kleine minderheid" ervan betichten dat ze "geen visie hebben", "niet het beste met NAC voor hebben" of "de club op amateurniveau willen laten blijven opereren". Het is goed jongens, ik lees jullie kwatsch met af en toe zelfs een kleine glimlach. Heb volledig vertrouwen in het ingezette proces (en dat is écht een unicum in mijn 30 jaar bij NAC) en ik kijk uit naar het nieuwe seizoen. We spreken elkaar in mei 2023.

12    
Ivo

@Belgische Naccer

Kestens en Azzagari zijn gewogen en te licht bevonden. Niet constant genoeg en maakten onvoldoende het verschil, ook niet tegen de mindere tegenstanders. Je moet op enig moment wel echt boven komen drijven. Is niet gebeurd.

Het is tijd voor de volgende generatie jeugdspelers. Marijnissen is zeker een kanshebber om door te breken. Banzuzi en van Schuppen zitten er nog niet zo lang bij en kunnen nog groeien.

6    
Geelzwartwit

Ik zou niet snel een betere technische staf weten. Dit klinkt echt als een team. Samen met Lurling moet hier toch wel resultaat mee te halen zijn.
Succes!

Liever dit dan een trainer van "naam" met wat grijze muizen als assistent.

10    
Wanny

Laten we die mannen gewoon beoordelen op de prestaties, ipv te kijken naar wat ze 15 jaar terug hebben gedaan.

9    
J.D.bside

Hier wordt Molenaar als tussenpersoon benoemd....
Wat nou als het wel goed samenvalt...
Ik hoop voor iedereen een sportieve vooruitgang !

6    
Geelzwartwit

Overigens vind ik het onzin om dit seizoen niet teveel te verwachten.
Met deze technische staf, talenten als Marijnesen, Van schuppen en Banzuzi die al wat NAC1 wedstrijden in de benen hebben. Een top 5 begroting, hopelijk goede keeper Olij of Kortsmit, de 2 versterkingen eb hopelijk nog ene paar die komen en weggaan. En het publiek erachter.

Mag je alles met die top5 begroting verwachten. Het voetbal wordt dit seizoen gewoon op het veld gespeeld. En 3 punten horen sowieso altijd in Breda te blijven.

0    
Geel zwart hup NAC

Iets met een stralende blauwe hemel

1    
jvt

Alleen Lokhof is dus nieuw.

11    
ja ja ik voel het al

Molenaar is misschien niet de meest sexy trainer, het is wel een ervaren vakman. Onze Ton heeft die uitstraling wel als gelouterde clubman. Molhoek is een talent.
Het zou zo maar eens kunnen werken!

Hulde voor de stappen die gemaakt worden, weg met de negativiteit, op naar de stralend blauwe hemel.

1 kleine winstwaarschuwing, nu niet te veel ouwe jongens krentenbrood verder gaan binnen harken. Doorpakken op frisse mannen!

3    
Fritske d'n Olifant

@Ome Cor

Ik snap je reflex, maar de omstandigheden waarin Lokhoff bijna 17 jaar (!!) geleden werd weggestuurd en PvH in zijn kielzog de vlucht nam naar Rotjeknor zuid zijn niet te vergelijken met nu. De Mommers doctrine deed toen goed zijn werk laten we maar zeggen.

Om dit moment kan NAC bijna niet dieper zinken en niemand heeft de verwachting dat we direct promoveren. En ook niemand verwacht een klinkende overwinning tegen Willem 2 of überhaupt een overwinning. Een plekje in de nacompetitie zou al heel wat zijn en alles wat NAC hoger eindigt is voor komend seizoen al mooi meegenomen. Het gaat er om dat we straks 11 gasten op het veld zien die hun stinkende best doen voor NAC en die ook de drive hebben om steeds beter te worden. Als de trainer ze dan ook nog eens op de juiste plek zet en ze iedere wedstrijd de wei instuurt met de intentie om te winnen en plezier te hebben in het voetballen dan slaat dat ook over op het publiek. Althans, zo sta ik er in ieder geval in en ik zou niet weten waarom ik niet representatief ben voor de gemiddelde NAC supporter.

Overigens haal je Molhoek en Molenaar door elkaar. Molenaar was trainer van O21. Molhoek van O18. Molhoek zou in eerste instantie inderdaad weg gaan bij NAC.

16    
Breda83

@ja ja ik voel het al

"nu niet te veel ouwe jongens krentenbrood verder gaan binnen harken"

Kwaliteit moet op 1 staan. Als bijvoorbeeld Ton Cornelissen binnen gehaald wordt als scout, die in het verleden bij NAC goed werk heeft geleverd (denk aan Dessers en Brondeel) en de afgelopen jaren de scouting bij RKC op poten heeft gezet, dan moeten we niet over vriendjes gaan praten. Dan is het omdat hij de kwaliteiten heeft om van meerwaarde te zijn. Dan maakt het verleden of waar iemand vandaan komt wat mij betreft niets uit.

13    
gjoewie

Ome Cor > Ik denk dat je twee mensen door elkaar haalt. Molhoek wilde weg als hij geen "promotie" zou krijgen. Niet Molenaar. Die wilde in principe gewoon lekker door in de luwte.

Mevrouw van Beuningen > Ja, dit is een oplossing voor de korte termijn, maar dat staat dan ook in de verklaring van NAC. Je moet wel goed lezen.

Ik denk dat het gewoon de snelste oplossing was. Je hebt een trainer met de hoogste diploma's in eigen gelederen, waarom zou je daar geen gebruik van maken? Nu kun je met alle gemak een technisch directeur aanstellen die dan op zoek gaat naar een trainer voor de langere termijn. Molenaar kan dan alsnog weer terug naar de jeugdelftallen, maar misschien doet hij het wel goed en blijft hij nog twee of drie jaar hoofdtrainer. Wie zal het zeggen?

Van Molenaar weet ik dat hij iemand is van de oude stempel. Hij stuurt en coacht zijn pupillen, geeft ze duidelijke opdrachten. Hij hamert op discipline. Bouwt automatismen in. Dat hebben we al lang niet meer gezien bij NAC. MS en EdG gaven de spelers veel te veel vrijheid. Ze gaven amper conditietrainingen, met als gevolg dat we door de jong-elftallen weggetikt werden. Ze lieten de spelsituaties door de spelers ter plekke opgelost worden, maar tegen de tijd dat ze daarover nagedacht hadden, had de tegenstander de bal al weer veroverd en moesten ze weer terug in de verdediging. Dus wat is dan makkelijker om niet na te denken en de bal gewoon lekker risicoloos breed te leggen? Ik bedoel: als je Adileou tijdens de wedstrijd vragend naar de zijkant ziet kijken en de trainer reageert daarop door zijn schouders op te halen, dan is dat voor mij een teken dat er iets vreselijk mis is in de communicatie tussen trainer en spelers. Dat de trainer weinig ervaring heeft komt daar dan nog bovenop.

Blij dus met een ervaren man als Molenaar. Zeker met secondanten als Lokhoff en Molhoek zie ik een ervaren en ambitieus technische staf staan die het zeker niet minder zal doen als EdG en kornuiten.

0    
Tip

Ik vind het een goede en logische oplossing in de huidige situatie. Wat denk je dat onze jeugdige middenvelders van Lokhoff kunnen leren ? Lokhoff zit in de rol van assistent het best in zijn vel. Kan hij vakwerk afleveren in de luwte zonder gezeik.

Ook de andere keuzes van de assistenten van Molenaar en Molenaar zelf lijken mij prima.

Verder moet ik wel glimlachen om het op voorhand elkaar betwisten van de positivo's en de criticasters. Voor beide valt iets te zeggen. Uiteindelijk is de nuance zoeken bijna altijd het beste en het eerlijkste.

Ook nu moeten de resultaten gaan uitwijzen of wat we in theorie verwachten in de praktijk ook klopt.
Een organisatie dient resultaat te leveren. In feite bestaat een tussenjaar niet. Al eens gehoord van een bedrijf dat zegt dat ze je mogelijk shit verkopen omdat ze nu eenmaal in een tussenjaar zitten ?

Als we na een wedstrijd of 10 lekker meedraaien met voetbal met NOAD ontstaat vanzelf bij 95 procent van de supporters een positieve sfeer. Maar andersom werkt dat ook zo.

1    
ja ja ik voel het al

@ Breda 83
Precies zoals ik het eigenlijk bedoel. Kwaliteit voorop, niet hoe graag je gezien wordt binnen (oud) Nac

1    
fvf6

Goed nieuws , eindelijk een begin aan een nieuw NAC . De technische staf bestaat nu uit mensen die rust uitstralen en zich niet laten manipuleren door wie dan ook. Ik hoop dat ze een goede selectie kunnen samenstellen en in alle rust kunnenwerken aan een NAC dat weer voor de prijzen meedoet . Mijn vertrouwen hebben ze in ieder geval

22    
Rob

Molenaar wil graag een hoge intensiteit van spelen, vanuit zijn voorliefde voor het Engelse voetbal, dat betekend hard trainen en je taak uitvoeren.

Jongens als Velanas, van Schuppen en Banzuzi zullen hiermee absoluut gaan groeien.

Van Schuppen die voorin mag afjagen naast vd Sande en in de rug gesteund door Banzuzi die enorm veel duelkracht en loopvermogen heeft. Aanvallend is vd Sande het aanspeelpunt en kan Boris de ruimte belopen. Daar een ervaren controleur omheen die de organisatie bewaakt en je middenveld en spits staat.

Voorin verder Velanas aan de linkerkant met de Rooij als zijn concurrent. Op rechts moeten we versterking hebben want op Antonia kan je niet bouwen.

Achterin op rechts Lucassen en links centraal Bakker. Dan Marijnissen ertussen zodat die ondersteund kan worden door deze meer ervaren jongens en hij kan doorontwikkelen. Nu nog een goede linksback en duidelijkheid betreft Olij / Kortsmit en de basis is rond.

De anderen zoals de Rooij, Welat en Agougil moeten de concurrentie maar aangaan en zorgen dat ze speeltijd afdwingen en zich in de basis proberen te knokken.

Hellemons en consorten moeten dus nog een goede rechtsbuiten, controlerende middenvelder en linksback aantrekken. En zich bezig houden met het lozen van overbodige spelers zoals Rutten, Malone, Ligeon, Mashart, Maria.

8    
Jf

Het onderlinge voor en tegen is weer lekker.

Iedereen mag een bepaald gevoel hebben bij dit trio. Persoonlijk blij met de rol van TL en toevoeging van Molhoek die mooie dingen heeft laten zien bij de jeugd. Molenaar is een ervaren trainer maar heeft natuurlijk niet veel laten zien maar wie weet met deze assistenten wel een goede combinatie.

In tijden van heropbouw snap ik de constructie en nu nieuwe spelers binnenhalen.

De tijd zal leren of het de juiste keus betrof. Dit is altijd de vraag en zou zelfs met Van Gaal een vraag blijven.

1    
Andre

Ton C is al tijden in gesprek met andere ton . Zal snel bekend worden ...

13    
Ivo

@TIP

Er zijn ieder jaar honderden zo niet duizenden bedrijven die overgenomen worden.
De core business draait gewoon door. Er wordt getraind en wedstrijden gespeeld en supporters kunnen gebruik maken van de horeca en sponsoren van de sponsorhomes. De jeugd kan ook lekker ballen.

Ondertussen wordt gewerkt aan de structuur. En zoals bij alle andere bedrijven in een overname, worden er daarom even geen "gekke dingen" gedaan. Geen grote beslissingen of dure uitgaves.

Dus in die zin: een overgangsjaar. Ik noem het liever een opbouwjaar. Proberen om zoveel mogelijk ballast uit het verleden af te stoten en met frisse nieuwe mensen weer opnieuw te beginnen. Qua technische staf is dat gelukt. o.a. de Graaf en Visser, erfenissen van Steijn, zijn nu weg. Met Molenaar en Lokhoff hebben we meer senioriteit. Dat was nodig. Ik kreeg heel erg jeuk van het hele "Edje" gebeuren. Het one of the guys sfeertje. Spelers hadden te veel invloed.

Nu de selectie nog. Dat zal wat langer duren maar ik denk dat de selectie er op 1 september heel anders uit zal zien. Ik begin er al weer zin in te krijgen en kijk uit naar alle Transferjosti's die de komen weken voorbij gaan komen.

-9    
van Flieger

Geen echt nieuws. Overigens wel saillant dat dit dan komt nadat Hellemons een maand geleden nog riep dat Molenaar zich op de (gedegradeerde) 021 moest concentreren.

De competitie begint op 5 augustus en Helmond-thuis is een valkuil. Er moeten in de komende weken nog minstens 6 overbodige spelers weg en er zeker 3 echt goede bij.

-2    
Tip

@Ivo. Geheel eens ! Wat selectie betreft , twee of drie goede spelers erbij en een aantal , stuk of 5, afscheid van nemen.

14    
Dun Diëe

De afgunst druipt er bij sommigen vanaf hier. Nog wat verdwaalde Steijn adepten die een beetje komen trollen hier misschien?

Wat is er mis mee de beste mannen gewoon succes te wensen komend jaar. Natuurlijk is het geen absolute garantie voor succes maar niemand heeft een glazen bol. Ik denk dat de meeste supporters in elk geval blij zijn dat het voor komend seizoen zo ingevuld wordt.

Ik wens ze alle succes en we zullen zien hoe het loopt.

2    
Nac

@Tip

We zitten momenteel niet heel breed in de spelers, dus ik denk dat voor elke speler die nu nog weggaat er minstens 1 moet terugkomen.

-48    
steven73

Jammer maar Robert Molenaar krijgt niets te zeggen zolang Lokhof rond loopt. Lokhof kreeg Steijn niet uit het zadel want die gaf tegengas. Waarop Lokhof vertrok. Dus Lokhof word (niet op papier) straks algemeen directeur , Technisch directeur, hoofdtrainer en hoofd toiletgroepen. Hopelijk zit ik er echt naast.

8    
Wanny

@ STEVEN73

Heb je met Lokhoff gewerkt dan? Heb ze bij Wolfsburg niet horen klagen dat ie aan alle touwtjes wilde trekken.

Die 3 weken met Steijn en Manders lijken me niet echt representatief. Dat was vanaf dag 1 mislukt.

7    
gjoewie

Steven 73 > Dat lijkt me wat overdreven zoals jij het stelt, maar het is in elk geval beter dan wanneer je zoals bij MS en EdG assistenten hebt die alleen maar Ja en amen zeggen.
Het afgelopen seizoen hadden we een performance trainer. Heb jij daar enig effect van gezien? En die Visser zat toch ook altijd maar als een dood vogeltje op de bank?
Geloof maar dat de spelers als ze een keer niet willen lopen tijdens de training echt helemaal ondersteboven gevloekt worden door TL.
Er zal ook niet een speler zijn die de trainer aanspreekt als Robert. Of Robbie. Vergelijk vorig seizoen met Edje de Graaf. Er moet weer een hierarchie komen zowel in de groep als zodanig (mensen die op het veld de leidersrol op zich nemen), als tussen de spelersgroep en de technische stad. Waarbij TL wellicht eerder het vertrouwelijk aanspreekpunt wordt voor de spelers.
Ik denk echt dat dit een goede mix is binnen de technische staf. Het zijn mensen die het klappen van de zweep kennen. En die er zelf ook de zweep overheen durven leggen.

7    
Ivo

@TIP

Je moet toewerken naar een selectie van 23.

3 keepers en verder 2 spelers per positie. Een goede basisspeler en een (talentvolle) vervanger.
En daarachter heb je dan een O21.

Er is nog veel werk te doen. Als we spelers als Hilterman, Malone, Ligeon, Maria, Rutten, Antonia kunnen slijten, dan is er best wat meer mogelijk dan 2 of 3 goede spelers er bij halen. Dan kan je meer doen. Maar dan moet dat wel lukken.

26    
Bp

Off topic

Siemen Mulder heeft zijn laatste wedstrijd als scheidsrechter in het betaald voetbal gefloten. Een onwillige achillespees maakt een einde aan zijn carrière.

Gvd, veel plezier aan beleefd

13    
NAC Vooruit!

Ik vind Molenaar een beetje een type Marinus Dijkhuizen. Rustig, beleefd maar wel kijk op het spelletje. Zeker geen Vreven of Hyballa, die puur met passie en opportunisme coachen.

Hopelijk brengt Molenaar ons net als Dijkhuizen met Excelsior terug naar de eredivisie. We gaan het zien…

-10    
Kinderhand

Wat praat iedereen hier over een nieuw NAC? De enige die nieuw is, is Lokhoff. Mooi dat deze clubman aansluit, maar Ton z'n intentie was om dit bij alle andere overnamekandidaten ook te doen en de Amerikanen hadden hem al in het team.
Molenaar heeft zich nog niet bewezen en de andere ook niet. In potentie kan het iets worden, maar het kan ook totaal floppen.
Wat mij betreft is het het toevoegen van Ton ook een kwestie van de supporters wat geven... want de meeste hadden volgens mij liever NOAD Vreven zien komen.

-3    
Tip

Verdimme. Weer eens @Ivo.

-2    
Simcoe

'N kinderhand = al snel halfleeg.

-5    
Jamie

@Breda Vooruit!! Dat is het hele probleem. Dijkhuizen is een goede coach alleen niet voor NAC is wel gebleken. Ben bang dat dit ook het lot van Molenaar gaat zijn.

-9    
Andre

Flieger is uit zijn trollen grot gekomen . Aub wegwezen hier ......nog nooit zo iemand meegemaakt . O ja je wilde bij NAC helpen maar al je vriendjes van de laatste jaren zijn weg ... Dus lekker onder je dekbed en dromen van andere machts dingetjes

-1    
Cees-2

Samen voor het ultieme doel:

Mensen zou moeilijk is het allemaal niet. Als de "beleidsbepalers" hun zaken rechtvaardig en strak gaan uitoefenen moet het gaan lopen.

Bovenstaande is de sleutel!

Diegenen die niet in het "gareel" meegaan, of niet willen, kunnen vertrekken. Wie het ook moge zijn! Keihard, genadeloos aanpakken, die er om vragen. Totaal geen mededogen. NAC gaat voor alles.

8    
Tip

Een heel belangrijk punt m.i. : We hebben nu zo’n veertien hoofdtrainers buiten geklierd. Ik heb daar ook in het begin aan mee gedaan. Het heeft NIETS positiefs opgeleverd. Wel een berg negativiteit. Laten we nu deze mensen eens echt de kans geven en in ieder geval hun contract fatsoenlijk laten uitdienen. Wat dat betreft zijn contracten van 1 jaar om te beginnen zeer verstandig. Uiteraard mag (positieve) kritiek altijd maar niet met als inzet dat een medewerker weg moet. Wij hebben daar geen zak over te vertellen.

11    
Dutchbird

Zelden zo'n goed uitgebalanceerde technische staf gezien. Prima om Molenaar de functie hoofdcoach te geven want hij is geen haantje / einzelgänger. Verder is goed naar complementariteit gekeken waarbij Lokhoff, Molhoek, Lurling en Babos allemaal hun eigen sterke kanten hebben. Dat kan een top-team worden en dat maakt het team in het veld stukken sterker.

9    
Ivo

Je kan zeggen wat je wil, maar Flieg heeft wel gelijk gekregen over de constructie met de Grote 3 en de RvC. Ik heb ook lang gedacht dat de soep niet zo zout gegeten zou worden, maar er zijn wel degelijk hele smerige spelletjes gespeeld. En nu kost het 7 miljoen om er vanaf te komen, geld dat NAC heel goed kan gebruiken en zeker niet in verhouding staat tot geleverde prestaties of boekhoudkundige waarde. Op het eind kwam het neer op emotionele chantage: nu 7 miljoen of we verpatsen de zooi aan de City Group. Dokken of wegwezen.

Voor wat betreft de nieuwe structuur ben ik hoopvol maar ook sceptisch, ik geloof echt wel dat er nu meer vanuit passie voor de club gehandeld wordt, maar uiteindelijk is er ook altijd wel ergens een eigenbelang te vinden. Wat dat gaat zijn, daar komen we gaandeweg wel achter.

Als het om zoiets banaals gaat als een nieuw stadion bouwen, dan moet je in ieder geval eerst een stabiele eredivisieclub zijn, want eerder heeft dat geen zin. Dus in die zin zit daar ook een prikkel achter voor de nieuwe mensen om het beter te doen dan de voorgangers.

Het worden interessante tijden voor de NAC-supporter, we mogen voorzichtig weer omhoog kijken, en de komende maanden gaan een graadmeter zijn voor de ambities en financiële mogelijkheden.

Maar eerst dus het Oké-stempeltje halen van de KNVB. Laten we hopen dat dat snel rond komt.

3    
1 van de 2

Van beuningen,

Na het lezen van ik vindt met een t dus ben ik afgehaakt.( dat wel met een t)

6    
Jack

Je moet het komende jaar gewoon rust in de tent hebben. Hoe lyrisch we allemaal zijn over Verven, dit zou geen juiste keuze geweest zijn. In zijn tijd stond er gewoon meer kwaliteit op het veld. Ik denk met Molenaar en de rest van de staf dat het prima is ingevuld. Daarnaast is Molenaar ook goed in het coachen van juist jonge spelers, heeft het O-21 prima gedaan had alleen de pech dat er met grote regelmaat vanuit deze groep spelers moesten doorschuiven naar het eerste.

1    
ELH

Voor een tussen jaar is Molenaar prima, TL moet natuurlijk langer .
Als ze maar met de drive naar voren gaan spelen want dat tikkie breed en terug moet maar is afgelopen zijn. Kampioen zullen we iig niet worden.

1    
Henri

In de huidig situatie is dit voor mij in alle realiteit de beste oplossing. Laten ze zich samen met de selectie maar bewijzen.

-2    
Cees-2

Van Flieger : Zoals je "zelf" aangeeft, dat was een maand geleden. Nu gaat er een andere wind waaien. Hellemons is daar vanaf nu een radertje in, dat met het geheel moet meedraaien! Een maand terug was dat nog anders. Hellemons weet hopelijk nu zijn duidelijke plaats, anders inpakken en wegwezen.

-10    
NAC nieuwe stijl

@steven73

Inderdaad. Zich overal mee bemoeien maar geen verantwoordelijkheid pakken. Beetje stoken, peuren, vriendjes binnen brengen.

Om te janken en kotsen. Bijna was die vreselijke oude kliek opgeruimd, maar het is als met onkruid. Het komt vanzelf terug en het brengt NAC niet verder.
Dan wil je ook geen profclub in eredivisie zijn, dan wil je een cultuurtje van ons kent ons en lekker zuipen in stand houden. Lekker 19x kkd carnaval.

-2    
Tip

Ik denk dat een nieuw stadion juist goed kan zijn mits op het juiste moment. Dat brengt nieuwe investeerders binnen , kijk naar andere clubs. Wel een issue is of oud NAC de olie wordt waarop de organisatie NAC soepeler loopt of wordt het juist modder dat de tandwielen stuk maakt. Afwachten…. maar wel een echte kans geven nu. Andere keus is er ook niet meer.

2    
Belgische Naccer

@Ivo

Penders haalt ze niet voor niets op. Azzagari werd tot voor kort gezien als het toptalent bij NAC. Kestens heeft het ook niet slecht gedaan in de minuten die hij gemaakt heeft. En beide spelers kosten weinig en hebben in potentie transferwaarde.

Natuurlijk kan en moet het allemaal veel beter. Maar dat geldt voor alle NAC spelers inclusief de "ervaren" spelers die dit jaar ook niks gebracht hebben als: Malone, Rutten, Maria, Ligeon, Antonia, Bilate. Daarvan weet je zeker dat het nooit meer wat wordt, en al helemaal niet betreft transferwaarde.

Ze slurpen wel de salaris-ruif lekker leeg, dat wel.
Is Hilterman al weg? en Malone? Bilate? Dat is veel belangrijker dan dat je Azagarri en Kestens dumpt.

Maar ieder zijn mening.

2    
jimcp

Het gaat gewoon goedkomen met zo'n staf.

-1    
jenny

Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 15.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail: [email protected]gmail.com
WhatsApp +31630707993

-1    
jenny

Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 15.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail: [email protected]gmail.com
WhatsApp +31630707993

0    
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: [email protected]gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in