Wij gaan niet opzij

Sabir Agougil tekent nieuw contract voor twee seizoenen

Thiestemberg

Sabir Agougil heeft zijn contract verlengd in Breda. De twintigjarige middenvelder blijft twee seizoenen langer verbonden aan NAC. Agougil maakte veel minuten dit jaar en beschikte over een aflopende verbintenis.

Eric Hellemons is in ieder geval tevreden met het vastleggen van Agougil: “Sabir is een speler met veel potentie die al erg lang bij NAC speelt. Hij heeft de gehele jeugdopleiding doorlopen en afgelopen jaar zijn debuut gemaakt. Voor Sabir is het nu taak om hard te blijven werken en zich te blijven ontwikkelen om uiteindelijk een vaste waarde te worden in het eerste elftal.”

Agougil speelt al tien jaar bij NAC. Als jong talent kwam hij over van Internos. Nu komt daar dus nog een elfde en twaalfde jaar bij. Even leek er wellicht een einde te komen aan het dienstverband maar beide partijen zijn er toch uitgekomen voor een nieuwe verbintenis tot medio 2024.

Ook Agougil is in zijn nopjes met zijn nieuwe contract: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik mijn contract heb verlengd bij NAC. Afgelopen seizoen was voor mijn gevoel mijn doorbraak bij het eerste waarin ik flink wat minuten heb gemaakt. Aankomend seizoen wil ik nog meer minuten maken en ik zal keihard blijven werken om mij verder te ontwikkelen.”

Bron:
B-Side Rats, NAC
41 Reacties
70   2  
enaaceebreda

Zit volgens mij veel potentie in. Lijkt me niet makkelijk om met het team van vorig jaar (en staf) je debuut te maken. Dus wat mij betreft niet te veel kijken naar prestaties van vorig jaar, als zag ik daar, zeker in de eerste wedstrijden, toch wel veel power en drive naar voren.

70   2  
enaaceebreda

Zit volgens mij veel potentie in. Lijkt me niet makkelijk om met het team van vorig jaar (en staf) je debuut te maken. Dus wat mij betreft niet te veel kijken naar prestaties van vorig jaar, als zag ik daar, zeker in de eerste wedstrijden, toch wel veel power en drive naar voren.

17   5  
Ivo

Tja, een gemengd gevoel maar misschien heeft deze jongen toch meer in zijn mars dan we tot nu toe hebben gezien. Ik verwacht dat er nog versterkingen komen voor het middenveld, dus de concurrentiestrijd zal pittiger worden, en de lat zal hoger liggen.

Met Banzuzi en van Schuppen hebben we al 2 talentvolle middenvelders, en er is ook ervaring nodig. Cagro is ook nog maar 23 en Velanas 24. Ik reken op nog 2 ervaren versterkingen. In ieder geval een echte "6" en een "10", de vervangers voor Haye en Seuntjens.

Kortom: het wordt dringen. Ik denk dat Hellemons hier de hand in heeft gehad, we gaan zien hoe het uitpakt. Ik hoop dat hij stappen kan zetten en veel goede wedstrijden voor NAC gaat spelen. Laat het maar zien!


24   1  
Fcsp

Goede ontwikkeling. Snap dat er supporters zijn die (lichte) twijfels hebben, maar heeft in de bekerwedstrijd tegen VVV laten zien dat ie potentie heeft. Aan de nieuwe technische staf de uitdaging om spelers beter te maken en die potentie eruit te halen. Hup Sabir!

13   1  
RaraNAC

In een slecht draaiend elftal is het voor elke jeugdspeler lastig. Als wel leuk voetbal spelen en daarmee top 5 halen moeten we tevreden zijn. Ik denk dat zo’n jongen dan ook een stuk beter is aan het eind van het jaar, zodat we het jaar erop er echt veel aan gaan hebben.

11   19  
Janus

Ik vind het op basis van wat ik gezien heb heel erg raar dat hij een contractverlenging krijgt. Maar gezien het feit dat meerdere spelers/trainers/Hellemons zich positief hebben uitgelaten over zijn techniek en spel op trainingen, kan hij waarschijnlijk wel wat. Hopelijk kan hij zichzelf ontwikkelen tot een vaste kracht binnen NAC. Wellicht een jaartje verhuren zoals bij El Allouchi destijds? Die is ook sterker teruggekomen nadat hij bij Helmond Sport een meer dragende rol kreeg.

27   1  
Da Pope

Blij dat Agougil bijgetekend heeft. Heeft een debuutseizoen met ups en downs gehad, maar mij toch een aantal keer positief verrast. De wedstrijd tegen VVV was natuurlijk zijn beste. Toen vond ik hem echt heel sterk. Benieuwd of dat een incident blijkt te zijn geweest of dat het straks misschien wel zijn basisniveau wordt. Hij is nog hartstikke jong, dus ik hoop dat hij zich komend jaar ontwikkelt.

Hij zal niet meteen basisspeler zijn, maar kan het de eerste keus als het seizoen vordert misschien wel heel lastig gaan maken. Wat mij betreft logisch dat je dit soort gasten langer aan je bindt.

8   3  
Dabbert

Goeie speler voor in de breedte. Misschien verrast hij nog. Maar zeker nog 2 middenvelders nodig die er gelijk staan.

8   26  
Bp

Hoeist met de interesse voor Hilterman en Olij en eventuele verlenging van Kortsmit, je hoort en leest nergens iets !!

14   1  
ric

Agougil is gewoon een prima speler mits er voldoende ervaring en vastigheid om hem heen staat. Je kan toch niet van zo'n jongen verwachten dat hij, in één van de meest rumoerige seizoenen, uit de historie van NAC (al zijn er die wel heel veel haha) de kartrekker is. Als het achterin al hopeloos is met Malone, Mashart en consorten en hij daar ook nog mindere middenvelders omheen heeft kun je geen wonderen verwachten.
Het is zaak een paar goede adequate spelers aan te gaan trekken die de jongere spelers ook op sleeptouw gaan nemen en vice versa.

8   9  
ELH

Netjes. En dan volgende zomer van de hand doen voor een lekker bedrag, mits hij het laat zien natuurlijk.

8   7  
Bredaaaaa

Gefeliciteerd Sabir. Altijd goed om talentvolle jonge spelers vast te leggen.

8   3  
Ja ja ik voel het al

Heel goed!

@Janus daarom zijn jij en ik geen TD, wij hebben er iets minder verstand van en hebben hem alleen (onder invloed van lauwe amstel) zien voetballen in een niet draaiend team

15   1  
Wanny

We kunnen elke jeugdspeler wel na een wedstrijdje op 10 wegsturen, maar dan breekt er ook nooit eentje echt door. Niet iedereen staat er gelijk bij zijn debuut.

10   2  
Trouwe supporter

Gefeliciteerd Sabir
Nu laten zien wat je kan en ga ervoor
Zorg dat de toeschouwers achter je komen te staan
SUCCES

6   3  
Eddy W (BSR)

Goed nieuws, in mijn ogen een van de jeugdspelers die afgelopen seizoen zijn doorgebroken die voor NAC nog wel eens iets kunnen opleveren. Sportief en financieel.

5   7  
Theoden King

Prima, zal niet de hoofdprijs kosten, dus is de gok waard.

5   13  
Jim

wanneer komt er eindelijk nieuws omtrent 1(liefst 2) nieuwe linksback ?
De allerzwakste speler uit onze selectie kan echt niet nog 1 seizoen langer blijven staan..

ga eens over de grens kijken, transfervrije spelers uit de serie C en serie B.
Andrea Zanchi, Vasco Regini, Giovanni Pinto, Lorenzo Migliorelli als linksbacks..

8   7  
Jim

en daarnaast ook middenvelders genoeg daar op te pikken in italie.
Als er ergens spelers rondlopen met overeenkomend DNA is het daar.

2   3  
Rubenac

Klote:

Anticlimax voor Utrecht: transfer Hendriks week na presentatie gecanceld

5   3  
Henri

Laat Sabir zich eerst eens focussen op zijn eigen ontwikkeling bij NAC en niet al op de eredivisie. Als hij het goed doet komt die eredivisie vanzelf ........ met NAC.

4   17  
Mo

Ja ieder jaar zakken we 2 plaatsen en zeker met dot soort spelers ,laat maar is verstetkingen komen

2   4  
Cees-2

Jim: Het kijken over de grens, hangt van het toekomstige beleid af, of men daar op de markt gaat? Dus geduld hebben. Eerst moet de visie betreft spelersbeleid op orde zijn. Niet andersom en daar naar werken in de toekomst, als een rode draad. Met om bepaalde tijd evaluatie, hoe gaat het? Gaan we zo wel, of niet verder, structureel gezien. Dan krijg je duidelijkheid over de opleiding breedte. Verder exact scannen, wat heb je nodig in "elke" linie. Wat moet de restwaarde zijn van spelers. Verhouding routine en jeugd. Mentaal en op techniek, die balans moet gaan en blijven kloppen in de toekomst.

4   0  
N1912

Mooi! Hopelijk volgt Siereveld ook nog gauw. Jongens waar nog best wat rek in zit, goed om erbij te houden.

12   10  
Fred1

Voor Olij en voor Hilterman is slechts 1 gegadigde.
Alleen Sparta voor Olij en verder heeft zich nog niemand gemeld.
Als eerder gezegd mist lengte voor de ere.
Wat Sparta wil betalen is trouwens echt belachelijk.
NAC houdt vast aan de prijs van rond de 7 Ton, dus ik denk dat Olij weinig keus heeft en dus moet blijven.
Ook al schijnt hij nu zijn kont tegen de krib te gooien maar je hebt met het volle verstand voor 3 jaar bijgetekend dus niet zeiken jochie zou ik zeggen.
Anders koop je lekker zelf je contract af om onder gluiperd Steijn te kunnen werken simpel toch?
Hilterman daar is ook maar een club voor geweest maar dat schiet dus niet op, die willen nog niet de helft van de vraagprijs betalen.
Agougil?
Ik moet het allemaal nog zien heeft me zwaar teleurgesteld ik had een ander karakter bij hem verwacht.

4   0  
Fan uit Zevenbergen

Olij naar sparta

4   0  
Nac

Olij naar Sparta

Minimaal 6 ton hopelijk.

4   1  
Nac

Het is zeker vervelend als je je keeper verliest, maar we hebben een betrouwbare keeper met Kortsmit.

De overige 10 posities bepalen hoeveel kansen(goals) je tegen krijgt en hoeveel je scoort.

Kan dit geld gebruikt worden voor die posities of moet het te kort eerst gedicht worden voor komend seizoen?

6   4  
Tonn

Olij naar Sparta is hem persoonlijk gegund. Wat steekt is dat Sparta als een stap vooruitgezien wordt. Verder opmerkelijk dat Steijn niet bij alle spelers slecht lag. We hebben een lange weg te gaan bij NAC om op t punt te komen dat dit soort transfers voor welk bedrag dan ook al belachelijk gezien wordt in de hoofde n van spelers. Het ambitieniveau van NAC ligt kennelijk te laag.

4   4  
Scheppioni

Hopelijk raakt Molenaar de juiste snaar !

4   1  
Ad B uit Roosendaal

Fantastisch dat Sabir zijn contract heeft verlengd.

Hij is een talent die zich sterk ontwikkelt, ondanks het gedoe van vorig jaar. Ik hoop dat dit zo doorgaat en dat hij een vaste waarde wordt voor NAC.

NAC is nu in Westbrabantse handen en met Robert Molenaar een goede trainer met goede assistenten. Blij dat Lokhoff een mooie (dubbel)functie bij NAC heeft.

Alle seinen staan op groen. Nu nog 14.000 seizoenkaarthouders, een paar goede aankopen en met vettrouwen het nieuwe seizoen ingaan.

En.....met natuurlijk meer sponsoren. HUP NAC

2   4  
WillyG

@FRED1

Olij is 1,88mtr. Men zegt dat de ideale lengte voor een doelman 1,85mtr is. Dus volgens mij is hij net te groot voor de Ere ;)

2   3  
Tip

Simpel : 👍👍

4   1  
Ivo

Hoe past Agougil nu in het plaatje, dat is de vraag.

Voor de 6 positie (controleur) hebben we al Cagro en dat zou eigenlijk al geen eerste keuze moeten zijn. Ook Bakker kan op die positie. Ik verwacht trouwens dat hier nog een versterking voor komt.

Voor de 8 positie (box to box) hebben we al Velanas en Banzuzi, en is het niet ondenkbaar dat er nog een speler komt.

Op 10 hebben we dan Van Schuppen en nog een vacature, maar ook dat is niet de plek van Agougil.

Dus we hebben het op papier over een 6e of 7e middenvelder in de selectie. Een 3e controlerende middenvelder.

En dan vraag ik me af: is dat nou nodig?

6   2  
RV

Het zal naar mijn bescheiden mening noodzakelijk zijn dat er een echte leider komt op het middenveld. Dat gaat dan wat mij betreft ten koste van Cargro. Ik vind die gewoon veel te weinig meerwaarde hebben (en zijn gedrag met het opeisen van de penalty beviel me ook totaal niet). Het is heel leuk als je mee kunt ballen maar de positie is te belangrijk als je bovenin mee wilt doen.

Let maar op, Agougil gaat echt presteren als er een leider op het middenveld bij komt. Banzuzi en van Schuppen moeten in de wat meer aanvallendere rol hard gaan vechten voor hun plekje.

Maar ik geloof zeker in Agougil, heeft in ieder geval altijd de pass vooruit.

5   2  
Adriaan

Kijk zo langzamerhand uit naar 6 klasbakken dieecht iets toevoegen aan het team
Sorry Sabir

0   0  
Fritske d'n Olifant

Goed nieuws en hopelijk weet Agougil zich met de juiste begeleiding verder te ontwikkelen. Want dat hij kan voetballen staat buiten kijf. Het zou goed zijn als Lokhoff lekker aan de slag gaat met deze jongen komend seizoen. Dat is hem wel toevertrouwd. Het is ook naar de jeugd toe een goed signaal. Hopelijk kunnen in de toekomst meer jongens de stap maken naar het eerste en kiezen talentvolle jongens uit de regio sneller voor NAC. En dan heb ik het niet alleen over een Virgil van Dijk, maar bijvoorbeeld ook de broertjes Ould-Chikh uit Roosendaal die afgelopen seizoen bij Volendam hele leuke dingen lieten zien.

1   7  
bungH

Siem de Jong en Alexander Buttner tekenen beide 1 jarig contract bij de Graafschap. (met optie voor nog 1 jaar)

Beide heren 33 jaar oud, 2 posities die bij ons zeer maar dan ook zeer nodig bekleed moeten worden.
Beide heren kennen NAC uit hun eredivisie tijd bij Ajax en Vitesse als een club van formaat. leveren beide in om bij de superboeren te spelen.
oftewel; ENORME GEMISTE KANS !!!!!

dit zijn jongens met ervaring en enorme kwaliteit die we missen.. daarnaast een jonge linksback contracteren en die 2 posities zijn ingevuld

0   0  
den hulk

nac kan het beste sleegers vaneindhoven contracteren

0   0  
jenny

Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 15.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail: jennyschecoj@gmail.com
WhatsApp +31630707993

0   0  
jenny

Snel geld lenen - flits lening, snel geld lenen in een flits
Als je problemen hebt door de crisis en je bent nu de berg van schulden, willen we je veel helpen. Ik heb een kapitaal van ? € 6.950.000 dat ik met u kan uitgeven. U kunt een lening afsluiten tussen ? € 1.000 tot ? € 15.000.000. Als je interesse hebt of meer wilt weten stuur dan een e-mail: jennyschecoj@gmail.com
WhatsApp +31630707993

0   0  
Mathias Matteo

My purpose out here today is to share this article about how Dr Adoda helped me in getting back my EX-WIFE who left me with the kids also 6months ago. I tried all I could to make her see reasons with me so that we can continue our relationship but she denied me. I searched properly for help on how to make relationship work and be better after a breakup and I saw different reviews of Dr Adoda how good and powerful in reuniting broken lover back and save Relationship/Marriage and I insisted on giving it a try by contacting him via what's app on (+2348112825421). He gave me reason to live again and he prepared a ( Reconciliation Love Spell ) and told me that my Ex-WIFE will come back to me within 48 hours. Can you believe it, my EX-WIFE came back to me and our 3Years Anniversary will be held Soon. Contact him now!!! if you need any help. Email: adodalovespelltemple440@gmail.com Eternally grateful Adoda I highly recommend

View more on YouTube: youtu.be/B279mkEo_C4

Laad alle berichten na dit bericht in