Wij gaan niet opzij

Roda JC- NAC: Man of the match

DeWeesJr

NAC verloor gisteren onnodig in Kerkrade. Het zat de ploeg niet mee maar gaf zelf de goals te makkelijk weg. Aan jullie weer de vraag om iedereen te beoordelen. Helaas is het niet mogelijk de scheidsrechter ook een cijfer te geven.

B-Side Stats: Roda JC - NAC (382 Stemmers)

Wie speelde volgens jou de beste pot? Stem op alle spelers hieronder en samen maken we er een mooi overzichtje van!
 
Even geduld: Je stem wordt verwerkt
N. Olij
-
P. van Anholt
-
R. Riera
-
C. Rösler
-
I. Ilic
-
J. Noblejas
-
M. El Allouchi
-
H. Dogan
-
L. Ilic
-
S. van Hooijdonk
-
O. Boussaid
-
F. Stokkers
-
R. Schouten
-
J. van der Gaag
-
O. Boussaid
6,0
S. van Hooijdonk
4,7
H. Dogan
7,2
L. Ilic
5,4
M. El Allouchi
5,6
I. Ilic
5,1
J. Noblejas
6,5
C. Rösler
5,4
R. Riera
6,5
P. van Anholt
5,3
N. Olij
5,8
J. van der Gaag
5,3
R. Schouten
5,7
F. Stokkers
4,9
Bron:
B-Side Rats
53 Reacties
70   18  
brammetje

Morguh,

Allereerst mooie pyro actie mannen. Echter stoor ik mij wel aan het ''ajax'' gehalte wat het kreeg, mannetjes in witte overals en bivakmutsen. Nogmaals een super actie maar laat zulke flauwekul lekker thuis, zo beginnen we langzamerhand zelf op van die door ons uitgekotste youtube supportertjes te lijken...
Of ben ik de enige die er zo over denkt?

9   2  
Wolfmanjack

Staat weer een speler dubbel in. Moeten ze in het echt ook gaan doen.

13   3  
NACHouten

Ik zie Mulder er niet bij staan

70   18  
brammetje

Morguh,

Allereerst mooie pyro actie mannen. Echter stoor ik mij wel aan het ''ajax'' gehalte wat het kreeg, mannetjes in witte overals en bivakmutsen. Nogmaals een super actie maar laat zulke flauwekul lekker thuis, zo beginnen we langzamerhand zelf op van die door ons uitgekotste youtube supportertjes te lijken...
Of ben ik de enige die er zo over denkt?

28   8  
Barry

@brammetje


Ik denk dat de pak kans kleiner was zo... anders waren ze weer 10 stadionverboden


klasse actie van de boys van fr0nt76 zag er mooi uit!

10   9  
brammetje

@barry

Wat is er mis met gewoon onder de stoel ontsteken en dan doorgeven met iedereen?
Deden we vroeger al zo toch, kunnen ze ook niemand aanwijzen ;)

14   1  
brammetje

Neemt trouwens niet weg dat ik de actie zelf echt super vond he! laat daar geen misverstand over bestaan!

10   7  
Arie

Siemen Mulder man van de wedstrijd, de rest is irrelevant. Als ik iemand moet kiezen, Dogan, maar er verder eerder dissonanten dan uitblinkers aan te wijzen. Roseler en de broeders Ilic.

23   10  
sjef de gevulde koek

Het uitvak natuurlijk met een mega actie. Worden we eindelijk weer een beetje serieus genomen op supporters gebied ipv van elke club horen dat we een carnavalsvereniging zijn. Hulde voor deze actie. Nu nog in het stadion wat meer actie. Dit is een goed begin. Als wij altijd roepen we zijn de beste supporters van het land dan moeten actie ondernemen zoals gister. En niks ajax gehalte. We leven in 2019 en het overal waar we komen is natuurlijk top maar wat variatie is niet mis.

18   56  
Toontje

Ik zat gelukkig op een "veilige"plaats zoals ik gisteren al zei en vond het een waardeloze actie.
Ik kan je vertellen dat de meeste spelers dat ook vonden en het leidt toch tot concentratieverlies. Wat denk denk je van het eerste snelle doelpunt.
Gewoon dom want zo zijn we (of jullie in ieder geval) straks met minder mensen welkom bij andere clubs.

4   2  
Pedro

Het zou wel fijn zijn als je ook ervoor kan kiezen een speler geen pnt te geven(bij invallers bv heb ik geregeld geen idee met die korte invalbeurten).
En snap echt niet dat(na 26 stemmen) Mounir(5.8) een hoger pnt heeft dan Luka(5.5) en die een nauwelijks hoger pnt dan Ivan(5.2).
Want Ivan heeft zga niks goed gedaan en had redelijk veel balverlies(waardoor de 2-4 viel), Mounir gold hetzelfde maar in mindere mate wel. En Luka had (zga) geen balverlies geleden(en ook geen hakjes enzo dit keer) en speelde de bal gewoon altijd goed af(heb net groot deel nog een keer gekeken). Ok weinig wervelende acties nog maar wel dat schitterende schot, en o.a. net na de 2-3 een mooie steekbal op Mounir die hem slecht voortrok want stond iemand vrij op de 16. Hij had alleen een slecht schot in 1e helft die kon zitten als hij hem goed raakt maar bal stuiterde wel dus was lastiger dan t in 1e instantie leek). Maar goed technische spelers worden vaak niet gewaardeerd hier(en de afg.wkn speelde hij ook dramatisch net als zijn broer die de lijn ook doortrok)

15   1  
Negentientwaalf

@brammetje

Begrijp je helemaal! Maar is helaas echt nodig. T doorgeven werkt niet meer en t op de grond gooien is zonde van t effect/stoeltjes etc. Doel is natuurlijk altijd sfeer te verhogen zonder ergens vernielingen achter te laten.

11   1  
Pedro

@Toontje

Wat een onzin dat zou dan net zo goed voor de Roda spelers moeten gelden. Enne was er tegen de Graafschap thuis een nog vettere pyro? Gvd heb ik weer gemist;-)

2   2  
brammetje

@negentientwaalf

Helaas, dan houden we het er maar op dat vroeger alles beter was ;)
een rookgordijntje optrekken lijkt me ook voldoende maar misschien sta ik zelf al te lang aan de ''zijlijn'' bij zulke acties. Nogmaals respect mannen!

6   6  
SjorsNAC

Was een heerlijke pyro actie hoor!

0   0  
sojke

@wolfmanjack. Wie dan?

3   7  
Mo

Ruud Brood 1

13   1  
Nacorakel

Het lijkt erop dat we eigenlijk best 2 goed voetballende backs hebben met Noblejas en Schouten?

12   38  
Kapotgeschrokken

Rosler contract voor 3 jaar. Hoe is het mogelijk. Olij geen niveau eredivisie, redelijk voor de eerste divisie. Sydney dramatisch, Sjokkers belachelijk dat we die hebben aangetrokken en Schouten ook niks bijzonders.

12   1  
Peer van Eersel

Toontjje, wat een waardeloze reden voor het eerste doelpunt van Roda. En het was een prima sfeeractie, was erbij en heb er van genoten. Geen doden, geen gewonden, wel sfeer!
Laat dit het begin zijn van meerdere mooie acties, Hup NAC!

5   3  
Nacman

Allemaa zwaar onvoldoende of de scheids die krijgt -10

10   6  
Buurman

Vuurwerk aktie was prima. Je kunt altijd ergens over zeiken. Ik ben wel over de pis van Rosler. Rosler was bijna net zo slecht als Mulder. Wat is Rosler onzeker zeg , een tegenstander ruikt dan direct bloed. Net als met Gersbach hebben ze ons vrees ik flink gekloot. We hebben Monsalve hard nodig. Vind het wel lang duren. Van eagles winnen en je doet nog mee. In de winterstop wel twee goeie spelers halen.

5   8  
ome cor

@Kapotgeschrokken
Grappig dat jij je wel negatief mag uitlaten over spelers na een verloren wedstrijd, maar dat je zelf loopt te jammeren op dit forum wanneer jij je als supporter beledigd voelt in een reactie van mij (of anderen).
Met andere woorden: als ik jou een lul vind, dan verdient die stoute ome cor een ban, maar als jij dat van NAC spelers vindt ben jij meneer de kritische supporter die gewoon z'n mening mag geven.

On topic:
Een echte man of the match aanwijzen is lastiger in een wedstrijd als deze, maar Riera en Noblejas springen er voor mij wel uit.
Dogan is goed, maar als het aanvallend niet lekker loopt komt hij ook minder uit de verf. Net als Sydney wanneer hij maar 2 of 3 halve kansjes krijgt omdat de voorzetten niet aankomen.

9   1  
Amarilla Negra

Zo heel slecht vond ik het eigenlijk niet, zeker als je het vergelijkt met andere wedstrijden die we dit seizoen gespeeld hebben. Met een beetje meer geluk (en een andere scheids) win je deze pot gewoon. Misschien zegt dat ook genoeg over het niveau van deze competitie.

Ik heb me wel geërgerd aan Rosler en de gebroeders Ilic. Rosler was erg onzeker en de beide Ilic hebben het al weken niet. Ik zou graag Filipovic op de plek van Luka zien volgende week. Ook van Hooijdonk kan me echt niet bekoren, heeft een paar belangrijke goals gemaakt maar als hij niet scoort heb je echt helemaal niks aan hem. Verliest echt luchtduel en aan de bal is het ook ontzettend matig. Helaas hebben we 2 vervangers die het niet beter gaan doen ben ik bang.

11   9  
Ivo

Volgens mij is het allemaal niet zo ingewikkeld, 1 spits staat op een eiland, dit was ook al zo bij de vorige spitsen. Je moet met 2 spitsen spelen en daar kan je in variëren.

Ik heb Stokkers nog niet afgeschreven, ik verwacht dat hij tegen Emmen weer speeltijd krijgt en hoopt dat hij het goed doet.

Zet het tegen Emmen maar zo neer, 4-4-2, in een ruit:


-----------Stokkers--------Filipovic-------------
-----------------------Dogan------------------------
El Allouchi------------------------------Luka Ilic
---------------------- Ivan Ilic ----------------------
Noblejas - van Hecke - Riera - Schouten
---------------------------Olij-------------------------

Boussaid en Sydney als pinchhitters.

10   33  
Ernie

@Buurman
Hoezo vuurwerk was prima?
Zulke mensen moet je keihard aanpakken. Waarom? Omdat het simpelweg niet mag!

7   7  
ome cor

@Buurman
Ik vind hem ook geen geweldenaar, maar zijn medespelers zijn schijnbaar wel heel enthousiast over hem.
Wat zien zij (die dagelijks met hem werken) wel en wij als alwetende en betweterige supporters dan niet ?

Enfin, ik hoop dat de KNVB zo fair is om de rode kaart van Rösler te seponeren en Mulder de komende 3 maanden alleen mensonterend vroege amateurwedstrijden op dauwnatte knollevelden te laten fluiten in de Groningse onderafdeling.

22   2  
Ouwe Spionkop

Wat een lage cijfers en overdreven negatieve reacties.
NAC speelde lekker fris en soms met flitsend verfrissend voetbal.
Ja we speelden naïef waardoor Roda met simpel spel toch gevaarlijk was. Als de scheids je dan ook nog maait daar begin je niks tegen.
Dit is een jong team en ik geniet van deze gasten en dit voetbal.
Gister was zuur maar komen nog genoeg mooie wedstrijden. Geef deze jonge selectie een kans.
Voor mij gister niemand met een onvoldoende!

7   6  
NNB

@toontje

Dan ga je lekker ergens anders zitten, bij de plaatselijke amateurclub bijvoorbeeld. dit heet vernieuwing i.p.v. alleen maar bekend te staan als een carnavalsvereniging, worden we nu op supporters gebied serieus genomen

8   1  
Ojee

Jokken mag ook niet Ernie. De KNVB, de politiek en de kerk doen niet anders. Die krijgen daar zelfs geld voor.

11   2  
Breda

Nog steeds pislink op die Mulder. NAC had die pot 100% gewonnen zonder die zak. Wat een lul.

2   4  
Buurman

Precies ome Cor. Rosler heeft ook een dijk van referenties. Die gast kan voetballen blijkbaar. Mogelijk maakt hij door faalangst de druk voor zich zelf veel te groot. In ieder geval speelde hij gisteren slecht. Maar ik vind ook niet dat je Rosler al moet afschrijven.

4   0  
Tombola Breda

Weet er iemand wat er met de punten gebeurt op het moment dat de KNVB besluit om tijdens dit seizoen de licentie van Roda in te trekken? Alle gespeelde wedstrijden ongeldig?

13   3  
Jan Bril

@ome Cor
Als ik hier tik dat jij een oud smerig zeikwijf bent dan krijg ik een ban. Als jij mij uitscheld voor puberale lul dan mag je blijven. Heb je daar een verzekering voor af kunnen sluiten? Of heb je vriendjes in de redactie?

Nu pleit jij ook nog eens voor een ban als iemand een speler een waardeloze prutser vindt? Of als we jouw schatje Edelenbos een tuthola of kutwijf noemen?

7   6  
Atleet

Mensen mensen

Wat zijn jullie toch allemaal zeikers zeg!!!

Men vind de een nog slechter dan de ander maar hoe komt het dan toch dat ze van hun hobby hun beroep hebben gemaakt ?
Die mensen die dus bv Rosler al diverse contracten heeft aangeboden hebben er dus geen verstand van ????
Hoe durven jullie die jongen al gelijk af te branden want wat hebben jullie zelf bereikt in de voetballerij ?
Juist helemaal niks dus kap nu is met dat gezeik stelletje lamstralen

4   12  
Ernie

@ojee
Maakt mij ook allemaal geen hol uit. Zolang de eventuele boete maar betaald wordt door die paar pubertjes die het hebben afgestoken.

5   8  
ome cor

@jan bril
Begrijpend lezen is nooit jouw ding geweest, hè.
Ik pleit helemaal niet voor een ban.
Dit in tegenstelling tot degene waarop ik reageerde onder een ander topic (Ruud Brood na de wedstrijd).

Dus maak je niet zo druk gekkie.
Of jij moet dezelfde persoon zijn als "kapotgeschrokken".
Verder lijkt jij weinig hinder te ondervinden van enige vorm van fatsoen. Stoer dat je daar mee te koop loopt, maar echt nodig is het niet.

6   2  
Bredafun

The man of the match? Tjee ik mis 1 naam. Van gladnek van n scheids. Dat was de man of the match. Die heeft zoveel opspraak veroorzaakt door zn ondeskundig optreden. Die eikel krijgt n vette 10! Hopelijk dat ze die onterechte rode kaart terug draaien. Iedereen geeft reactie dat dot totaal onterecht was.
Nooit meer in Breda laten fluiten aub.

6   4  
Wolfmanjack

Ik snap niet hoe mensen punten geven. Zo'n Boussaid loopt steeds vrij, combineet goed , passeert makkelijk en staat op 5.9 Onbegrijpelijk. Hij en Dogan zijn onze toppers.

7   1  
Mattie

Ik reageer niet heel vaak maar wil toch wel wat kwijt over Rösler. Kwam inderdaad wat onzeker over vooral bij lange ballen die doorschoten. Hij had in mijn ogen wel in een 1 tegen 1 duel dat hij sterk overkwam. Trok ook aan het langste eind bij de penalty want hij raakte de bal gewoon. Deze jongen komt er wel denk ik. Ik ga bijna elke wedstrijd bij Jong NAC kijken en daar speelt deze jongen gewoon erg sterk en is daar een erg sterk duo met Jan-Paul van Hecke.

3   7  
ome cor

@Mattie
Eerlijk is eerlijk: Colin Rösler speelde niet zijn beste wedstrijd.
Er zijn jonge gastjes die hun kans direct grijpen en het hun trainer heel erg moeilijk maken wanneer de selectie compleet fit is.
Rösler speelde wat onzeker en dat kan en mag je een gastje van 19 ook niet aanrekenen. Hadden we dik gewonnen van Eindhoven en De Graafschap dan was de druk in deze wedstrijd misschien ook wat minder.

Een speler die al sinds 2015 bij de nationale jeugdselectie zit kan heus wel wat en ja...dan kan er (door welke oorzaken dan ook) wel eens een minder of onzeker potje bij zitten.

Het feit dat zijn NAC-collega's wel lovend over hem zijn (en zijn werken dagelijk met Colin) zegt me meer dan mensen die op dit forum zijn contract nu al in twijfel durven trekken, of hem nu al hebben afgeschreven.
Het is maar goed dat die lieden niet in de voetballerij werken !
En Colin die komt er wel !



5   4  
Buurman

Ik ben blij dat Rosler nu ook steun krijgt. Ik was enthousiast toen hij naar NAC kwam. Het lijkt erop dat het vrijdag een incident was dat hij minder speelde of hij moet beter leren omgaan met de druk die spelen in het eerste met zich mee brengt. PS. Beste ome Cor. Je hebt soms best goede punten vind ik. Zoals ook met Rosler lever je een goede en nuttige nuance bij de storm van kritiek op hem. Vraag me alleen af waarom die sneer naar mede supporters er steeds bij moet ? Ik denk dat zonder iedere keer die sneren je verhaal veel beter over komt.

0   0  
Judge M.

@Tombola:

Die wedstrijden tellen dan niet meer mee. Alle tegen zo'n club behaalde punten komen dan te vervallen. Was hetzelfde toen destijds Veendam halverwege het seizoen failliet ging.

10   3  
Kapotgeschrokken

Bril - die racistische bejaarde uit Brabantpark mag iedereen beledigen van de redactie, want eigen schuld van de reageerders en blablabla. Dit repeterend geweer, niet bepaald het meest snuggere jongetje uit de klas, heeft blijkbaar een vrijgeleide omdat hij nooit een kritische noot kraakt over de redactie zelf. Die zijn daar heel gevoelig voor.

Rosler was onthutsend zwak, vandaar zijn lage cijfer.

2   8  
Den Hoge

@ernie

De stoeltjes zijn er ook om te zitten. Op de trap mag je ook niet staan. Je fiets moet ook in de fietsenstalling.

Dat zijn immers de regels, toch?

6   4  
Ernie

@Den Hoge
Inderdaad er mag zoveel niet. Maar stel dat NAC hiervoor een geldboete krijgt, dan vind ik het logisch dat die betaald wordt door de desbetreffende personen. Dan maakt het mij ook geen reet uit.
Volgende week zullen we het weten.

2   0  
Pizzabakker

Valt wel op dat de spelers bij een verloren wedstrijd steevast lagere beoordelingen krijgen, terwijl ik op basis van de tweede helft NAC helemaal niet zo slecht vond spelen. Mulder is overduidelijk incompetent om op dit niveau te fluiten. Eigenlijk is hij volkomen ongeschikt om überhaupt als scheidsrechter te fungeren.
Rösler oogt misschien nog wat onzeker, maar zijn met rood bestrafte ingreep was gewoon prima. Hij speelde gewoon de bal.

3   1  
Arie

Hoe vaak kun je mailen naar info@siemenmulder.nl voordat je fail delivery system errors krijgt?
So far 2 dagen bezig, vandaag elk uur een mailtje, kijken wat die bloedhond ervan vindt.

0   1  
Haafie

Was een vage wedstrijd, onterecht verloren. Gelijkspel was logiescher.

Maja, wat verwacht je, een Nac die wel even 1 of 2e gaat worden. Helaas denk ik als het zo doorgaat, dat we nog wel een paar jaar kkd spelen.

Die city spelers is leuk, maar alleen ter invulling, soms denk ik dat er nog meer verplichtingen aan vast zitten en anders gaan de deal niet meer door ofzo.

We promoveren met jonge gasten en daarna weer degraderen. Totaal niet stabiel. Ik zou gewoon graag weer een Nac willen zien die het altijd is geweest, eredivisie avondjes en meer vertrouwen op minimaal een gelijkspel in een uitwedstrijd in de eredivisie.

Er moet toch wel wat veranderen voordat die tijd weer terug is vind ik.

0   5  
ome cor

@Arie
Even voor mijn nieuwsgierigheid...
Staat er nog iets in van een niveau dat door de beugel kan of zijn het alleen ongecensureerde scheldpartijen ?

1   0  
Buurman

Is het te tolereren om iemand via deze site privé te gaan verzuipen in ( haat) mails ? Het is maar een vraag. Een goed onderbouwd verhaal naar de knvb en CC naar Mulder met het verzoek deze scheids. NAC niet meer te laten fluiten lijkt mij een beter signaal. PS. Ook ik vind Mulder een enorme zak.

3   1  
Arie

Ome cor

Ik hou het uiterst genuanceerd. Heb hem zelfs uit interesse gevraagd of hij het vuurwerk mooi vond en net nog welke wedstrijd hij in de Tweede Divisie denkt te mogen gaan fluiten na deze seponering van rode kaart.

1   1  
Arie

Het gaat niet echt om de inhoud, maar om het stangen. Als je dat met 100 man elk uur doet, is toch lache man. Voor ons dan.

0   1  
Jammer

Goed bezig Ome Cor(rect)!

Laad alle berichten na dit bericht in