Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na Roda JC - NAC (4-2)

DeWeesJr

Ruud brood stond na afloop zichtbaar gefrustreerd voor onze camera. Hij voelde zich benadeeld door scheidsrechter Mulder en stak dat in zijn antwoorden niet onder stoelen of banken. Toch nam de trainer de tijd om ook in te gaan op zijn tactische keuzes en het spel van zijn ploeg.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Nick Olij na Roda JC - NAC (4-2) 14 reacties
Volgend bericht
Roda JC- NAC: Man of the match 53 reacties
Terug naar overzicht
44 Reacties
33    
Pookie

Ik was er al bang voor toen ik las dat Mulder de scheidsrechter zou zijn. Remember Twente thuis een paar jaar geleden. Nog nooit heb ik me zo boos om een scheidsrechter gemaakt, maar vanavond deed deze man zijn schandelijke voorstelling gewoon nog een keertje over. Geen woorden voor deze onbenul van een scheidsrechter en dan druk ik me nog zachtjes uit..

27    
Jan Bril

In de eerste helft ontstind bij mij het beeld dat Siemen Mulder eindelijk eens een wedstrijd floot zonder de indruk te wekken dat hij een bloedhekel heeft aan NAC Breda. In de tweede helft was het weer die gladde Groningse biljartbal die NAC een oor aannaaide. Wanneer nemen ze in Zeist definitief de fluit af van deze specialist in competitievervalsing?

-11    
NAC Vooruit!

Goede analyse van Ruud. Alleen moet hij wel realistisch zijn dat Rösler nog te ligt is voor een basisplaats in het centrum.

20    
RaraNAC

Misschien moeten we de Siemen Mulder fanclub oprichten. Lekker tegendraads en als het even meezit denkt de knvb dat we het menen. Dan mag hij vervolgens NAC nooit meer fluiten.
Net als een scheidsrechter een club uit zijn woonplaats niet mag fluiten.
20km verderop is overigens geen probleem zoals die Tilburgse l*l van maandag.

-3    
Michel

Afkomst mag je nooit beïnvloeden als scheidsrechter maar hebben we geen Bredanaar die op hoog niveau fluit? Kun je nog lachen als WII mag fluiten...

Scheids zijn is sowieso genaaid; wilden allemaal voetballen maar uiteindelijk niet goed genoeg, met alle respect voor amateurs die fluiten trouwens!

-32    
Rob

Ruud Brood valt wel heel erg door de mand! Wie stelt er nu Rosler op, die net zo slecht is als Mashart! Wat een blunder! En dan de wedstrijdtactiek: Hoe dom kan je zijn om achterin zo open huis te houden?
Ziet Brood dan niet dat Vd Gaag nog veel te licht is en dat Stokkers totaal niet mee kan?
Verder valt het op dat de broertjes Ilic onder zijn hoede steeds slechter gaan spelen? Man, man, man...

Nee Ruud, met blufpoker kom je er niet!

12    
Breda74

@ NAC VOORUIT!

Welke fouten heb jij hem dan zien maken gisteren die andere niet maakte? Speelde gister wat mij betreft onopvallend, wat goed is. Was dus zeker niet minder dan Riera, van Anholt en Noblejas.

-31    
Simon

Ruud faalt en valt door de mand!

-17    
Theo

Die Rosler is zo onzeker,dat dat de tegenstander opvalt en hem onder druk zet.

16    
Nacorakel

Die Alberg maakt een Verschueren overtreding en mag blijven staan. Schiet een bal weg, duwt Pele de boarding in en wordt nog een keer gespaard.

Over de eerste penalty hoeven we niet te hebben. Belachelijk ... en bij die tweede zegt de grens nota bene dat de overtreding er buiten is. In beide gevallen geef je onze favoriete red de mogelijkheid om te fluiten. Blijf er naast lopen en blijf op je lijn. Dom ...

1 uit 3 en wat teveel tegen. Pas op de plaats en in de luwte weer naar boven kijken.

8    
Henri

Ruud neemt Van Aanholt wel opzichtig in bescherming mbt de eerste goal. Hij werd geblokt. Ha ha Ruud, inderdaad, maar wel nadat hij Ahlberg al 5 meter had losgelaten. Vriend Van Anholt stond gewoon te slapen en kostte zo weer een tegengoal. Volkomen onnodig door gebrek aan voldoende scherpte en focus.Of moet ik eigenlijk schrijven bij gebrek aan professionaliteit.

6    
Henri

Het viel me trouwens op dat Hr. van Aanholt gepikeerd was over zijn wissel en dat na zo'n wanprestatie. Wat een zelfkennis. Wie houdt hem eens een spiegel voor?

-1    
geelzwartwit

We speelden met de hoogste begroting en als nummer twee van de competitie tegen de nummer 13 en een slechte scheidsrechter. Uitslag 4-2 verlies.

Wanprestatie van NAC dus.

17    
Breda74

@ GEELZWARTWIT

Jij hebt de wedstrijd dus niet gezien? NAC speelde veel beter als de laatste weken, maakt 2 fouten die afgestraft worden maar stond op het punt de schade te repareren en de 2-3 binnen te tikken. Totdat die knikker in het hoofd van Mulder ging rollen.

23    
ome cor

Ruud valt door de mand ??
Hahaha wat een gefrustreerde pubertjes die dat zeggen.

Als Mashart speelt wordt er geroepen om Rösler en als Rösler speelt is ie te licht. Of te ligt, volgens een enkel talenwonder.
Ook andere namen komen voorbij.

Wat moet Brood dan doen, über intelligente voetbaldeskundigen ?
Heeft ie eei eredivisie waardige bank achter de hand ?
Als je een of beide broertjes Ilic passeert wie stel je dan op met de zekerheid dat het beter gaat ?

Ruud valt door de mand.... hahaha
Zelden zo'n domme niet onderbouwde reactie gelezen.

Ik sluit me aan bij Jan Bril.
De eerste helft leek de scheids zijn best te doen om weer vriendjes met ons te worden. Deze geestelijke dwaling leidde tot zijn handelsmerk: de scheidsrechterlijke dwaling.

Ik sluit me aan bij Ruud Brood.
Na de 2-2 leek het alleen nog maar wachten op de 2-3. Tot de grote kale leider daar een stokje voor stak.

@Henri
Nee, spelers moeten blij zijn met een wissel. Nou goed ?
Misschien was Pele wel pissed op zichzelf. Weet jij het ? Oordeel dan niet.

12    
Vreven4President

Waarom praat de interviewer er zo snel overheen, op het moment dat Ruud over deze schandalige scheids wilt spuien. Volgens mij voel je niet goed aan hoe er onder supporters over deze nare man wordt gedacht. Maar als je er zo overheen praat, zal het nooit aandacht krijgen en mag deze onnavolgbare scheids binnenkort weer opdraven bij NAC. En een beetje olie op het vuur mag ook wel eens, mijn inziens. Je bent niet van de nos hé, maar van de BSR.

Hup NAC!

-8    
Dirk

Ach ome Cor, de domheid regeert bij ons NAC en jij bent daar ook een onderdeel van!

Ik voorspel jou een jarenlang verblijf in de KKD en geen feest op de Grote Markt.

4    
Sp1

NAC had de bal, NAC speelde goed positiespel.... Helaas was dat positiespel alleen goed met de bal. Zonder de bal was het gewoon echt niet goed.

De scheidsrechter was zeker bepalend maar vind 2 goals tegen uit standaard situaties echt onbegrijpelijk.

NAC zal moeten beseffen dat iedere tegenstander net iets meer geeft tegen "favoriet" NAC, roda speelt als een veredelde tweedeklasser..... Totdat NAC op het veld staat.

11    
Gebruikersnaam

Die scheids die moet eruit
Die scheids die moet eruit
Die scheids die moet eruiiiiit
Die scheids die moet eruiiiiit.... Die scheids die moet eruit


Nac was echt super!! eindelijk zit er een gedachte achter 't combinatie spel ballen kwamen aan
ik heb weer hoop

12    
Gebruikersnaam

Hoop is voor losers .... Ik ben weer trots op NAC
2 Nac waardige wedstrijden achter elkaar

-5    
Frits

Ons NAC is met deze aandeelhouders een club van loosers!

-5    
Kapotgeschrokken

Henri - van Aanholt speelt in de Premier League, de onze prutst in de eerste divisie en heet van Anholt. Schouten ook niks bijzonders overigens. Wat hebben ze in godsnaam allemaal gehaald. En dat allemaal vanwege de onwillige aandeelhouders.

10    
jvt

Welkom in de KKD! Sinds 3 wedstrijden is de competitie echt begonnen. We hebben het gemakkelijkste startprogramma van alle tobploegen met Cambuur, Excelsior en De Graafschap thuis. Daar moeten we dus nog naar toe.

De Graafschap met 10 man gewoon eventjes 5-0 voor en daar ligt onze werkelijke zwakte. We moeten zelfs tegen zelfs een middenmotor steeds terugkomen van een achterstand . Kijk vooral naar jezelf dan loop je niet achter de feiten aan.

Om je niet werkelijk te versterken vanaf 10k seizoenskaarten was schandalig. Welke looser denkt werkelijk dat je met deze selectie promotie kunt afdwingen? Een leuk groepje bij elkaar, inzet ook maar kwaliteit met Van Hooydonk, Mashart, Van der Gaag, Sjokkers, geen buitenspelers, geen scorende spits (kijk eens naar je doelsaldo) op Juup niveau , geen breker op het middenveld, geen leider. We kijken naar goedwillende eeuwige talenten. In de winterstop komen er natuurlijk bij want dat is goedkoper dan ermee te starten.
We wordt niet alleen door de scheids genaaid...

4    
Kapotgeschrokken

En ja hoor, repeterend geweer ome cor mag andere supporters blijven beledigen.

11    
RV

Ik hou toch wel mijn hart een beetje vast.
We zitten nog vroeg in het seizoen en in uitwedstrijden zijn we bijna zelden in staat een wedstrijd te beslissen. Gisteren 4 goals tegen tegen Roda JC, die staan elfde geplaatst. Van de top 10 hebben we er nog een enkele in een uitwedstrijd gehad. We staan er nog aardig voor, maar wel met de kanttekening dat we een relatief eenvoudig programma hebben gehad. En dat met een gigantisch budget.

Ik vind dat NAC zeker bij de eerste 2 moet eindigen met dit budget (en ook met deze spelersgroep). Punt. Gokken op de play offs mag voor NAC geen doelstelling zijn in een seizoen waarin er 2 direct promoveren.

Maar goed, het is wel spannend en dat maakt deze competitie wel leuk. De concurrentie is ook kwetsbaar en zeker Cambuur zal nog wel een mindere periode gaan kennen. Alleen het veldspel van een Cambuur is zoveel completer, directer en effectiever dan dat eindeloze gebrei bij NAC. Daar zit mijn grootste vrees, dat het spel bij NAC zeker voor de goal niet overhoudt.

0    
Gebruikersnaam

Scorebord journalisten en statistieken mieten
hebben niets bij Nac te zoeken. Nac is emotie en strijd nooit opgeven

Vergeet vooral bij't vergelijken ff dat we bijna een heel nieuw team hebben zwaar in de crisis zitten geen organisatie is etc etc

Echt knap van de staf

11    
Jandorstig

Volgens mijn speelde ze best goed, als de scheidsrechter gewoon zijn werk had gedaan was de uitslag waarschijnlijk veel anders geweest. Iedereen weet dat het een heel jong team is, en daar horen nu eenmaal fouten maken bij.

-3    
Moppernac

Als laatste vraag aan Brood over dinsdag tegen Fc Emmen om Makkelie.
Die wedstrijd gewoon met de beloftes spelen en je concentreren op de competitie voor promotie.
Dat is vele male belangrijker dan heel die beker wedstrijd.
NAC moet toch al 5wedstrijden spelen in 15 dagen tijd.
Of je nu in de 1ste, 2de of 3de ronde er uit vliegt, die beker winnen we toch niet

7    
den hulk

nac moet nog blij zijn met de periodetitel al doet ze dat niks

-6    
geelzwartwit

@breda74

Kwam het veel betere NAC steeds op voorsprong of op achterstand?

Wie is er dan beter?

3    
Breda74

@ GEELZWARTWIT

Dus volgens jou is de ploeg die als eerst op voorsprong komt of wint altijd de betere ploeg? Dan snap ik waarom we het hier niet over eens zijn.

-7    
geelzwartwit

@breda74

Ik kijk graag naar de feiten.
Voor de zoveelste keer kom je eerst op achterstand. Je hebt de hoogste begroting. Je stond tweede. Je speelt tegen de nummer 13.

Dat we veel beter waren en dat de scheids er een potje van maakt zegt mij allemaal niets. Je komt in heel de wedstrijd op achterstand. En je verliest de pot met 4-2. Dan is Roda toch beter of wat? Of hoe verklaar je beter te zijn als de tegenstander steeds op voorsprong komt? Los van de invloed van de scheidsrechter is de verdediging van NAC dan toch zwakker en de aanval van Roda doeltreffender?

Als supporter koop ik echt niks voor "we waren beter het was een klote scheid etc etc." we hebben verloren van de nummer 13 waarbij we steeds op achterstand kwamen. Waardeloze prestatie ook speelden ze sterren van de hemel. Degene die beter verdedigt en beter scoort is volgens mij in voetbal de betere ploeg. Daarna komt het sentiment of het met goed en mooi voetbal gebeurd of niet.

Ieder zijn mening. We hebben verloren. 3 punten niet voor NAC

1    
Wolfmanjack

Vind ik ook. Zet Schouten er maar in voor van Anholt. Waardeloze back. Dekt alrijd op 4 a 5 meter. Hij staat dasr om de voorzet eruit te halen. Niet dus.

5    
Pedro

@GEELZWARTWIT

Wat een onzin dat je beter dan een tegenstander bent als je 2x op voorsprong bent gekomen en de tegenstander dus 2 keer gelijk heeft gemaakt. Dat 2e is moeilijker hoor dus dan zou eerder NAC beter zijn. En in de fase dat de scheidsrechter zorgt voor 10 man en 1 goal voor Roda was NAC echt aan t doordrukken en Roda al 1 kwartier niet over de middellijn geweest...maar dat zegt jou allemaal niks.

En over die feiten; de begroting heeft niks te maken met wie er beter was en die 13e plek op de ranglijst ten dele. Het zegt meer dat Roda de afg. 7 wedstrijden slechts 2pnt minder haalde dan NAC en slechts 1 keer verloor na 1 helft met 10 man te hebben gestaan(ze hadden gewoon een hele slechte start met 1 uit 4)

3    
NAC4Ever

Verloren van ons zelf en onze 'vriend'.

-3    
jvt

Het is gewoon niet goed genoeg, dat ziet een blinde.
Dat we fris en fruitig hopen op een nieuwe start is wat anders dan realistisch naar het werk van onze bijklussende en onervaren Tom kijken.

Het is niet veel anders dan onder Smulders hoor. Die haalde ook zgn talenten en gaf ze meerjarige contracten. Op onze struikelende Kimbana en huurling na zitten we ook aan onze talenten bij Helmond (aardig op weg om laatste te worden) en NAC zoals Mashart, Van Hooydonk, Van der Gaag, El All, Van Anholt (trekt poot steeds terug) en zelfs Sjokkers jaren vast. Allemaal te licht voor dit niveau. Alleen de paar Spanjaarden zijn goed genoeg maar wellicht aangereikt door een makelaar. De 2 basisspelers van MC vertrekken weer.

Volgend seizoen noemen we dat weer doorselecteren en is de cirkel rond.

9    
Fred1

Puur voetballend gezien was dit wellicht een van de beste wedstrijden , denk dat het klasse verschil in ons voordeel zelden zo groot is geweest.
Maar met kunstjes en frivoliteiten zal je er nooit komen.
Zoals ik al eerder meldde de broertjes Ilic voetballen voor zichzelf en niet voor het team, er zit zeer weinig rendement in .
Oftewel de TS kan het rendement er niet uithalen.
Ik zie veel parallellen met Garcia , veel balbezit , begenadigde voetballer maar bijna elke counter van de tegenstander was raak.
Hoeveel echte kansen heeft Roda gisteren gehad? Alle goals waren blunders van NAC zelf en een corrupte scheids.
Ik denk dat het er geen vijf waren.
Daarnaast heeft NAC wel een overwicht gehad maar ook nu weer in de eindfase veel balverlies, geen diepe ballen , het moment van afdrukken uitstellen , nog eens ff goed leggen nog ff breed, het mondt uiteindelijk uit in veel balbezit en geen enkele uitgespeelde kans.
Ik zei het eerder geen power op het middenveld, geen doorzetters, geen balafpakkers, geen diepgang, geen overzicht, geen aanvoer, geen omschakeling , niet mee verdedigen, mannetje uit de rug laten lopen en alles naar het midden trekkend.
Degene die zegt dat Rösler slecht was ziet echt het spelletje niet, de verdediging staat steeds tegen een overmacht, een rechtsback die zelden verdedigend mee doet, en die jongen staat er voor het eerst in.
Bijna iedereen focust zich op de gevolgen het was beter om eens structureel de oorzaken aan te pakken.
De problemen liggen op de rechtsback en het middenveld.
En ten kantore waar men veel te soft is en zich met hand en tand had moeten verweren tegen aanstelling van Mulder.
Deze man heeft bewezen een persoonlijke haat tegen NAC.
Ik weet nog dat Justin daar wel degelijk tegen heeft geprotesteerd en toen waren we ook van deze Gore galbak af, nu ziet de knvb zijn kans weer schoon.
Zo moeilijk is het niet om deze schurk niet meer bij ons aan te stellen dat gebeurt vaker.
Trouwens eigenlijk zou deze mestvaalt helemaal nergens meer mogen fluiten, in het gewone leven staat op fraude ook een hoge straf.
En fraude is het wel degelijk in mijn ogen.
Wij als supporters kunnen toch wel iets ludieks bedenken om duidelijk te maken dat etterbakken als Kooij en Mulder zéér ongewenst zijn.
Ik heb altijd moeilijk tegen mijn verlies gekund maar heb sportiviteit wel altijd hoog in het vaandel gehad, daarom is verliezen van een scheids voor mij onverteerbaar.
Dit heeft met sport niks meer van doen , en haalt al het plezier uit het voetbal en nekt het voetbal uiteindelijk.

0    
geelzwartwit

@pedro

We stonden met de rust niet met 2-0 voor tegen de nummer 13.
Brood noemt zelf ook dat de eerste helft helemaal niet goed is (mbt de twee tegengoals) . En ja dan kom 't op de tweede helft aan waar je die rare toestanden krijgt en met 4-2 verliest.

Een wedstrijd is niet alleen goed spelen of een fase domineren.
Een wedstrijd is afdwingen scoren en tegenhouden. Anyway hoe dan ook 3 punten niet gepakt en dat is het sjit resultaat. Helaas

4    
Belgische Naccer

Je kunt beter slecht spelen en winnen, dan goed spelen en steeds verliezen. Daar ben ik nu na de laatste 3 wedstrijden volledig klaar mee.

Hadden we dan echt in het begin van de competitie, zulke gemakkelijke tegenstanders en zijn deze ploegen nou echt zoveel beter? Welnee joh. De Graafschap maandag en Roda vandaag ook weer, winnen door geluk, door puur toeval of door overmacht. Er is werkelijk helemaal niets aan de hand.

Het is gewoon erg jammer en klote dat je maar 1 punt haalt uit 3 wedstrijden die je allemaal had kunnen winnen. En tja...dat die kale k*t-scheids ons naait. Dat was vooraf al bekend.

Als je nu 3 wedstrijden volledig van het veld was getikt...dan zou ik me zorgen maken. Maar dit NAC gaat gewoon eindigen bij de eerste 2. Brood moet alleen wel de beste spelers opstellen.

7    
Fred1

Dat pootje terug trekken wat JVT zegt is wel een dingetje hoor, zelden of nooit krijgen we de bal in de kluts mee omdat we pootjes terugtrekken.
Boussaid draait zich bij een schot richting goal zelfs om en springt omhoog, een ijzeren wet in het voetbal dat je dat nu net niet moet doen.
Bang zijn voor de bal of bang zijn om door te halen kost een behoorlijk aantal punten op een jaar, dat moet je niet onderschatten, daar kan een verschil tussen winnen en verliezen zitten.
Verder heb ik er zelf enorm last van dat je nergens je genoegdoening of recht kunt halen tegen het onrecht wat die schurk Mulder steeds aanricht.
Je zou denken dat zo iemand een keer bij zichzelf ten rade gaat maar in plaats van goedmaken ( al was het maar simpel niet tegen je fluiten ) maakt hij het de eerstvolgende keer juist erger.
Onverteerbaar.
Zo iemand kan toch ook de corrupte bond niet serieus meer nemen, het is een schande voor het Nederlandse voetbal.
Eigenlijk zou de BC deze idioot eens uit moeten nodigen onder het motto van een sessie, ik zou uit die rotkop weleens willen horen wat hij tegen NAC heeft en hoe hij alles goed denkt te praten.
En het was natuurlijk niet alleen de wedstrijd tegen Twente, dat was destijds de bekende druppel, hij heeft ons al zeker 5 wedstrijden genaaid.

2    
Kapotgeschrokken

Fred - je zou ze de kost moeten geven die scheidsen die wat tegen NAC hebben of hadden. En ze komen er op feestjes of prive ontmoetingen ook ronduit voor uit, Uilenberg, en die huidige TD van Emmen, Haverkort zijn bekende voorbeelden uit het verleden.

8    
Fred1

@ kapotgeschrokken, maar daar moet wel een reden voor zijn , bij NAC is dit structureel.
Ik heb zelf van dichtbij meegemaakt dat Mario v d Ende in de spelerstunnel (nou ja tunnel was er niet in het oude stadion) waar de spelers stonden te wachten om het veld op te gaan, tegen John Smit zei, “ ik hou je in de gaten Smit, zie deze waarschuwing alvast als geel, de eerste gemene overtreding is rood “
En dan moet je het veld nog op en met die tekst moet een voetballer aan de wedstrijd beginnen.
Mulder sprak ik zelf aan in de bestuurskamer toen hij ons thuis weer had genaaid, en vroeg waarom naai jij ons steeds, toe zei hij “ lekker toch “ , heb dat meteen aan Goetzee gemeld en er waren ook getuigen bij, had hem zo die grote zwarte bril van zijn kop willen slaan, maar je houd je uiteraard in, overigens zonder bril ziet die lul ook bijna niets, vraag me ook af of hij tijdens de wedstrijd wel lenzen in heeft.
Zo te zien niet.
Deze gasten weten gewoon dat ze boven de wet staan, en kicken er op dat zij de touwtjes in handen hebben en kunnen beïnvloeden wat ze willen.
De kans dat ze bestraft worden is gering want er staat net zo'n oetlul aan het hoofd van die sekte.
Ben er zeker van dat zo iemand vroeger of veel is gepest, ergens voor is afgekeurd (politie of militair) , een kleine piemel heeft waar hij gebukt onder gaat of weet ik wat, maar normaal gedrag is het niet.
Dit is hoe dan ook een ernstige vorm van narcisme.

3    
Nacman

Overname van roda jc van de baan faillissement nu de weinige optie.
Da's gunstig voor NAC bron vi

1    
MickJ

Ik mag aannemen dat de Scheidsrechter ook
beoordeeld wordt door een waarnemer op
de tribune.
Ik zou dat rapport wel eens willen zien,
en de eerdere van deze WAARDELOZE FLUITIST.
Hoe haalt de KNVB het in het hoofd om deze
man Nac te laten fluiten.
Nac ? en wat dacht je van de andere wedstrijden.
IRRITANT EN HOOGMOEDIG GEDRAG is een
gegeven van deze man.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja