Wij gaan niet opzij

Rösler: ´´Ik heb veel steun gehad van het team´´

DeWeesJr

Colin Rösler is opgelucht dat zijn rode kaart van afgelopen vrijdag is geseponeerd. Afgelopen vrijdag had de centrale verdediger het mentaal nog zwaar maar mede dankzij zijn teamgenoten kwam hij er weer bovenop.

´´Ik heb veel steun gehad van het team, iedereen heeft me geholpen om er bovenop te komen. Dit is een mooie groep, we doen het allemaal samen.´´

De verdediger is dus vanavond weer inzetbaar en lijkt ook weer te kunnen rekenen op een basisplaats. In de eerste periode moest de Noor het nog vooral doen met invalbeurten, en dat is niet altijd even makkelijk. ´´Het kan soms frustrerend zijn. De overgang van de jeugd naar het volwassen voetbal had even tijd nodig, een kwestie van aanpassing. Ik voel me goed nu. Fijn dat de supporters mij na het goede nieuws over mijn vrijspraak eindelijk in eigen huis kunnen zien. Ik kijk ernaar uit.´´

Ruud Brood zei na afloop al dat hij tevreden was over het optreden van Rösler. Een onterechte rode kaart is dan een flinke smet op zijn basisdebuut.´´Hij zat er mentaal helemaal doorheen, omdat hij vond dat hij richting het team tekortschoot met zijn rode kaart. Die is jongen is negentien jaar, speelt eindelijk, doet het redelijk en wordt dan zo benadeeld. Dat heeft impact op hem. We hebben meteen gezegd dat hij er niets aan kan doen en waren ervan overtuigd dat de rode kaart zou worden geseponeerd. Anders hadden we hoger beroep aangetekend.´´

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
8 Reacties
21   0  
Ojee

Siemen Mulder moet geen weekendje vrij krijgen. Siemen Mulder moet een wereldwijd stadionverbod krijgen.

2   8  
Diejinne

Hoe kan almercity uit nog maar op 0 kaarten staan? En hoezo maar tot 100 st? Dat uitvak is toch groter?
Vanavond even die emmense boeren oprollen en ons eigen herpakken!
Hup NAC

1   2  
Voorwaarts

@Diejinne

Waarschijnlijk omdat je browser de balk niet ingeladen had, staat bij mij 300 nogwat van de 400

3   7  
Arie

Zie hem liever op het middenveld. Heeft niet de lengte en body voor een CV. Kan Ilic eens op de bank plaatsnemen.

11   3  
Otjes

Ik geloof op de een of andere manier in deze gast. Wel graag, is jong maar heeft nog vertrouwen nodig.

Ik hoop ook zo graag dat Schouten vandaag de sterren van de hemel speelt. Ik zie zo graag onze 3 Spaanse amigo's met Schouten op rechts in de tweede seizoenshelft spelen. Met evt Colin als vliegende keep.

Als dan Dogan fitter is en onze trainer niet meer met 2 spelers op 6 speelt, maar een creative middenvelder erin.

Dan geloof ik evt in promotie.

4   0  
Nacjim

Ondertussen heeft Siemen Mulder een weekendje vrij gekregen van de KNVB.

21   0  
Ojee

Siemen Mulder moet geen weekendje vrij krijgen. Siemen Mulder moet een wereldwijd stadionverbod krijgen.

4   0  
Ad B uit Roosendaal

Wat triest dat je door een blunder van scheidsrechter Mulder ineens met 10 man staat, waardoor je een heel ander verloop van het resterend deel krijgt.

Het was wachten op de 3e voor NAC en toen....

Ziet de grensrechter dan ook niet dat Mulder er naast zit? Opvallend is dat die gasten meestal alleen volgend zijn i.p.v. aangevend/corrigerend.



1   0  
Scheppioni

Net terug uit Barcelona, maar terecht zeg, wat is die kale mulder toch een regelrechte schande !! Ik kan niet meer fluiten door fysieke gesteldheid maar as je dan zo'n koekebakker ziet fluiten dan wil je toch sowieso niet meer fluiten, een schande voor de knvb zo'n mulder !!!

Laad alle berichten na dit bericht in