Wij gaan niet opzij

Rösler: “Ik voel me erg Noors”

Masthow

Vooraf had niemand verwacht dat hij zo vaak zou spelen. Hijzelf waarschijnlijk ook niet. Toch verscheen Colin Rösler de laatste acht wedstrijden van NAC aan de aftrap. De Noor deed zijn verhaal bij BN DeStem.

Als centrale verdediger heeft Rösler een belangrijke rol in de ploeg en die voert hij tot dusver goed uit. Daarbij krijgt hij veel steun van zijn collega. “Roger coacht me veel, onze samenwerking gaat steeds beter. We wonen allebei in het centrum van de stad, zijn zonder familie naar Breda gekomen en proberen elkaar in alles zoveel mogelijk te helpen.”

Zijn vader komt uit het voormalige Oost-Duitsland, zijn moeder is Noorse en een groot deel van zijn leven woonde hij in Engeland. De 19-jarige Rösler heeft al heel wat van Europa gezien voordat hij deze zomer in Breda neerstreek. “Hoewel ik ook voor Engelse jeugdelftallen heb gespeeld, is mijn band met Noorwegen het sterkst. Ik voel me erg Noors.” Volgens Rösler is dat ook terug te zien in zijn spel. “Ik ben een typische Scandinaviër: hardwerkend en gefocust. Noren zijn net als Duitsers en Nederlanders georganiseerde mensen, mede daarom verloopt de aanpassing bij NAC vrij soepel.”

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Update: Actie voor de Voedselbank Breda 9 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: De Graaf weggestuurd bij ADO 12 reacties
15 Reacties
85   2  
Wanny

Ik dacht eigenlijk dat ie al een paar jaartjes ouder was. Maar voor iemand die pas in april 20 wordt, doet ie het toch niet slecht. Zeker geen slechte zet van onze TD.

23   1  
Molenschot Loco

Goed koppel!!

32   4  
Am

Deze jongen ontwikkeld zich prima. Zit nog lang niet aan zijn top.

29   5  
ome cor

In mijn ogen nog niet onomstreden, maar door de speelminuten die hij nu maakt zeer goed in ontwikkeling.

Ben benieuwd waar hij eind van dit seizoen staat qua progressie.

33   2  
Pizzabakker

Ik voel me erg Bredaas!

85   2  
Wanny

Ik dacht eigenlijk dat ie al een paar jaartjes ouder was. Maar voor iemand die pas in april 20 wordt, doet ie het toch niet slecht. Zeker geen slechte zet van onze TD.

24   1  
Ivo

Ik vond hem de eerste wedstrijden wat onzeker overkomen, maar het gaat steeds beter. Heeft nog wel veel coaching nodig.

We hebben ook JP van Hecke, die lijkt ook klaar voor het eerste. En Monsalve natuurlijk. Gezonde concurrentie en de trainer heeft wat te kiezen. Prima situatie eigenlijk.

3   6  
Buddha

Gewoon laten staan, normaal gezien (al is dat niet des nac’s) zijn dit jongens die nog wat geld gaan opleveren.
Monsalve is bij Twente ook uit het centrum gehaald om rechtsback te spelen dus die kan daar na de winter prima spelen.

8   2  
Een ander geluid

@Ivo,
Rösler gaat steeds beter. Echter, ik was van het korte optreden in de beker van Van Hecke dusdanig onder de indruk dat ik die graag ook een keer 90 minuten zou willen zien.

3   1  
Breda

Rosler heeft het geluk om naast Riera te kunnen spelen en daardoor kan hii leren en zijn talent verder ontwikkelen.

Precies wat NAC op het middenveld en voorin mist. Dat is te jong. Daar mist een leider.

8   34  
Los Pollos Hermanos

v Hecke is veel beter en die speelt niet tot nauwelijks.

Dit is gewoon een zeer beperkte speler. Geen idee hoe onze topscouts op bsr erbij komen dat hier rek in zit.

Hij verdedigd ALTIJD aan de de verkeerde kant. Let er maar op, hij staat altijd verkeerd ingedraaid. Hij levert nagenoeg iedere bal direct weer in. In de lucht echt héél erg slecht. Aan de bal is het de onrust zelve. Heeft geen goede pass van achteruit. Sterker nog, een bal over 5 meter kan hij nog niet in de voeten spelen.

Wat een slap papegaaiengelul hierboven. Deze kluns is samen met Mashart niveau KKD rechter rijtje of 2e divisie. Kan er echt helemaal geen klote van en dat gaat ook niet beter worden. Daarvoor maakt hij veel teveel fouten. Basisfouten voor een verdediger, wel te verstaan.

Slaap lekker verder met je potentie en groei.a als je dit soort spelers al gaat ophemelen, weet je zeker dat je over 2/3 jaar gewoon een vaste middenmoter bent in de KKD.

17   1  
Badeend

LPH

Daarom stond deze jongen natuurlijk onder contract bij Manchester City én speelde hij een berg interlands voor vertegenwoordigende jeugdelftallen. Natuurlijk.

Wie is er nou aan het slapen? Ik zal er eens specifiek op gaan letten de komende wedstrijden, ben erg benieuwd.

Zuurpruim.

7   1  
sjef de gevulde koek@LOS POLLOS HERMANOS

Gelukkig weten wij allemaal van jouw eerdere berichten dat je totaal geen verstand van heb dus niemand neemt jouw serieus hierover. Deze jongen kan zeker wel iets heeft een goeie mentaliteit en word met de wedstrijd beter.

5   4  
Arie

Badeend

Onder contract staan bij City en jeugdelftallen als referentiekader van kwaliteiten nemen is onnozel. Faupala en Smith Brown stonden ook bij City op de loonlijst, konden er geen klote van. Maceo Rigters maakte een toptransfer na het gewonnen jeugd EK, nooit meer iets van vernomen.

Ik wil deze jongen nog het voordeel van de twijfel geven, omdat hij wel al iets beter oogt dan in het begin. Toch is hij wat LPH zegt onrustig, juist totaal niet gefocust of hij moet focus het liefst hebben 4 meter van de aanvaller af.

2   2  
Maarten

En ik voel me jarenlang genaaid

2   2  
sjef de gevulde koek

Overigens wil ik er wel even bij zeggen dat v Hecke bij mij ook een veel betere indruk maakt. Maar neem aan dat Brood z'n beste spelers op wil stellen.

Laad alle berichten na dit bericht in