Overal waar we komen

Ruim 1.400 supporters gaan NAC kijken op de redactie van Fox Sports

Benn076

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat afgelopen vrijdag Fox Sports besloot om de wedstrijd van onze club niet uit te zenden op een van de (online) kanalen. Niet alleen vervelend voor de thuissupporter, maar ook een flinke aderlating voor de vele horecagelegenheden in Breda.

Vele kroegen in Breda betalen €1500,- per jaar om wedstrijden via Fox Sports te mogen uitzenden. Voor hen wordt het nu onmogelijk gemaakt om NAC op legale wijze uit te zenden aan supporters die de wedstrijd willen zien. Johan de Vos van Boerke Verschuren in het Ginneken besloot hierop een Facebook evenement aan te maken 'Elke wedstrijd van NAC live kijken op de redactie van Fox Sports'. De Vos vindt het beschamend dat ondanks de 13.000 verkochte seizoenkaarten en het godvermogen dat kroegen betalen om de wedstrdijden te mogen uitzenden, de redactie van Fox besluit om NAC niet uit te zenden. 

Op de Facebookpagina van Boerke valt het volgende te lezen: "We zijn al een tijdje lid van jullie club genaamd “De Licentie”. We betalen daar een forse contributie voor. Waarop jullie op jullie beurt ook heel veel tijd steken in het controleren van dat lidmaatschap bij alle cafeetjes. Maar als lid van die club hebben we nu echt een probleem in de vereniging. Niet alleen wij hebben dat probleem, maar vele cafés in Breda. Ze staan namelijk pal achter die Parel van het Zuiden. Dat clubliefde geen divisie kent weten wij al in Breda maar helaas is dat bij jullie vereniging nog niet helemaal duidelijk! Wat is er voor nodig dat jullie NAC gewoon uitzenden, zoals wij als trouw lid, eerlijk verwachten met zon contributie! Wij roepen iedereen uit Breda dan ook op, tag onze vrienden van FOX hieronder om NAC weer vertrouwd op de buis te krijgen!"

Via Twitter ontvangen we veel reacties van supporters die hun Fox Sports abonnement een jaartje hebben gestopt: "Voor die enkele wedstrijd van NAC die we dit seizoen kunnen kijken hoef ik het niet te doen".

Meld je gerust aan voor het Facebook evenement: Elke wedstrijd van NAC live kijken op de redactie van Fox Sports

Hup NAC! 

Bron:
B-Side Rats, Boerke Verschueren
Vorig bericht
FC Dordrecht - NAC: Man of the Match 43 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Transfergeruchten 11 reacties
Terug naar overzicht
62 Reacties
77    
Balletje

Edit BSR: Eerste en laatste waarschuwing. Gewoon normaal doen tegen andere gebruikers of je hebt een ban te pakken. 

-185    
van Flieger

Je kunt dat wel allemaal vinden, maar dit is een gevolg van de schandalige degradatie van vorig seizoen. Ererondje Goetzee, egotrip Smulders, megablunders commissarissen en knijtende bezitters. Dat Fox ons niet uitzond tegen Dordt is volkomen te begrijpen.

-75    
Mot van den Eleebba

En dan te bedenken dat meneer de Vos zelf een echte die-hard Ajax supporters is.

Ergens is dit trappen naar iets waar je geen recht op hebt, hadden we maar niet moeten degraderen. Laten we ons aub niet groter gaan voelen dan de andere clubs in de kkd.

30    
Vakkie G

Wat een gelul over degradatie dus niet verdienen , ze zonde. De graafschap tog ook gewoon uit? Gewoon gelul , HUP NAC op de buis !

54    
Maikolg

Maar we zijn effectief groter dan andere ploegen. 5e club qua seizoenskaarten en niet op TV? Voetbal gaat ook om de supporters.

77    
Balletje

Edit BSR: Eerste en laatste waarschuwing. Gewoon normaal doen tegen andere gebruikers of je hebt een ban te pakken. 

15    
heksenketel

Goed initiatief! Dat NAC niet uitgezonden wordt, is natuurlijk wel logisch. Maar vanuit commercieel perspectief is NAC voor Fox zeker interessant. Het is toch één van de grootste, misschien wel de grootste, clubs van de KKD.

32    
Bart

Op nummer 5 als ik het goed heb met de meeste seizoenskaarten van Nederland, dan zouden die duizenden supporters die niet mee kunnen naar uitwedstrijden nac niet kunnen volgen is natuurlijk belachelijk! Ik zeg niet dat nac altijd op tv hoeft te komen maar een kanaal bij foxsports go evt. zonder commentaar moet toch makkelijk kunnen! Voetbal is voor de supporters word er altijd gezegd maar is tegenwoordig nog maar weinig van waar.. hopelijk gaat fox hier nog wat aan veranderen!

-50    
Henkie

Flieger heeft wel gelijk, je weet dat dit de consequentie is als je degradeert. Blijft schandelijk dat we met zo’n achterban niet gewoon linkerrijtje eredivisie spelen. Nee, we lopen de polonaise na een overwinninkje op de nummer eennalaatst uit de kkd.

Anyway, gezien kijkcijfers zou het voor fox zelf een idee kunnen zijn om in ieder geval de uitwedstrijden van nac tóch uit te zenden. Maar het is hun goedrecht dat zelf te bepalen, moet je inderdaad maar zorgen dat je gewoon eredivisie speelt.

56    
Rikkert

De streams die illegaal te zien zijn komen toch van de fox camera? Deze stream beschikbaar maken, evt alleen in de tv en mobiele app, zou het probleem al oplossen.

Bijkomend voordeel is dat je ook geen slap lullende commentators hoort.

24    
Mark

Waarom maken ze geen club kanalen bv online. Dat je je kunt aanmelden om je club te volgen. Of een pakket op KKD in plaats van eredivisie. Er zou zoiezo meer aandacht aan de KKD besteed moeten worden zodat daar de tribunes ook een keer vol zitten. Maar de samenvatting s nachts na telcel uitzenden nodigt ook niet echt uit.

11    
Rat uit Rijen

Niet alleen voor promotie, maar ook voor de uitzendingen van fox, is het te hopen dat NAC om de bovenste plekken meedoet. Als NAC 1ste of 2de staat zal fox de uitwedstrijden van NAC waarschijnlijk wel uit gaan zenden. Zakken we verder terug (wat ik vurig niet hoop), dan krijg je niets te zien. Dus common NAC!

20    
PetöVI

Tuurlijk weet je wat je te wachten staat als je degradeert. Maar dat neemt niet weg dat fox dan maar geen rekening met je hoeft te houden. Fox wil graag de rechten van de kkd, doe er dan ook wat mee!

33    
Rooftop

En dan wel de thuiswedstrijden van NAC uitzenden. Heerlijk tegendraads dat Fox.

5    
Bart

@balletje van flieger geen aandacht geven joh.. vind ie alleen maar lekker. Meneer reageert alleen maar hier als er wat te zeiken valt en als nac wint van Dordrecht of iets anders positief hoor je hem niet.

71    
Wessel

Het meest schandalige vind ik nog de samenstelling van het schakelprogrmma. Je zendt wedstrijd x en y volledig uit op fox 2 en 3. Vervolgens laat je die twee ook nog eens je heefdact zijn in je schakelprogramma.
Er zijn in totaal zeven wedstrijden. Twee live ( 1 eredivisie en 1 keuze wedstrijd kkd). Dan zorg je toch bij een schakelprogramma dat je daar schakelt tussen de overige vijf.

29    
Voske

Én m'n vakantie afgelopen én Fliegermans weer terug met z'n repeterend gemekker. Wat een kutdag.

34    
SjorsNAC

Het is toch van de zotte dat ik via een illegale stream met allerlei zinloze reclame moet kijken terwijl ik een abo heb, die gaat mooi de deur uit als het toch gratis kan.

Anno 2019 is het niet meer uit te leggen dat je geen stream aanbied, ik hoef geen commentaar, 1 camera is prima, ik wil gewoon nac zien. Die stream komt al van fox op een of andere manier, is te gek voor woorden dat ze het niet zelf via de app of site uitzenden.

-48    
van Flieger

De degradatie-ontkenners zouden er goed aan doen zich beter te informeren. Fox heeft dit duidelijk uitgelegd. Ze gaan proberen de zendtijd tussen de grotere clubs in de ere te verdelen. Dordt-uit is geen aantrekkelijk affiche voor een landelijke zender, daar mag je best eerlijk in zijn. Graafschap-Cambuur was interessanter. Tja, de budgethalveerders hebben er geen half werk van gemaakt bij ons NAC.

9    
Die ne gast

Twente had vorig jaar nog meer recht van spreken dan wij en zelfs toen werd niet elke uitwedstrijd van hun uitgezonden.
Abonnement opzeggen en verder niet meer zeuren. Dat is het enige wat je kan doen.

22    
Sanseveria

Naar verluid verkoopt Fox de beelden van de KKD wedstrijden die ze niet live uitzenden (zonder commentaar) wel door aan al dan niet buitenlandse goksites. Op die manier kan er toch op gegokt worden. En dat is commercieel interessant, omdat er op vrijdag in Europa verder weinig gevoetbald wordt. Het feit dat de eerste divisie op vrijdag speelt heeft ook deels daarmee te maken. (Zie : https://www.volkskrant.nl/sport/eerste-divisie-populair-bij-chinese-gokkers~b8c99d46/ )

Maar de Nederlandse café eigenaar mag 1500,- betalen om vervolgens alsnog niet alle wedstrijden doorgezet te krijgen. Bizar.

55    
Sanderson

Ik heb op m'n gemakje vrijdag via een illegale goedwerkende stream de wedstrijd bekeken. Naast dat ze bij Fox de supporter niet snappen is het commercieel oliedom. Bied mij als seizoenskaarthouder een NAC uitwedstrijd abonnement aan (thuiswedstrijden zie ik toch in het stadion) en ik betaal ervoor. De beelden zijn er. Een gewoon abonnement van Fox neem ik toch nooit. heerenveen-feyenoord interesseert mij geen zak. dordrecht-NAC heel veel als NAC-supporter. Maar dat snappen ze niet.

-3    
Lamington

Gaat goed metf de duimpjes en dubbele berichten hier

21    
G00Ser

Leuk, ludiek en zeker terecht initiatief.

Maar ik vrees dar Fox weinig zal veranderen. Die grote lompe commerciele machine heeft te weinig ook voor de supporter. Zoals hierboven ook al aangegeven is het Twente afgelopen seizoen ook niet gelukt, met een grotere(?) achterban.
Wat Fox wel zou moeten doen is alle grote (club) wedstrijden desnoods via de online kanalen uitzenden. Dit deden ze enkele jaren geleden wel. Het is frustrerend dat je weet dat de wedstrijd gefilmd wordt, maar je het niet kunt zien. Anno 2019 zou dit anders moeten lijkt mij.

18    
enaaceebreda

Dat ze NAC niet uitzenden is tot daar aan toe, maar de schakelzender is gewoon een schande. Ze schakelen tussen de twee wedstrijd (waarvan 1 in de eredivisie) die toch al uitgezonden worden. Bij de overige wedstrijden worden de doelpunten / grote kansen met een minuut of 5 vertraging uitgezonden. Daar ga ik niet voor betalen.

Ik had een goede stream gevonden, waardoor ik de hele wedstrijd kon kijken. Commentaar of meerdere camera’s interesseert me niks. Zou inderdaad, zoals meerdere zeggen, een kleine moeite maar een strategisch goede zet zijn van FOX als ze dit gewoon online beschikbaar maken voor abonnees.

12    
Fredje

Rojadirecta is een van de beste streaming sites! Fuck fox

9    
Breda-Loyal

Waarom doet Fox niet gewoon via streaming idd de andere wedstrijden uitzenden via de foxsports website.

Je hebt er inmiddels recht op als je een abo hebt.

5    
Daantje NAC

Ik vind het zo belachelijk dat een club als NAC niet uit willen of kunnen zenden. Er zijn namelijk ook echte die hard NAC supporters die nooit naar een stadion of uitwedstrijd kunnen komen. Geen gelul gewoon NAC op tv

4    
076

Moest ff wennen maar wat een verademing deze nieuwe site met de duimpjes. Geen fraude meer lijkt het en gewoon duidelijk dat de meesten het kotsbui zijn, dat gezeik van een enkeling die overal alles bijhalen.

On topic: streams zijn beschikbaar via goksites. Dus moet een kleinigheidje zijn om deze beschikbaar te maken. Het zal dus met rechten te maken hebben.

Waarom geen abonnement per club? Met garantie dat je jouw club kan zien. Online. Met commentaar van een vrijwilliger desnoods.

NAC zou moeten proberen om deze rechten anders in de KKD terug te kopen voor wedstrijden die niet uitgezonden worden en deze aanbieden. Kan nog iets aan verdiend worden ook.

20    
Arie

Snap sowieso al niet dat mensen Fox nemen. Pedante kutzender met zn veel te dure pakketten en magere aanbod. Principieel al nooit aan begonnen. Wat wel een farce is, is dat ze alle wedstrijden opnemen voor de samenvattingen en het schakelkanaal, maar deze niet afzonderlijk aanbieden. Daarnaast speelde Excelsior doodleuk op zaterdagavond gister, wat is daar de bedoeling van?

-3    
Babosje

Welk merk bier hebben ze daar op de redactie van Fox?
Beslis daarna wel waar ik ga kijken!

11    
Arie

Die Johan de Vos van Boerke moet trouwens wel zn muilpeer houden. Die doet dit enkel uit eigen belang, want is inderdaad een typische "die-hard" Ajacied, die nooit gaat, maar wel koste wat kost naar de Europa League finale moest 3 jaar terug.

8    
JimGoose

Ben geen jurist, maar ik ben wel benieuwd hoe een rechtbank oordeelt als een betalend café een buitenlandse stream toont. Hebben ze niet gewoon recht op die beelden?

1    
7bNAC

Zo ben je bijna genoodzaakt elke wedstrijd thuis tribune te zitten, combi regelingen slaan ook nergens op tegenwoordig

-20    
Cees

Als je lid wordt van FOX Sports, weet je wat de voorwaarden zijn. Ook de cafés in Breda wisten dat. De Eredivisie gaat voor de KKD. Nu NAC is gedegradeerd, begint men zielig te blèren, dat om eigenbelang! Net als FOX. zij om de kijkcijfers, de uitbater om de omzet. Vorig seizoen was “zijn” omzet mede door FOX hoogstwaarschijnlijk hoger, vast niets aan FOX afgedragen?

Hoe hypocriet kun je zijn? Nu tracht hij de NAC-supporters als paladijnen achter zich te krijgen. Dat om een blok te vormen, zonder fundering. Gewoon je omzetverlies nemen, net als NAC. Zoals je ook je winst pakt.

Je hebt geen enkel recht van spreken. Omdat er nog meer verenigingen zijn, cafés her- en der, supporters, die ook betalen, net als o.a. jij.

-36    
Falco

Wat een gejank. Elke club betaald dit bedrag en iedereen zal dus af en toe een wedstrijd niet kunnen zien op tv. Welke neutrale Nederlander zit er nu te wachten op een wedstrijd van onze club. En die 300 die er in de stad kijken, moeten maar naar het stadion komen.

-36    
van Flieger

Bij Fox zullen ze zeggen: ga klagen bij degenen die de degradatie veroorzaakt hebben.

En gelijk hebben ze. Natuurlijk is het balen om met 076 radio aan naar het Fox schakelprogramma te moeten kijken, maar dat is het gevolg van het debakel dat de bekende heren hebben aangericht.

Overigens een mooie race van Mathieu vd Poel hier vanmiddag. Al die fabrieksteams met die enorme bussen, teams en tenten en daartussen dat ene lullige campertje van Corendon.

20    
Dehopjos

Jemig wat zijn er toch een hoop mensen die graag willen haten op hun club en hun eigen situatie. Volgens mij vind je het dan gewoon heel fijn om boos te zijn.

Hulde voor mensen die er daadwerkelijk iets aan willen doen! Hoop dat FOX die streams gewoon op hun app en op internet knalt. Zonder commentaar/herhalingen en vanuit een camera positie, mij maakt het niet uit, als ik maar NAC kan kijken.

-27    
DunErwt

#calimerogedrag

Wat betreft Vos van Boerke, dieen Ajaxied, dies aan blèren voor z'n omzet.
19.000 mensen willen NAC zien 15.981.000 niet.
Dan maar naar uitwedstrijden gaan.

7    
Breda 1965

Ik blijf van de ouwe stempel..fuck fox fuck knvb.Gewoon voetbal op normale tijden en dagen,daarnaast een normale eerste divisie.Maw,ik kijk nooit fox en zal dat ook nooit gaan doen,verpesters van het voetbal zijn het

13    
Vreven4President

Het is de schuld van Fox dat ik me afgelopen vrijdag helemaal lam heb gezopen bij Dok. Ik was in de veronderstelling dat het live uitgezonden zou worden. Door de grote teleurstelling kreeg ik zeer veel dorst. Ge wordt bedankt Fox? ?

-4    
nacfan

Ik heb gebeld met foxsport met het nummer dat jullie aangaven
Hierbij kreeg ik het advies om foxsport go te loaden en dan de stappen te volgen die worden aangegeven.
Alles netjes ingevuld zoals aan gegeven . Als het goed is ?.. krijg ik nu alle wedstrijden van nacbreda in beeld. Zal komende week zien of het inderdaad zo is17    
Breda

@nacfan

Typisch een helpdesk antwoord. Dat klopt niet. Ja je krijgt alle wedstrijden van NAC te zien die worden uitgezonden.

@erwt
natuurlijk hoeft NAC niet altijd op TV uitgezonden te worden. Maar een online stream (die er toch al is en zelfs in de wedkantoren in China te zien is) is echt bullshit dat dat niet kan. Streamingkosten zijn allang niet meer zo hoog dat het niet rendabel te maken is. Heeft geen ruk met calimero gedrag te maken. Het is er, maar wordt niet gebruikt.

3    
nacfan

Ach ik heb aan die medewerker mn gal gespuid . Als dit door vele wordt gevolgd , wie weet.. In ieder geval heb ik mn best gedaan

-2    
Scheids!

@BSR
Ik weet niet wat balletje heeft geschreven , maar ik twijfel er geen moment aan dat jullie het bij het rechte eind hebben.
Kritisch mag en móét je soms ook zijn op je club en haar leden, maar altijd met een positieve insteek.
Laat ik bij Flieger juist altijd een negatieve smaak ervaren, iets waar je als club en supporters totaal niets mee kunt en als zeer frustrerend wordt ervaren door velen!
Ik meen het echt, deze Flieger “verdiend” minimaal een tijdelijke ban!

1    
Lamington

Maar wa's het plan dan? 30 aug?

4    
Pietjebel

Beetje raar in deze tijd
Je kan bij je amateur club camera's laten plaatsen om de wedstrijden te volgen
Waarom doe fox ook niet een abbo dat je per club kan kijken wat je wil
Of een klein bedrag per wedstrijd betalen

-2    
Rubenac

@scheids

Weet je zeker dat je voor NAC bent en niet voor een ander drie letter woord?
Begint met N en eindigd op B

14    
Nachoreca1

We zijn ons zelf een beetje aan het overschatten nu. Fox zal zelf de uitzendingen wel bepalen lijkt me. Wat wel zeer frustrerend is, dat we geen schuld hebben aan de degradatie maar ook hiermee weer worden geconfronteerd. En als je dan RKC en Fortuna in de samenvattingen voorbij ziet komen met haast lege tribunes komt de bewustwording weer om de hoek kijken...we verdienen zoveel beter.

14    
Boxer

Wat ik dan nog extra idioot vind is dat er dan ook nog flitsen worden uitgezonden van de wedstrijden welke al in zijn geheel te zien zijn.
Als ik naar Sparta- VVV wil kijken dan kijk ik de hele wedstrijd dan zit ik toch niet te wachten op flitsen in het schakelprogramma.

7    
Peppie&kokkie

Boerke Verschueren onder van Ineveld was in de tijd nog een echte plek voor de voetballiefhebber, tegenwoordig enkel gloryhunters die daar voetbal kijken en ja met een reclame Buro die elke keer de ideeën spint is het makkelijk scoren.

9    
Bommel

Astemblieft zeg. We winnen met 0-2 van een KKD laagvlieger en het uitvak zit een keer vol (20 min rijden) en gelijk kapsones krijgen. Zodra we bovenin meedraaien zal Nac in de meeste gevallen gewoon uitgezonden worden. Gebeurt dat niet, is dat niet de schuld van Fox. Anders zeg je je Fox abo maar op tot Nac weer ere speelt. Alle wedstrijden van de KKD live verslaan zal wel niet winstgevend zijn geweest voor Fox. En Dordt-Nac is niet het meest aantrekkelijke affiche. Het is echt potsierlijk dat de Nac supporters nu 'in actie' komen, terwijl we vorig jaar lijdzaam toekeken hoe de club naar de afgrond ging.

-1    
Jan Bril

Fox abo opgezegd. Over een maand ben ik van die ballentent verlost. Ik ga lekker buitenlands voetbal op ziggo kijken. Afgelopen met in het weekend urenlang naar groeiend (kunst) gras zitten kijken.
Ik ga niet mee naar fox want ik ben geen bouwvakker en die heb je nodig om daar een stevige verbouwing uit te voeren. Succes mannen, vergeet de sloophamers niet.

1    
Henkie

Misschien is het goed uitgelegd al een keer maar waarom zendt Fox op vrijdag niet meer wedstrijden live uit ? Ze hebben 6 (?) kanalen en grbuiken er maar 3 op vrijdag avond? Ook hoorde ik iets dat het moeilijk was om een stream uit te zenden met maar 1 camera? Hoezo dat?

6    
Henri

Wat me met de keuze van uit te zenden wedstrijden stoort is de motivering waarom. Als Feijenoord inde beker een uitwedstrijd speelt tegen Bal Op Het Dak in Linmburg wordt dit rechtstreeks uitgezonden omdat Feijenoord de grootste supportersgroep in Nederland heeft, is dan de motivatie. Waarom worden de uitwedstrijden van NAC dan niet uitgezonden in de KKD. NAC heeft tenslotte daar de grootste supportersgroep.

-1    
Henkie

Reactie van 7:04 ben ik niet overigens. Iemand gebruikt mijn nickname..

3    
Bertjan

Ik vind het weer.een gevalletje schromelijke zelfoverschatting. De reden dat het niet meer live op tv komt is bekend. Om daarvoor in aanmerking te komen dien je op het hoogste niveau te spelen. Vorig jaar is dat niet afgedwongen. Om nu jezelf weer groter en belangrijker voor te doen dan supporters van andere KKD divisie clubs, puur vanwege de belangstelling is op zijn minst niet netjes. Als ik bij Fox zat gaf ik die 2 kroegen netjes die 1500 terug.

3    
Los Pollos Hermanos

Nachoreca

Er is een beetje sprake van zelfoverschatting van onze kant, vrees ik. De rest van Nederland zit namelijk helemaal niet op NAC te wachten en zeker niet uit, bij Dordrecht. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer er een poll volgt via fox met de wedstrijden Graafschap-Cambuur of Dordrecht-NAC dat de Graafschap-Cambuur als zeer ruime winnaar uit de bus zou komen. Dat is voor de neutrale kijker namelijk een 10x boeiender duel dan van ons NAC. Zo simpel is het nu eenmaal.

En ook je verhaal over RKC en Fortuna met lege tribunes is pure bullshit. RKC was nagenoeg uitverkocht en ook bij Fortuna zaten er genoeg mensen op de tribune. Je lult maar wat.

-1    
den hulk

het is toch onzin dat op 14 en fox dezelfde wedstrijd word uitgezonden twee kanalen voor een wedstrijd sparta vvv

3    
Van "taajlaand

Flieger zegt het op zijn eigen manier, maar heeft (weer) een punt mensen.
Waar staat onze eigen ditectie in deze?
Heb me énorm verbaast en hier ook al meerdere keren geschreven waarom NAC niet één keer op een zaterdag, dan wel zondag mocht spelen.
Sparta en NEC vorig seizoen 7 tot 5 keer wel op hun favorite dag wél.
En zie Excelsior in onze eerste speelronde....mooi kwart voor acht op zaterdag.
Leg mij eens uit waarom NAC niet.
Daar kan onze ditectie toch ook hun mond open trekken.
Geld regeerd helaas op alke vlakken in de wereld, maar gezien de klandisie en omzet de horeca nu gaat missen, vind ik dit een mooi statement.

-2    
van Flieger

Taai - de twee G's hebben bij de knvb een modderfiguur geslagen en nog nooit wat beteikt. Volledig uitgescheten daar. Overigens heeft Pinocchio Luuc ook een flinterdunne reputatie, vreemd dat dat soort zaken niet gecheckt zijn vooraf.

1    
Halve haan

Zelfoverschatting enzo dat heeft er allemaal niks mee te maken. De vraag is waarom die live stream niet beschikbaar wordt gemaakt. Iedere Jan Doedel met een camera kan naar internet streamen tegenwoordig.

1    
La Pelota

Ik den dat ze alle THUISwedstrijden van NAC wel gewoon gaan uitzenden. 18.000 supporters in een sfeervol stadion is namelijk goed voor het beeld van de KKD.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja