Wij gaan niet opzij

Ruud Brood blikt vooruit op Telstar

DeWeesJr

NAC staat aan de vooravond van de uitwedstrijd tegen Telstar. Na twee overwinningen op rij is NAC weer een beetje aangesloten bij de top. Volgens trainer Ruud Brood is het dan ook cruciaal dat er morgen gewonnen wordt.

NAC heeft nog drie wedstrijden tot aan de winterstop. Allereerst speelt de ploeg van Ruud Brood uit bij Telstar, waarna het nog twee thuiswedstrijden speelt tegen Den Bosch en Dordrecht. Op papier is de wedstrijd van morgenavond dus wel degelijk de lastigste. De trainer heeft daar deze week extra aandacht aan besteedt. Telstar speelt namelijk zeer compact in een 5-3-2 systeem en daarom zal het morgen volgens de trainer cruciaal zijn hoe zijn ploeg begint aan de wedstrijd. 

Zoals door meerdere supporters al was opgevallen op social media stond Javier Noblejas weer op het veld. Toch is hij nog niet fit genoeg om deel uit te maken van de selectie. Zijn vervanger de afgelopen weken was de nog jonge Mashart. Tegen MVV speelde de linksachter een goede wedstrijd maar mede doordat het nog een jonge speler is, is het maar de vraag of Mashart morgen hetzelfde presteert volgens Brood. 

Doordat De Graafschap in één week vijf punten liet liggen heeft NAC weer uitzicht op plek twee. Ook voor Brood was dit een verrassing. Daarom is het morgen volgens de trainer enorm belangrijk dat er een resultaat geboekt wordt. ''Als we Telstar goed doorkomen, zijn we op de goede weg. We willen niet meer terugvallen, maar bij blijven en als het kan dichterbij komen op de ranglijst.''

Bron:
B-Side Rats, BN deStem
15 Reacties
19   3  
Nac bredaa

Die spits van telstar moet je voor oppassen... zou een aanwinst zijn voor NAC

19   3  
Nac bredaa

Die spits van telstar moet je voor oppassen... zou een aanwinst zijn voor NAC

11   4  
Kopspion

Tja
Zet de juiste poppetjes op de goede plek en speel met passie en lef.....
Dan zou je ook uit bij Telstar moeten kunnen winnen
Lijkt zo simpel, maar ik heb er helaas geen 100% vertrouwen in.
De twee volgende wedstrijden zouden we natuurlijk zeker moeten kunnen winnen

4   1  
Scheppioni

Momenteel kan het vriezen of kan het dooien in ons BREDA !?! Tegen een telstar is dit absoluut geen zekerheidje ! Ik ga voor een sneakly 0-1 !

10   1  
The Cosmic Gate

Iemand het stuk gelezen op bn de stem over over super Smullie aankoop : Kali ..... shocking vond ik het , hoe je je loopbaan zo te grabbel kan gooien. En NAC zit er mooi mee opgescheept weer straks

6   0  
Ivo

Ivan Ilic kan weer meespelen (was 1 wedstrijd geschorst) maar ik vond van der Gaag het eigenlijk wel goed doen tegen MVV.

Brood heeft meerdere opties op het middenveld en voorin, ik ben benieuwd hoe ze morgen gaan spelen.

Als we 3 punten pakken is dat gewoon een mooi resultaat. Dit zijn taaie potjes, tegen een tegenstander die de bus parkeert en op de counter speelt.

6   2  
Ger

Graag doorselecteren in de winterstop, Ruud! De kwaliteit en power moet omhoog!

11   4  
Arie

Met zn uitspraak over Mashart zie ik alweer rare capriolen aankomen in de opstelling. Laat een winnend team nou eens gewoon staan. Dan Ivan Ilic maar op de bank.

7   4  
Buurman

Als je morgen wint , dan pak je daarna zo goed als zeker nog 6 punten voor de winterstop. En doe je mee voor plaats 2. In de winterstop nog een goeie speler erbij en het kan allemaal goed aflopen. Morgen verliezen of gelijk spelen verpest alles. Voor dit NAC is Telstar een heel lastige ploeg. Wordt niet meer dan 1 goal verschil denk ik.

6   0  
Moppernac

Op een smerige manier de 3punten mee terug nemen naar Breda en nergens meer over praten.
En dan thuis tegen Den Bosch en Dordrecht ook nog eens met de kleinst mogelijke marge de winst pakken en je doet weer helemaal mee voor promotie.

Dus dan zie je dat je kwaliteit te kort hebt en kunnen de hogere heren bij NAC in de winterstop op zoek naar 3ervaren spelers met kwaliteit om het nieuwe jaar, de 2de seizoenshelft het NAC te zien met NOAD instelling en te vlammen naar een rechtstreekse promotie.
Hub NAC , steel die 3punten morgen en niemand zal je aangeven bij de politie

10   1  
Pep

Ik zou eens een simpele nette overwinning willen. Geen stress tijdens de wedstrijd. Moet toch eens lukken?

2   3  
Henri

Het wordt volgens mij een erg fysieke wedstrijd. Een wedstrijd voor echte mannen. Ik denk wel dat als die duelkracht door NAC niet wordt geleverd, het verschil in goals meer dan 1 wordt.

4   0  
Italo (BSR)

Voor mij wordt dit dé wedstrijd om te laten zien dat het lek boven is. Een wedstrijd als deze met enige overtuiging winnen en ik begin het vertrouwen in een goede afloop van het seizoen terug te krijgen.

11   9  
Los Pollos Hermanos

Dit is er weer 1 in de categorie 'het moet' en dan weet je wel weer wat er staat te gebeuren. Ik zeg het nog maar een keer, maar uit en thuis is een wereld van verschil.

Het vreemde is dat Telstar het uit veel beter doet dan thuis. De IJmuidense equipe heeft in 8 thuisduels pas 9 punten gepakt. 15 in de uitduels. Zeer opmerkelijk. Mede daarom verwacht ik eigenlijk een gelijkspel.

NAC is gewoon niet in staat constant met druk naar voren te voetballen. Die kwaliteiten hebben we gewoon niet. Hopelijk past NAC ook goed op in de omschakeling want spits Reda Kharchouch is levensgevaarlijk en met 11 goals een groot gevaar voor de matige NAC verdediging.

Ik zet mijn centjes op een 1-1 gelijkspel. Als ik een winnaar moet aanwijzen, dan ga ik voor Telstar. NAC is gewoon een hele matige ploeg. Dat is Telstar ook, maar je zult altijd zien dat ze nu ook thuis punten gaan sprokkelen. NAC is de ideale kandidaat om kwakkelende ploegen weer in het zadel te helpen. Daar hebben we, helaas, patent op in Breda.

1   3  
Kipiani

We worden weggeblazen. Veel te weinig power en duelkracht.

2   0  
Bredafun

Vanavond v.d.Gaag erin aub.
Momenteel de beste speler bij nac, waarvan we nog veel van gaan horen!

Laad alle berichten na dit bericht in