Overal waar we komen

Verschueren: ´´Als we bovenin mee willen doen dan moeten we dit soort wedstrijden winnen´´

DeWeesJr

NAC gaat na twee overwinning op jacht naar opnieuw een driepunter. Dit moet dan gebeuren tegen Telstar. Arno Verschueren blikt bij NACTV vooruit op de confrontatie in Velsen.

Na de overwinningen tegen Jong PSV en Eindhoven is de sfeer natuurlijk anders in de selectie. ¨Het is altijd beter dan als je twee keer verliest. De sfeer is goed en iedereen heeft vertrouwen. Het zijn de laatste wedstrijden voor de winterstop, het is nog even vol doorgaan en dan hebben we rust.¨

Met Telstar, Den Bosch en Dordrecht nog op het programma lijkt NAC een mooie serie nog neer te kunnen zetten tot aan de winterstop. Maar ook de middenvelder waakt voor onderschatting. ¨Eigenlijk moeten we inderdaad in deze wedstrijden gewoon de punten pakken, maar je moet geen enkel team onderschatten. Elke ploeg in deze competitie is lastig, Telstar is dat ook. We moeten wedstrijd voor wedstrijd bekijken maar ook realistisch zijn. Als we bovenin mee willen doen dan moeten we dit soort wedstrijden gewoon winnen.¨

Tot slot wordt er teruggeblikt op de wedstrijd tegen MVV. In de thuiswedstrijd tegen de ploeg uit Maastricht speelde Verschueren zijn 100e wedstrijd voor NAC. ¨Dat is altijd leuk, vooral ook omdat we de wedstrijd winnend hebben afgesloten. De afgelopen periode begon het toch ook wel te kriebelen dat het eraan zat te komen. Ik ben er blij mee.¨

Bron:
B-Side Rats, NAC
Terug naar overzicht
14 Reacties
63    
Mike Zonneveld

Je kunt net zo goed niet reageren, altijd maar die cliché reacties..

-11    
Henri

Ik hoop dat Arno wel scherp is want dit klinkt allemaal erg achterhaalt. Voor de wedstrijd tegen Jong Ajax was al bekend dat NAC tot de winterstop maximaal nog 3 punten zou mogen verliezen. Dat werd zoals verwacht meteen de wedstrijd tegen de Amsterdammers. Dan is het voor eenieder duidelijk en naar ik mag aannemen zeer zeker ook voor selectiespelers dat er tot aan de winterstop geen punt meer mag worden verspeeld om nog enigszins kans te maken op directe promotie.

32    
Breda

@henri

Zeker zou NAC 9 punten moeten pakken maar had jij verwacht dat graafschap er 5 zou laten liggen en dat Seuntjens daar een kut sfeer neerzet nu? Alles is nog open voor plek 2.

-45    
Wolfmanjack

Je kunt hem net zo goed niet intetviewen. Alrijd maar dezelfde clichés.

63    
Mike Zonneveld

Je kunt net zo goed niet reageren, altijd maar die cliché reacties..

-6    
Nr. 20

Eigenlijk....en wordt lastig etc etc,,,,
Instelling moet zijn WIJ ZIJN NAC!! en gaan uit van onze eigen kracht. Meteen er volop, 2e bal is voor ons, elkaar steunen en enkel winst telt. Dat moet de spirit zijn binnen NAC! Niet dat voorzichtig gedoe allemaal. Man man we spelen geen CL! Maar goed ook best veel clichés deze post haha

10    
ome cor

Mijn eerste reactie na het lezen van de kop boven dit artikel was:
Okay Arno, doe maar effekes dan !

Maar verder....ja wij simpele supporters denken niet verder dan budget, moeten winnen of NAC omdat het NAC is, moeten winnen.
Wij denken dat iedereen die in de luxe positie zit om van je hobby je beroep te kunnen maken ook maar gelijk elke wedstrijd 90 minuten lang 100% kan geven, zich niet blind staart op negatieve invloeden, maar wel energie tankt uit positieve invloeden.
Zoiets als de perfecte wereld dus.

Zodra we niet winnen (ook gelijk spel wordt als een verlies gezien in de eerste divisie) weten we met z'n allen online beter dan welke oer-professional dan ook hoe het wel of beter had gemoeten.
Wij staan aan wal en sturen dan we kunnen, jonguh !!!
(vooral biertjes richting onze mond en slokdarm)

Ik geloof best dat er spanning op zo'n jonge groep staat wanneer het even wat minder gaat. Ik geloof ook best dat je dat niet 1-2-3 omkeerd. Ook niet wanneer je 2 of 3 oudere ervaren spelers had gehad. Net zo als ik geloof in een ommekeer wanneer je 2x op rij weet te winnen. Het hoeft niet goed te zijn, als je maar wint.

Onder voorgangers van Brood hebben we ook draken van wedstrijden weten te winnen. Okay...er zijn altijd mensen die de blijdschap van winst liever verdrinken in azijn om te zeuren over de manier waarop, maar punten zijn punten en daar gaat het om.

Laten we (zeker tot aan de winterstop) ff niet zeiken over GOED voetbal, maar hopen, supporten en ons ware aanhangers tonen bij GOED resultaat.
Dan hebben we daarna even de winterstop om adem te halen en te kijken wat de 3 wijzen (AD, TD en hoofdtrainer) bedacht hebben voor na de feestdagen.

HUP NAC

-5    
The Cosmic Gate

Here we go again....

5    
Theo

Wil ons NAC verder komen, dan zal er doorgeselecteerd moeten worden....

Wil ons NAC vooruit komen, zal iedere spelers minstens op een 7 moeten presteren!


3    
Ad B uit Roosendaal

Wil je echt meedoen voor directe promotie, dan moet de laatste 3 wedstrijden van dit jaar gewoon winnen.

T.o.h is het nog geen top wat NAC laat zien, maar na een paar overwinningen van de laatste weken zal het vertrouwen verbeterd zijn.

Ruud Brood: nou niet teveel veranderen aan het team. Geef ze vertrouwen en....gaan met die banaan, morgen tegen Telstar in Velsen, onder de rook van Tata Steel.

4    
Henri

@Breda
Ik moet met jouw reactie een beetje aan lagere schoolkinderen denken. Na een onvoldoende te hebben gehaald zegt de het ventje tegen zijn ouders: Maar iedereen had het proefwerk slecht gemaakt hoor of de vertegenwoordiger die slechte omzetcijfers heeft behaald. Ja, mijn collega's doen het ook niet geweldig.
En omdat De Graafschap nu wat punten heeft verspeeld mag NAC ook wel weer punten gaan verspelen, de druk is minder hoog. Altijd maar kijken naar een/de ander. Het is totaal niet relevant! Dit is nu het cultuurtje waardoor NAC zover van een topsportklimaat is verwijderd. Concurrenten behoren de NAC selectie totaal niet te interesseren. Het gaat om het eigen presteren. Er is nooit een enkele reden om te verzaken, die ene of twee keer in de week. Het enige dat telt is winst. Zodat je versnelt een achterstand omzet naar een voorsprong. Want één (doel)punt kan aan het einde van het seizoen beslissen over promoveren of nog een jaar KKD met alle gevolgen.

0    
Nr. 20

@henri amen. Exact goed verwoord!!

4    
Breda

@henri (bit of a posh name)

Op de lagere school leer je tellen. Verder niet zo bijdehand doen. Ik geef alleen aan dat de achterstand van vrij kansloos 9 punten in 2 rondes terugliep naar 4 punten (vrij onverwacht wat mij betreft). Dus ligt het weer open.

0    
scheppioni

Blablabla minder mooie woorden, meer prestatie op het veld graag !!

0    
scheppioni

Idd Henri, goed verwoord !!

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja