Wij gaan niet opzij

RvC verwacht veel van Manders

Eddy W

Manders is de keuze van de RvC, zo blijkt uit de notulen van de CR. Zoals bronnen al eerder meldden, hebben de aandeelhouders zich dit keer niet bemoeid met het aanstellen van de algemeen directeur. De keuze om met Manders in zee te gaan, is genomen door de RvC. De aandeelhouders zijn tijdens het proces wel op de hoogte gehouden en zijn (vanzelfsprekend) akkoord gegaan met de keuze die de RvC heeft gemaakt.

Volgens de RvC heeft Manders veel werk te doen. En niet alleen door het wegvallen van inkomsten en de onzekerheden door het Coronavirus. Een van de taken die Manders vanuit de RvC meekrijgt, is ervoor zorgen dat alle drie de locaties (het tariningscomplex in Zundert, de jeugd bij Boeimeer en het stadion) een eenheid gaan vormen.

De RvC geeft aan de drie locaties op dit moment drie eilandjes zijn, waar je een eenheid zou verwachten. Daarnaast verwacht de RvC dat Manders NAC gaat helpen een stabiele middenmotor in de Eredivisie te worden. 

Bron:
B-Side Rats, CR
11 Reacties
34   2  
Pietjepils

RvC : "Die drie locaties moeten een eenheid vormen"
Manders: "Ja maar ze liggen op flinke afstand van elkaar"

RvC: "Wij willen graag middenmotor worden in de eredivisie"
Manders: "Wat mag ik investeren? "

RvC: "Succes met de uitdagende job, tot over een jaar!"

23   2  
Marti

Ik denk dat het laatste wel de . Belangrijkste opdracht is om uit te voeren .

5   0  
Ratjeduneerste

@ Marti

Uiteindelijk is dat de doelstelling natuurlijk. Echter zijn er veel dingen die daar een bijdrage aan kunnen leveren.
Een daarvan wordt al genoemd, het genereren van een eenheid in de complexen. Het is natuurlijk een rare situatie die NAC in de loop der jaren zelf heeft gecreerd.

Door een eenheid te maken zullen spelers, staf, jeugdspelers en ook supporters toch een beter gevoel krijgen. Kijk maar naar de faciliteiten van overige clubs. Hiermee kun je als club veel meer indruk maken bij al deze groepen.

Van NAC binnen een paar jaar een middenmoter Ere maken is een hele zware, al dan niet onmogelijke klus. Ik hoop dat als blijkt dat deze man de juiste capaciteiten heeft, hij ook de tijd zal krijgen een visie en structuur te kunnen implementeren. Daar ontbreekt het al tijden aan, en bij een miljoenenorganisatie is dat natuurlijk schandalig.

17   2  
Ivo

Een vertrek uit Zundert en een terugkeer naar Breda is op de lange termijn de enige logische keuze. Door de jeugd en selectie en al het personeel bij elkaar te brengen, krijg je natuurlijk meer eenheid.

In principe heeft het sportpark bij Boeimeer ruimte om uit te breiden. Er liggen weilanden omheen, waardoor je een gebouwencomplex of extra velden of parkeerplaatsen kwijt zou kunnen. De velden worden overdag alleen door NAC gebruikt. 's avonds (bijna) alleen door Boeimeer.



13   5  
Marti

Ik weet nog steeds niet waarom de grond van het CSM hiervoor niet beschikbaar voor is zou prima complex zijn , ligt al jaren te verslonzen

3   1  
Wanny

Denk dat je het op kortere termijn meer moet zoeken in andere oplossingen dan uitbreidingen. Daar is nu geen geld voor en al was dat er wel, dat duurt jaren.

Je moet dit dus opknippen in een korte en een langere termijn.

Op korte termijn zou het niet zo moeilijk moeten zijn om wat overleggen te organiseren waarbij men meer bij elkaar over de vloer komt. En elkaar persoonlijk spreekt.

Op langere termijn zou het goed zijn als de jeugd het eerste ook ziet trainen. Dan is de stap voor het gevoel veel kleiner.

12   3  
Arie

Marti,

Die grond is zo ongeveer de meest waardevolle van heel Breda. Het liefst ziet de gemeente Stolwerk en Perfetti ook opdonderen, maar die willen hun grond niet verkopen. Een NACgerelateerd iets op het CSM terrein kun je 100% zeker op je buik schrijven.

34   2  
Pietjepils

RvC : "Die drie locaties moeten een eenheid vormen"
Manders: "Ja maar ze liggen op flinke afstand van elkaar"

RvC: "Wij willen graag middenmotor worden in de eredivisie"
Manders: "Wat mag ik investeren? "

RvC: "Succes met de uitdagende job, tot over een jaar!"

7   1  
L.

Heb nooit gesnapt wat ze in Zundert te zoeken hebben..
(buiten dat een sponsor er wss goed aan heeft verdiend)
Ook doodzonde dat door de centenkwestie (rode draad NAC) het Jeugdcomplex niet op de grond van Strada staat.

5   5  
Pie076

CSM terrein parkeerplaats maken voor centrum met pendelbus en voor NAC. Dan kan je op p5 4 velden wegleggen voor jeugd en trainingen en kan je onder de ere kleedkamers en kantine enz maken.

5   0  
Ernie

Prioriteit is zien te overleven!

2   3  
076Mike

@PIE076

Even door de ogen van de gemeente:

Laten we op het CSM terrein een grote parkeerplaats maken..
Ja maar, dat is de duurste grond die we hebben.. Ligt buiten de betaald parkeren zone, en wel een beetje ver van het centrum..
Dat geeft toch niet joh.. Laten we gewoon pendelbusjes rijden.. Dan kan iedereen zo naar de stad..
Ja maar, die die busjes gaan geld kosten.. En de betaalde parkeergarages blijven leeg..
Geeft allemaal niet joh.. Dan heeft NAC iig wel wat extra velden naast het stadion..
Ja maar, die parkeerplaats daar, die zorgt ook 4/5x per jaar voor extra inkomsten..
We doen het gewoon! Alles voor NAC!

Nou helaas.. Niet in onze gemeente..

Laad alle berichten na dit bericht in