Wij gaan niet opzij

'Komend seizoen geen plek voor supporters en sponsoren op de tribune'

Eddy W

Vanaf 1 september mag de bal weer gaan rollen. Er is echter nog veel onduidelijkheid over de manier waarop. De Telegraaf lijkt al te weten dat er, ondanks een kleine capaciteit in de stadions, geen supporters aanwezig mogen zijn bij de start van het volgende voetbalseizoen.

Marcel van der Kraan, journalist van De Telegraaf, geeft aan dat er veel meer bij komt kijken dan je in eerste instantie zou denken. "Elke selectie heeft, in tegenstelling tot vroeger toen er alleen een masseur en een clubarts op de bank zaten naast de wisselspelers, een volledige begeleidingsstaf van zestien man. Fysiotherapeuten, fysieke trainers, de keeperstrainer, drie assistenten, materiaalmannen en data-analisten reizen steevast met de ploeg mee. Het arbitrale gezelschap bestaat ook al gauw uit vijf man en die worden door de thuisspelende club ook weer apart begeleid.”

Naast bovengenoemde mensen, moet er ook beveiliging aanwezig zijn om supporters buiten de deur te houden. Daarnaast is er in ieder stadion een team aanwezig voor de verzorging van de grasmat. Als je hierbij ook de directies, journalisten en fotografen bij optelt kom je, zonder publiek, al aan de 260 man. Voor supporters en sponsoren is er dan, volgens de journalist, geen plek.

Bron:
B-Side Rats, De Telegraaf
Vorig bericht
Depla:"Daarvan vraag ik mij af of dat kan" 14 reacties
Volgend bericht
RvC verwacht veel van Manders 11 reacties
18 Reacties
74   10  
FCSP

De Telegraaf. De krant van wakker Nederland. Die ik zelfs op de camping niet koop als andere kranten uitverkocht zijn. Niet serieus te nemen.

74   10  
FCSP

De Telegraaf. De krant van wakker Nederland. Die ik zelfs op de camping niet koop als andere kranten uitverkocht zijn. Niet serieus te nemen.

20   17  
Bart

Ik had ook niet verwacht dat we met publiek gaan spelen voor 2021. Desondanks denk ik wel dat er mogelijkheden zijn om dingen te organiseren. P1, P2 en P5 schermen ophangen en auto tickets verkopen (zeg 10 eu voor een kaartje) en via een frequentiezender vanuit de auto meeluisteren. Lijkt me nog een leuke manier om toch naar nac te kunnen ook al is het natuurlijk niet het zelfde. Maar dan zou iedereen natuurlijk niet mogen uitstappen en dat zorgt ook weer voor extra kosten bewaking etc. Toch denk ik dat nac op een manier als deze wel geld kan verdienen aan wedstrijden en misschien zelfs wel via een app online eten en drinken bestellen dat het via je raam kan aangegeven worden?

28   20  
NAC de Parel

Sorry Bsiderats. Begrijp me niet verkeerd, ik ben ontzettend blij met jullie site en de hoeveelheid werk die jullie hierin steken.

Maar ik begrijp niet dat jullie constant deze 'nieuwsitems' posten. Dan liever geen nieuws. Dit komt bij mij alleen maar over als (BN de) stemmingmakerij. Iedereen die ook maar iets met de voetbalwereld te maken heeft, roept constant van dit soort dingen. Ik vind het alleen maar negativiteit strooien over de voetballiefhebber.

Het is gewoon afwachten hoe het virus de komende tijd afzwakt (of juist niet). Meer kunnen we niet doen en er is al zeker niet iemand die weet wanneer alles weer normaal opgepakt kan worden

29   3  
Marti

Dan zou ik zeggen laat NAC de mogelijk heid geven om voor €25 euro je seizoen kaart te reserveren tot aan de dag dat we weten waneer er weer met publiek mag worden gespeeld , en dan de seizoenkaart verlengen voor de nog resterende wedstrijden , NAC heeft dan nog dergelijke inkomsten van reserveringen , en daarna de prijs van de rest wedstrijden , kan ook zomaar zijn dat heel het seizoen dus zonder publiek word gespeeld , En niemand die wil dat hij zijn plaats verliest in het stadion is ervan verzekerd dat hij zo gauw het weer kan op zijn gezellige oude vertrouwde Stoeltje zit . En is ook goed voor de supporters die ivm de coronatijd het financieel niet geheel op kunnen hoesten om toch voor €25 hun plaats te behouden ,

20   7  
Ouwe Spionkop

Geen publiek, geen voetbal!

27   2  
Ivo

De kop: 'KOMEND SEIZOEN GEEN PLEK VOOR SUPPORTERS EN SPONSOREN OP DE TRIBUNE'

Wat er echt staat: De Telegraaf lijkt al te weten dat er ondanks een kleine capaciteit in de stadions er geen supporters bij aanwezig mogen zijn BIJ DE START van het volgende voetbalseizoen.

Het is nogal een verschil he, het hele seizoen of de eerste paar potjes.

Dit soort berichten helpen niet als NAC nog wat seizoenkaarten wil verkopen!

6   6  
braze

Waar mag dan nog meer geen publiek komen? De Ikea, meubelboulevard, de binnenstad etc.etc. O ik ben het Chasse nog vergeten en sluit Holland Casino definitief?
Er moet door de sector een goed plan neergelegd worden waarmee betaald voetbal met toeschouwers verantwoord mogelijk is. Kan per stadion in de uitwerking verschillend zijn.
Waar blijven de slimme NAC supporters , artsen, Ingenieurs en gedragspsychologen om een doorwrocht plan te maken

2   8  
Pietjepils

Wellicht out-of-the box denken qua inkomsten:

- seizoenskaarten alsnog zsm verkopen in ruil voor voordelen (kortingen op het wedstrijdshirt)

- serieus werk maken van merchandising zoals die mooie mondkapjes
nagaan of legea daarvoor de juiste partner is

- boodschappen tegen betaling posten op de ledboarden en/ of tijdens de trainingen door supporters

- website met catering (drank en hapjes) met commissie voor NAC tijdens de duels die thuis worden gekeken

8   17  
Rubenac

Poppenkast.. ogen openen

1   12  
Henk

@rubenac yep plandemic docu kijken mensen

3   1  
Cool hand

Bij de start vh seizoen of komend seizoen? Best een belangrijk verschil. Zo een kop noemen ze clickbait geloof ik.

2   2  
Sorpio

Ruben, Henkie:
<img src="https://i.redd.it/1htrpabds0y41.jpg" alt="Daggutnie">

16   3  
ome cor

@rubenac
Als jij als zzp-er ook zo laconiek met Covid19 om gaat naar jouw klanten toe hoop ik dat je niet veel ingehuurd wordt de komende tijd. Man man man...

9   0  
Youssef

@Henkie (en Rubenac)

Wel overwogen meningsvorming vergt het raadplegen van meer dan één bron.......

3   4  
Scheppioni

Mijn 215 euro mag NAC toch hebben, dan zien we wel wanneer het mag met supporters ! Ik snap ook goed as er bij zijn voor wie dit lastiger is, dat maakt je as NaCCer niet meteen minder !??

4   0  
RaraNAC

Ach, m’n kaart is toch al verlengd!
Als ze vragen om m’n kaart nu tussentijds op te waarderen met nog eens 10 jaar doe ik het ook.

0   5  
Lamington

Hoeveel vsn jullie hebben al een mondkapje gekocht?

5   2  
n@©

In het stadion van AA Gent is getest met publiek in de anderhalve meter maatschappij. Op stoelen met een rode stip mocht niemand plaats nemen, met een groene stip dus wel. Met voldoende discipline zouden er toch wat supporters toegelaten kunnen worden? Of bijvoorbeeld 100 supporters per ingang of per vak toe te laten. Financieel is het een druppel op een gloeiende plaat, maar het is vooral iets minder kil zo.

Laad alle berichten na dit bericht in