Overal waar we komen

Schakel om 17:45 uur in voor de BSR Matchcast: FC Dordrecht - NAC

Das Phantom

NAC neemt het vrijdagavond op tegen FC Dordrecht. Om 18:45 uur wordt er afgetrapt in Dordrecht en dat betekent dat je vanaf 17:45 uur weer naar je vaste voorbeschouwing kan luisteren tijdens de BSR Matchcast.

Deze week blikken Da Pope, Italo en Das Phantom een uur lang vooruit op de wedstrijd tegen de nummer negentien van de KKD. Lukt het de ploeg van Steijn om voor de vierde overwinning op rij te gaan of worden er weer dure punten gemorst tegen een laagvlieger. Daarnaast natuurlijk een analyse van de opstelling: wie stuurt Steijn de wei in? 

In de rust (19:30 uur) analyseren we de eerste helft en bellen we kort met onze verslaggever ter plaatse. Na afloop (20:30 uur) is het tijd om de balans op te maken tijdens de derde helft. Tot vanavond! 

B-Side Rats Matchcast is on Mixlr

Terug naar overzicht
22 Reacties
21    
TvB

Ja best bizar dat je op een dag als vandaag onder deze omstandigheden tegen deze tegenstander nog wat zenuwachtig bent , de klok niet snel genoeg gaat, zin in bier krijgt en hoopt op een mooie 0-3 haha

13    
Ollie bier halen

Heb er weer gruwelijk veel zin in, paar blikskes NOAD bier van Frontaal erbij en hopelijk eindelijk weer eens een makkelijke grote overwinning!

13    
Matc

Olie, wat zijn wij gek man, maar ik heb er ook weer zin in! Is dat omdat er verder weinig te beleven is of dat we een geel/zwart hart hebben?

16    
Mvgmarty

Blijft toch een vreemd fenomeen dat ik iedere wedstrijd weer opnieuw deze heerlijke wedstrijdspanning heb.. Op naar de overwinning!

Hup NAC!

21    
TvB

Ja best bizar dat je op een dag als vandaag onder deze omstandigheden tegen deze tegenstander nog wat zenuwachtig bent , de klok niet snel genoeg gaat, zin in bier krijgt en hoopt op een mooie 0-3 haha

5    
Gjoewie

Cambuur 1-0 achter...

4    
Scheppioni

Het giert altijd op matchday !! Of het nou tegen dordt is of tegen Barca !! NAC is onze club, bewezen dat het goed is bij drie punten, dan is mijn bloeddruk lager en beter onder controle !!

5    
Ad B uit Roosendaal

Nog even een tip aan Maurice Steijn......

Nu vanaf het begin druk zetten i.p.v. afwachtend voetbal en pas beginnen na een achterstand of bij het begin van de 2e helft.

Dat gaat een keer mis, doordat de goals te laat vallen en we kunnen ons geen puntverlies veroorloven.

We hebben een zeer brede selectie met nagenoeg gelijkwaardige spelers. En je mag 5 wisselspelers inbrengen.

Dus vanaf minuut 1: gas erop!!!!!!!!

En dan komt het goed en gaan we rechtstreeks promovoren

3    
Dun Diëe

Komt er dit keer wel een liveblog.

2    
Dbare

Cambuur achter tegen jong ajax. Ze zullen het nog wel rechttrekken denk ik maar...krijgen we dan toch een knotsgekke laatste maanden in de KKK waarbij Nac misschien weer aanhaakt? Dagdromen mag best toch ;-)

1    
Ad B uit Roosendaal

Hoezo dagdromen?

Natuurlijk mag dat, maar NAC kan beslist nog rechtstreeks promoveren. Het is nog net niet te laat.

17    
Ons NAC

En ja hoor Malone staat in de basis. Je wist gewoon dat dit ging gebeuren. Adilehou speelt de laatste tijd sterk en die Malone heb ik nog niks goed zien doen. Maarja, je haagse vriendjes gaan natuurlijk zoals altijd voor...

8    
TvB

Malone had ik wel verwacht, niet gehoopt. Lijkt me tegen een sterke spits als tegenstander dat adilehou erin komt. Heb malone in andere wedstrijden weleens voorbij gelopen zien worden.
Bij Adilehou durven ze dat niet😬

2    
Ad B uit Roosendaal

Even goed rekenen!

De Graafschap en Almere City hebben 19 verliespunten uit resp. 24 en 23 wedstrijden.

Als dat als wedstrijdgemiddelde zo blijft t/m 38 wedstrijden, dan verliezen ze nog 11 punten.

Wij staan 6 punten achter. Waar hebben we het over!!!!.

Blijven winnen en je promoveert.

4    
Becherovka

De keuze voor Malone en Rutte snap ik ergens wel. Meer voetbal van achteruit. Ik hoop hierdoor stiekem op een swingend NAC. Maar dat stemmetje in mijn hoofd zorgt voor billenknijpen....

6    
Krenk

Ik vraag me serieus af wat een Adilehou nog meer had moeten doen om een basisplaats te krijgen? Andersom vraag ik me ook af wat Malone de laatste maanden heeft gepresteerd om nu zo snel in de basis terug te keren?! Wat met afstand de slechtste die erop stond.

Kan iemand mij dit uitleggen?

1    
Doetinchemmer

@Ab uit roossendaal, nee, De Graafschap en Cambuur worden [gewoon] kampioen en promoveren, Nac speelt om promotie degradatie, maar dan zal nac wel heel veel beter voor de dag moeten komen dan nu, wel mooi, De graafschap, nac, en cambuur in de ere.

4    
dennis

Waarom haal je in vredesnaam zoveel spelers als je ze niet opstelt?

0    
Nac

@dennis


Het is wel handig om goede wissels te hebben of wil je liever met kestens als invaller spelen?

-1    
Gjoewie

Dennis > Vandaar dat Steijn met een 8-6-6 opstelling wil spelen, ik heb daar vorige week al over geschreven...

2    
Jes

Iemand een stream?

4    
Marti

Deze. Trainer durft sommige spelers die hij zelf aan heeeft getrokken niet te passeren . Dit noemen ze bang om ze tegen je in het harnas te krijgen !

0    
Fan uit Zevenbergen

Let er maar op !!! Steijn is na 1 april weg .

Laad alle berichten na dit bericht in