Overal waar we komen

Steijn wil El Allouchi behouden: "Bewezen als Eredivisiespeler"

Das Phantom

Als het aan Maurice Steijn ligt speelt Mounir El Allouchi ook volgend jaar nog in het Rat Verlegh Stadion. De trainer wil het contract graag verlengen, maar in de onderhandelingen liep het tot nu toe spaak. "Kan me ook voorstellen dat hij denkt: Ik ben 26 jaar, transfervrij, het is tijd voor iets anders'", aldus Steijn in gesprek met BN DeStem.

El Allouchi is dit seizoen al direct betrokken geweest bij 15 doelpunten (5 goals en 10 assists) en is daarmee de waardevolste speler van NAC. Toch is er ook kritiek. Zo zou hij vaak het spel vertragen. Steijn vindt ook dat de aanvallende middenvelder verbeterpunten heeft. "Zijn spel mag directer. Ik vind dat hij iets te veel met de bal drijft en de neiging heeft de bal in te spelen om de bal zelf terug te krijgen. En zonder bal moet hij ook de diepte kiezen." 

Steijn hoopt dus op een langer verblijf van El Allouchi in Breda. Hij ziet in de speler een Eredivisiespeler die multifunctioneel inzetbaar is. Daarnaast is hij bescheiden en ligt hij goed in de groep. Volgens de trainer wordt El Allouchi gerespecteerd in de kleedkamer en staat hij hoog in de hiërarchie. 

Terug naar overzicht
48 Reacties
82    
Becherovka

Kan me vinden in de kritiek van Steijn. Dit zijn naar mijn idee ook de punten van kritiek van veel supporters en dat is zeker wel te coachen. Perfect wordt het niet, maar beter zeer zeker.

Eerder is al gebleken dat El Allouchi met betere spelers om zich heen een stuk beter rendeert. Dat zag je toen met Garcia en Angeliño. Dus als NAC de selectie kan versterken, dan is het fijn om hem als speler erbij te hebben.

Het zou mooi zijn voor Mounir om afscheid te kunnen nemen met promotie, waarin hij dan een belangrijke bijdrage heeft geleverd.

-25    
Chris W.M.

Een speler van 26 gaat zich niet meer verbeteren. Los van zijn kwaliteiten, of het gebrek eraan als ik sommigen moet geloven, zou ik het sowieso aanraden lekker na dit seizoen ergens anders te gaan ballen. Al is het maar voor je eigen persoonlijke ontwikkeling.

32    
Kolkka fan

Heeft bewezen elke cent waard te zijn. Onder elke trainer blijft hij in de basis, zelfs als er spelers aangetrokken worden voor 'zijn' positie.

Ik hoop dat hij nog lang blijft

82    
Becherovka

Kan me vinden in de kritiek van Steijn. Dit zijn naar mijn idee ook de punten van kritiek van veel supporters en dat is zeker wel te coachen. Perfect wordt het niet, maar beter zeer zeker.

Eerder is al gebleken dat El Allouchi met betere spelers om zich heen een stuk beter rendeert. Dat zag je toen met Garcia en Angeliño. Dus als NAC de selectie kan versterken, dan is het fijn om hem als speler erbij te hebben.

Het zou mooi zijn voor Mounir om afscheid te kunnen nemen met promotie, waarin hij dan een belangrijke bijdrage heeft geleverd.

23    
JN

Eigen jeugd, kent de clubcultuur, meest waardevolle speler, multifunctioneel, realistisch. Tuurlijk moet je zo’n jongen proberen te houden. Of hij in de basis zou staan in de Ere, is een tweede. Aan hem om dat weer te bewijzen.

13    
Marti

Ik vind dat deze trainer dit over moet laten aan de nieuwe TD. Ton lokhoff , per 1 April ,hij moet zich alleen bezig houden met De spelers te laten spelen, zoals het hoort om te promoveren naar de ere , lukt dat niet dan moet hij nie t nog eens een jaar met de spelers doorgaan waar hij er verschilllende een langdurig Contract heeft gegeven ,je moet niet snel gaan handelen meer, zodat je de nieuwe TD niets meer kan laten doen met aankopen , dit noem ok het blokeren van de functie van de TD!

69    
since1912

Een van de weinige spelers van de afgelopen jaren waarbij je met recht kan zeggen: dit is nou een échte NACcer.

Opgegroeid in de regio, gespeeld in onze eigen jeugd, verhuurd aan Helmond en zich terug geknokt in de basis van NAC (hoeveel NOAD wil je hebben) en basisspeler onder meerdere trainers. Heeft zich daarnaast nooit slecht uitgelaten over de club of over trainers en is dit seizoen gewoon super waardevol.

Mounir, ik zie je graag nog jaren in ons stadion spelen!

25    
Boxer

@Chris W.M.

Ik ben het niet met je eens dat een speler van 26 zich niet meer kan verbeteren.
Hij zal niet over 3 jaar bij Ajax spelen maar juist een speler van 26 kan zich op onderdelen echt wel verbeteren, zeker als op specifieke onderdelen zoals Steijn noemt en dat is ook terechte kritiek.
Ervaring is vaak ook een grote verbetering en dat heb je nu eenmaal niet als je 20 bent
ElAl is een echte NAC man en ondanks zijn beperkingen wordt hij door velen hier onterecht te weinig gewaardeerd

0    
RV

Week in week in toch een van de betere.
Wordt door veel trainers toch ook als eerste op het wedstrijdformulier gezet. Wel de kanttekening dat ik voor Eredivisie hem toch weer eerder als de 12e of 13e man zie. Promotie betekent toch ook een kwaliteitsimpuls en dan zou ik (met het huidige systeem) op deze plaats door selecteren en El Allouchi een mooie transfer gunnen.

Er zullen zeker een aantal clubs uit de onderste regionen geïnteresseerd zijn in El Allouchi, de vraag is of hij dat moet willen. De middenmotors als Heerenveen en Utrecht gaan denk ik niet komen voor El Allouchi.

Een mooi avontuur in het buitenland zou ik hem zeker gunnen.

1    
Jf

Het vertragende wordt vaak gezien door de supporters en dit zorgt voor veel kritiek. Supporters hebben altijd een zondebok nodig als het minder gaat. Maar heel eerlijk gezegd is hij de meest waardevolle speler van NAC. Hij is een kind van de club en heeft nog nooit zijn rug tegen Nac gekeerd.

Eredivisie verlangt een ander soort speler en ik meen dat hij dit wel kan.

Mounir mag wat mij betreft blijven de al zou hij de corners verfijnen dan zal zijn krediet groeien.

6    
Ratjeduneerste

@ChrisW.M.

Ben het niet met je eens dat je je op je 26e niet meer kunt ontwikkelen. De meeste spelers komen dan in de 'zomer' van hun carriere terecht.

Een jongen als Van Dijk als ultiem voorbeeld, die op zijn 26e bij Southampton zo'n ontwikkeling doormaakt dat hij op z'n 27e naar Liverpool gaat en daar op zijn 28e nog bijna voetballer van het jaar wordt.

Jamie Vardy, geweldig voorbeeld.

Een speler kan zich op elke leeftijd nog ontwikkelen zolang de mogelijkheden er zijn en de omstandigheden juist zijn.

Mounir z'n pijnpunten zijn ook punten die makkelijk te verbeteren zijn voor een voetballer. Zijn voetballend kwaliteit is het probleem niet. Zijn oplossingsgerichtheid en keuzes aan/ zonder de bal zijn vaak het probleem.

1    
Jf

Effe off topic dat Lommel van Verschueren, Agyapong en voetbal nomade Aminu is ook nog niet geweldig. Volgens mij krijg je als je een speler van City huurt Aminu altijd cadeau.

10    
Krenk

Ik denk dat Steijn deze week even niet heeft opgelet. Nu TL is aangesteld mag hij zijn wens uitspreken, maar uiteindelijk gaat een TD over de midden-lange termijn en welke spelers hier deel van uitmaken.

1    
Becherovka

@Krenk

Ik denk dat het een samenspel tussen de trainer en de TD is. Zeker als je kijkt in de vorm waarin NAC het nu giet. Je hebt een technisch hart (Trainer, TD, Hoofd Opleidingen en scouts) en die overleggen over hoe de selectie er uit gaat zien.

Het lijkt me dat Steijn de wens uit en Mounir graag wilt houden.

10    
J breda

Mounir is absoluut mijn NAC held van de afgelopen seizoenen. Zie altijd maar geklaag over hem maar wanneer hebben wij ooit nog een speler gehad die zich zó professioneel inzette voor de club? De laatste was Jelle. Het is tegenwoordig gewoon bijzonder wanneer een speler zo lang speelt voor een club en dat gaat alleen maar minder worden. Met de juiste spelers om zich heen is het gewoon een goede voetballer.

Hup Mounir hup NAC

3    
Cees

Steijn blijft zich uitlaten over dat soort zaken. Moet hij accuut mee stoppen. Steijn moet blind vertrouwen op de mensen (TH) die de lange termijn voor de club dienen te bewaken. Zijn mening hierover is totaal niet relevant. Hij moet simpelweg werken met de gereedschappen die hem toegereikt worden. Die gereedschappen behoren zodanig te zijn en te blijven dat ook de indentiteit van de club gewaarborgd blijft, c,q. speelwijze! Dat moet van toepassing zijn op elke trainer die bij NAC in dienst is, of komt. Anders niet aannemen. Zij blijven “altijd” passanten.

-6    
Januss

Tja, als Immers in 2 jaar 5 ton kan verdienen, Malone ook in die ordegrootte zit, dan snap ik dat El Allouchi een beetje teleurgesteld is in zijn eigen voorstel.

-2    
Nicky

Wat een onzin Chris.. Je kan je iedere dag verbeteren. Wat een vreemde opmerking, je verbaast me..

Ik denk dat hij een super speler is voor NAC. Alleen moet je de spelers daar omheen wel op afstemmen. Daar zag je het eerste bewijs van toen Jansen erbij kwam.

-18    
Kisku

Ton gaat gelukkig niet door met hem als je met mounir immers en malone naarcde eredivisie moet ppppfffff je word iedere wedstrijd gek gespeeld op middenveld ooojaaa de statistieken van mounir hebben jullie die ook verdedegind mischien aub als je met deze rotzooi promoveerd is dat voor een seizoen..hij speelt omdat je op een klein veld traint dan is hij egt goed maar niet op een groot veld

1    
Keesje

Zo werkt het niet Cees.
Natuurlijk gaat alles in overleg.
Een td gaat echt geen spelers halen waarin de trainer het niet ziet zitten.
Een trainer legt zijn wensen neer bij de td en deze bekijkt op ze haalbaar zijn.
Zo gaat het ook bij contractverlenging.
De trainer geeft aan of hij met een speler verder wil en de td gaat vervolgens de onderhandelingen in en probeert er uit te komen.

5    
Willem 4,5

Heel duidelijk commentaar kisku, daar kunnen we wat mee!

-32    
Robbie Rafello

nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !! nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!nee, nee, nee, nee, wij willen iemand die vooruit kan voetballen !!

0    
Cool hand

Elke speler kan zich verbeteren. Leeftijd is irrelevant.

0    
Viking

Lekker laten gaan , bewijst al jaren dat we met zo'n speler geen meter verder komen. De conclusie is juist, vertraagd, verkeerde keuzes, speelt alleen om er zelf beter van te worden om die assist te geven of die goal te scoren ipv simpel bal met een ander mee te geven.
Eist alles op vrije trappen , corners en deze zijn niet goed genoeg. En dan noemen ze hem de waardevolste speler? Dus ja logisch dat meneer volgens stats dit is als hij alles opeist.
Hij blinkt niet in de keukenkampioendivisie wekelijks uit dus hij zal dit zeker niet doen in de Ere.

Niet verlengen aub, krijgt ook nare trekjes van discussie tot het niet houden van zijn positie en is zelden beslissend in de belangrijke wedstrijden.
Voor alle partijen het beste dan kan meneer met opgeven hoofd nog de club verlaten.

-6    
Ibio

WM Chris heeft overduidelijk niet of amper gevoetbald. Wat een onzin kraamt ie uit.

El Allouchi is voor mij de Mr NAC van dit elftal.

2    
Jarc

Als je een bericht post, is het volgens mij de bedoeling dat andere bezoekers dit kunnen lezen. Om een tekst leesbaar te maken is het noodzakelijk de geldende interpunctie-regels toe te passen. Dus een zin beginnen met een hoofdletter, op tijd een komma plaatsen en bij langere teksten gebruik maken van alinea's .
Het is jammer als een inhoudelijk sterk stuk onleesbaar wordt door een gebrek aan interpunctie.
Mijn verzoek aan Kisku is dan ook, om zijn stuk opnieuw te plaatsen maar dan leesbaar, want nu zijn het een heleboel letters achter elkaar met kop noch staart.

1    
Wanny

Als je een speler wil verlengen, kun je niet wachten tot 1 april een nieuwe TD begint. Dan heb je kans dat ze al elders getekend hebben.

6    
Charpie

@ Jarc,
Vorm en inhoud zijn bij Kisku aardig in balans :-((

-2    
Willem 4,5

Hoop dat Mounir gaat, hij verdient een betere dan een club waar een behoorlijk deel van de supporters hem elke week uitkotst.
Kan misschien naar Heracles komt ie weer samen met een speler die ook elke week boven de enkels werd afgezaagd en die het daar uitstekend doet. Mounir hoort sowieso bij de kern van de elf die elke week op het veld staat. Hij is voor NAC een prima speler, dat vind Steijn ook maar ja, de beste 'trainers' zitten op de tribune, sorry, tegenwoordig met een bak bier op de bank.

-2    
Kisku

Waarom willem4.5 omdat hij uit eigen jeugd komt ,ik kan toch niet zeggen als ik hem niks vind dat ie goed is,ik ga vanavond weer genieten van zijn vrije trappen,hoekschoppen en zun gedribbel oja mis scoort na dat ie 10 keer zijn man laat lopen

6    
Wolfmanjack

Van mij mag hij gaan. Die corners en vrije trappen alleen al. Niet eens kkd- niveau

2    
BREDA 1965

Zeg viereneenhalve pannekoek aka ome cor,kap eens een keer met dat gezeik over andere supporters.Nooit in het stadion geweest zeker...iedereen heeft zijn eigenste voorkeuren.Er zijn maar weinig NAC spelers geweest die iedereen goed vond.Ton lokhoff bv,iedereen vond dat een goeie voetballer...nou EL AL mag zijn veters nog nie strikken

1    
Seuter

@Robbie Rafello.
Als ik goed gelezen heb hoeft M el niet te blijven?
Wel veel tekst voor je bericht.

4    
Chris W.M.

@Boxer, Ratjeduneerste, Nicky, Cool hand, Ibio

Steijn geeft aan: "Zijn spel mag directer. Ik vind dat hij iets te veel met de bal drijft en de neiging heeft de bal in te spelen om de bal zelf terug te krijgen. En zonder bal moet hij ook de diepte kiezen."

Die manier van spelen dat is gewoon zijn natuur. Zo heeft hij altijd gespeeld en zo zal hij altijd spelen. Tot een bepaalde hoogte zal El Allouchi, als hij hier heel bewust mee bezig gaat, hier nog wel in kunnen verbeteren. Maar op het moment dat hij op de automatische piloot gaat voetballen, dan zal hij toch weer terug vervallen in zijn oude speelwijze. Daar ben ik van overtuigd. Dus let's agree to disagree.

Neemt niet weg dat ik de kans dat hij blijft zeer klein acht. Dus eigenlijk is de discussie of hij zich nog kan verbeteren irrelevant. Dat verbeteren gaat hij dan toch bij een andere club doen.

-5    
Henkie

Ik vond Mounir helemaal niet goed in het jaar met Angelino en Garcia.

Angelino was goed. Garcia was goed. Mounir niet zo. Nauwelijks rendement in de eredivisie; hij kwam te kort.

Angelino en consorten vertrokken. Mounir en verschueren en co bleven. Beschamende en kansloze degradatie (met clubs als Fortuna, Emmen, ...) volgde.

2    
Willem 4,5

@breda 1940 Als mijn commentaar je niet bevalt ga je toch lekker in de kelder zitten, ik post wat ik wil en als dat je niet bevalt dan heb je dikjke pech! Moet nu afsluiten want ik ga met ome cor een biertje drinken, proost alvast., en ga je commentaar op El A. nu alvast maar schrijven, daar hoef jij de wedstrijd niet voor gezien te hebben, toch?

3    
Henri

Als je als speler zowat alle corners en vrije trappen mag nemen, is het dan verwonderlijk dat je relatief veel assists alfevert? Ik beoordeel iedere speler op zijn merites. In het verleden heb ik al eens geschreven EL A te bewonderen voor zijn vastberadenheid onder Smulders, die hem liever kwijt dan rijk was. Toch hielt hij vol en kreeg inderdaad onder alle trainers veel wedstrijdminuten.
Als ik kritisch kijk heb ik in de afgelopen jaren toch veel zwakke punten van hem gezien. Zoals zovelen stellen zijn zijn corners en vrije trappen over het algemeen van matig tot slecht niveau. Het geven van een goede steekpass beheerst hij niet en met een individuele actie een overtal situatie creëren, eveneens niet. Van zijn op doel gerichte schoten gaat het merendeel over of naast. Ik zal tot slot 3 situaties beschrijven. Afgelopen maandag in de tweede helft een counter van NAC, 3 tegen 2. El A. heeft de bal en moet de beslissende voorzet geven, maar faalt. Uit tegen Jong PSV krijgt hij 2x in de 16 meter recht voor de goal een schietkans. De eerste kan hij beter breed leggen naar de geheel vrijstaande Van Hooijdonk, echter El A, schiet naast (nogmaals recht voor de goal op 10-12 meter) Later in de wedstrijd krijgt hij weer in de zestienmeter een goede schietkans en schiet met zijn verkeerde been ook weer naast. Uit tegen Eindhoven een counter met Bilate op weg naar de goal met één verdediger voor zich en El A. achter zich. El A moet naast hem komen om Bilate een keuze mogelijkheid te geven en de verdediger het moeilijker te maken. Echter na een meter of 10 stopt Mounir met lopen en laat Bilate het alleen uitzoeken. Samenvattend, de voetballende aspecten overziend en zijn fysieke beperkingen, klein, niet snel, niet atletisch kan ik alleen maar stellen dat El A. opsommige momenten een bruikbare voetballer is voor KKD club NAC. Het is in ieder geval niet een speler die het team over een doodpunt trekt.

2    
Cees

Keesje, het roer moet echt compleet om! Een TH moet constant spelers halen die in de visie van de “club” passen, niet in de visie van een voorbijganger, genaamd trainer. Dat is een prioriteit. Steijn zit er al, dus de spelers die er zijn, het is niet anders. Maar als Lokhoff dadelijk zijn eerste spelers gaat verhandelen, “moet” Steijn zich daar na schikken, geen discussie, punt uit. Anders wegwezen. Een toekomstige trainer moet zich schikken naar dat beleid, anders zoekt hij zijn heil maar elders. Stoppen met dat doormodderen, dat hebben we al veel te lang gedaan. Het gaat om de club, niet om de trainer, die even later toch weer vertrekt, zoals altijd al is gegaan.

2    
Henri

Al die uitspraken van Maurice zorgen er volgens mij voor dat er straks een conflictueuze situatie gaat ontstaan tussen TD en hoofdtrainer, als TL tenminste op zijn strepen gaat staan en Manders neutraal blijft. NAC is de afgelopen jaren kapot gegaan aan incompetente TD's en trainers die hun wensenlijstje vervuld wilden hebben. Dat moet per 01-04-21 definief zijn afgelopen. De TD zorgt voor een op alle vlakken goed uitgebalanceerde selectie waar de TS mee aan de slag kan. Daarnaast zullen er doelstellingen mee gegeven worden . Het vervelende in de huidige situatie is dat de TD bijna een jaar na de hoofdtrainer wordt benoemd. Daarom blijf ik hopen dat MS over een poos verklaart een nieuwe uitdaging gevonden te hebben. Dan kan TL de trainer benoemen die bij hem en de selectie past.

3    
JimGoose

@BREDA 1965

Als je je de 2e periode van Lokhoff herinnert dan weet je dat hij zijn heldenstatus verdiende met zijn aanvallende acties en dat alle defensieve gaten die hij liet vallen werden dichtgelopen doordat eerst Gesthuizen en daarna van Wonderen wekelijks een marathon liepen.

2    
Scheppioni

Goed gezien JimGoose !
Verder Mounir, wat Steijn zegt kan zo ineens anders zijn met geen ado achtergrond, bekende gevallen zoals Riera en nu Rossler !

-1    
Ad B uit Roosendaal

Mounir El Ellouchi moet blijven.

Hij is veel te belangrijk voor NAC. De kritiek van de supporters snap ik niet.

1    
Breda F2

Ik vind het lastig om hier iets over te zeggen. Van de ene kant is hij mister Nac en zeer waardevol. Spreekt geen kwaad over de club en zeer professioneel op en buiten het veld.

Aan de andere kant zie je x op x dezelfde fouten terug keren. Ik denk dat chris w.m hier op doelt met het niets meer leren. Maar ondanks zijn fouten blijft hij waardevol.

Het mooie aan el al vind ik dat hij 85 minuten ruk kan spelen en in 1x een wonderschone pass of goal kan geven.

Ik zie hem graag blijven maar misschien is het voor hemzelf fijn om eens iets nieuws te proberen.

4    
Gampel

Ik mag hopen dat Steijn dit roept om van El Al een handtekening te krijgen onder onder een nieuw contract om zo nog wat geld te verdienen aan een transfer.
Ik heb me na Vloet in jaren niet zo geërgerd aan een speler als aan El Al. Niets ten nadele van de persoon El Al want ik geloof best dat het een aardige vent is. Als voetballer echter is hij één van de spelers die mijn bloed doen koken.
Wijzen als een politieagent, altijd maar balletje terug, neergaan als een stervende zwaan bij een tikje, maar vooral, verdedigend altijd te laat, nooit een duel winnen, compleet uit positie lopen en een air alsof hij god in frankrijk is.
Hij zou waarschijnlijk enorm veel beter kunnen als er een trainer zou zijn die hem regelmatig een schop onder z'n kont zou verkopen.
Aan NAC; probeer een contract te regelen en zo nog iets te verdienen, zoniet dan is hem een mooi afscheid gegund.

1    
Ernie

Gewoon een van de nuttigste voetballers bij Nac. Is bij bijna bij alle doelpunten betrokken. Er zijn inderdaad verbeter punten maar dat geldt voor iedereen. Ik denk dat hij in de Eredivisie beter tot zijn recht komt.

0    
Tip

Klare taal van Steijn geheel mee eens. Als een middenvelder bij 15 goals is betrokken op 2/3 van de competitie en je vindt dat niet goed heb je zelf nooit tegen een bal gestampt. Maar ieder zijn mening. Vooral van Kisku en Robbie R. zijn die goed te pruimen, toch niet te lezen.

Inderdaad had ElAl in de ere een prima seizoen. Ook qua statistieken.

Verder mag Steijn als hoofdtrainer gewoon aangeven wat hij denkt en het liefst zou willen. Heb inmiddels begrepen dat TL hiërarchisch niet boven Steijn staan.

En nu hopen op een goeie driepunter in Dordrecht.

0    
Leurenaar

Gewoon promoveren dan hebben we deze discussie ook opgelost! Hup NAC #hetkannogsteeds

0    
Belgische Naccer

Ik ben het hier niet mee eens.

Het is een aardig ventje, maar NAC gaat hem niet missen, als hij mocht gaan.

Als hij blijft is het een bruikbare speler. Niets meer, niets minder.

1    
Ivo

Ik denk dat El Allouchi blijft als NAC promoveert, en niet verlengt als NAC niet promoveert. 26 jaar, einde contract, dit is voor hem het moment om een mooie klapper te maken, sportief maar ook financieel. Hij heeft z'n statistieken mee, dus er zal echt wel interesse zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in