Wij gaan niet opzij

Schakel om 19:00 uur in voor de BSR Matchcast met speciale gast!

Das Phantom

Vanavond neemt NAC het in Volendam op tegen 'Het andere Oranje'. Om 20:00 uur wordt er afgetrapt in Volendam en dat betekent dat je om 19:00 uur weer kan inschakelen voor de BSR Matchcast!

Deze week een speciale gast, want oud-speler Bodi Brusselers schuift aan bij de heren in de studio. Brusselers stopte begin dit seizoen noodgedwongen met voetballen wegens aanhoudende blessures. Genoeg te bespreken dus! 

Vanaf 19:00 uur kan je inschakelen voor de voorbeschouwing met een analyse van de tegenstander, de kijk van Edwin de Graaf op deze wedstrijd en natuurlijk de quiz en voorspellingen. In de pauze zijn we kort terug voor een analyse van de eerste helft en na het laatste fluitsignaal bespreken we de wedstrijd uitgebreider. 

Schakel vanaf 19:00u in via onderstaande player.

B-Side Rats Matchcast is on Mixlr

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: FC Volendam - NAC 180 reacties
6 Reacties
17   0  
H@nk

Lekker bezig boys!

17   0  
H@nk

Lekker bezig boys!

13   0  
Wolfmanjack

Ik hoop dat de spelers vanavond noppen onder de schoenen hebben ipv schaatsen

9   0  
Ivo

@wolfmanjack

Ik hoop dat met name Kestens en de Rooij echt eens professioneel advies krijgen over hun schoeisel. Die glijpartijen moeten op dit niveau echt niet kunnen, en zeker niet in eigen stadion waar je alle dagen terecht kan om schoeisel uit te proberen. Kotzebue had trouwens ook een uitglijder toen hij zo'n beetje alleen voor de keeper kwam. Heel irritant.

10   1  
PietP

@Ivo
Maar alleen op wedstrijddagen ligt er een laag bier op het veld

1   1  
Stef stuntpiloot

@ivo Überhaupt ben ik benieuwd hoe de ontwikkeling van De Rooij gaat verlopen. Ook afgelopen vrijdag leek hij zich niet 100% te kunnen geven in de duels.

1   1  
The Cosmic Gate

Ik maak me echt zorgen om de Rooij want die blessure kan wel eens tot grote problemen lijden, wat echt enorm Km zal zijn voor beide partijen

Laad alle berichten na dit bericht in