Wij gaan niet opzij

BSR TV: Dion Malone in aanloop naar FC Volendam - NAC

BsideBart

Dion Malone is bezig aan een goede periode centraal achterin. De Surinaams international zal morgen met zijn ploeg aan de bak moeten tegen FC Volendam. Reden genoeg dus om Malone zijn licht te laten schijnen op de wedstrijd van morgen!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
27 Reacties
78   3  
fvf6

Maakt de laatste wedstrijden in vergelijking met vorig een stabiele indruk achterin als c.v. Eerder heb ik op deze site gezegd dat hij als c.v. onrust bracht, maar deze woorden neem ik na de laatste wedstrijden graag terug .

13   10  
Scheppioni

Is veel meer standvastig dan vorig seizoen als cv !! Wat zou het voor ons NAC toch een winst zijn wanneer de Graaf ons groeibriljant cv nu uitgerekend naast hem te posteren, met oog op de toekomst zou dat veel meer stabiliteit geven, het zelfde geldt voor de twee jeugdige op het middenveld !!! Hup NAC, met Dione morgenavond !!

8   33  
Lamington

Hoewist met de overname?

49   4  
Rattenvanger

@ LAMINGTON: daar gaat Melone toch niet over?

23   2  
N1912

Doet het centraal achterin prima momenteel. Toch zou ik gevoelsmatig tegen FC Volendam met een Muhren in topvorm liever met een pure mandekker zoals Adilehou spelen.

11   14  
Nonkel Frans

En niet te lang wachten met Marijnissen inbrengen aub. Is hij weer fit?

78   3  
fvf6

Maakt de laatste wedstrijden in vergelijking met vorig een stabiele indruk achterin als c.v. Eerder heb ik op deze site gezegd dat hij als c.v. onrust bracht, maar deze woorden neem ik na de laatste wedstrijden graag terug .

15   6  
Ivo

Malone doet het de laatste weken prima, heeft het ritme goed te pakken en is een goed koppel met Bakker. Lekker zo laten staan. Jammer voor Rosler en Adilehou maar dit is het meest stabiel.

32   9  
RV

Er wordt al snel geroepen om Marijnissen maar dat geloof ik wel, die heeft nog stappen te maken. Maar vooral voor Adilehou vind ik het jammer. Een erg goede speler voor NAC op dit niveau en bovendien met potentiële transferwaarde met zijn 25 jaar. Als Adilehou nog iets groeit in zijn spel is hij met afstand de beste CV van de eerste divisie.

13   33  
Nero

Manderssss ooouuuuttttt

11   8  
Scheppioni

@RV
Waarom zou je wachten, dat hebben we met v Hecke ook te lang gedaan, juist nu naast een degelijk Malone kan zo'n jongen op al zo'n leeftijd uitgroeien tot weer eens een speler voor langer termijn. Wat hij nu al heeft laten zien is meer dan de hele NAC verdediging, maar ik verneem dat ie niet fit is, dus dan maar Bakker zolang, linkerkant blijft wel fragiel ! Moise zou je kunnen opstellen puur voor muhre te elimineren, opbouwend is Malone wel degelijk een klasse beter, Rossler is op dit moment te wisselvallig !

4   21  
Lamington

Rattenvanger

Wie is Melone.?

25   12  
Arie

RV

Ja joh, gewoon wachten tot ze vertrekken.
Bij de Graafschap (Haen), VVV (Smans) en heel veel andere KKD clubs lopen jongens die net zo jong of nog jonger zijn gewoon in de basis. Wij durven het niet aan met Sydney, laten een matige Mashart dan weer 2 jaar staan en halen twee zeer beperkte dertigers als Antonia en Ligeon waardoor Kestens en Vanacker weer naar de bank moeten. Onbegrijpelijk.

De jeugd maakt hartstikke goede stappen, het technische beleid bij het eerste daarentegen is een grap van jewelste.

22   1  
Nacman

Ik zag Murhren geblesseerd uit vallen.
Dat zou wel wat schelen als hij niet meedoet.

24   1  
TvB

Marijnissen is geblesseerd. Ik geloof trouwens dat de trainer genoeg eigen jeugd opstelt hoor!

7   5  
SCH1912

@ Arie

Allemaal leuk en aardig die Smans en Haen… maar op een nummer 4 positie ga je niet met jeugd spelers experimenteren. Van Hecke was een hele goed verdediger en stond er gelijk ook vanwege zijn instelling in het hoofd. Niet elke speler in de jeugdopleiding heeft zulke kwaliteiten die nodig zijn voor het 1e. Laat ze zoveel mogelijk leren van de oudere! Laat ze spelen in de jeugd op het hoogste niveau en je bereikt er op deze leeftijd meer mee

7   1  
zwampie

@SCH1912
Wist jij dit van te voren ook dat v Hecke er meteen zou staan?

@overige
Elke speler zal moeten laten zien of deze het niveau aan kan op moment dat ze wedstrijden spelen. Als men vooraf denkt dat ze niet goed genoeg zijn moet je ze ook niet bij de selectie betrekken.
Het is eerder de vraag durft een trainer(en dit staat los van edwin) het aan om een jonge speler op te stellen.
Als hij een ervaren/oudere speler heeft op dezelfde positie, kiest men 9 van de 10 x voor de ervaren/oudere speler ipv een jonge speler.
Dit zie je zelf gebeuren met Ligeon en bv Antonia. Waarbij Antonia mij nog veel tegenvalt, die loopt 80% van de wedstrijd rond zonder gevaar te stichten of vooruit te voetballen en betrekt zich te weinig met het spel.

Wil men de jonge spelers laten leren van de oudere/ervaren spelers, dan zal men dit ook in de wedstrijden moeten doen, trainingen blijven altijd anders dan wedstrijden en ook bij de wedstrijden onder de 21.
Omdat men genoodzaakt is(geen geld) jonge spelers te gebruiken en op te stellen, komen er zoveel spelers in beeld, anders was de verhouding ook anders geweest.
En tuurlijk moeten de verhoudingen jeugd/ervaren spelers goed zijn in een team, maar als een jonge speler gelijkwaardig is, mag hij ook gerust een keer de voorkeur krijgen dan een ervarende speler, zo zet je die ook meer op scherp.

Als je het in de KKD al niet durft ,wanneer dan wel.

19   3  
Ernie

De wijsneuzen hier vergeten dat de technische staf deze gasten dagelijks aan het werk zien. Vorm zie je op een training. Marijnissen heeft talent en heeft daarom ook een contract gekregen. Speelde een paar leuke wedstrijden in de voorbereiding, voornamelijk tegen amateurs trouwens. Is geblesseerd geraakt en zal dit seizoen echt wel gaan spelen. En dat hoeven wij echt niet te bepalen voor de Graaf.

8   0  
Sting

Malone doet het meer dan goed op dit moment en ik ben blij dat dat ook wordt gewaardeerd. Ook ik heb 'm vorig jaar meerdere malen verguisd, maar durf net als vele anderen ook toe te geven dat hij nu een sterkhouder aan het worden is c.q. is geworden!

M.b.t. Antonia lijkt het erop dat sommige supporters hem moeten aanwijzen als de nieuwe zondebok. Ik ben absoluut geen fan van hem (verre van dat zelfs want hij komt soms wat nonchalant en ongeïnteresseerd over) ), maar ik durf ook toe te geven dat afgelopen vrijdag (op de laatste 5 à 10 min voor zijn wissel) er veel gevaar van zijn schoenen afkwam, met voorzetten van de flank.
Ik vind het dan ook opvallend dat hij in MOTM lager scoort dan de dit keer onopvallend spelende Seuntjens.

7   3  
Tip

Malone is voor een club als NAC een prima speler met een lekkere tackle. Normaal gesproken wordt het zeer moeilijk tegen de palingen , want tegen jong AZ kon je zien waar ons elftal staat en dat is niet best. Volendam is thuis sterker dan jong AZ. Ligt overigens niet aan de Graaf of zo dat het moeizaam gaat, die doet wat hij kan.
Toch ben je in deze keuken nooit kansloos. NAC kan het volendam heel moeilijk maken. Een voorspelling doen is onmogelijk, kan alle kanten op.

Ik hoop dat we in de winterstop met een nieuwe eigenaar de weg omhoog weer vinden. Tot dan is het pappen en nat houden. Het zal ooit wel goed komen mits die Amerikanen niet afhaken.


9   3  
Wanny

Antonia was afgelopen vrijdag gewoon de gevaarlijkste speler aan NAC zijde. Veel meer aanwezig ook dan Kestens en later De Rooij.

Helaas werd dat gevaar niet omgezet in doelkansen, omdat zijn voorzetten geen enkele keer aan kwamen. Als ie dat wel voor elkaar gaat krijgen is het een prima buitenspeler voor ons.

4   1  
Real Robert

Zet vanavond gerust maar een mandekker met killersmentaliteit op Muhren.
Wellicht onze vriend uit Benin als extra verdediger?
Ons middenveld wordt zowiezo al overlopen met al
niet mee verdedigende lichtgewichten bij ons.

3   3  
scheppioni

die muhre is niet fit heren NAC spelers !!!
Dus ......

3   0  
Fritske d'n Olifant

Als ervaren kracht en in deze vorm voegt Malone echt wel wat toe aan deze verdediging. Ik had eerlijk gezegd aan het begin van dit seizoen niet verwacht dat hij zo sterk zou terugkomen. Heel knap gedaan. Ik heb ook het idee dat hij zonder de druk van de aanvoerdersband zich wat meer kan concentreren op zijn eigen spel, maar dat is een aanname. Bakker speelde de laatste wedstrijd goed, maar je hebt het als verdediger sowieso wat makkelijker als de ruimtes achterin klein blijven. Maar met de zwakke linkerkant die we hebben zou ik echt een keer proberen met Bakker als linksback te voetballen en Adilehou of Marijnissen als mandekker naast Malone.

2   2  
Ivo

Wordt het uitgezonden? Helemaal of schakelkanaal?

3   0  
zwampie

voorop gesteld zoek ik niet na 1 of meerdere personen om als zondebok te gebruiken als het niet draait of niet voldoende zou wezen.
Dat spelers hiervoor gebruikt worden is al veel te vaak gebeurt bij NAC en zodra ze ergens anders spelen ,vind men het zonde dat hij niet behouden was voor NAC.

Betreffende Antonia vind ik wel dat hij momenteel nog (te) weinig brengt(dit kan ook komen door de taken die hij evt van de trainer krijgt).
Toen hij bij cambuur speelde was hij veel meer doelgericht, nu wacht hij te vaak af waardoor er grotendeels alleen voorzetten van hem afkomen.
Met zijn snelheid moet het een plaag voor elke tegenstander zijn maar komt dit nog te sporadisch voor.
Als rechtsbuiten staat hij in principe ook te ver naar achteren(wat overigens het hele team vaak staat) waardoor hij ook veel te veel meters moet maken en het meeste gevaar al weg is voordat hij de bal krijgt.
Maar iedere zijn mening toch?

1   0  
Nonkel Frans

@Ivo ja ESPN helemaal.

1   0  
Fan uit Zevenbergen

@ Ivo

Het komt zelfs op kpn kanaal 14 gratis 🤣

Laad alle berichten na dit bericht in