Wij gaan niet opzij

Schakel om 19:00 uur in voor de BSR Matchcast: NAC - FC Volendam

Das Phantom

Door alle hectiek rondom de mogelijke overname van onze club zou je bijna vergeten dat er vanavond gewoon een wedstrijd wordt gespeeld. NAC neemt het in het Rat Verlegh Stadion op tegen FC Volendam, de koploper van de Keuken Kampioen Divisie.

Vanaf 19:00 uur kun je daarom inschakelen bij de BSR Matchcast voor je vaste voorbereiding op de wedstrijd. Maakt NAC een kans tegen de ploeg die al 19 wedstrijden op rij ongeslagen is? Volgens de trainer van Volendam, Wim Jonk, is dat geen uitgemaakte zaak. En hoe dat aanwinst Naoufal Bannis aan de zijde van NAC? 

Om 20:45 uur zijn we terug in de rust met een korte analyse van de eerste helft en bellen we met onze reporter ter plaatse. Na afloop, omstreeks 21:45 uur, kan je inschakelen voor een uitgebreide nabeschouwing en een interview met een van de spelers. 

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
5 Reacties
16    
Moppernac

Winnen of verliezen!!!!!!
Vanavond blijf ik VROLIJK!!!!!!

16    
Moppernac

Winnen of verliezen!!!!!!
Vanavond blijf ik VROLIJK!!!!!!

5    
Nacman

Proberen bij de eerste 8 te blijven en dan hoef je maar 4 top te zijn in de nacompetitie.

11    
Ronny Goodlass

We moeten onderhand eens ALLEMAAL achter NAC gaan staan.
Al 50 jaar ben ik fanatiek supporter en de laatste 3 jaar zijn bijzonder kut geweest. Maar nu met de nieuwe eigenaar (eigenaren) waar we vertrouwen in moeten hebben (wie steekt miljoenen in een bodemloze put ?) Dit zijn mensen die het beste met ons clubke voor hebben. En volgens mij is Vrolijk duidelijk geweest : hij heeft weinig verstand van voetbal en an nog veel meer zaken weer hij niks.
Hoe anders dan die passant Mongolen die mijn club naar de klote laten gaan.
Niemand maakt mij wijs dat er in Breda en omstreken geen capabele mensen te vinden zijn MET een NAC hart op ieder gebied. Van voetbaltechnisch tot marketing van commercie tot juridische zaken.
Oprotten met die non NAC ‘ ers.

Ik ga 100 glazen bier drinken op NAC , heb de vlag sinds lange tijd in Dongen weer laten wapperen en ga positief mijn clubje weer volgen.
Oohh wat snak ik weer naar zouteloze uitwedstrijden en frustrerende thuiswedstrijden met om me heen en op het veld allemaal 100% NAC mensen ❤️

1    
Bredaaaaa

Vanavond de killer win driehoek. De Graaf, Bannis en Haye. Legends will rise!

5    
Scheppioni

HUP NAC !! Ook het oosten van brabant is weer klaar voor drie punten voor ons NAC !!!💛🖤🍻

Laad alle berichten na dit bericht in