Overal waar we komen

Scheidsrechters komende twee wedstrijden bekend

DeWeesJr

NAC speelt deze week in vier dagen twee wedstrijden. Eerst staat vrijdag een thuiswedstrijd tegen Jong Utrecht op het programma waarna op maandag een uitwedstrijd tegen Jong AZ plaats zal vinden. Voor beide wedstrijden zijn de scheidsrechters zojuist bekend gemaakt.

Vrijdag staat de wedstrijd onder leiding van Richard Martens. Hij zal worden bijgestaan door zijn assistenten Ozinga en De Groot. De vierde official is Nick Smit.

Maandagavond zal Rob Dieperink de wedstrijd leiden. In Almere zal de scheidsrechter worden bijgestaan door Krijt en Van Marrewijk. Wiersma bekleed de functie van vierde official. 

Bron:
B-Side Rats, KNVB
Terug naar overzicht
7 Reacties
34    
Breda

Ligt aan de aandeelhouders, de directie, de clubraad en iedereen.

2    
Henri

Martens is een hele slechte scheidsrechter met weinig gevoel voor een wedstrijd. Bovendien wil hij als scheidsrechter in wedstrijden van NAC duidelijk laten zien dat hij zeker niet voor NAC fluit. Hij woont tenslotte in Rijsbergen. Het gevolg is dan heb ik de laatste wedstrijden waarin hij NAC floot geconstateerd dat hij door deze overmatige bewijsdrang juist partijdig gaat fluiten tegen NAC. En dan een slechte scheidsrechter nog slechter wordt met meestal voor de kijker een hele vervelende wedstrijd die kapot gefloten wordt, met veel te veel onnodige kaarten en duidelijk een invloed op de score aanwezig is. Het wordt een wedstrijd waarmee met deze scheidsrechter alles mogelijk wordt.
Overigens is hij als VAR ookeen regelrechte ramp hebben we de afgelopen weken weer kunnen constateren. Laat ik zeggen hij heeft helaas niet het niveau van eerdere scheidsrechter als Jack van Hulten en Frans Derks.

34    
Breda

Ligt aan de aandeelhouders, de directie, de clubraad en iedereen.

-5    
Henri

@Breda
Gaat het wel goed met je?

-1    
Bash (BSR)

Nick Smit! Zou hij ook zijn broer Jan mee nemen voor de derde helft in een van de vele cafe’s in ons mooie stadion?

-1    
Kwartbelg

Ik dacht dat een scheidsrechter uit de eigen regio niet mocht worden aangesteld? Wie weet hoe dat zit?

-4    
van Flieger

Vrijdag geen integrale beelden van ons NAC bij Fox. Open kanaal, 2 en 3 hebben andere wedstrijden. Zo ver ben je dus al gezakt in de voetbalhierarchie. Is dat verder wel ok voor de sponsoren ?

0    
Peter13

Toch is het ook wel weer knap, om zelfs bij een item over scheidsrechters een sneer uit te kunnen delen aan NAC...

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja