Overal waar we komen

NAC strikt Arjen Borsje als nieuwe jeugdscout

Thiestemberg

NAC heeft met Arjen Borsje een nieuwe jeugdscout binnengehaald. Hij maakt dit seizoen echter wel af als teammanager van het eerste elftal van Roda Boys. Borsje was acht jaar actief in de technische commissie van de Bommelewaardse club.

Het takenpakket van de kersverse jeugdscout is het scouten van de jongste jeugd en de oudere jeugd helpen met op de juiste manier instromen. Hij zal dit doen in de regio's Bommelerwaard, Land van Heusden, Altena en Gorinchem. Daarnaast gaat hij zich in de regio Breda bezighouden met het intensiveren van het contact tussen NAC en nabijgelegen vereningingen. Hierbij moet gedacht worden aan talentendagen, jeugdtoernooien, kennisavonden voor jeugdtrainers en bestuurders. 

Zelf reageerde Borsje ook op zijn aankomende overstap: "Met mijn kennis van het jeugdvoetbal, mijn opleiding en opgebouwde netwerk hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan deze mooie club en de talenten uit de regio de kans te geven om zich op het allerhoogste niveau te presenteren. De meeste jeugdteams van NAC spelen in de eredivisie en bieden hiermee de perfecte opstap voor een eventuele vervolgstap in het profvoetbal."

Bron:
https://www.regio-voetbal.nl, B-Side Rats
Terug naar overzicht
42 Reacties
51    
RaraNAC

Ik krijg toch wel het idee dat, ondanks alle malaise van afgelopen jaren, de jeugd stappen blijft nemen en rustig door bouwt aan een gezonde toekomst.
Bij een club als AZ zie je hoe dat consequent de vruchten afwerpt. Geef het tijd en de investeringen komen vanzelf terug.
Ook dat is allemaal de schuld van de RvC, directie en Davy Schollen

17    
Des NAC’s

Goed nieuws als het een uitbreiding van het scoutingsapparaat betreft. Hopelijk zijn het voortaan niet meer alleen Feyenoord en Willem2 scouts langs de Bredase jeugdvelden

15    
Henri

@RaraNAC
AZ investeert jaarlijks € 3.000.000,00 in zijn jeugdopleiding. Kun je dus de komende jaren niet met NAC vergelijken. NAC kan AZ wel als voorbeeld nemen. Zou een goede zet zijn.

-60    
Jan Bril

Investeren? Daar heb je aandeelhouders met visie, geduld en diepe zakken voor nodig. Geen spijkerbroeken boertje en twee mislukte havenbaronnetjes die wel even zwaargewichten zouden binnenhalen als nieuwe directie. Lukte niet en toen moest dat huppelkutje het klusje klaren. Twee toppers, uh tobbers werden het.

-7    
Quinn

Lipjes getuit, Borsje vooruit!

40    
Sanseveria

Ze hadden maar verluid ook nog even naar het CV van Jan Bril gekeken. Maar helaas te licht en te negatief bevonden.

22    
Nacfem

@ Jan Bril Doet het echt zo'n pijn om af en toe respectvol en positief te reageren?

-9    
van Flieger

Geland op Kloten, 22 gr,

Mensen die met de komst van Borsje weer hysterisch lopen roepen dat we geweldig bezig zijn kan van Flieg niet serieus nemen. De scouting is door van Aalst hoogstpersoonlijk afgeschaft. Hou nou een keer op zeg. Iedere keer als er een naam valt duikt de polonaisepolitie er bovenop en verlangt gehoorzaamheid bij het bewonderen van de nieuwe man of het nieuwe vrouwtje.

Maar de mensen willen onderhand wel een keer wat progressie en resultaten zien in plaats van een diversiteitsvrouwtje op declaratiebasis voor de groep die het schrijnende tijdsgebrek van de 3 bezitters akonto NAC moet compenseren.

Van Flieg was gisteravond bij de match Mets versus Memphis. Voorafgaand en achteraf genoeg tijd om bij te praten. De Oranjemars door de Russische wijk verliep overigens zonder incidenten, ook dankzij de top organisatie. A propos organisatie: waar blijven de nieuwe namen ? Zijn ze dit keer wel goed gecheckt of gaan we net als bij de 2 directeurtjes binnen no time weer moeten vaststellen dat de zwaargewichten vederlicht zijn ? En let op: niemand uit het Bredase, want daar willen ze van af. Alibi kandidaat Peek bedankte dan ook terecht.

16    
Helter

@Jan Bril
Wat moet jij een chagerijnig leven leiden

-18    
van Flieger

Reacties als hier direct boven verzieken de sfeer op deze site. Van dit soort types nooit nieuws, geen visie, geen enkele bijdrage maar wel persoonlijke aanvallen vaak gelardeerd met bergen leugens. En zo anoniem mogelijk. Waarom de redactie van deze site daar ooit in meegegaan is tot op de dag van vandaag een raadsel. Bij navragen zwijgen zij daarover of ontkennen het glashard. Het patroon is iedere keer het zelfde. Een bezorgde NAC man heeft een analyse en een mening, brengt die tot uiting en wordt besprongen door de vaste kliek meelopers en degradatie-ontkenners. Deze mensen zijn geen verrijking voor de site, verre van.

17    
The M.

@Harry bd/Flieg, al jaren (zeg maar gerust decennia) is het hetzelfde bij je. Je vraagt om respect, maar ondertussen fakkel je iedereen af die al een kleine afwijking heeft t.o.v.v jouw waarheid/mening.
Iets van je oogst wat je zaait....

Daarnaast maakt je je ook weinig geloofwaardig als je 'vrienden' die bij NAC op welke manier dan ook en al dan niet terecht, teleursgesteld zijn, te pas en te onpas blijft verdedigen/ophemelen en de 'veroorzakers' tot het bot blijft beledigen. Jouw dubbele agenda spat er namelijk vanaf.

16    
The M.

Enneh, laat deze site met rust en respecteer het fantastische werk wat deze groep in hun vrije tijd verricht!!

De Rat werd uiteindelijk ook jouw persoonlijke spreekbuis een we weten inmiddels wat er nu van over is gebleven....

16    
NAC4Ever

@van Flieger
Heb jij nou kritiek op persoonlijke aanvallen van een ander? Je doet zelf haast niks anders hier.

Ook vind ik het vreemd dat je mensen verwijt dat er anoniem wordt gereageerd terwijl je zelf ook niet je volledige (eigen) naam gebruikt.

Over de sfeer verpesten.
Ook dat kun je zelf nogal goed. Je hebt op alles en iedereen kritiek, maar zodra je de kans krijgt het anders te doen zien we je niet.

11    
Jamack

Beste Vlieger,
Ik ben het met je eens inzake het sfeer verzieken. Mij is geleerd: wie zonder zonde is, werpen de eerste steen. Ik betwijfel ten zeerste dat jij dat bent.
Het polonaise lopen heb ik onder dit item in geen enkele reactie kunnen ontdekken, ook niet na meerdere keren lezen.
Zoals ik al bij een ander item aan je vroeg: help mij je reactie te begrijpen door aan te geven wat ik over het hoofd zie. Ik hoop natuurlijk dat jij deze vraag nu niet over het hoofd ziet en mij niet opnieuw teleurstelt.

7    
geelzwartwit

Goed dat NAC de scouting en jeugdopleiding steeds serieuzer nemen. De vraag die dan wel rijst is: "hoe voert NAC beleid wat het vroegtijdig weggekaapt worden van de talentjes tegengaat?"

Van opleidingsvergoedingen worden we niet veel wijzer.

Wellicht nog door iemand te vragen bij de forumavond?

A16 18 graden rechter rijbaan

11    
Beest

Ook ik ben de site kotsbeu . Ik heb dit 1 week geleden al verkondigd . Mensen zijn er klaat meer .De crew kijkt de andere kant op en laat het kneuzenclubje onder verschillende namen door posten. Helaas de zelfde fout als de rat heeft gemaakt .


Zonde voor jullie harde inzet !

2    
Hugo

@raranac. Juist. De schuld van Schollen. Alles. Hup NAC

7    
Buurman

Prima dat men investeert in de jeugd ! Goed werk. ( mensen die stellen dat De Rat nagenoeg failliet ging door Harry b.d. of andere kritische schrijvers hebben er , met alle respect, geen zak van begrepen. De Rat redactie begon te marchanderen met het kritische redactie beleid. Dat was de doodsteek. Overigens komt De Rat wel terug , al moeten ze dan nog even volhouden. Ik gun het ze van harte. Een plaats voor De Rat als kritisch onderzoeker en volger van NAC is er zeker. Een goeie De Rat is geheel anders dan Bsiderats. Niet te vergelijken. Bsiderats heeft het nu prima voor elkaar.)

2    
Scheppioni

Ken de goeie jongen niet, hoop dat dit een goeie zet is !

9    
Ojee

Als ik Flieger was lag ik krom van het lachen onder de tafel bij decreacties die ik steeds weer zou krijgen.

Chapeau.

10    
Signase

Reacties als hier direct boven verzieken de sfeer op deze site. Van dit soort types nooit nieuws, geen visie, geen enkele bijdrage maar wel persoonlijke aanvallen vaak gelardeerd met bergen leugens. En zo anoniem mogelijk. Waarom de redactie van deze site daar ooit in meegegaan is tot op de dag van vandaag een raadsel. Een NAC-fan heeft een analyse en een mening, brengt die tot uiting en wordt besprongen door de vaste kliek azijnzeikers en in de derde persoon spugende en rochelende betweters. Deze mensen zijn geen verrijking voor de site, verre van.

12    
ome cor

Er is weer nieuws, dus janbril en Flieger poepen naar hartenlust hun negatieve keutels uit.

Hoe voorspelbaar sneu.
Stel je voor dat er eens een positief woord uit kwam over NAC.....

Man man man

-1    
Nacfem

OT:op twitter wordt gesproken over het verplaatsen van Nac- de Graafschap. Op de knvb site staat de wedstrijd ook niet meer, weet iemand hier meer van?

23    
Ivo

@Thiestemberg heeft de moeite gedaan een nieuwsbericht op te tikken over de nieuwe scout. Waarvoor dank.

Er zijn welgeteld 3 inhoudelijke reacties op het bericht geplaatst en daarna gaat Jan Bril weer los op de aandeelhouders en Edelenbos. Daarna krijgen we weer precies dezelfde reacties zoals in alle andere topics. Het maakt niet uit waar het over gaat, de Grote 3 (of 1) JVT, Jan Bril en van Flieg breien er wel een zeikverhaal over bestuur of directie aan. Het is godgeklaagd.

@Bsiderats, dit is een hele mooie site, maar de reaguurfunctie slaat zo nergens meer op. Ieder topic staat vol met hetzelfde gewauwel. Maak desnoods een "open topic/open riool" aan waar iedereen onbeperkt off-topic los mag gaan. Maar op deze manier kom je niet meer tot waardevolle discussies op basis van jullie nieuwsberichten. Wat vinden jullie hier nu zelf van?

9    
Thiestemberg (BSR)

@Ivo

Ik persoonlijk ben het hier mee eens, het is echter wel lastig om grenzen te stellen en het is tijdrovend om intensief te modereren. We gaan het wel meenemen in een volgend overleg!

2    
Badeend

En ik maar denken dat de regels voor het reageren nog niet zo lang geleden opnieuw waren uitgelegd én benadrukt. En dat er naar eigen zeggen een goed gesprek was geweest tussen de BSR redactie en de opperwauwelaar, en dat mede aan de hand van dat gesprek zijn ban was opgeheven... Is dat allemaal weer "water under the bridge" met de komst van de nieuwe site? Dat zou zonde zijn van het harde werk en deze mooie site!

Verder natuurlijk een prima zet om de organisatie ook op dit vlak te professionaliseren. Al vind ik het persoonlijk schokkend dat dit niet al twintig jaar eerder is gebeurd, en dat een jeugdscout voor de binding met regionale verenigingen moet zorgen. Maar goed, zeker beter dan niets en beter laat dan nooit!

3    
Optimist

@ivo

Vergeet de grootste negatieve invloed niet, die al jarenlang vrijwel dagelijks ruzie maakt, alles polariseert en negatiever is dan wie ook. Omdat hij zo dominant aanwezig is volgen steeds meer mensen zijn voorbeeld en gaan ook ruzie maken, waardoor de sfeer slechter is dan ooit.

Niet alleen NAC wordt gegijzeld, maar dit forum ook.

9    
leeuw

Ivo, Badeend en Optimist,

Jullie hebben het helemaal bij het rechte eind.
Ik ben er mee opgehouden om te reageren en lees soms alleen nog hier.
Het maakt niet meer uit hoe of wat je ook aangeeft maar wat mij persoonlijk zeer doet is dat wanneer je laat blijken dat je een positieve fanatieke supporter bent je beschimpt wordt als een halve gek die een polonaise loopt en meteen overal mee eens is m.b.t. de grote 3 ??
Inderdaad waren de regels opnieuw herschreven hoe om te gaan met elkaar hier op BSR maar het handhaven bij overtredingen is zeker niet consequent.
Jammer het was vroeger een gezellige familiaire site.

1    
Dos

De meest treffende reactie onder dit nieuwsitem is dat dit toch echt de schuld is van Davy Schollen!
Ik sluit me daar volledig bij aan.

4    
Kinderkaartje

Ik sluit me aan bij Leeuw.

De drie eenheid Bril=JVT=Flieger verziekt het voor mij dusdanig dat ik nog nauwelijks iets post. De lol gaat er wel een beetje vanaf.

Kritisch zijn mag, met name bijvoorbeeld Pollos en Horeca hebben regelmatig zeer kritische bijdragen die ik graag lees.

Het eeuwige gezwets van Hans Deelen hangt mij mijlenver de keel uit.

Als ik BSR een tip mag geven; bedenk iets van functionaliteit waardoor reacties met bijvoorbeeld meer dan 10 duimen omlaag niet in zijn geheel getoond worden, maar alleen de auteur.
Dan moet je actief je best doen om de eeuwig riedel van ons Alpen orakel te lezen. Ik denk dat het kapen van topics, wat nu bij ongeveer elk topic gebeurt dan een stuk minder wordt.

-3    
Kinderkaartje

Nuance op mezelf; ik bedoel dus niet dat je de tekst na 10 min duimen weg moet halen! Alleen dat je hem actief moet openen mocht je toch geïnteresseerd zijn.

-12    
Jan Bril

Oplossing: verwijder elke kritische reactie en elke positieve reactie op het handelen van aandeelhouders, edelenbos, algemeen directeur en technisch directeur. En ook elk verwijt, elke verdachtmaking en elke belediging aan het adres van welke reageerder dan ook.

9    
Los Pollos Hermanos

Waar maken jullie jezelf toch allemaal druk om zeg. Site verziekt bla bla fucking bla. Het is gvd een websiteje over NAC waar je je mening kan ventileren onder een artikel. Als je dan al wakker ligt van wat anderen melden en van je vinden, heb je echt een sneu leven.

Leef en laat leven. Trek jezelf niet teveel aan van mensen waar je het niet mee eens bent. Lekker boeiend zeg. Lees die reacties dan gewoon niet. Oplossingen genoeg.

Negatief, positief, het zal mij allemaal een rotzorg zijn. Ik word geschaald onder de negatieven. Prima, dan is dat maar zo. Als je uitdeelt moet je ook kunnen ontvangen.

Dogan, succes met je herstel. Vanuit een bloedheet Manilla, met een gortdroge club sandwich, goedemorgen.

-3    
Prins flieger dun irste van ut kielegat en vader van flieger

Dat hij zijn borsje maar nat moge maken
Een sprong van de amateurs naar de profs is een grote
Maar hopelijk kan hij wat betekenen voor onze mooie club
Verder wil ik zoonlief er even op wijzen dat hij zich beter op zijn studie kan richten dan op de grote 3

-3    
Atleet

Van fliegekut, Jantje bril,

Wat heeft jullie reactie nou met de jeugdafdeling te maken ????
De jeugd is gewoon goed bezig of weten
Jullie daar toevallig ook alles van??

Kom anders is een x kijken

5    
Los Pollos Hermanos

Haha die atleet. De frustratie en agressie druipt er vanaf. Wat een triestige bedoeling als je jezelf zo kan laten opnaaien door wat meningen op een website over voetbalzaken.

6    
Sp1

Wat een kolder, niet meedoen in de polonaise is verketterd worden.

Respecteer ieders mening, vind jij dat NAC de man heeft aangetrokken om de jeugd weer vlot te trekken dan benoem je dat. Als je vind dat NAC een beleid heeft gevoerd waarmee de jeugd de nek is omgedraaid dan moet je dat ook kunnen zeggen.

Maar ga niet lopen zeiken op elkaar, want dat zijn in mijn ogen de sfeer bepalers, de hetze kwekers, de stenen gooiers...

Als je weet van bepaalde mensen dat je daar slecht op gaat dan ben je toch jezelf aan het kwellen door steeds de reacties te lezen.

Ik sla meer reacties over dan dat ik er lees. ;)

2    
Signase

"Haha die Atleet. De frustratie en agressie druipt er vanaf. Wat een triestige bedoeling als je jezelf zo kan laten opnaaien door wat meningen op een website over voetbalzaken."

Atleet reageert op JVT/Bromvlieg etc zoals jij op Edelenbos reageert.

5    
Pizzabakker

Eens met Los Pollos!
Waar iedereen zich toch om druk maakt tegenwoordig. Laat iedereen toch roepen wat hij/zij wil. Zolang het de grenzen van fatsoen niet voorbij gaat prima. Lees wat je wil lezen en sla de rest over.
Ben wel een voorstander van een andere manier van reageren op elkaar. Waarom niet gekozen voor een soort van Facebook manier, zodat je een zijtak in een discussie verder kunt lezen als je dat wil. Ook kan er dan gemakkelijker een onderlinge gesprek worden gevoerd die anderen kunnen overslaan. Ik ernaar het soms als vervelend als reactie 85 reageert op reactie 3. Onnodig onoverzichtelijk.
Verder overigens wel blij dat er nog steeds aan de jeugd wordt gedacht binnen de club!

-3    
van Flieger

Pizzabakker - "de grenzen van het fatsoen" is een rekbaar begrip. Ook de redactie pleegt dat subjectief te hanteren. Zo mag je jarenlang leugens over van Flieg verspreiden maar mogen waarheden en feiten over bepaalde eigenaren, directieleden en commissarissen niet besproken worden. Want dan is de wereld te klein en komen de midgets krijsend uit hun holen. Spelers en trainers mogen kritiek krijgen, de rest niet.

3    
Pizzabakker

Van Flieger - Inderdaad een rekbaar begrip, maar wat mij betreft ligt de grens bij het elkaar enge ziektes toewensen, bijvoorbeeld.
Er is niets mis mee om iemand een spiegel voor te houden en als je je op het pluche neer vleit, dan moet je ook kunnen incasseren.

0    
Jan Bril

Dat idee van pizzabakker werkt als bij VI. Goed idee, reageren op elkaar via subreacties. Dat moeten de knappe koppen van Rudy Beers makkelijk kunnen inbouwen.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja