Wij gaan niet opzij

Schouten gaat waarschijnlijk bijtekenen: "Het gaat de goede kant op"

Raskolnikov

Robin Schouten gaat zijn aflopende contract naar alle waarschijnlijkheid verlengen. De rechtsback is met NAC in onderhandeling over een nieuwe verbintenis en geeft in gesprek met BN DeStem aan dat de onderhandelingen de goede kant op gaan.

Schouten ontving enkele maanden geleden een aanbieding en heeft nu op hoofdlijnen een akkoord met de club bereikt. "Het gaat de goede kant op, waarschijnljk komt er snel duidelijkhei", aldus Schouten. "Vanuit de trainer en de directeur voel ik vertrouwen."

Met NAC hoopt Schouten binnen afzienbare tijd in de Eredivisie te spelen: "Na een aantal jaar eerste divisie wil ik de Eredivisie in. Samen met NAC. Dat is wat ik wil. Ik voel me goed bij deze club, woon prima in Breda en heb niks te klagen." 

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
Nijhuis fluit NAC-Roda JC 8 reacties
Terug naar overzicht
35 Reacties
122   2  
RwE

Goed nieuws!!
Dit soort spelers heb je nodig in je team. Kan lekker voetballen en zit nog veel meer potentie in

122   2  
RwE

Goed nieuws!!
Dit soort spelers heb je nodig in je team. Kan lekker voetballen en zit nog veel meer potentie in

40   14  
Bart

Logisch ook vanuit kamp Schouten, zit in een mindere fase en ik denk dat er weinig eredivisie clubs interesse hebben in hem na dit seizoen. Voor ons natuurlijk prima want, er zit veel meer in dan dat hij laat zien de afgelopen maanden.

27   17  
Ivo

Door de coronacrisis komen clubs in de problemen, budgetten en salarissen zullen omlaag gaan en je moet als speler blij zijn dat je een contract hebt. Clubs krijgen weer iets meer macht, spelers en spelersmakelaars zullen niet zo makkelijk hun zin meer krijgen.

Schouten is een prima speler voor ons, maar ik denk dat Rutten op dit moment de beste rechtsback is. Als er een andere linksback komt, is het waarschijnlijk dat Schouten en Mashart de reservespelers worden.

45   1  
Pietjebel

Goed nieuws
Al zie ik hem het liefst op rechts half/ buiten spelen

56   57  
sjef de gevulde koek

Was gister naar Venema de slechtste van het veld. Heeft werkelijk geen 1 goeie bal gegeven en alle ballen bij een speler van Excelsior in de voeten gespeeld. Met als dieptepunt begin 2de helft een bal over 5 meter zo inleveren puur uit gemakzucht. Zal wel weer een hoop duimpjes omlaag krijgen maar dit is gewoon een feit helaas.

28   4  
Arie

Blij als hij zou blijven. Toch een jongen die wat kan en verder kan groeien nog.
Wel zou ik er ook voorstander van zijn hem eens op een linie naar voren te proberen, omdat hij verdedigend nog wel eens wat laat vallen. Al weet ik niet of dat nou komt door zijn eigen spel of het belabberde meeverdedigen van vrijwel elke rechtsbuiten die die voor zich heeft, Venema/Dogan.

24   6  
Bart

@arie gisteren stond de rooij voor hem en ik kan me niet herinneren dat ik een buitenspeler zoveel verdedigende meters heb zien maken dan kaj gisteren deed. Het lijkt me puur een vertrouwenskwestie waar Schouten een beetje mee loopt te vechten.

14   58  
den hulk

manders als je sydney van hooydonk wil behouden geef je pierre een mooie horloge zit hij netjes voor tv en sydney een nieuwe badkamer waar de deur van open kan

28   89  
Willem 4,5

Heb liever dat El A. gaat bijtekenen, daar hebben we meer aan!

23   5  
Marti

Schouten speelt de laatste weken Niet zijn beste wedstrijden , maar we weten dat hij beter kan , dus dat verbeterd contract mag hij van mij wel graag afronden !

20   12  
Beest

@Willem 4.5


Moest bijna lachen om je bericht. Ik hoop dat je cynisch was

21   15  
Adriaan

Zet Schouten eens rechtsbuiten
Mashart linksback en Rutten rechtsback
Met Haye Fiorini en El All staat er op het middenveld toch wat creativiteit en power

17   2  
Henkie

Ik denk dat hij als rechtsbuiten niet zo goed zal zijn.

De bal aannemen met je rug naar de goal en een tegenstander in je nek, vereist heel wat anders dan opkomen vanaf de backpositie.

14   11  
Tinus076!

Het begint bijna op beleid te lijken en dat is goed nieuws met de verlenging van olij en wss schouten en dan hopelijk ook sydney zet je goede stappen naar een stabiel elftal dat niet elk jaar op de schop gaat!

Mounir mag van mij bijteken ook die doet zn werk goed en is bruikbaar in zijn rol krijgt wel wat maniertjes dat vind ik iets minder.

En de mensen die roepen schouten rechts buiten of half die hebben niet goed geluisterd in eerdere interviews geeft hij aan dit niet te willen en als op komende back het meest in zijn kracht is!

Goed nieuws zo op de maandag ochtend!

16   0  
076*R

@Sjef

Kan wel zo zijn maar waarom moet dit vermeld worden bij dit soort nieuws? Lijkt wel alsof er ook altijd maar iets negatiefs moet worden vermeld over een speler tegenwoordig terwijl deze jongen duidelijk potentie heeft en ook goede wedstrijden voor ons heeft gespeeld.

25   0  
TpT

Goede zaak! Zeker gezien het feit dat promotie dit seizoen geen zekerheidje is, lijkt het me goed als we wat stabiliteit kunnen meenemen naar volgend seizoen. Als we Olij, Rutten, Rosler, Schouten, Haye, Sydney en De Rooij kunnen houden, staat er een mooie basis.

10   0  
Ed

👍🏻

5   30  
Die ne gast

Als de directeur en trainer na Olij en Schouten nu ook nog eens hun vertrouwen uitspreken in Sydney gaat het écht de goede kant op. Ze kunnen het blijkbaar wel, maar blijkbaar niet als het om Sydney gaat.
Is Pierre nu echt zo’n bedreiging voor Manders en Steijn dat ze zijn zoon zo behandelen?

18   1  
Bart

@die ne gast

Wat een onzin verkoop jij zeg, Steijn en Manders hebben meerdere keren aangegeven dat ze van Hooijdonk er graag bij hebben. Gisteren starte hij zoals de meeste wedstrijden gewoon in de basis. Sydney is gewoon 1 van de 23 of hoeveel we er ook hebben en ook hij moet het verdienen om te spelen en als hij het laat zien in de wedstrijden zoals gisteren en tegen Den Bosch is hij niet eens een discussie punt maar, vergeet niet dat Sydney ook 2 maanden slecht heeft staan voetballen. Gisteren weer een stap voorwaarts gezet en Sydney heeft laten zien meer te kunnen dan een alleen een bal intikken en zal hij dus volgende week weer basis staan.. lijkt mij toch genoeg bevestiging dat er vertrouwen is.

13   15  
willem 4,5

Was geen grapje van mij hoor, wilde alleen de El A. haters die in grote getale aanwezig zijn even wakker schudden zodat ze weer rijkelijk met duimpjes omlaag kunnen strooien, is aardig gelukt heb ik gezien.

14   6  
Kisku

Willem 4 el alouchi bijtekenen aub ,dat is de speler waarom je iedere wrdstrijd overlopen word en niets brengt voorin.toen hij eruit was speelde ze gelijk beter

2   7  
Ivo

El Allouchi is geen slechte speler, maar in de 4-3-3 van Steijn blinkt hij nergens echt uit. Op de flanken niet, op de 10 positie niet en ook niet als verbindingsspeler op het middenveld. Wel scoort hij altijd een zes of zeven en het is natuurlijk heel handig om zo'n veelzijdige speler in je team te hebben.

Ik denk dat Mounir zelf weg wil en dat snap ik ook. Hij is inmiddels 26 en kan nog een mooie transfer maken, als hij nog 2 of 3 jaar bijtekent is de kans kleiner dat hij ooit nog ergens anders gaat voetballen. Tegenwoordig zijn de meeste voetballers rond de 30 wel een beetje klaar, zeker op KKD-niveau waar veel jonge goedkopere spelers ingezet worden.

2   13  
Wanny

Hij moet wat minder nonchalant worden, dan is t een aardige speler voor ons.

Het is natuurlijk ook zo dat we 3e staan in de KKD, dan heb je spelers die bij dat niveau horen. Zoals Schouten.

13   0  
Rat uit Rijen

Ik heb het hier al vaker gezegd... Een speler als Schouten zou in mijn ogen veel beter renderen in een 5 3 2 systeem. Verdedigend is hij niet alijd even sterk, maar met zijn drive naar voren komt er over de flanken wel meer dreiging. Dan kan (kunnen) Sydney (en evt Bilate ernaast) ook beter aangespeeld worden. Ik denk dat er wel meer spelers in dit team beter renderen in 5 3 2 overigens. Maar ja... wishful thinking mijnerzijds. Robin mag van mij in ieder geval blijven!

7   2  
scheppioni

Goed nieuws !
Rendeert het beste in de aanval op de rechter vleugel !
Hij zou echt een perfecte speler zijn in een 5-3-2 !!
Dus als trainer moet je eigenlijk hier op inspelen en gauw Rutten idd rechtsback en dan de linksback liggen er mogelijkheden voor diegene die hun kans willen pakken.
Daarbij hoef je niet meer te zoeken naar een rechtsbuiten in eerste instantie want daar kunnen achter Schouten Mounir of Venema om duelleren.
Schouten is aanvallend meer dan prima, dus moet je je spelers op de sterkste punten laten acteren !

4   0  
scheppioni

Sorry Ratje Rijen, tijdens mijn typen hadden we blijkbaar dezelfde gedachten ! hahaha

2   4  
Cees

Ik persoonlijk juich het toe dat Schouten blijft, maar dat is niet belangrijk. Ook zouden Steijn en Manders daar niet over mogen gaan. Dat moet een Technisch Hart gaan doen in de toekomst. De trainer en A. directeur moeten daar buiten blijven, omdat zij passanten zijn! Zij moeten werken met wat het Technisch Hart, als structurele rode draad alles bewakend hun aangeeft. Anders zoek je maar een andere club. Dan krijg je duidelijkheid en vastigheid. Het Technisch Hart werkt uiteraard onder strenge voorwaarden.

7   2  
RV

Zeer goede speler voor NAC en bovendien ook nog maar 22 jaar.
In die zin begreep ik niet direct dat Rutten is gehaald (want die voelt zich niet op zijn best aan de linkerflank) maar goed, hij heeft ervaring en is multi functioneel.
Schouten zou wel beter passen in een 5-3-2 systeem en ik zou ook echt een meerwaarde zien in het feit dat van Hooijdonk en Bilate dan samen kunnen spelen.

Maar dat gaat ook ten koste van Venema en de Rooij.
Je zult ergens moeten schipperen.

8   17  
Willem 4,5

Heb net de herhaling van Exelsior NAC nog even zitten kijken. De verdediging van NAC wordt regelmatig helemaal uit elkaar gespeeld. Schouten was ook niet best en wordt er een paar keer helemaal uitgelopen. NAC heeft gewonnen, gelukkig maar. NAC won omdat Exelsior erg slecht was in het afwerken, niet omdat NAC zo goed was, er gaan nog wat nederlagen volgen, is niet zo moeilijk te voorspellen.

5   0  
Bladran Yanco

Het gat met nummer twee Almere is acht punten. Dit lijkt niet onoverbrugbaar in nog 20 wedstrijden, maar waar het bij Almere een feest is om tweede te staan zit er bij ons natuurlijk wat meer druk op. Om te promoveren heb je vanaf 2015-2016 rond de 80 punten nodig.

Dit seizoen zal je met een fantastisch Cambuur en een Almere dat maar punten blijft pakken een punt of 85 nodig hebben, dus Steijn mag aan de bak. Met nog 20 wedstrijden te spelen moet je nog 50 punten pakken, een gemiddelde van 2,5 punt per wedstrijd. En dan moeten we nog het geluk hebben dat Almere iets laat liggen.

Al met al heb geen geloof meer in directe promotie, daarvoor is de concurentie te sterk en hebben wij eind oktober/begin november te veel pech gehad.

13   0  
Dutchbird

Schouten is een prima speler voor NAC die ook het eredivisie niveau aankan. Als het hem lukt om nog wat sterker te gaan verdedigen kunnen we nog heel veel plezier aan hem gaan beleven want opbouwend is hij nu al van grote waarde. Verder heeft hij het naar zijn zin in Breda en dat is ook belangrijk.

6   0  
Braze

Blij dat een speler als Schouten bij NAC blijft.
Heeft inmiddels best bewezen dat hij tot de beteren hoort.

1   4  
Zwampie

De meeste zullen het niet graag horen maar momenteel mag hij blij zijn dat Steijn hem het vertrouwen blijft geven.
Verdedigend komt hij momenteel veel te kort,, bijna elke wedstrijd wordt hij eruit gelopen, wint hij weinig duels, aanvallend lukt het nog aardig maar zijn beste periode was onder Hyballa.

Het zal wellicht aan het systeem liggen waarbij Hyballa vooruit denkt en constant druk op de bal wilde hebben en Steijn meer van achteruit rustig op wil bouwen.

Als je op deze positie hetzelfde had, als op de spits positie waarbij Steijn zou moeten kiezen tussen Rutten of Schouten dan weten we wel wie er momenteel ernaast zou staan. Hopen voor Schouten dat er geen linksback gehaald wordt.
Al vind ik dat er genoeg kwaliteiten in Schouten zit, echter komt het er momenteel niet uit, en komt hij met regelmaat laconiek over.

4   1  
Andre Vermeulen

Schouten rendeert het beste in 5-3-2, waar heb ik dat vaker gehoord.oh ja zondag bij ESPN Mario Been. Stelletje papegaaien

1   1  
scheppioni

Hed Been van ons Vermeulenke, wordt hier al meer dan een jaar geroepen !

Laad alle berichten na dit bericht in