Wij gaan niet opzij

Schouten niet bij de selectie door mogelijke transfer

Praatpapegaai

Robin Schouten, misschien wel de revelatie van twee seizoenen terug, staat voor een mogelijke transfer. Hij zit daarom morgen niet bij de wedstrijdselectie, zo vertelde Edwin de Graaf vandaag in een interview met B-Side Rats.

Door het vertrek van Schouten verliest NAC potentieel een belangrijke kracht in de selectie. Zeker met de vele blessures die zijn collega rechtsback Moreno Rutten teisteren sinds zijn komst bij NAC is dit slecht nieuws. Schouten die in januari nog zijn contract verlengde tot de zomer van 2024 lijkt dus misschien voor een eerder vertrek bij NAC te staan. Om welke club(s) het gaat is niet bekend. Schouten speelde tot nu toe 54 officiële wedstrijden voor NAC waarin hij viermaal het net wist te vinden en 14 assist heeft gegeven. Wordt vervolgd!

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
70 Reacties
167   13  
[email protected]©

Transfervrij gehaald en vertrekt met een transfersom. Geen enkel probleem mee. Samen met een goede jeugdopleiding is dit de manier voor NAC om als club stappen vooruit te kunnen zetten.

12   21  
Johnny1912

Jammer, maar is niet anders. Iedereen is te koop.

Wel snel een versterking dan graag.

Cuco Martina is transfervrij en heeft nog erg vaak contact met Hellemons.

16   29  
E. Ricvan

Dat is slecht nieuws. Heeft het vertrouwen van zijn ploeggenoten en krijgt vaak de bal

37   7  
Bertus076

Vooral een probleem vanwege onderbezetting. Laat goede dingen zien zo nu en dan maar speelt ook veel vaker een waardeloze pot. Met als toppunt afgelopen weekend. Zeer benieuwd wie zijn nieuwe werkgever wordt!

26   16  
Hup nac

Wedstrijd van morgen maar schriftelijk afdoen?

22   15  
Nac

Danny Bakker ontbreekt morgen eveneens tegen De Graafschap: vocht in de knie. #NAC mist tegen De Graafschap de verdedigers Schouten, Rutten, Malone, Bakker en Maria. Ook Bilate en De Rooij nog niet fit.

Wie gaan we nu opstellen? Weer een 4-0 verlies, lekker man.

22   8  
Semsi

Opbrengst gaat gebruikt worden om gaten in de begroting te dichten.
Er komt geen vervanger, we hebben o.a. Malone, Rutten en Vanacker die rechtsback kunnen spelen.

13   7  
Chris W.M.

Ook Bakker is er morgen niet bij. Dus geen Schouten, Rutten, Malone, Bakker en Maria.

@Johnny1912

Martina heeft sinds 01/07/2020 geen club. Als spelers als Bakker en Brogno al tijd nodig hebben wedstrijdfit te worden na een paar weken voor zichzelf getraind te hebben, dan gaat dat van Martina wel erg lang duren ben ik bang.

Vervanger zal dan waarschijnlijk iemand uit het rijtje Lorenzo van Kleef, Terry Lartey Sanniez of Clint Essers worden verwacht ik.

27   4  
Naccie1912

Aanvallend vind ik hem sterk, verdedigend kan hij zeker nog verbeteren. Maar zou er zeker wel van balen als dit doorgaat. We kunnen de centjes goed gebruiken maar de competitie is al gestart en mijn inziens is de selectie nog niet compleet. Er moet juist wat bij, niet nog meer af..

17   3  
Johnny1912

Vind dit natuurlijk wel klinkklare onzin. Of is het zo een hoog transferbedrag dat bij een blessure we er naar kunnen fluiten? We zullen het snel horen.

Voor 1 of 2 ton zou ik hem toch laten spelen tegen een directe concurrent na het schutteren van Rosler op rechtsachter en de blessure van Rutten.

Bij AZ dachten ze er hetzelfde over door Koopmeiners bij RKC niet op te stellen maar dan wel in te laten vallen. Resultaat: 1-0 verlies. En een aantal dagen later wel opstellen.

10   6  
J0667

Wie moet dan rechtsback
Rosler en adilehou staan waarchijnlijk centraal
Vannacker is gewoon niet goed genoeg door zijn lengte.
Denk trouwens wel dat vannacker rechtsback staat dan

17   10  
DJ buffonge

De aandeelhouders willen gewoon het maximale eruit halen… De kans is groot dat dit geld (even als bij ilic bron: Bn de Stem) niet terug geïnvesteerd gaat worden in spelers.

3   4  
Johnny1912

Dat is zeker waar Chris. Maar als er uiteindelijk geen andere beschikbare opties komen de komende weken lijkt me dit een 1-2tje nadat hij heeft aangegeven vaak contact te hebben met Hellemons.

Speelde afgelopen weekend ook mee met het elftal van contract loze spelers in een elftal met o.a. El-Kayati, Mokthar en Ould-Chick. Geen idee of ze daar mee ook trainen.

14   2  
Ed

Gaat lekker. Het is echt een tussenjaar. Linkerrijtje hoogst haalbare. Volgend jaar maar hopen op een injectie ..kwaliteit.
Pijnlijk om te zien fat onze club zo diep is gezonken met zoveel supporters.

15   12  
Breda_076

Pijnlijk… er vertrekken alleen spelers. Geen versterkingen. Denk dat we ons erbij neer moeten leggen dat promotie er dit jaar niet inzit (enkel met heel veel geluk via de Play-offs). Dit is Manders aan te rekenen. Weg met die vent! Is er al meer bekend over Sydney?

167   13  
[email protected]©

Transfervrij gehaald en vertrekt met een transfersom. Geen enkel probleem mee. Samen met een goede jeugdopleiding is dit de manier voor NAC om als club stappen vooruit te kunnen zetten.

17   17  
NB

Zou MM nog lekker op een strandbed liggen?
Als Schouten vertrekt is dat gewoon een grote ramp, de enige andere optie hebben die we hebben heeft de fysieke gesteldheid van een gepensioneerde (wat erg genoeg is voor hem).
NAC speelt de komende 2 wedstrijden tegen 2 concurrenten, de club heeft er werkelijk waar nog nooit zo slecht voor gestaan.
- Niet eens 11 geschikte spelers voor de Jupiler League;
- Geen TD;
- Een AD die ligt te chillen aan de middellandse zee;
- Aandeelhouders die de club willen verkopen;
- Een beginnend trainer die nog veel zal moeten leren;
- Een achterban die er 0 vertrouwen in heeft...

13   2  
1e rijtje

Eeuwig zonde ! voetballer met drang naar voren en goeie voorzet ook nog eens.
Ik heb altijd geleerd : gooi geen oude schoenen weg voor je nieuwe hebt maar ik zie nog niet veel nieuwe schoenen bij NAC...
Hoe kan het zo lopen met onze club....

9   2  
The Cosmic Gate

Blijft niks over zo ...onder de 15 ook maar eens bellen dan of ze nog wat hebben ...

Wat een drama zeg , DGS leest handen wrijvend mee te lezen ...

16   10  
Sjak

Geld zal wel gebruikt worden voor afkoopsommen of de begroting te dichten vanwege tegenvallende sponsorcontracten
Er komt helemaal niks bij, dit is de ultieme wraak van de 3.
NAC wordt uitgewoond en naar de klote geholpen, we kijken er na en kunnen niks doen.
Het enige is volle bak achter deze selectie gaan staan en de Graaf, je zou het hugodver maar ik je maag gesplitst krijgen, wat een ellende.
Manders durft zich niet meer te vertonen, zou me niks verbazen dat hij al zijn activiteiten achter de schermen al heeft uitbesteed, wat een slap zak…

9   5  
Da Huge

Sympathieke gast, maar sinds zijn verlenging van contract niet echt kunnen waarmaken. Ik denk dat deze jongen niet gelukkig wordt bij NAC dus prima optie om daar wat geld voor te vangen. Maar het levert wel bezettingsproblemen op. De spoeling wordt wel heel dun en als je al een minimale kans maakte dit weekend is die nu wel nog kleiner geworden.

17   3  
Semsi

Dit is natuurlijk wel het verdienmodel van NAC.

Schouten. Transfervrij jonge speler. Beter laten worden en verkopen;
Ilic. Samenwerken met grote club. Beter laten worden en laten verkopen door in dit geval MC (% voor NAC);
Van Hooijdonk. Eigen jeugspelers laten doorbreken en ze verkopen (liefst tegen transfersom, anders opleidingsvergoeding).
Maar om dit geld te ontvangen moet men de zaakjes wel op order hebben zodat we dit geld uberhaupt krijgen en dus in de selectie gestoken kan worden en weer betere spelers kunnen halen! 250.000,- Ilic + 375.000,- SvH + 250.000,- (??) Schouten is toch een kleine 900.000,-
Groot bedrag voor NAC.

16   19  
Ouwe Spionkop

We houden helemaal niks over.
Ik stel mijn prognose bij: we eindigen geen 12e maar 14e.

11   5  
Da Pope

Erg benieuwd waar de toekomst van Schouten ligt. Kan zo één-twee-drie geen logische bestemming bedenken. Ik kan me ook niet voorstellen dat er op dit moment veel clubs zijn, die een groot bedrag voor hem op tafel leggen.

Schouten is natuurlijk nog jong en kan met zijn assists aardige statistieken overleggen, maar heeft altijd moeten vechten voor zijn plek en was meer dan eens de zwakste schakel in de defensie bij NAC. Had niet direct verwacht dat er interesse voor hem zou zijn.

Ik ben op zich niet rouwig om zijn vertrek, maar baal wel van het feit dat je nu op de korte termijn een aanzienlijk probleem op de rechtsbackpositie hebt. Rutten is natuurlijk geblesseerd en Vanacker is nog erg onervaren. Je kunt Malone er eventueel neerzetten, maar dat is ook niet zijn natuurlijke positie.

5   28  
Schrikbarend

Edit BSR: Geen capslock

8   3  
Arie

Waarom kan iemand niet gewoon spelen bij transfergeruchten. Dan zouden topspelers altijd buiten de selectie worden gehouden.

9   3  
Yup

Met alle blessures van dit moment, komt het wel heel ongelegen.
Ik hoop dan maar dat we iig een leuk bedrag voor hem vangen en een andere transfervrije speler op het oog hebben voor deze positie.
Zodat we daar hetzelfde kunstje mee kunnen uithalen over een paar jaar.

Al iets bekend over de vergoeding van SvH? Het lijkt me toch dat het kamp van SvH dit bij Bologna heeft gedropt om zo de drempel wat lager te maken om hem aan te nemen.

8   7  
Pietjebel

Hoe krijgen ze het verzonnen om hem op dit moment te laten gaan
Veel blessure gevallen plus een rutte die meer geblesseerd is dan fit op rechts

Dit word echt een (tussen) jaar 🙈
Wat moeten die 12000 ssc wel niet denken
Voor sommige mensen is een scc veel geld en dan krijg je deze selectie voorgeschoteld dan voel je je toch aardig droog in de poe.... genomen denk

7   0  
Martinus

Benieuwd waar die uitkomt. Wel mooi dat je er aan verdient maar de spoeling wordt dun. Ik verwacht zo maar een huurling voor de breedte achterin op korte termijn, dat zijn vaak spelers met meer ritme dan transfervrije jongens.

Wat aankomende wedstrijd betreft mis je veel mensen achterin. Des te meer reden om aanvallend te spelen, de kans dat je de nul houdt is (ook gezien vorige wedstrijd) zeer klein.

8   4  
TheBeek

Aanvallend goed, verdedigend echt onder de maat.

Speelt soms heerlijke wedstrijden (az uit voor de beker) maar net zo vaak ook dramatisch slechte wedstrijden.

Als je er nu een mooi bedrag voor kan krijgen gewoon laten gaan.

Ik dacht dat deze jongen potentie had voor de eredivisie maar na afgelopen vrijdag weet ik dat ik er naast zat.

Een vervanger is wel bittere noodzaak. Malone en rosler zijn geen rechtsback en rutten is altijd geblesseerd.

11   1  
Martinus

Een rechtsback zou je eigenlijk altijd zelf op moeten kunnen leiden trouwens. Denk ik dan.

1   9  
Arvid

Edit BSR: Geen capslock

17   7  
Telstar forever

Dat komt even goed uit zeg. We hebben nog mooi dat punt van ‘m gekregen vrijdag !

18   10  
Wanny

Met spelers van het niveau Schouten kom je nooit uit de KKD.

Aanvallend soms nog wel aardig, verdedigend amateurniveau.

3   8  
den hulk

nac moet ingrijpen voor het te laat is anders gaat nac naar de kloten

5   4  
Belgische Naccer

Gewoon opstellen! Of gaat hij naar De Graafschap???

Je hebt iedereen nodig, als niemand fit is.

En weet iemand hoe lang het nog gaat duren met:

Rutten,
Bilate,
De Rooij,
Malone
Maria

Het zijn geen topspelers, maar Steijn had ze er wel nagenoeg iedere wedstrijd bij...en ik voel straks de vergelijking al weer komen...

Hopelijk iedereen snel fit! en morgen gewoon 3 punten. Schouten is als rechtsback ook vrij matig. Gewoon rechtsbuiten zetten. Maar ja, als je geen rechtsback meer hebt, dan wordt het anders.

6   9  
SjorsNac

Kat in het bakkie voor DGS morgen.
Maar he, wij hebben geen versterkingen nodig hoor. Komt allemaal goed.

11   10  
Ouwe Spionkop

Volgens Blanco vertrekt Schouten met clausule in contract voor een habbekrats.

11   7  
Stefan-nac

Niks vervanger halen..
Gewoon verder gaan met Rutten en Van Acker.. Nu niet allemaal gaan investeren terwijl de club te koop staat.
Laten we dit jaar maar gebruiken om te kijken welke jonge gasten kunnen aanhaken en welke tekort komen.
Gewoon zorgen dat je in t linkerrijtje komt en playoffs veilig stelt aan het einde van de rit.

De mensen die de illusie hebben dat we dit jaar voor plek 1 en 2 mee gaan doen moeten elders een seizoenkaart nemen!

Hup NAC

7   4  
Nelis

Had hem er graag bijgehouden, moet zich vooral verdedigend nog wel ontwikkelen. Maar er staat een goeie kop op en had zich dit jaar heel goed kunnen presenteren.

Voor de Graaf een gevalletje van oops en nu....

8   2  
Nacbreda1989

Een speler met potentie (maar blijft altijd een twijfelgeval, net niet).
Waar dat nou aan ligt geen idee.. Zijn houding of misschien de druk.

Maar sinds hij bij Nac speelt (verdedigend) niet stabiel genoeg om wekelijks te spelen.

Mocht hij blijven ook prima, kunnen hem goed gebruiken. En anders hopelijk een mooie club voor Schouten.

4   8  
Gjoewie

We gaan morgen gewoon 0-5-5 spelen. Geen gezeur, vol erop klappen. Uitslag 4-4.

Ik ben inderdaad erg benieuwd waar Schouten naar toe zou gaan. Ik neem aan dat hij een stapje omhoog wil. En dan waarschijnlijk naar een ploeg die hem al eerder heeft zien spelen. Dus een van de promovendi (GAE, N-ie-C, Cambuur)? Of gewoon terug naar AZ? Daar zijn ze hem vast nog niet vergeten!

Ik heb begrepen dat Sontje Hansen pas volgende week te horen krijgt of hij verhuurd mag worden. Als we dan nog proberen om Hendriks terug te halen, dan hebben we in elk geval een zekerheid achterin erbij. Mocht Slot erin slagen om nog een aanvaller binnen te halen, dan kunnen wij proberen of we die Bannis kunnen huren.9   5  
Ron

Hebben we er nog genoeg voor morgen ? Of moet ik mijn voetbalschoenen nog effe van zolder halen ?
Tering..... het lijkt het 5e van een willekeurige dorpsclub wel.... op papier een man of 22, maar op zondagochtend de grootste moeite hebben om er 11 op het veld te krijgen.

6   5  
Rednas

Wordt wel echt schrijnend zo hoor.. Gaan alleen maar spelers weg die een beetje kunnen voetballen, en er komt niets bij.

6   8  
Ivo

1e periode kunnen we afschrijven, hoe zit het met de verkoop van de club B-SideRats, het is nu "medio" augustus, inschrijfperiode is voorbij, tijd voor een update!

Wat mij betreft graag wekelijks een update over de belangrijkste deal in misschien wel 10 jaar voor onze club.

9   7  
Tico

Zie dit nou maar als een tussenjaar, straks met nieuwe eigenaar gaan we weer bouwen!
Komt ammel goed beste medesupporters!

5   9  
Dutchbird

Iedereen die hier stelt dat de transfer van Schouten goed is voor onze club heeft nog niet begrepen hoe de hazen lopen in een boekjaar waarin de aandeelhouders zoveel als mogelijk willen vangen voor NAC. Ook een jaar waarin de Algemeen Directeur uitsluitend wordt afgerekend (bonus) op het financiële bedrijfsresultaat (en misschien een deel afhankelijk van de overnamesom).

Met andere woorden; elke euro die Schouten opbrengt gaat naar de aandeelhouders en manneke Manders.
Schouten weg betekent daarom simpelweg: geen vervanger!

11   2  
Enkhuizer rat

Gokje: Volendam

4   3  
die ne gast

@Dutchbird
Dat zou zomaar eens waar kunnen zijn. Inschrijvingstermijn is verlopen, dus nu kunnen de partijen die uitgenodigd worden een 'Due Dilligence' / boekenonderzoek gaan doen, dus begin september moet de bankrekening zo vol mogelijk zijn (of de tekorten zo klein mogelijk...).

@IVO
Dat zou ik ook wel willen, maar de partijen die geïnteresseerd zijn, moeten een 'non-disclosure agreement' tekenen: oftewel ze mogen er niets over zeggen, dus het is een beetje onmogelijk voor B-side rats om er wat zinnigs over te kunnen schrijven. Een overnameproces is nooit een transparant proces...

Als je toch iets nieuws wil lezen: de leden van Ons NAC / project 076 stellen zich voor:
https://www.onsnac.nl/ons-nac-werkgroep-project-076/

Gelukkig wel wat financiële achtergrond in de werkgroep, zodat het boekenonderzoek goed gedaan kan worden.

On-topic: Tja, het kan twee kanten op gaan.
Een wedstrijd tussen Graafschap-mannen en NAC-jongetjes en NAC gaat er kansloos met een nulletje of 4 vanaf. Go Ahead Eagles - NAC revisited...

Of de jonkies weten dat ze met het wegvallen van Schouten geen enkel foutje kunnen permiteren en gaan hypergemotiveerd en hypergeconcentreerd het veld op en gaan er met een mooi resultaat vandoor (gelijkspel / overwinning).

Bal is rond, 11 tegen 11 en een scheids die een rode kaart kan trekken... We gaan het zien...

4   17  
Scheppioni

Wat een doffe ellende !! Ons NAC wordt nog steeds verder afgebroken !! Stop die manders nondeju !!! Schouten weet waarschijnlijk van nog meer lijken die uit de kast komen vallen .... let op mijn woorden, er verkassen er nog meer .....

5   6  
Kaieschetter

Persoonlijk ben ik geen fan van hem, nooit geweest ook. Kan als hij er zin in heeft aardig naar voren blazen maar verdedigend erg zwak en slap. Afgelopen vrijdag heb ik me kapot geërgerd aan al dat simpele balverlies. Transfersom meepakken en Vanacker als stand in voor Rutten. Het moet maar. Hup Nac!

5   5  
RICHARDPRAHA

Gaat naar Sparta...

9   2  
Toontje

Was te voorzien. Dit is een van de weinige spelers waar een andere club voor wil betalen. Het zou heel jammer zijn was een van de besten...voor zover je daar van kunt spreken.
Kwartfinale tegen AZ was hij geweldig.
Door het vorig jaar slechte seizoen door de matige selectie is hij langzaam het moeras mee ingetrokken.
Ik denk dat als hij weggaat we nog veel van hem zullen horen.

Selectier krimpt nog meer in...
Kwalitatief leveren we veel in
Geld hebben we niet...

Kortom we zakken steeds verder in het moeras.

4   12  
Vrouwke

Ik mag hopen dat je flink aan hem gaat verdienen en hem daarom aan de kant gaat houden. Maar iets zegt mij dat hij gebruik maakt van een clausule en deze puinhoop verlaat. Ben benieuwd waarheen want ik vind het geen geweldenaar. Hij mist al simpele basistechniek als een bal aannemen en naar dezelfde kleur spelen. Verdedigend is het ook heel zwak. Aanvallend soms wel leuk maar hier hoeven we normaal gesproken niet heel rouwig om te zijn. Ware het niet dat deze timing heel slecht is . Zou ook eens een update willen over alle geblesseerden want het duurt allemaal weer allerjezus lang

8   4  
Bredafun

Wordt er nog iets gedaan om hem te behouden?
Die gaan we missen!

2   2  
The Cosmic Gate

@BREDAFUN
Op dit moment missen we iedereen !

22   3  
Baosje

nou snap ik waarom Ben van Bilsen op de SCC staat afgedrukt....

die moet straks plaatsnemen in de verdediging , de bal onderscheppen en deze hoog en haard naar voren peren... dan als een jekko naar voren rennen , om vervolgens zelf de bal stijf de kruising in te jagen ...
12   1  
Titanac

Drie jaar bijgetekend in januari en dan met zo’n achterlijke clausule! Wie verzint zo iets?!
NAC is ten onder aan het gaan, gelijk aan de Titanic, wij zijn het orkest wat door blijft spelen

5   2  
Steefl

Dat mensen hier positief over zijn...
Het is een gelimiteerde transfersom omdat we niet gepromoveerd zijn. Dat houdt bij dit soort spelers in dat ze bijna gratis weg kunnen. Een vervanger is er niet zo maar.
We hobbelen alleen maar verder achteruit.
Wanneer komt er eens communicatie vanuit het management?

3   4  
Vlag

ZIJ Van Aanholt of Sporkslede nog vrij ??

1   3  
Vlag

Ik bedoel natuurlijk van Anholt 🤣🤣

3   12  
Goedzo

Schouten is bijna rond met Stilburg

2   1  
Dutchbird

Zou zo maar kunnen @Goedzo, hoeft hij niet te verhuizen.

10   3  
ome cor

Wat een gemekker weer.
Er wordt hier gereageerd alsof we mee doen voor de prijzen dit seizoen, terwijl het gewoon een overgangsjaar is.
Of we nu verliezen of over een week, twee weken of over een maand...we gaan voor plek 10 en iedereen die denkt dat we voor promotie spelen is hartstikke goed gelovig.

1   2  
Kei

In het “interview” van NACnl met Hellemons wordt aangegeven dat er budget is voor de versterkingen (niveau Bakker) die ze op het oog hebben. Dat betreft 3 posities (excl. Schouten) terwijl er 12 vertrokken spelers niet vervangen zijn. Het spelersbudget is dus met 9 jaarsalarissen, incl. niveau Kali/Immers, gekrompen)

1   3  
Kisku

Zeer matige speler vind het niet erg.maar wel minder omdat we bijna geen spelers hebben.wat voor club wil zon speler kopen

2   2  
Xander

Als Schouten weg gaat kun je het beste doorpakken met een van onderstaande transfervrije spelers: Ricardo van Rhijn, Khalid Karami, Clint Essers of Ruben Ligeon.

1   1  
Zwampie

KISKU
Tja welke club, een club die voor weinig geld zo'n speler kan halen, waar na mijn inziens wel potentie inzit, alleen door allerlei omstandigheden er niet uitkomt.
Grotendeels ook door eigen toedoen, zijn laconieke houding en manier van spelen kan hem nog wel eens gaan opbreken.
2 seizoenen geleden had hij een sterke eindfase met az voor de beker als hoogte punt.
Vorig seizoen helemaal weg gezakt en ook bij wedstrijden waar hij de kans kreeg veel te weinig mee gedaan. Met de wedstrijd jpsv uit als dieptepunt.
Ook afgelopen week een zeer matige wedstrijd gespeeld.

Met goede begeleiding kan het heus wel wat worden .
Maar dan zal hij ook zelf meer energie erin moeten steken en niet na 2 goede wedstrijden denken daar een heel seizoen op kan teren.

Ik zelf zal er ook niet rouwig om zijn,alleen is het moment met zoveel blessures kom het ongelukkig, maar geeft een andere speler weer de kans

5   2  
Tinus

Waarom een nieuwe back halen terwijl je vanacker hebben ? Geef die jongen gewoon de kans! We willen toch eigen jeugd erin.

0   0  
Trouwe supporter

En jawel hoor club in denemarken voor heel weinig geld omdat hij voor 1 september vertrekt nou breek mijn klomp

0   0  
Thomas Greg

Heb je geprobeerd om zonder succes leningen van banken te krijgen? Geld nodig voor uitbreiding of oprichting van uw eigen bedrijf? We verstrekken harde geldleningen en elk ander type lening, met een rentepercentage van 3% tot 5%. We verstrekken in het hele land leningen, variërend van 3.000,00 TOT 100 miljoen USD/PONDEN/EURO. We financieren 100% en met een LTV van 75%-85% op de aankoop van onroerend goed. Reageer op deze whatsapp: +447451280545 of e-mail: [email protected]gmail.com

Laad alle berichten na dit bericht in