Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye in aanloop naar De Graafschap - NAC

BsideBart

In aanloop naar de eerste topper van dit seizoen tegen De Graafschap spraken we Thom Haye over zijn verwachtingen richting de wedstrijd van morgen. De middenvelder met inmiddels blonde haren hoopt morgen uiteraard op een goed resultaat tegen de ploeg uit Doetinchem.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
12 Reacties
69   2  
Ratjeduneerste

Jack, ga je wijf vermaken. Mafkees.

9   142  
Jack vissers

Verf je haar terug naar je normale kleur.

Doe gewoon normaal dan doe je al gek genoeg….. geef maar duimpjes omlaag
Geen probleem hoor 😂😂😂😂😂

69   2  
Ratjeduneerste

Jack, ga je wijf vermaken. Mafkees.

19   10  
Ouwe Spionkop

Ik verwacht dat Haye niet blijft. Hij wilde alleen blijven als ze nog goede versterkingen zouden halen en mee zouden doen om het kampioenschap.
Bij belangstelling is hij weg.

18   1  
Tim

@jack

Het zal me een worst wezen welke kleur haar hij heeft. Als hij maar goed speelt, en dat doet hij gelukkig, kan het mij vrij weinig interesseren of hij wit, paars, geel or zwart haar heeft

18   1  
altijdnacsupporter

Laten we vooral koesteren dat een een speler als Haye nog steeds op de loonlijst hebben.
Blijft een kwaliteitsspeler, zeker in de KKD.

Als het hem lukt zijn rendement wat omhoog te brengen naast zijn zeer nuttige input in het veld en is echt een topper ( en vervolgens onhoudbaar na een goed seizoen)

Come on Boys !!!

6   16  
Belgische Naccer

Haye is gewoon te goed voor NAC. Dat is al 2 jaar zo.

Maar onder Steijn verguisd, en op alle onmogelijke plekken opgesteld, omdat vriendjes Immers en Malone kost wat kost opgesteld moesten worden.

En een heel seizoen alleen maar achteruit gelopen en "meeverdedigd".

Ik hoop op betere tijden voor Haye maar ook voor NAC!
De ziekenboeg kost ons alweer zo 10 onnodige punten. De eerste 4 zijn er al. Met Bilate en de Rooij erbij, hadden we de eerste 2 gewonnen....

Maar ja...hadden...
Dat is ook het verhaal van NAC.

Ik hoop op de Miljardair die binnenkort instapt.
Is Tiesto nou echt geen voetbalfan? Doe het anders voor Breda!! die gaat 100 miljoen niet missen.

Hup NAC!

15   2  
Vreven4President & HyballafurFuhrer

Klasbak! Een van de sterkhouders van dit team. Hopelijk blijft ie bij NAC en geniet hij van een jaar waardering en veel bier.

7   16  
Mike

Met alle respect voor NAC. Maar als ik Haye en ook Olij was zou ik willen vertrekken met deze status van de selectie en club. Hoe mooi de club ook is.

Met voetbal heb je maar een jaar of 10 om je carrière vorm te geven. Haye en olij zijn al 1.5 jaar de kar aan 't trekken. Maar op een gegeven moment is 't klaar. Zeker als een club als NAC je ook niet support in het bijplaatsen van kwalitatief goede selectie.
Dat is gewoon een vorm van disrespect als je dit soort spelers wil behouden. Ik denk dat NAC mag boffen met corona en dat er veel minder beweging is op de transfermarkt.

Vorig jaar wel een sterke selectie. Maar dit jaar is echt heel mager. Hoe graag ik ook wil geloven in de jeugd. Ze hebben nog niet kunnen overtuigen en niemand springt er uit.
Bij geen 1 heb ik echt de overtuiging dat ie voor goud wil gaan. Extra traint
en kracht training doet om echt te slagen. Iets wat ik bv Sydney wel zag en hij ook slaagde. Ik hoop dat dat ze me anders gaan laten zien.

5   3  
Dutchbird

@Mike
Geen positief verhaal maar wel een realistisch verhaal vrees ik.
Als Haye en Olij ook vertrekken moeten we ons redden met Seuntjens + een grote groep spelers uit de jeugd. Hoe goed die ook hun best doen, dat wordt rechterrijtje. Voor de aandelen van zo'n BVO kun je nauwelijks geld vragen, feitelijk moet er geld bij.

6   10  
Scheppioni

Let op met de kut manders, 30 aug Haye vertrekt bij NAC ! Reactie die butl^l van manders, goh zagen we niet aankomen !!

6   3  
RV

Het is inderdaad wel waar wat hier gesuggereerd wordt dat de trainingsarbeid voor mijn gevoel (en ook de mensen die ik hoor die korter op het vuur zitten) laag ligt, maar inderdaad ook de bereidheid van spelers om individueel te trainen. Het gebeurd regelmatig dat er om 8.30 nog niemand is en de middag het overgrote deel al weer vertrokken is. Natuurlijk, vorig jaar hadden we de Corona situatie maar daar kunnen we toch zo langzamerhand van afstappen.
Vroeger waren veel spelers toch al om 7 a 7.30 op de club en aan het eind van de middag zag je inderdaad dan nog spelers zelf trainen op bijvoorbeeld een vrije trap. Het is geen verwijt hoor, gewoon iets wat opvalt.

Het is te hopen dat Haye blijft (weet niet of hij ook een clausule heeft).
Maar toch ook knap van NAC dat we weer langzamerhand transfersommen kunnen vragen.
Schouten is een goed voorbeeld daarvan.

Mocht Haye vertrekken en je kunt daar een goed bedrag voor vragen dan is er ook veel ruimte om voor dat bedrag weer meerdere spelers te halen. Het is daarom vooral niet te hopen dat dit op een van de laatste dagen nog gebeurd en dat de contacten lopen met de spelers uit het schaduwlijstje.

0   0  
Superboerin

Seuntjes kan achteraf wel zeggen dat hij geen goede contract aanbieding heeft gehad van De Graafschap,maar dat is achter af gekletst van hem.
Het verhaal was toch al duidelijk dat hij bij NAC gaat voetballen want laat hem maar mooi in Breda blijven

Laad alle berichten na dit bericht in