Wij gaan niet opzij

Schouten tekent bij tot 2024

DeWeesJr

Robin Schouten heeft zijn contract verlengd tot en met medio 2024. Het contract van de vleugelverdediger liep aankomende zomer af.

Na Nick Olij is Robin Schouten de tweede basisspeler met een aflopend contract die zijn contract verlengt. De rechtback kwam twee jaar geleden over van Jong Ajax. Zijn debuutjaar begon stroef onder leiding van Ruud Brood, maar na het vertrek van de trainer kwam Schouten meer aan spelen toe onder Willem Weijs en Peter Hyballa. Zijn hoogtepunt tot nu toe bij NAC is ongetwijfeld de kwartfinale tegen AZ.

Ook dit seizoen lijkt Robin Schouten een onbetwiste basisspeler. Reden genoeg voor trainer Maurice Steijn om het contract met de verdediger te verlengen. "We zijn erg blij dat Robin zijn contract heeft verlengd. Hij is een jonge jongen die zich steeds beter ontwikkelt. Daarnaast zit er nog heel veel rek in zijn ontwikkeling, dus hij zal nog stappen gaan maken."

Ook Schouten zelf is blij met het vertrouwen van de club. "Ik ben hier twee jaar geleden gekomen met een doel, namelijk Eredivisie halen. Dit is een heel reëel beeld bij deze club. Ik heb een goed gevoel bij de club en voel vertrouwen van de trainer."

Bron:
B-Side Rats, NAC
36 Reacties
88   0  
Breda F2

Goed nieuws!!

6   57  
Fredje

Jong ajax= jong az ;)

88   0  
Breda F2

Goed nieuws!!

40   0  
Da Huge

Gewoon heel goed nieuws. Investeren in de toekomst.

21   8  
Bart

Top! Hier gaan we geld aan verdienen!!!

27   1  
NACFAN

Geweldig nieuws! Een jongen waar wij nog heel veel aan gaan hebben komende jaren! Hup NAC.

16   1  
Pakkie

Hoppa.....!!!

8   33  
Rubenac

Onze nieuwe rechts buiten,!
Goed bezig , nu doorpakken en loukili ophalen en je hebt een promotie waardig team staan.

30   2  
Harrynak

Goed nieuws. Gewoon een goede rechterwinger voor NAC die zich goed ontwikkelt. Aanvallend sterk, verdedigend nog groeiende. Jong, goede kop en transferwaarde.

Belangrijk om stabiliteit en een gezicht aan de selectie te geven met spelers als Olij, Malone, Rutten, Schouten, De Rooij.

69   2  
Beest

Heerlijk om te zien dat we voor een groot gedeelte nu al de selectie weten voor volgend jaar.

Dit is voor het eerst in 10 jaar. Eindelijk beleid met Manders en steijn!!

19   7  
Jaap Kievit

goede zaak is een goede verdediger, waar in de toekomst wellicht nog geld aan te verdienen is nu het contract van sydney open breken en rap een beetje!

15   30  
Henri

De beste rechtback in de KKD is Rutten. Het verbaast me dan ook iedere keer weer dat deze linksback staat terwijl zijn rendement daar vele malen minder is. Schouten vind ik dit seizoen stilstaan in zijn ontwikkeling. Verdedigend matig maar wat me bij deze ex aanvaller blijft opvallen is zijn enorme slechte aanvallend passing. Merendeel van de voorwaarts gespeelde ballen belandt bij de tegenstander of gaat over achter-of zijlijn. Ook afgelopen zondag weer vele malen. Wellicht komt hij als rechtshalf beter tot zijn recht, al sla ik daar Azzagari hoger aan. Het voordeel van twee goed betaalde rechtsbacks in deze selectie vind ik met het oog op een verdere financiële sanering als er niet wordt gepromoveerd toch een risico.

15   2  
Ivo

Goed nieuws, jonge gast, kan nog groeien. Moet werken aan zijn scherpte, en meer consistent worden, zodat hij vaker beslissend wordt.

Hij mag met Rutten de strijd aangaan, op het moment dat er een nieuwe linksback komt. Dan verhuist Rutten waarschijnlijk naar rechts. Het wachten is op een vertrek van Noblejas.

2   43  
Cees

Goed dat Schouten blijft, denk ik, maar Steijn had zich daar niet in mogen mengen. Steijn is namelijk een passant, een T.H. behoort dat te doen, maar dat is er nog steeds niet. Zij moeten de continuïteit bewaken. O.a. Steijn moet daar helemaal buiten blijven!

18   1  
Vrouwke

Goed nieuws! Fijn om te weten dat de spelers graag bij nac blijven. Er zit hier ook echt een goed beleid achter. We hebben nu een aantal jongens met goede langdurige contracten. Dit is goed voor de continuïteit en de evt transfer waarde. Manders en Steijn zijn echt aan het bouwen aan een team. Het lukt misschien door de omstandigheden dit jaar nog niet om te promoveren maar we gaan zeker voor promotie met een duurzaam karakter

6   1  
Nacman

Top nieuws welke spelers volgen wanneer de nieuwe td

11   1  
jeroen

Heel goed gedaan ben blij dat ze inderdaad investeren in de toekomst dat is anders geweest onder de voorgangers. Ik hoop dat er echt word gebouwd aan een elftal waarbij het gros van de spelers jaren met elkaar zullen blijven voetballen.

22   3  
Belgische Naccer

Perfect! Goed werk!

Nu Haye en Fiorini nog.

11   3  
Adriaan

Hee Cees, steek dat technisch hart eens in je hol met je gedram.

1   27  
Cees

Als Steijn had gezegd ik heb het contract van Bilate verlengd, had ik 7 duimpjes omhoog gekregen. Dus ook bij jullie, puur willekeur, en daarom doet NAC het zo goed en staan we waar we nu staan! En dat laatste is een feit!

9   0  
Henkie

Nee hoor Cees, ik noemde laatst iets van 5 argumenten tegen het technische hart van je.

Je wilde zo graag inhoudelijk discussiëren zei je. Maar helaas, je kwam enkel met gelal en een aanval op de persoon (zo ook nu weer) en met 0 tegenargumenten. Jammer.

2   13  
Cees

Henkie, ik daag jou uit, zoek dat zogenaamde gelal van mij dan eens op, want alles blijft behouden. Dus wat let je?

7   0  
Judge M.

@BELGISCHE NACCER:

Haye ligt al voor 3 seizoenen vast :-)

18   3  
Henkie

Cees, zie hier een reactie van pas geleden met 5 argumenten tegen jouw technische hart gedram:

——————————————————

Waarom geen technisch hart:

1. Vind maar eens minimaal 5 man met verstand van voetbal. Dat zijn dure mensen. Die komen ook niet voor weinig geld om afgezeken te worden en verantwoordelijkheid te dragen en moeten afleggen. Minimaal 5 dikke salarissen dus.
2. Betaal maar eens 5 man met verstand van voetbal (Kan Nac NOOIT betalen, zelfs topclubs in de eredivisie werken niet zo).
3. Naar mijn weten is er ook geen één eredivisieclub met een technisch hart.
4. Een Heracles speelt op kunstgras om qua budget ruimte te houden voor 2 extra spelers. Wij zouden dan even minimaal 5 dure knapen wegzetten? Dat kost gewoon 3/4 eredivisiespelers. Dat budget heeft Nac natuurlijk niet.
5. Minimaal 5 man aan het roer betekent oneenigheid, dat gaat niet lang goed. Ook gebrek aan transparantie; wie is nu verantwoordelijk voor welke beslissing.

————————————————

Reactie 2 met argument 6:

———————————————

6. Daarnaast wat je vorige keer zei op mijn opmerking, is natuurlijk klets. “Langzaam moet je dat uitbouwen naar minimaal 5.”

Als ik 5 auto’s tegelijk ga leasen dan zijn dat gewoon vijfdubbele maandlasten. Of ik dat nu langzaam opbouw van 1 auto naar 2, 3 ... 5 doet er niet toe.

Uiteindelijk staat je salaris (begroting bij Nac) gewoon redelijk vast en betaal je elke maand voor 5 auto’s. Veel te veel en onbetaalbaar dus.

Niet voor niets dat alle andere Nederlandse clubs gewoon met 1 TD werken.

————————————————-

Jouw reactie hierop:

———————————
“Is het persoonlijk?”
“Je denkt simpel”
“Je denkt niet creatief”
“Je hebt geen ondernemersschap”
“Je bent kort door de bocht; afgekapt”
“Jij bent iemand van pluk de dag”
“maar kom jij eens met een oplossing dan”
“KKD-Supporter!”

Gelal en aanvallen op de persoon dus. En geen enkele inhoudelijke reactie op ook maar één van de argumenten.

Omdat je er om vraagt: hier jouw hele reactie:
——————————————

ik klets geef jij aan! Daar valt nog over te redetwisten, zie waar we staan! Ik dram, ook zoiets? Zeg gewoon dat het een persoonlijk iets is. Verder is jouw conclusie over een aantal zaken zo simpel gedacht, verschoond van enige doordachte creatief, of ondernemerschap. Zo kort door de bocht, zo afgekapt. Jij bent iemand van “pluk de dag”. Je praat over het financieel aspect. Laat je gedachten daar eens goed over gaan en graag serieus? Wees eens creatief. Denk niet in de term wat “niet” kan, maar wat wel zou kunnen, na creatief te denken. Nee, niet doen, want het ging en gaat toch zo goed met NAC. Vertel jij eens, hoe of wat? En probeer eens niet iemand de grond in te trappen met kletspraat. Kom maar weer met dat duimpje KKD-supporters!

——————————————-

Ik daag je uit: Reageer eens INHOUDELIJK op ALLE 6 de argumenten. Je wil zo graag inhoudelijk discussiëren toch, Cees?

7   2  
ome cor

@ Cees
Nee, het is niet wenselijk dat de trainer ook als TD aan het werk is, maar zo is de situatie nu even.
Dan mag je toch blij zijn met een goede actie ?

Doemscenario's zoeken is wel heel pessimistisch.

2   2  
scheppioni

Lekkerrrrr man !!
Wel Maurice meer door laten schuiven als rechter vleugel aanvaller !
HUP NAC met Schouten !

1   3  
Willem 4,5

Als ze hem ook nog eens bijbrengen wat een échte verdediger moet doen kan het best nog wat worden in de toekomst.

8   1  
Molenschot Loco

Cees? Ben je er nog?

8   1  
Naccie1912

Jammer dat je sommige mensen maar 1 duimpje naar beneden kunt geven met hun constante negatieve gelal zonder onderbouwing.

OT: Goede zet! Schouten vind ik een prima vleugelverdediger met goede drang naar voren. Jonge gast die zich zeker nog wel door kan ontwikkelen :-)

3   0  
Fritske d'n Olifant

Ontopic: Mooi dat NAC een talentvolle speler als Schouten langer aan zich kan binden.

Verder: Dat Steijn en Manders samen het aan- en verkoopbeleid doen is op dit moment logisch maar ergens niet gezond. Hebben we niet Peter Maas in huis als hoofdscout? Wat is zijn rol nu?

Ik ben benieuwd hoe de NAC organisatie er straks uit komt te zien. Lokhoff lijkt me uitstekend om een specifieke NAC voetbalcultuur neer te zetten, samen met Maas en Steijn het aan- en verkoopbeleid te doen en samen met Hellemons meer werk maken van de doorstroming van de jeugd naar het eerste. Kunnen ze daar dan geen geen data-analist naast zetten voor de cijfertjes? Lokhoff heeft jaren in de top van de Bundesliga gewerkt en bij Redbull. Die zal toch wel weten wat je met die data kunt doen.

2   8  
Cees

Henkie, ik pak even punt 1. We hebben in de vereniging een zekere Molhoek en Babos lopen, zouden die daar wat voor kunnen betekenen?

3   0  
Breetjeda

Goed om te zien dat spelers met waarde niet meer zomaar transervrij de club verlaten tegenwoordig.
We lijken bijna een normale club zo:)

5   1  
Henkie

Hele verhalen poept meneer Cees er altijd uit. Zó graag wil die dat mensen geen duimpjes geven, maar de discussie aangaan, verkondigt hij steeds althans. Nu gaat iemand de discussie aan en dan komt meneer Cees niet verder dan 1 zinnetje als reactie op 1 van de 6 argumenten. De andere 6 gaat hij niet eens op in.

Bovendien is dat ene zinnetje niet eens een tegenargument op dat ene argument:
- Dat zijn geen minimaal 5 namen.
- Dat geeft ook niet aan waarom zij die verantwoordelijkheid zouden willen dragen en dat gezeik van iedereen zouden willen aanhoren voor een salaris dat minder is dan dat van een TD.

Los van de overige 5 argumenten waar meneer Cees niet op reageert.

Máár; als het om duimpjes of negativiteit gaat.. Dán geeft meneer Cees wel thuis. Hele verhalen vol gelal komen er dan. Inhoudelijk discussiëren rept hij wel over, maar is klaarblijkelijk niet aan hem besteed. Jammer.

0   1  
Samson

Is kijken of ie na z'n contractverlenging in 1 keer wel goed speelt. Vorige week was het 3x niks.

0   1  
Cees

Henkie, Molhoek en Babos zouden de eerste twee kunnen zijn. Daar begin je mee, an bouw je dat uit. Verder geeft ik daar mee antwoord op punt 1 en 2! Maar jouw mening over, eerst dit, dan het volgende. Groeten Cees.

0   0  
Henkie

Cees,

Mijn mening is dat die niet de verantwoording gaan dragen voor weinig geld / hetzelfde salaris als ze nu krijgen (zoals genoemd in argument 1; je reageert niet op het hele argument) en dat je niet 3 anderen gaan vinden die dat wel willen. Bij TD verantwoordelijkheden en afrekeningen wil men ook een TD salaris.

0   0  
Cees

Dat is gissen, en ik noem zomaar Molhoek en Babos, maar mogelijk zijn er nog meer mensen die geschikt zijn om daar in de toekomst onderdeel van uit te maken. Verder is het ook voor hun mogelijk interessant. Stel, het gaat lopen voor NAC, graag structureel, dan wordt ook hun naam meer bekend en kunnen zij daar gebruik van gaan maken. En van het een komt het ander, ook voor hun. Investeren in jezelf, uiteraard ook voor NAC. Zij snappen ook wel dat ze nu niet meteen een topsalaris kunnen krijgen, dat moeten zij verdienen doormidden van een bepaald stelsel!

Laad alle berichten na dit bericht in