Wij gaan niet opzij

Seizoenkaart verlengen kan tot 29 mei, teller over de 7000 kaarten

Das Phantom

NAC heeft de periode om je seizoenkaart te verlengen verlengd naar 29 mei. Dat meldt de club op haar website. Tot dusverre hebben al meer dan 7000 supporters hun kaart verlengd.

"We naderen inmiddels de 7.500 seizoenkaarten. Afgelopen seizoen waren er meer dan 10.000 seizoenkaarthouders, wat betekent dat er nog een aantal moeten verlengen", aldus NAC. "We geven nu dus tot en met 29 mei 23:59 uur de mogelijkheid te verlengen. Hierna vallen de niet verlengde seizoenkaarten vrij voor de verplaatsingsdagen op 1, 2 en 3 juni. Vanaf 7 juni begint de losse seizoenkaartverkoop." 

Veel supporters vroegen om een verlenging van de aanschafperiode, omdat veel mensen deze week hun vakantiegeld krijgen gestort. NAC heeft gehoor gegeven aan de oproep en de periode nu dus verlengd. 

Wil jij je kaart nog verlengen? Ga dan naar www.nacseizoenkaart.nl!

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Ex-NAC: Weekoverzicht 12 reacties
62 Reacties
113   9  
Belg vak G

@ real robert

Je kan ook gewoon zeggen: mooi dat NAC aan de mensen denkt vanwege hun vakantiegeld omdat het leven te duur is geworden..

Ook kan je zeggen dat ze gewoon nog moeten wachten tot de start van de competitie om dan te kijken wat voor elftal ze hebben.. maar ben je dan een echte supporter?

13   86  
Real Robert

Waarom niet nog 1-2 weken langer?
Veel mensen blijven toch afwachten tot er meer details over de overname en aanstellingen bekend worden en zijn wantrouwend tot op het bot.

113   9  
Belg vak G

@ real robert

Je kan ook gewoon zeggen: mooi dat NAC aan de mensen denkt vanwege hun vakantiegeld omdat het leven te duur is geworden..

Ook kan je zeggen dat ze gewoon nog moeten wachten tot de start van de competitie om dan te kijken wat voor elftal ze hebben.. maar ben je dan een echte supporter?

30   48  
Beest

Voor de mensen die twijfelen. Lekker thuis blijven dan.



Er zijn er genoeg die wel graag naar NAC willen.

23   114  
Arie

Dat van het vakantiegeld lijkt me onzin om te verkopen dat ze niet op het gewenste aantal zitten.
Als je je vakantiegeld nodig hebt voor een seizoenkaart is het in deze financieel onzekere en duurdere tijden misschien niet heel verstandig om er eentje te nemen.

39   12  
Beest

Overigens een goede beslissing van NAC.

Dat Manders opgedonderd is kunnen we gelijk merken

79   4  
Beest

Onzin Arie

Als je met je gezin naar NAC gaat ben je minimaal 800 euro kwijt.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je liever wacht op het vakantie geld dan dat je 800 euro van je spaarrekening af moet gaan halen.

49   2  
die ne gast

@Arie
Dat jij geld genoeg hebt voor een SCC is fijn voor jou.
Maar als je als heel gezin naar NAC wil: niet iedereen heeft zomaar 600 tot 800 euro op de plank liggen.

@Beest
Er zijn er genoeg die wel naar NAC willen?

Nou, afgelopen seizoen heeft er behoorlijk ingehakt. De vanzelfsprekendheid dat je naar NAC gaat, is er echt niet bij iedereen meer.
Ik stel me in op een seizoen met 10 tot 12 duizend mensen per wedstrijd. Genoeg om een goede sfeer te kunnen maken, maar het kan ook het begin zijn van een verdere afkalving bij NAC, dus ik hoop dat met de overname door NAC=Breda en de positieve toon die zij neerzetten dat we van de afgrond kunnen gaan weglopen, maar er is nog een lange weg te gaan, voordat NAC NAC weer is...

8   15  
Beest

@dienegast.

Nou spreek ik wel over de Bside. Andere tribunes in het stadion heb ik geen idee van.

Maar er staat nog steeds een lange wachtrij voor de bside om aan een ssc te komen.

8   54  
Cees-2

De cijfers tot "nu" toe spreken duidelijke taal. Ruim 25% minder verkocht. Dan praat je op "dit" moment, ruwweg over 750.000 euro minder aan inkomsten! Hoe de stand van zaken betreft de sponsor plaatsen, is? Verder werkt dit ook door op de merchandising en consumptie in het stadion. Men nog wat andere zaken. Tja, reuze benieuwd waar het op gaat stranden?

Enkele domme opmerkingen op deze pagina daarover, maar we weten in het algemeen waar ze vandaan komen.

18   5  
scheppioni

Prima NAC !
24-5 was bij vele net een grens !
Deze week alweer over de 10.000 heen.......
HUP NAC, snel meer duidelijkheid over de selectie nu !!!

33   8  
Andre

Cees2 aub stop hiermee .... Geniet van je club, en hoop dat het goed komt. En anders zijn er keuzes voor een nieuwe vclub iets verder op... Maar zeik niet zo negatief pffffffffff

47   1  
SomerenNAC

Support vanuit Someren volgend seizoen wederom aanwezig op Vak G - kaarten verlengd

34   7  
Beest

@andre

Gewoon niet reageren op die bloedzuiger.

Dat is zoals bsiderats al omschreef: een klein gedeelte uit het city kamp kunnen het niet verwerken dat het hun geliefde city niet is geworden. Deze mensen gaan niet draaien.

Bij de 1ste verliespartij kun je de reacties van dit volkje al verwachten: Zie je nou wel. NAC amateur plan. En meer van dat soort bullshit.

Gelukkig staat een heel groot deel van het publiek wel achter de redders van NAC

18   6  
TheBeek

Na dit jaar kan ik me wel voorstellen dat steeds meer mensen gaan twijfelen.

Begrijp me niet verkeerd; ik ben heel blij met de overname maar dat gaat er niet voor zorgen dat nac komend jaar even de pannen van het dak gaat spelen.

Er staat een werkelijk waardeloze selectie. Kortsmit, bakker, velanas, van schuppen, banzuzi en de rooij daar kan je nog wat mee.

De rest heeft geen niveau (welat, mashart, en alle overige jeugd spelers) , is altijd geblesseerd (rutte en bilate) of wil vertrekken (malone, olij)

Je kan in 1 zomer geen transformatie verwachten.



24   2  
enaaceebreda

Volgens mij heeft er van onze groep er slechts 1 iemand zijn seizoenskaart verlengd. Rest is gewoon nog te lui geweest, er gaat niemand afhaken. Zal wel weer allemaal last minute worden. Ik denk dat het er zo bij velen aan toe gaat.

Over het algemeen zullen er vast wat meer afhakers zijn dan voor gaande jaren, maar mijn gevoel zegt dat het allemaal wel mee gaat vallen.

10   9  
Bp

@ beest

Tis aan de redactie van bsiderats om dit soort commentaar gelijk de kop in te drukken en indien nodig verbanningen uit te delen.

Heb genoeg van dissodanten !!

Laat ons al supporters nou eens positief opstellen en achter onze selectie gaan staan. We weten allemaal dat er genoeg werk aan de winkel is en het geluk niet zomaar aan komt waaien

12   41  
Ernie

Ik wacht eerst op de poppetjes alvorens ik verleng. Ga niet nog een jaar voor lul staan.

23   2  
6 bier + paprikachips

Hier 2 weken geleden gelijk 3x verlengd. Geen al te hoge verwachtingen maar nu al weer fucking veel zin in!!

7   18  
Beest

@bp

Jaa er wordt meermaals een beroep gedaan op de crew van bsrats. Vooral om te gaan werken met inlog.

Ik vind het zelf helemaal een fantastisch idee om te werken met inlog via ssc of clubcard. Iedereen heeft wel een clubkaart( die gratis aan te vragen is) .

Ik weet zeker dat je achterover valt van verbazing hoeveel Tilburgers er hier zitten met fake accountjes.

Die druk je gelijk de kop in zo.

12   4  
Beest

@bp

Maar dit is toch juist waar iedereen naar snakte.

Een totale verandering bij NAC. Ze gaan nu eindelijk eens te werk zoals je zou moeten. In de juist volgorde mensen aan stellen.

En dit gaat zeker 2 jaar duren. Als je gaat verwachten dat NAC mee gaat doen om het kampioenschap moet je je toch even oplaten nemen.

Maar het begin is gezet. Deze zomer de passanten die niks met NAC hebben erop bonjouren. Dan gaan wij al met een lekkerder gevoel naar NAC

63   2  
Arie

Ik moet toch terugkomen op mijn eerdere reactie aangaande vakantiegeld.
Te veel gekeken vanuit mn eigen perspectief en niet dat van gezinnen die meer dan 500 euro kwijt zijn aan de seizoenkaarten. Dan is vakantiegeld inderdaad een handiger moment om dat af te tikken.

25   3  
Badeend

Wauw Arie, weet je zeker dat je goed zit op deze site? Zelfreflectie, heroverweging, vatbaar voor argumenten, terugkomen op je standpunt én hand in eigen boezem. Dat zijn behoorlijk wat zeldzame zaken in en rond NAC de laatste jaren. Al zie ik ook bij Ernie een ommezwaai - na ruim een jaar klakkeloos de Haagse Propaganda gevolgd te hebben, nu beseffen dat je niet wéér een jaar voor lul wilt staan, spreekt alleen maar voor je. Chapeau!

18   14  
Tip

Ik snap al die drukte rond de seizoenkaarten verkoop niet. NAC supporters zijn ook ramptoeristen. Dat moet je bij NAC wel zijn anders overleef je niet bij onze club. Iedereen wil begin seizoen zien hoe groot de ramp is of hoe zeer het meevalt. Als NAC nog 2 jaar niet promoveert en structureel een keuken club wordt gaan de seizoenkaarten pas echt omlaag. Kun je in de historie van NAC zien. Kunnen die paar mensen die constant paranoïde zeiken over dubbele accounts daarmee stoppen. Dat kan bsiderats toch controleren als het zou moeten. En om een ban vragen is helemaal triest. Geloof me nou er is een groep supporters die oprecht geloven dat City voor NAC het beste was. Dat mag toch ik heb daar geen enkele moeite mee. Persoonlijk was ik en ben ik voor ‘ het beste plan.’ En ik hoop nu dat NAC = Breda het beste plan blijkt te zijn. Maar wat het beste is weet niemand. Over twee seizoenen kunnen we conclusies trekken. Ik hoop dat we dan in de ere spelen.

19   3  
Henk

Allang verlegt, eens NAC supporter( al meer dan 60jr), altijd NAC supporter, hup NAC.
Dat het een mooi seizoen gaat worden.

14   11  
Tip

En @BP heeft weer een nieuw woord. “ dissodanten”. Dat zijn volgens mij dissonanten met een pedante geur.

6   7  
MickJ

Ik heb ooit het idee geopperd, er zijn voldoende werkgevers
met een NAC hart .
Er zijn voldoende werknemers in dienst van , juist .
Haal de kerstgratificatie naar voren voor deze mensen,
d.w.z. als dat van toepassing is.
En beloond het op deze manier , een seizoenskaart .
Beslist dat hier muziek in zit.

22   6  
Chris W.M.

Vergeet ook niet dat er vorig seizoen een hoop supporters verlengd hebben met 100% compensatie van het seizoen ervoor. Daardoor leek het nog heel wat qua cijfers, en lijkt het op papier nu extra veel qua afhakers. Maar die daling is dan vorig seizoen al ingezet.

27   4  
NAC4Ever

@NOAD1976
Kun je niet beter stoppen met hier reacties plaatsen als je alleen maar aan het uitlokken bent?

24   0  
De Kroonprins

Daar waar ik voorheen altijd op dag 1 al verlengde, dit keer lang gewacht maar uiteindelijk gisteren toch gewoon maar weer verlengd. Vriendin houdt niet van sadomachochisme, dus dat zoek ik dan maar bij NAC.

7   7  
Jf

aangezien de overname zo goed als rond is en we weer kunnen kijken naar een nieuw seizoen kunnen we weer namedroppen. Wie zien we graag komen?

20   5  
Beest

Ik verwacht dat we de 10.000 nog wel gaan halen .

En dat is een prima getal na 3 jaar kkd

6   3  
Den Tinus

Heb gelijk zodra het kon verlengt. NacBreda zit diep in mijn hart en ik heb er alle vertrouwen in dat we volgend seizoen een elftal hebben staan wat mee gaat doen voor promotie.

5   23  
f v p

Het lekken is weer begonnen. Blij dat cfg hier geen professionele bvo van NAC gemaakte heeft, kunnen ze niet. Wij hebben Karel en 10% van de supporters blij.

11   5  
Den Tinus

Javier Vet
Richard van de Venne
Valentino Vermeulen
Joey Sleegers
Thomas van den Belt
Joris van Overeem
Zakaria Labyad
Jamie Jacobs

Zo maar een aantal transfervrije spelers die ik wel bij NacBreda vind passen.

11   0  
Breda-mike

@den tinus heb jij enig idee wat voor salaris van overeem en labyad verdienen? Die gaan echt niet voor 80.000 in de kkd spelen.
Verder kunnen van der belt jacobs en van der venne makkelijk in de eredivisie mee.

17   5  
bas

Het lijkt me niet dat NOAD1976 de persoon is die moreel verheven over anderen kan oordelen. De hypocrisie van NOAD1976 in vier delen, een repost:

NOAD1976
12 May 2022, 17:19
Bsiderats heeft een jaar lang hetze gevoerd tegen Manders en Steijn zooitje opgehitst en anti city propagande gevoerd
ook tegen Wim van Aalst en nu straatje schoonvegen kansloos haha

NOAD1976
19 June 2021, 22:35
Naaraanleiding van de minachtende publicatie van de heer Manders op de NAC website wordt het tijd voor een volgend ultimatum. Deze luchtfietser mag niet meer over ONS NAC beleid gaan en weer verkeerde personen aanstellen en alles wat KROM is RECHT kletsen.

NOAD1976
17 June 2021, 13:07
Allemaal nu eensgezind inderdaad als supporters hoe kunnen we gezamenlijk geweldloos de RVC dusdanig een spiegel voorhouden dat Manders en Steijn beiden vertrekken. Het zijn dictators die blijven zitten tot de laatste centen zijn verbrast.

NOAD1976
19 June 2021, 20:00
Manders geeft ons en de media de schuld, lees ook reactie Twitter John van Zweden. Manders hoor niet bij NAC hij moet nu ook een vent zijn en nu ook Steijn steunen en spullen pakken.


@NOAD1976: om jouw complotdenken nog wat te versterken mag ik melden dat ik bij het nazoeken van jouw posts, en om de zoekfunctie alleen en alleen voor jou te beperken ben geholpen door Google, Bill Gates, de Rothshilds en het Vaticaan in de persoon van paus Franciscus.

4   0  
Den Tinus

@Breda Mike balletje opgooien kan altijd toch. Zeg ook niet dat ze komen. Vind ze bij NacBreda passen.

6   4  
Beest

@ bas

🤣🤣

3   0  
Breda-mike

@ den tinus

Natuurlijk mag dat! Ik bedoelde het ook niet vervelend hoor.

8   0  
Zwampie

Breda-mike

Ligt eraan hoe een speler NAC wil gebruiken om zich toch weer in de picture te spelen.
Mooi en nog kort in ons geheugen is toch wel Haye. Raakte uit beeld, kon bij NAC zich in de kijker spelen, maakt een tussenstap bij Heerenveen en kan een half seizoen later alweer naar een grotere club. Effe inleveren en daarna weer goed oogsten is dus ook een mogelijkheid.

4   15  
Tip

@Bas. Ik wil je onderzoekswerk niet onderuit halen. Maar je hebt in juni 2021 3 reacties van @Noad gevonden. En wat je bewijst is dat deze supporter een jaar later inderdaad anders is gaan denken. Dat mag toch ? Overigens vind ik de wijze van formuleren van @Noad ook niet altijd verstandig. Maar als we elkaar op deze manier de maat gaan nemen kunnen we nog lang bezig blijven.

18   0  
Ivo

Vermoeiende discussies. Fijn dat NAC de termijn heeft opgerekt. We gaan zien waar de teller ophoudt. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen verlengen.

Er is veel werk te doen om het vertrouwen in de club terug te krijgen. Vertrouwen komt te voet en gaat te paard, zeggen ze wel eens.

Misschien wordt het eens tijd voor een B-siderats borrel. Iedereen met zijn nickname op een sticker op het shirt naar binnen. Biertje en bitterballetje erbij en ff werken aan de teamspirit hier. Lijkt me leuk.

3   0  
Dos

Ivo

Jaren geleden, 1999 als ik het goed heb, was een vergelijkbaar initiatief een daverend succes, genaamd de listparty in café de pint.
Legendarisch.
Denk dat zoiets nu ook goed zou werken. In ieder geval een avond met veel bier en gezelligheid.

2   4  
Scheids!

Ik snap de twijfelende reacties enigszins wel! Al seizoenen lang word er net ná en vóór het seizoen begint ons een worst voorgehouden, wat vervolgens een rotte vis blijkt te zijn!
Nu hoef ik écht niet tot het allerlaatste moment af te wachten, maar ook ik ben toch wel benieuwd of er tenminste een gedegen directie, staf en selectie op poten word gezet, waarmee we in iéder geval niet zo vernederd gaan worden als afgelopen jaar!
Ik ben écht zeer teleurgesteld en na jaren toe te hebben gehapt , kijk ik heel even de kat uit de boom!

2   20  
Cees-2

Op mijn bovenstaande reactie kreeg ik massaal duimpjes naar beneden. Onbegrijpelijk, daar ik slechts enkele " feiten" aangeef. Verder lees je dan dat een enkeling het zelfs over een verbanning heeft. Werkelijk te triest voor woorden als het gaat om een onschuldig, maar serieus feit. Dat het een minder leuk feit is, oké. Dan begint een enkeling zelfs te schelden. Schandalig naar mijn mening. Als je feiten al niet meer af melden, maar "schelden" wel. De omgekeerde wereld!

6   1  
Badeend

Joris van Overeem, dat zou een hele goeie kunnen zijn voor dit NAC!

9   3  
Bas

@Tip
NOAD1976 neemt constant anderen de maat. Met soms een tiental reacties onder een bericht waarvan de meeste vrij onfatsoenlijk en op de man. Allemaal prima maar dat is wel wat vreemd als je zelf precies hetzelfde hebt gedaan als waarvan je anderen beschuldigd. Je kan van mening veranderen maar in dit geval hoort daar minimaal een mea culpa bij. Anders ben je ongeloofwaardig en hypocriet. Dat mag best een keer getoond worden.

4   0  
mz @badeend

die gaat echt niet in de kkd ballen helaas..

17   3  
Badeend

@Cees-2

Bedankt dat je het aankaart, ik was al op zoek naar de feiten in je eerdere post. Met wat goede wil heb ik er één gevonden denk ik - er zijn inderdaad aanzienlijk minder seizoenkaarten verkocht op 23 mei 2022 vergeleken met, pakweg, half augustus 2021.

Als je het over "feiten" wil hebben, moet je misschien even precies een jaar terug gaan, naar 23 mei 2021. Toen we net de finale van de playoffs bereikt hadden (en dus nog zicht hadden op promotie), geen dramatisch overnameverhaal met CFG-ellende achter de rug hadden én mensen hun scc konden bestellen met volledige compensatie.

Toen zaten we op bijna 7200 verkochte kaarten. Dat is 300 minder dan nu.

Nou jij weer. Met je "feiten".

7   7  
Ernie

Feit is wel dat het voetbal afgelopen seizoen nog slechter was dan het jaar ervoor. En dat het komend seizoen waarschijnlijk niet beter gaat zijn, omdat de concurrentie nog groter is.

10   1  
Ivo

@Ernie

Juist niet.

Er vertrekken een aantal spelers (einde contract) waar we echt niet rouwig over hoeven te zijn. Olij gaat nog een leuk transferbedrag opleveren. En verder is iedere extra speler die vertrekt een bonus. Malone of Maria bijvoorbeeld.

Voor het salarisbudget dat vrij valt kan je best aardige transfervrije spelers oppikken. Betere spelers dan vorig seizoen op het veld stonden.

Met een degelijke linksback, centrale verdediger en 2 middenvelders (6 en 8) hebben we gewoon een behoorlijke as staan waarmee we meer vooruit kunnen voetballen. Er moet meer power en snelheid op het veld, waarmee we meer duels winnen en gevaarlijker kunnen omschakelen.

5   2  
Badeend

Klopt Ernie, het was inderdaad erger, omdat we nog met een groot deel van de meuk van de ex-trainer zaten. Dat wordt alleen maar beter als er bijvoorbeeld weer een échte scout wordt aangesteld, een échte TD en een trainer met overwicht op de selectie.

6   2  
Hugo

De wederopstanding van het voetbal bolwerk NAC. Eerst als klein duimpje de reus verslaan. Nu vanaf de bodem bouwen naar het NAC waar we allemaal weer trots op zijn. Dat wil je meemaken, daar wil je bijzijn.

NAC = Breda

#verlengnu.

3   0  
Die ne gast

@Ernie
Ik verwacht wel meer leukere wedstrijden met meer strijd en passie dan afgelopen seizoen. Eindresultaat zal, gezien de concurrentie, waarschijnlijk inderdaad niet veel beter zijn: ergens tussen plaats 5 en 8.
En ik hoop vooral op meer positiviteit rondom NAC en weer meer saamhorigheid op de tribunes, want Manders en co hebben afgelopen jaar echt veel kapot gemaakt.

2   0  
Reflektor

Heracles schopt Gilissen de deur uit .

0   10  
Cees-2

Badeend: Je start vriendelijk met je verhaal, maar duidelijk is dat er agressie in je verhaal zit. Zie je afsluiting. Ben je ergens niet gelukkig mee, dan is het schijnbaar de modetrend om dat op deze manier aan te pakken. Zwak noem ik dat. Het is jullie manier om een onderwerp te cancelen. Nou ben ik daar gelukkig imuum voor. Ik mag mijn visie, mening, leuk, of niet leuk verkondigen. Daar loop ik niet voor weg.

6   0  
Bas

@Cees-2
Omdat je het op inhoud niet kan winnen en de feiten niet aan je zijde hebt begin je maar over de vorm, de toon en modeterm cancelen. Jij gebruikt een modern trucje om het maar niet over de inhoud te hoeven hebben. Je kan natuurlijk ook op de inhoud van Badeend in gaan.

5   2  
scheppioni

@ ernie
hou nou eens op met je pipo seizoen, dat was ronduit het slechtste gezien zijn materiaal wat pipo ter beschikking had !! Ik vraag me onderhand af op jij pipo ook niet lichamelijk pleased, zo ja ga naar sparta ! Sjezus zeg..........

0   10  
Cees-2

Bas: Snij jij eens een onderwerp aan, dan gaan we het expleciet over de inhoud hebben. Kijken hoe het dan met de feiten loopt! Inmiddels verblijf ik.

2   16  
Los Pollos Hermanos

7000 is gewoon zeer teleurstellend. We zakken verder en verder af.

0   9  
Cees-2

Bij mijn laatste inzending duimpjes naar beneden? Kijk dat bedoel ik, dat kun je toch niet serieus nemen. Doe ik over het algemeen ook niet. Gewoon blijven lachen.

4   0  
Bas

@Cees-2
Begin maar eens met inhoudelijk ingaan op de reactie van Badeend. Waarom ontwijk je dat?

Laad alle berichten na dit bericht in