Wij gaan niet opzij

Seizoenkaarten: B-Side en Vak G uitverkocht

Da Pope

De seizoenkaarten voor de B-Side en Vak G zijn uitverkocht, zo meldt NAC vandaag. Als een verrassing komt dat niet, want eerder vandaag meldden we al dat er nog maar een paar kaarten over waren. 

Nu de laatste seizoenkaarten voor de korte zijdes aan de man/vrouw zijn gebracht, maakte NAC een nieuwe tussenstand bekend. In totaal verkocht de club al meer dan 13.500 seizoenkaarten. Als je nog geen seizoenkaart hebt aangeschaft, kun je nog altijd terecht op NACseizoenkaart.nl

Bron: 

Bron:
B-Side Rats, NAC
Vorig bericht
Ex-NAC: Manu Garcia naar Sporting Gijon 65 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Menno Bouhuijzen - Leven na de roem 21 reacties
24 Reacties
0   0  
Heksenketel

Dit is een heel mooi succes. Eerlijk is eerlijk, ik had dit niet verwacht. We hebben een rukseizoen achter de rug, de club moet opnieuw opgebouwd worden, het is nog maar de vraag of er straks een goed elftal staat etc... En toch schaffen we massaal aan. Wij geven TEGENDRAADS een nieuwe dimensie! Ik ben trots!!

0   0  
Vaque Geej

Ik ben er weer bij. Zoals ieder ander jaar hoop ik op een mooi seizoen met aanvallend en fris voetbal. Ik verwacht niks en ik ga er niet vanuit dat we fluitend kampioen worden en/of promoveren. Op naar een mooi en positief verrassend seizoen!

0   0  
BARTt t

Ik dacht eerst fuck it ik heb dit jaar geen zin en overigens ook weinig tijd dus ik laat het schieten.. maarja paar weken verder en dan gaat h

0   0  
BARTt t

Et toch weer kriebelen ej.. hup nac!

0   0  
PatjeR

Lekker hoor, superveel zin in!

0   0  
Buurman

Prachtig resultaat. Wij zijn super masochisten. Ik persoonlijk ben tevreden als we meedoen met de top 5. Dat wordt niet eenvoudig.

0   0  
Buurman

Na Panathinaikos kunnen we een voorzichtige conclusie trekken en inschatting maken.

0   0  
Zwampie

Buurman
Denk je?

Panathinaikos zal toch anders voetbal zijn dan bv MVV.
Ligt het werk voetbal of verzorgd en tactisch voetbal ons beter.
Daarom staan oefenwefstrijden na mijn mening altijd los van wat je dadelijk in de kkd laat zien.
Nu is alles uit testen en werk je na een basis opstelling maar zal die pas voor aanvang competitie gedeeltelijk er staan.

0   0  
GB

Of Panathinaikos ons iets gaat zeggen hangt helemaal af van wat zij voor intentie hebben met deze wedstrijd, net als het afhangt van onze intentie voor die pot. Gewoon niet te veel waarde aan hechten. Vooral benieuwd naar evt. versterkingen de komende dagen. Mijn eeuwige positivisme heeft toch iets te lijden nu. Moet vooral wat kracht en ervaring bij. Fysiek in de zin van spiermassa en gewicht wordt t anders Bantam NAC tegen diverse middel zwaargewichten vrees ik.

U zijt gegroet!

0   0  
Hugo

@buurman. Dat slaat natuurlijk als een tang op een varken. Die rollen fnoord met 0-3 op in de eigen kuip. Na Panathinaikos een conclusie gaan trekken is nutteloos. Je kunt pas conclusies gaan trekken na 10 gespeelde wedstrijden in de kkd, desnoods 5. Maar niet in een voorbereidingspotje tegen een Europese (sub)topper. Al zal deze wedstrijd me uiteraard wel benieuwen.

On topic. Bizar. 13.500 scc, G en bside uitverkocht. Still counting. Ongehoord. Ongekend. Hier laat het publiek wederom blijken dat het 'onze club' is. En blijft. ??

Zal nooit verloren gaan

0   0  
Buurman

Natuurlijk is Panathinaikos niet representatief voor de KKD. Maar dan zal toch een behoorlijk deel van het NAC elftal dat het moet gaan doen er dienen te staan. Tegen Lokeren eerste helft heb ik , en jullie ook, gezien dat we veul reserve’s hebben die het niveau niet aankunnen. In de tweede helft vielen ons middenveld en aanval nogal tegen. Tegen Panathinaikos zien we of dit een incident was of dat versterking dringend gewenst is. Ik denk dat versterking gewenst is. En wat dat betreft zit NAC ( lees Tom) in een lastige spagaat. Je moet Kali kwijt zien te raken , liefst voor geld , om te kunnen investeren in een goeie voetballer. Dat wordt dus afwachten. Vorig seizoen kon je in de oefen periode zien dat het helemaal fout zat. Maar toen zaten we te wachten op drie goede spelers van MC die ....niet kwamen. Welke kant het nu op gaat rollen durf ik absoluut niet te zeggen , maar we hopen natuurlijk de goeie kant. Dat wederom een nagenoeg vol stadion NAC gaat steunen is een prachtig iets. Maar bij de supporters zit het probleem ook niet.

0   0  
Jans

Een K... SEIZOEN lag niet aan de voetballers (veelal nog bij ons in opleiding) Vanaf het begin hebben jullie de spelers NEGATIEF behandeld zodat het spel door jullie schuld angstig en onzeker werd.En jullie hebben massaal meegedaan mel die antie-blogs van blanco's krant.waaronder NAC gaat degraderren !!! Van meelopers hebben wijbij Nac Breda veel schade ondervonden.hopen dat jullie er van geleerd hebben ,anders ben je het niet waardt supp.te zijn door jullie toedoen hebben veel voetbaltalenten onder hun nivo gespeeld.Ons nac is hierdoor gedegradeerd en kan alleen door goedwillende supp. promoveren.

0   0  
Buurman

Dat we normaal gesproken niet van Pani gaan winnen snapt iedereen en is ook geen probleem. Maar de vraag is op welke manier leggen we het loodje. Als je na 10 wedstrijden in de competitie conclusies gaat trekken ben je , denk ik, veel te laat als het fout zit. Voor de duidelijkheid ; ik hoop dat NAC gaat draaien als een tierelier en dat we weten te promoveren of toch op zijn minst meedoen. Als u nu op de boodschapper wilt gaan schieten , laat u vooral niet weerhouden ! Ieder heeft recht op zijn eigen mening.

0   0  
Hugo

Buurman, ik deel je mening betreffende Kali. En dan ook nog het liefst voor geld. Maar mocht dat niet lukken,dan moet Kali weer aan het voetballen gekregen worden. Want hoe we het wenden of keren . Dat kan ie. Hij heeft alleen een instelling van een straattegel. En om deze jongen nu zijn dagen op te laten maken met rondjes lopen in Zundert lijkt me ook niet de bedoeling.

0   0  
Buurman

Beste Hugo. Met je laatste reactie geheel eens. Als Tom Kali niet kan slijten heb je inderdaad geen andere keus. Maar dat wordt dan heel moeilijk , 99 procent van onze supporters pruimt Kali niet meer. En dat is te begrijpen.

0   0  
Sanseveria

@Jans

Zodra de verdovende middelen uitgewerkt zijn: doe gerust opnieuw een poging tot communiceren ?

0   0  
Cor Nuijten

@Jans,

Wie is jullie?

0   0  
Optimist

@Cor
Hij zal de BSR bedoelen, in het bijzonder iedereen die jouw naamgenoot klakkeloos navolgde dat we zo'n "kut elftal" hadden en dat spelers en trainers de juiste mentaliteit misten en op moesten rotten. Als mensen dat geloven zegt dat meer over die mensen dan over de mentaliteit van de spelers.

Niet alleen was degradatie daarna nagenoeg niet meer te voorkomen, maar bovendien heeft het tot een hoop kapitaalvernietiging geleid, die -noodzakelijkerwijs- nog steeds doorgaat.

De meesten zijn het eens met Jans, maar inmiddels heeft de duimpjes maffia een hoop duimpjes omhoog veranderd in duimpjes omlaag, wat vaker gebeurt bij posts die jouw naamgenoot niet bevallen (zoals onlangs bij Chris W.M.) terwijl bij zijn eigen posts juist precies het tegenovergestelde gebeurt.

0   0  
NAC... what else?

Fantastisch aantal wat ik absoluut niet had verwacht maar waarschijnlijk hebben veel supporters hetzelfde gevoel als wat ik had. Aan het eind van het seizoen was ik er helemaal klaar mee maar als snel gaat het toch weer kriebelen en besef je dat je gewoon niet zonder NAC kunt. Deze jongen vertrekt vanmiddag op z’n gemak richting Italië maar ben uiteraard weer op tijd terug voor de eerste uitwedstrijd naar Dordrecht. Forza NAC.. ?

0   0  
Real Robert

Ik blijf bij mijn verwachting, dat wij met deze selectie niet in het linkerrijtje meedraaien..

Zeer matige backs, 2 nu alweer geblesseerd, een middenveld, dat ook in de 1e divisie onvoldoende niveau heft,

Verschueren en El Allouchi kun je niet samen opstellen en je houdt je hart vast, dat Damen een contract

krijgt; de voorhoede zonder flankspelers, die de achterlijn kunnen halen en met Stokkers slechts 1

volwaardige spits, die nu al geen fatsoenlijke ballen krijgt (ja van wie zou dat moeten komen?). Filipovic

gehaald op basis van videobeelden, kan nu al niet mee.

Wat betreft Kali: nooit meer in de groep laten, dan maar rondjes laten lopen in Zundert. Is een gezwel binnen

de selectie (voorheen ook bij andere clubs, denk aan het ernstig lichamelijk geweld tegen een teamgenoot)

Hoe kon zo'n recidivist ooit gehaald worden. Neem je financiele verlies maar en laat hem in Ondiep zijn

streken maar uithalen.

Maar ja, tegen beter weten in blijf ik maar hopen op een goed seisoen.

0   0  
Optimist

Gelukkig zijn er IRL alvast 13.500 seizoenkaarthouders die er toch weer in geloven,
ondanks alle negativiteit van slechts een loud minority op deze site, die helaas wel van grote invloed is.
Hoe meer mensen negatief blijven en roepen dat NAC niet promoveert hoe groter de kans dat dat niet gebeurt.
Maar als we er met zijn allen echt achter gaan staan kan promotie ons bijna niet ontgaan.

0   0  
Real Robert

@Optimist. Ik geloof meer in het interpreteren van feiten en daar conclusies uit trekken. Wat heb je aan

luchtfietserij met een geelzwarte plaat voor het gezicht?

Kijk toch eens beter naar de huidige selectie, waar zelfs Damen feitelijk gewoon deel van uit maakt.

Ik ben gewoon verbijsterd over wat onze TD tot nu als selectie heeft neergezet, met die 2-3 miljoen euro.

Helaas heeft jouw "loud minority" volledig gelijk gekregen wat betreft het afgelopen seizoen en wat betreft

de heer S. als Technisch Directeur. Ik gebruik symbolisch zijn initialen maar, want voor mij is het gewoon

een ordinaire boef, met schimige deals.

Of is die "loud minority" volgens jou ook verantwoordelijk voor de degradatie.

0   0  
Sjef de gevulde koek@Real Robert

Ga jij eens met een lege portemonnee een volledige nieuwe selectie samenvoegen die ook nog uitkomt in de KKD waar niemand wil spelen. Word wakker man en zeg aub zinnige dingen ipv onze TD zwart maken met 0 feiten rare vogel.

0   0  
Real Robert

@Sjef de gevulde koek.

Een lege beurs? Die beurs is gevuld met 2-3 miljoen euro, bijna alle peperdure spelers zijn vertrokken.

Dat budget is in het algemeen het dubbele van de andere 1e divisie clubs.

Ik Van den Abeele zwart maken? Waar en wanneer dan? Koek uit je ogen halen.

Ik kijk slechts naar wat er op het veld staat. Ook in de 2e helft van de wedstrijd tegen Lokeren.

Overigens hadden vorig jaar dezelfde situatie vlak voor het competitiebegin en het is nooit meer

goed gekomen.

Ik blijf erbij: zonder een fatsoenlijk middenveld geen toppositie in de 1e divisie.

Smulders kan ik helaas niet wit maken, zoals jij een aantal jaren hebt gedaan.

Laad alle berichten na dit bericht in